tubatibi írta:
Tegnap elrajtolt az ősz egyik legjobban várt animéje, a
Blue Lock
Idén kettő labdarúgással kapcsolatos anime indult, az Ao Ashi és a Blue Lock, Nekem hangulatra jobban adta Aoi története, viszont Japánban sokkal nagyobb népszerűségnek örvend a Blue Lock, érdekesség, hogy a Japánok világbajnoki mezét is ez az anime ihlette.
Mindenképpen érdemes ránézni, minőségi adaptációt kaptunk.
Egyébként elég erős ősz elé fogunk nézni, a teljesség igénye nélkül:
Bleach - Thousand Year Blood War
A Final Arc következik, rengeteg előzetes van, tegnap is kijött egy, hát mit ne mondjak nem finomkodtak a készítők, ha az egész anime olyan lesz, mint az előzeteseken akkor méltó lezárást fogunk kapni, mivel már olvastam a mangát ezért nagyon kíváncsi vagyok, hogy bizonyos jelenetek hogy lesznek meganimálva és nagyon reménykedem benne, hogy nem gyerekbarátként.
Ywach pedig egy állat.
Solo Leveling
Talán számomra ez a legjobban várt anime, szörnyes anime, menő főkarakterekkel, mindenképpen érdemes lesz ránézni.
Chainsaw Man
Ugye a Chainsaw Man-nek is már kijött pár előzetese, vártam is, viszont az előzetes kritikák alapján nem úgy sikerült ahogy azt elvárták, kíváncsian várom, már maga a gondolat, hogy egy láncfűrész van a feje helyén elég morbid.
MOB Psycho III
Vannak itt MOB rajongók? Végre elindult a 3. évad.
Jött pár folytatás még, a teljesség igénye nélkül:
Spy x Family Part 2, Boku no Hero Academia Season 6, Overlord Season 4, Tensei Kenja no Isekai Life
Elég jó kis ősznek érzem az ideit, minőségi tartalmakat kaptak az anime kedvelői.
Mozifilmek
Jujutsu Kaisen 0
Végre elérhető normális minőségben, ez valami hihetetlen fasza lett. Nem gondoltam volna, hogy a sorozatnál jobb lesz, de sikerült felülmúlnia.
Yuta karaktere jól lett felépítve, Geto nagyon jó gonosz volt és
Gojo Satoru...szerintem az egyik legjobb karakter az újgenerációs animékben, sőt talán Nekem a személyes kedvencem is.
Dragon Ball Super: Super Hero
Karácsonyra kapjuk a Blu-Ray változatot, úgyhogy addig kénytelen vagyok kibírni, hogy ne nézzem meg a mozisat, kritikák alapján nem fogunk csalódni (Bár a dizájn továbbra sem a szivem csücske.)
- Tensei Kenja no Isekai Life folytatás sehol nincsen, legalábbis max hír van róla, maga az anime sehol nincsen még.
- Blue Lock japánban elképesztően népszerű, a mangája és az animéje is, viszont ami a sportanimék népszerűségét okozza, a CSAPATszellem és a közös cél az itt egyelőre nem nagyon látszik meg. Itt mindenki a saját céljáért küzd. Aztán majd meglátjuk mi lesz később.
- Chainsaw Man egyelőre nekem ugyanolyan undorító grafikailag mint a Doroherdoro volt pár szezonnal ezelőtt. Bár alapból utálom az agyonvéres animéket, de ennek valószínű azért adok esélyt x rész múlva (ha már van mit nézni, nem heti szinten egyesével.
- Solo Leveling 2023-as anime lesz. A manágáját egyik haver fordította, Hunravelsub néven megtalálható az oldala. A mangáját asszem végig megcsinálta már. Nagyon várta az animét is hozzá, meglátjuk majd milyen lesz. Ebben aztán sok potenciál van. A-1 Pictures stúdió kapta, szóval ez már jó. csak ne csesszék el!
- Overlord Season 4 ez már lement nyáron
de kíváncsi leszek a folytatására, hogy pl a
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!királylányból (szőke kiscsaj) ki csinált vámpírt
- Bleach nem érint, sose láttam 1 részét sem XD
Viszont amiket kihagytál a listából - és érdemes rákukkantani:
- Kage no Jitsuryokusha ni Naritakute! egy minőségibb isekai. nem az a tucat gagyi, amik mostanában mennek.
- Fumetsu no Anata e második szezonja is startolt, na, ez egy szintén elég népszerű anime volt, egy halhatatlan lélekről szól. Az 1.évad tetszett, várom mit hoznak ki a továbbiakban belőle.
- Mairimashita! Iruma-kun 3rd Season. Anno sokáig nem mertem elkezdeni, mert gagyinak gondoltam. de aztán belevágtam. Megérte. Aki minőségi akció vígjáték animét akar, annak duplán ajánlott, mert rengeteg jó karakter van benne. Miképpen egy, az meberek világából a szörnyekébe átvitt ember lesz a démonúr fia, s beíratják őt a démoniskolába
Jaa, meg még egy, ami említést érdemel az őszi szezonból:
Golden Kamuy 4th Season.
Szintén sokáig vártam , hogy elkezdjem. De egyik haver annyira mondta, hogy megéri, ne aggódjak miatta. És végül igaza lett. Történelmi anime, az 1900-as évek elejéről, a japán-orosz háborút mutatja be voltaképpen egy katona szemszögéből. fantasy elemekkel.
nmate írta: Most a Primal-t darálom, nagyon jó cucc az is.
Bizony. minőségi! végig, mind2 évada!