Biztos rájött, hogy a mainstreamben nem divat a Realt dicsérniterry76 írta: Nekem Gergő elemzése ,véleménye hagy némi rossz érzést.Real szurkoló még?
Értékeld a legutóbbi meccset
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Nekem Gergő elemzése ,véleménye hagy némi rossz érzést.Real szurkoló még?
Rohadtul idegesit, hogy megint (mindig) visszaalltunk, bar ha Benzema masodik golja nem les akkor szerintem csunyan kitomtuk volna oket. De iden ilyen naptar mellett alighanem minden felett elsiklok. Az utolso kb 20 percet kiveve durvan kontroll alatt volt a meccs, szep munka.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Tartalekolunk a komoly ellenfelekre. Tavasszal kell allo fasszal jonni menni majd a BL-ben meg a bajnoksag hajrajaban, osszel eleg ha a pontokat gyujtogetjuk.lestat írta: 2:0- után hogy visszaállunk engem kuvára idegesit, ezen kivül sima liba.
Klasszisokkal jobbak Tudunk lenni.
Le a kalappal a srácok előtt, tippmix is jött a Benzema gól és win-re
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kroos hatalmasat ment ma. Tchouaméni meg giga fogás volt. higgadtan szépen csendben bástya az ember. Valverde továbbra is jobban tetszik a szélen. sokkal jobban kijön amit tud mint középen. simán ott játszatnám. Mendy védekezése továbbra is homály. egyszer beton aztán azt se tudja merre van arccal. de 3 pont megvan.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Miert nem tudtuk lezárni 2.0 után????
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
2:0- után hogy visszaállunk engem kuvára idegesit, ezen kivül sima liba.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- mocsok
Amíg a kp ilyen szinten tud játszani addig nem nagyon kell aggódnunk.
A védelem is beton volt.
Igazából meglehetősen sima meccsen vagyunk túl.
Gratula a fiuknak.
A védelem is beton volt.
Igazából meglehetősen sima meccsen vagyunk túl.
Gratula a fiuknak.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Miket beszél ez a nagyobb darab koma a stúdióban? Ő azt jósolta, hogy ma büntetőt csak a Madrid kaphat, a Barca nem?
Valverde volt kiírva_Bushido_ írta: Hivatalosan a la ligánál ki lett a motm?
Idő előtt elkapcsoltam. Nem lattam.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Hivatalosan a la ligánál ki lett a motm?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Helyes kis győzelem katalánék ellen, sima 3-1
Kár Benzi góljáért, szép akció volt.
Most aztán lehet bírózni, mindenkinek...mer azon múlt, szokás szerint jobb volt a Barca, persze.
Kár Benzi góljáért, szép akció volt.
Most aztán lehet bírózni, mindenkinek...mer azon múlt, szokás szerint jobb volt a Barca, persze.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- BlancoMark
Most már húzzuk ki a VB-ig veretlenül, nem semmi performansz azt nézve, hogy egyáltalán nem pörgünk maxon.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Ez most jól jött ki, le lettek focizva a meccs nagy részében, az utolsó negyedben kaptak pár percre reményt, elkezdtek hajtani, mindezt csak azért, hogy egy 3. gól tovább erősítse a jelenlegi vesztes, "minden hiába" mentalitásukat.
Ettől eltekintve viszont borzasztóan frusztráló, hogy az "új edző boostoktól" eltekintve gyakorlatilag a Mourinho korszak óta látványosan nem akarunk senkit kitömni. Ha adja a gól/terület magát, akkor nyilván rápróbálunk, mint anno a Bayern elleni 0-4-nél, de amúgy látványosan szarunk bele a gálázásba jó sok éve.
Ettől eltekintve viszont borzasztóan frusztráló, hogy az "új edző boostoktól" eltekintve gyakorlatilag a Mourinho korszak óta látványosan nem akarunk senkit kitömni. Ha adja a gól/terület magát, akkor nyilván rápróbálunk, mint anno a Bayern elleni 0-4-nél, de amúgy látványosan szarunk bele a gálázásba jó sok éve.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Már az Inter meccsen is látszott ez, mi jobban zárunk és kontrázunk is mint az olaszok, sima volt. Szokásos volt abból a szempontból, hogy nem mentünk bele abba, hogy teljesen le legyenek darálva. Nem érdekel, szegény Lewy, milyen frusztrált volt. Tőle is csak a szokásos, rangadón általában semmi. Örültem, hogy láttam azt az arcot tőle, hogy na most mi lesz. Nyugalom, kiesnek a bl-ből, aztán lesznek ott gondok, mert felvették a rengeteg hitelt, meg eladták a Play Station Studiost is vagy mit, aztán törleszteni is kéne majd valamiből. Külön örülök a tizinek, csodálatos volt. Hányszor volt így ellenünk, így csak még jobban örülök neki.
Jövőhéten kiszopunk a sevillától és újra ega
Egyébként nem érdekel h kitömtük e őket vagy nem, mi irányítottunk, rengeteg jó teljesítmény volt, igazi csapatmunka.
Mbappé nélkül ennyire futja. Majd januártól...
Egyébként nem érdekel h kitömtük e őket vagy nem, mi irányítottunk, rengeteg jó teljesítmény volt, igazi csapatmunka.
Mbappé nélkül ennyire futja. Majd januártól...
- RealMadridFanatic
Nekik ez jon a kisebbsegi komplexusbol, mi meg a BL serlegeket porolgatjuk kozben. Van egy kis kulonbseg.Galacticos írta: Azt sajnalom hogy rengeteg lehetosegunk lett volna visszavagni tortenelmi szopasokert. Es minden egyes alkalommal visszaallunk, leallunk, es leporgetnenk az idot.
Ilyenkor a felidoben mondjuk ma egy osszefoglalot lenyomtam volna nekik mondjuk a tavalyi meccsrol ahol ok 4utan is ugy mentek mintha bl donto kezdodott volna, vagyis inkabb el.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én is sajnálom hogy nem vesszük a fáradtságot hogy kitömjük őket, megint teljesen takaréglángon toltuk a meccs nagy részében, aztán elég egy hiba és szoros a dolog.
Most azt hiszik volt esélyük és van mire sírjanak
De végülis így is jó, mert lehet azt hiszik minden ok csak nem volt szerencséjük/nem kapták meg a 11-est, és egy sima verés felébresztené őket.
De én egy olyan verést szeretnék amibe belerokkannak
Most azt hiszik volt esélyük és van mire sírjanak
De végülis így is jó, mert lehet azt hiszik minden ok csak nem volt szerencséjük/nem kapták meg a 11-est, és egy sima verés felébresztené őket.
De én egy olyan verést szeretnék amibe belerokkannak
- Süti
Annyit focáztunk amennyit kell, ahogy eddig az egész szezonban, ami érthető, mert hosszú év lesz ez VB-vel.
Ja, május óta veretlenek tétmeccsen.
Ja, május óta veretlenek tétmeccsen.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Galacticos
Azt sajnalom hogy rengeteg lehetosegunk lett volna visszavagni tortenelmi szopasokert. Es minden egyes alkalommal visszaallunk, leallunk, es leporgetnenk az idot.
Ilyenkor a felidoben mondjuk ma egy osszefoglalot lenyomtam volna nekik mondjuk a tavalyi meccsrol ahol ok 4utan is ugy mentek mintha bl donto kezdodott volna, vagyis inkabb el.