Sierra írta:
Ettől én is kivagyok. Egyszer csapkodjuk már meg őket vagy 4-5 góllal, ahogy ők tették azt számtalanszor... imádom az elmúlt 12 évet, de ez még mindig hiányérzetet okoz. Legnagyobb győzelmünk felettük 2008 óta a 3-1. Annál több nem megy. Ők meg azóta is aláztak 2-6, 5-0, 5-1, kétszer 0-4, 0-3 meg hasonló eredményekkel.
4-1 volt az.
De amúgy egyetértek, ráadásul más csapatok is random megszórtak minket. Sevilla például anno 5-öt vágott a szuperkupában, a már jó ideje gólallergiás Tico is hazaküldött minket 4-0-val pár éve, de nekem a Zaragoza 6-osa is kellemetlen emlék a 2000-es évekből, és biztos kihagytam még pár hasonló esetet.
Valahogy pár évente mindig belefutunk egy ilyen tüskébe, csak a Barcától többször, mert relatíve kiegyensúlyozottak, plusz a politikai ellentétek és a történelmi egymás elleni mérleg miatt addig mennek a Real ellen, míg össze nem esnek, mi meg évek óta ellötyögünk mindenki ellen, ha már biztosítottnak tűnik a győzelem.
Míg nem lesz újra egy Joséhoz hasonlóan vérszomjas edző, addig nem hiszem, hogy bármiféle revansban lehet reménykedni. Viszont míg jönnek az eredmények, addig nem valószínű az edzőváltás, és őszintén szólva én is inkább választom a BL-t és Carlo karakterét a szoros csapategységgel, mint egy németesen szadista Barca elleni alázást. Ahogy Perez mondta, nekünk az igazi első számú riválisunk a Milan.