Igen. Volt egy statisztika a meccsről. Kidolgozott helyzetek 4:1 mélyen kussolt, majd amikor jött, hogy kapufelé tartó lövések 8-13 mondjuk, azt hangosan elemezte. Gyalázatos. Matuz sokkal jobb nála.dortev írta:Mosom kezeimet az előző hozzászólásom után, ez a nézővel szembeni szándékos tiszteletlenség és megtévesztés, amire nem mentség az érzelmi hovatartozás. El is felejtettem már, hogy ez a repertoárjának része, totál kiesett az emlékezetemből.dzsi91 írta: Az egész meccsen kamu szájról olvasást nyom fiktív történetek olvas le játékosok szájáról a góloknál meg kb annyit tud kinyögni:[ nézzék benzema HOGY támadta a labdát stb]
Mint ahogy tehnap is láttuk, statisztikákat hallgat el csakmert ő inkább szopkodni szeretné csávit. Ez a faszkalap amúgy pontosan tudja, hogy mennyire tudja befolyásolni a nézőket az ilyen faszságokkal és már 15 éve mossa a magyarok agyát.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Volt nemrég az a story, mikor a szembetűnően homoszexualis tartalomgyarto srac, festett korommel, szempillakkal, ruzsozva feltölti a videót, hogy be kell valljak valamit. Meleg vagyok.
Es kurvara meglepődött ezen mindenki
Norbit is elkepzelem, ahol kozli, hogy Barcelona szurkoló. Had érje M.Ot még egy sokk.
Es kurvara meglepődött ezen mindenki
Norbit is elkepzelem, ahol kozli, hogy Barcelona szurkoló. Had érje M.Ot még egy sokk.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mosom kezeimet az előző hozzászólásom után, ez a nézővel szembeni szándékos tiszteletlenség és megtévesztés, amire nem mentség az érzelmi hovatartozás. El is felejtettem már, hogy ez a repertoárjának része, totál kiesett az emlékezetemből.dzsi91 írta: Az egész meccsen kamu szájról olvasást nyom fiktív történetek olvas le játékosok szájáról a góloknál meg kb annyit tud kinyögni:[ nézzék benzema HOGY támadta a labdát stb]
Mint ahogy tehnap is láttuk, statisztikákat hallgat el csakmert ő inkább szopkodni szeretné csávit. Ez a faszkalap amúgy pontosan tudja, hogy mennyire tudja befolyásolni a nézőket az ilyen faszságokkal és már 15 éve mossa a magyarok agyát.
- rolandantal
Nekem az elmúlt pár mérkőzés kikapcsolódás, szórakoztatás helyet csak agyérgörcsöt hozott.csababarca írta: fizikai rosszullétem van, ha csak meglátom, és ez így van már tizenéve.
Busq, Gavi, Raphina, Ferran, még talán Roberto is - gondolkodás nélkül repülne a csapatból, de ehelyett ők a kezdők.
Egyet nem értek csak: mi, laikus szurkolók - sokan másokkal egyetemben - látjuk azokat a mellényúlásokat mérkőzésről, mérkőzésre, akkor miért nincs változás? Miért keresünk okokat arra, hogy megmagyarázzuk a sorozatos szopást? Kezdem azt hinni, hogy Xavi olyan mint a vadász abból a bizonyos viccből..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem meg a Norbitól etikátlan, hogy ő kommentátorkodásra adta a fejét. Nincs hozzá se szókincse se hangja se elfogulatlansága. Ő egy nagyon jó riporter aki ért a spanyol focihoz de azon kívül lofasz az egész ember.dortev írta:Alapvetően távol áll tőlem, hogy Norbit megvédjem, hálistennek évek óta a hangját sem hallottam, de egyszerűen szerintem etikátlan dolog vele szemben a csatorna részéről, hogy neki adják az El Clásicot. Egy igazi szurkoló teli van érzelmekkel, és objektíven lehozni a legnagyobb történelmi rivális elleni meccset gyakorlatilag lehetetlen. Biztos van pár olyan kommentátor akinek ez megy, de hatalmas kihívás lehet. Én inkább a csatornát venném elő ilyen esetekben. Norbi azért mégsem egy Ray Hudson szintű karakter, hogy pótolhatatlan legyen egy-egy meccsre.dzsi91 írta:
Gec ezen rohogtem tegnap, hogy az ilyen statokat fasszoponorbi nem reklámozta
Tényleg, amúgy Horváth Ferenc felszívódott a magyar La Liga közvetítésekből? Ezer éve nem hallottam a fórumon emlegetve, pedig ő sem volt piskóta, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint madridista.
Az egész meccsen kamu szájról olvasást nyom fiktív történetek olvas le játékosok szájáról a góloknál meg kb annyit tud kinyögni:[ nézzék benzema HOGY támadta a labdát stb]
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Alapvetően távol áll tőlem, hogy Norbit megvédjem, hálistennek évek óta a hangját sem hallottam, de egyszerűen szerintem etikátlan dolog vele szemben a csatorna részéről, hogy neki adják az El Clásicot. Egy igazi szurkoló teli van érzelmekkel, és objektíven lehozni a legnagyobb történelmi rivális elleni meccset gyakorlatilag lehetetlen. Biztos van pár olyan kommentátor akinek ez megy, de hatalmas kihívás lehet. Én inkább a csatornát venném elő ilyen esetekben. Norbi azért mégsem egy Ray Hudson szintű karakter, hogy pótolhatatlan legyen egy-egy meccsre.dzsi91 írta:Gec ezen rohogtem tegnap, hogy az ilyen statokat fasszoponorbi nem reklámoztaPad'em írta: 50 games. 28 wins. 11 draws. 11 losses | Xavi’s 56% win rate is the worst of any Barça coach with 50+ games since in 2001.
Tényleg, amúgy Horváth Ferenc felszívódott a magyar La Liga közvetítésekből? Ezer éve nem hallottam a fórumon emlegetve, pedig ő sem volt piskóta, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint madridista.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Igen igen. A veretlenCsávi azt a blben is olyan számokat hoz mintha a dinamo zagrebbel nyomúlna.Remy írta:Ezt nem, de beszélt valami statról, hogy idegenben veretlen a vén Xavi. illetve most már csak volt.dzsi91 írta:
Gec ezen rohogtem tegnap, hogy az ilyen statokat fasszoponorbi nem reklámozta
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezt nem, de beszélt valami statról, hogy idegenben veretlen a vén Xavi. illetve most már csak volt.dzsi91 írta:Gec ezen rohogtem tegnap, hogy az ilyen statokat fasszoponorbi nem reklámoztaPad'em írta: 50 games. 28 wins. 11 draws. 11 losses | Xavi’s 56% win rate is the worst of any Barça coach with 50+ games since in 2001.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
Gec ezen rohogtem tegnap, hogy az ilyen statokat fasszoponorbi nem reklámoztaPad'em írta: 50 games. 28 wins. 11 draws. 11 losses | Xavi’s 56% win rate is the worst of any Barça coach with 50+ games since in 2001.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Még ő is összeharácsolt egy 40 győzelmet 59 meccsen:DSierra írta:
Az úgy kemény. Pedig voltak ott kóklerek azóta, Tata Martino meg hasonlók.
És utolsó három fordulóban buktuk a ligát vele három döntetlennel
nagy kókler volt az öreg Tata az biztos.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Az úgy kemény. Pedig voltak ott kóklerek azóta, Tata Martino meg hasonlók.Pad'em írta: 50 games. 28 wins. 11 draws. 11 losses | Xavi’s 56% win rate is the worst of any Barça coach with 50+ games since in 2001.
Raphinha nem nyilatkozott véletlenül valamit?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
FBC - Future Best CoachPad'em írta: 50 games. 28 wins. 11 draws. 11 losses | Xavi’s 56% win rate is the worst of any Barça coach with 50+ games since in 2001.
- Pad'em
50 games. 28 wins. 11 draws. 11 losses | Xavi’s 56% win rate is the worst of any Barça coach with 50+ games since in 2001.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nálunk Khedira volt ilyen, szerencsére a Juve megszabadított minket tőlecsababarca írta: fizikai rosszullétem van, ha csak meglátom, és ez így van már tizenéve.
Edzőbájuk asszondja ma nem érdemeltek vereséget. De az egyetlen pozitívum azok a cserejátékosok voltak...
Téged sem érdemlünk meg te, aztán mégis vagy nekünk Remélem jó sokáig.
Téged sem érdemlünk meg te, aztán mégis vagy nekünk Remélem jó sokáig.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Puyol miert?dzsi91 írta: Iniestat meg puyolt mindig szokas kiemelni a barszasok kozul pedig ők is jónagy faszkalapok voltak. De valoban a piqe suarez jessica alba buszkec sorhoz kanyarban sem voltak.
Ps.: félelmetes, hogy buszkec akit már úgy 2013 környékén vissza kellett volna vonultassanak még mindig ott kolbászol a kezdőjükben.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
A hívői mindig mondják, hogy nélküle még rosszabbak lennénk:Ddzsi91 írta:
Ps.: félelmetes, hogy buszkec akit már úgy 2013 környékén vissza kellett volna vonultassanak még mindig ott kolbászol a kezdőjükben.
meg, hogy már csak ez a szezon és utána padozni fog. (ezt 5 éve mondogatják:D, de stabilabb kezdő mint 10 éve:D)
fizikai rosszullétem van, ha csak meglátom, és ez így van már tizenéve.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- dzsi91
Iniestat meg puyolt mindig szokas kiemelni a barszasok kozul pedig ők is jónagy faszkalapok voltak. De valoban a piqe suarez jessica alba buszkec sorhoz kanyarban sem voltak.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A tudasat soha nem kerdojeleztem meg, de a palyan valo viselkedese annyira irritalo volt sokszor, hogy utni tudtam volna. A biro folyamatos befolyasolasa, rinyalasa, stb stb. A Barca sulit o is elvegezte, mindig ott volt a biro fulen. De emlekszem tole alattomos megoldasokra is. Akire soha nem tudtam haragudni, az Puyol volt. A palyan kokemeny volt, de mindig tudta, hol a helye, es mikor hogyan kell cselekedni. Palyan kivul is egy szeretheto karakter.realmadrid95 írta:lestat írta:
Suárez Alba Pique inieste xavi messi...áh én utálom mind
Iniesta? Egyeduli Barca jatekos Dinho mellett, aki vegtelenul szimpatikus volt mindig is.