Halfkey írta: Ernesto vagy Fede?
Real Madrid vs. Barcelona
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ernesto vagy Fede?
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
A legdurvább dolog, amit olvastam, hogy Xavinak Valverde miatt nem megy most... Szegény.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyira kevés hiányzik pedig, hogy ebből a részrehajló szar címből szimplán csak szar cím legyen:dzsi91 írta: Nso: Felkészült és szenvedélyes edző, ebben mindenki egyetért, viszont a számok egyelőre nem az ő oldalán állnak.
Geci ha kiesnének a masodosztályba akkor is virágnyelven beszélnének róla. Az elmúlt 20 év legrosszabb barsza edzője hivatalosan de hát a számok nem állnak az ő oldalán
"Szenvedélyes edző, ebben sokan egyetértenek, viszont a számok nem az ő oldalán állnak."
De még így is tök értelmetlen a tömegre hivatkozós tagmondat. Kit érdekel, hogy hanyan értenek egyet valamivel? A cikk írója látja így, és hogy teret adhasson a szubjektivitásának, megpróbálja a tárgyilagosság látszatát kelteni azzal, hogy a "tömeg" mögé bújtatja a véleményét. Ez annyira átlátszó technika.
A legszebb az egészben pedig az, hogy ugyanezek a firkászok próbálták folyamatosan diszkreditálni Zidane eredményeit.
But we had possesion
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nso: Felkészült és szenvedélyes edző, ebben mindenki egyetért, viszont a számok egyelőre nem az ő oldalán állnak.
Geci ha kiesnének a masodosztályba akkor is virágnyelven beszélnének róla. Az elmúlt 20 év legrosszabb barsza edzője hivatalosan de hát a számok nem állnak az ő oldalán
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Arra lett volna sansz, hogy a realnak meg kelljen erőltetnie magát.rikko írta:
Garantálom, hogy ha mindenki egészséges, akkor nem kapunk ki. Vagy maximum nem ilyen marha hibák után.
ez edzőmeccs volt, lötyögve rúgtak kettőt, és nevetve ölték meg a kp-nkat, akik se előre se hátra nem tudtak segíteni.
kár erről beszélni is, sansztalan volt a csapat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Én is emlékszem erre, de ez nem érv, és most tekintsünk el Xavi személyétől egy pillanatra.realbeckham írta: Én azt nem tudom megérteni, hogy miert van xavi ott ahol.
Ezt játékosként a sajat szurkolok akartak eltavolitani a klubtol addig a pillanatig, míg ossze nem ert az aranygeneracio korulotte.
Benzema is volt már sokak által elzavarva, Vini is, Tibor is, a "falábú Case" is, mikor Zidane elkezdte beépíteni Fedét, akkor is inkább azt lehetett olvasni, hogy nem szint, minek ide. De Kroos például azért is van itt, mert el lett zavarva, mindamellett hogy jönni is akart. Cét a Juve szurkolók folyamatosan zavarták el. Vannak ilyen esetek. Modric legrosszabb igazolás "díját" pedig inkább nem veszem ide, az szerintem meg lett trollkodva.
Ezzel most nem akarom Xavit egyikőjükhöz sem hasonlítani, az én szememben is túlértékelt, de annyira felesleges szerintem erre hivatkozni.
Remélem hogy ezt hiszik Barcelonában is.Garantálom, hogy ha mindenki egészséges, akkor nem kapunk ki. Vagy maximum nem ilyen marha hibák után.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- zsírosdeszka
Na, közben másnak is szemet szúrt...Realista24 írta:rikko írta:
Garantálom, hogy ha mindenki egészséges, akkor nem kapunk ki. Vagy maximum nem ilyen marha hibák után.
Garantalod? Mire fel? Meg ugy irod, mintha valami B csapat allt volna ki.
Ez az arrogancia jellemzi az egesz katalan brigadot.
- zsírosdeszka
Garantálod? Jajj, dehogynem. De ezt senki nem fogja már megtudni. Teljesen felesleges a - mi lett volna ha - dolgokba belemenni. Nálunk is hiányzott aki miatt BL-t nyertünk. Ez a taktikánk bejött az összes milliárdos csapat ellen, meg a Barca ellen is. Szegénységi bizonyítvány, hogy ti nem tudtok erre reagálni. A tavalyi 4 : 0-án lovagoltok. Nektek élet-halál harc volt, nekünk meg a BL volt a fontos a Chelsea ellen. Le se sz**ták a fiúk. Nevetséges volt az ünneplés, amikor feljöttetek e miatt kB. a 4. helyre. Mintha BL-t nyertetek volna. Laporta is... Kaptátok a Boost-ot Xavi miatt, meg az új játékosok miatt. Zidane ilyenkor már hol volt, te jó Isten. Xavi meg a meg nem értett edző, akit nem értenek a játékosok. Meg nem ismerik a pozíciós játékot. Lewandowski szerintem nem sokáig hoz ilyen számokat, szerintem már tavaszra leereszt ő is. Aubameyang nagyon fog nektek hiányozni. Így bánik Laporta a játékosokkal. Xavi megkapott mindenkit ésszerű kereteken kívül is. Marad az EL valószínűleg. Ez van. Egyszer be kellene látni, ha valami nem úgy megy. Nem mindig valamire fogni. 2 év EL az ciki. Xavi meg a legrosszabb mutatókkal rendelkezik. A 90-es évek végén volt rosszabb mutatója a csapatnak.rikko írta:Vele együtt Pique , Robi ( bár nem volt gáz) is mehetne. Alba is. Eltűnne a sok negatív ember. Lehetne egy sokkal jobb morális alapra felhúzott csapatunk. De sajnos ez az utóbbi 5-8 évben nem nagyon jött össze.csababarca írta:
Ez úgy fog történni, hogy lehet leülteti, de DeJong elkövet egy hibát (amiből Busquets mondjuk meccsenként 4-5t csinál...), aztán a szurkolók mutogatnak hogy hát ezért nem lehet Busquetset kihagyni, blablabla.
Meg Xavi is majd visszarakja az első adandó alkalommal.
Adná az ég, hogy elfelejtenék végre.
De amit Eric, Busquets művel az megye zs
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2022. október 17., hétfő 16:26-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Az utóbbi 2 meccsen ütött csak be a kaki (mondjuk a BLben nagyon).realbeckham írta: Én azt nem tudom megérteni, hogy miert van xavi ott ahol.
Ezt játékosként a sajat szurkolok akartak eltavolitani a klubtol addig a pillanatig, míg ossze nem ert az aranygeneracio korulotte. Ugyanezt az erthetetlen bizalmat a semmire es delszopast elvezi edzői szerepben is az amugy jatekoskent teljesen kozepszer tipikus spanyol kp s ember, akire edzőként talan a kozepszer is hízelgő. Nem elég az elmult 20 ev legszarabb statja. Nem elég a tanacstalan bamba tekintete. Az ember csak gesztikulal.
Nalunk egy true madridista Solarit is kiraktu k, ha éreztük, hogy valami nem jo. Lett is eredmeny utana. Értem én, hogy a barca szeretett volna egy saját zidane t, aki a csucsra viszi a klubot es volt egy komoly arab tapasztalata es tutorial videoja a tiki takarol a YTon, de baszki. A kokler zsinorban 2. éve viszi őket az uefa kupaba, úgy, hogy most a vilag osszes hitelet felvették, meg eskuvok is vannak a Spotifyban. Beszarok.
Hogyan van ennek munkaja még? Mi az elképzelés? Mi a szar folyik kataliniaban, hogy elturik ezt a szégyent?
Még van idő. Maradni fog Xavi,.sztem minimum év végéig
Aztán majd meglátjuk mit csinálnak odaát.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én azt nem tudom megérteni, hogy miert van xavi ott ahol.
Ezt játékosként a sajat szurkolok akartak eltavolitani a klubtol addig a pillanatig, míg ossze nem ert az aranygeneracio korulotte. Ugyanezt az erthetetlen bizalmat a semmire es delszopast elvezi edzői szerepben is az amugy jatekoskent teljesen kozepszer tipikus spanyol kp s ember, akire edzőként talan a kozepszer is hízelgő. Nem elég az elmult 20 ev legszarabb statja. Nem elég a tanacstalan bamba tekintete. Az ember csak gesztikulal.
Nalunk egy true madridista Solarit is kiraktu k, ha éreztük, hogy valami nem jo. Lett is eredmeny utana. Értem én, hogy a barca szeretett volna egy saját zidane t, aki a csucsra viszi a klubot es volt egy komoly arab tapasztalata es tutorial videoja a tiki takarol a YTon, de baszki. A kokler zsinorban 2. éve viszi őket az uefa kupaba, úgy, hogy most a vilag osszes hitelet felvették, meg eskuvok is vannak a Spotifyban. Beszarok.
Hogyan van ennek munkaja még? Mi az elképzelés? Mi a szar folyik kataliniaban, hogy elturik ezt a szégyent?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
rikko írta:
Garantalod? Mire fel? Meg ugy irod, mintha valami B csapat allt volna ki.
Ez az arrogancia jellemzi az egesz katalan brigadot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Igazából az Busquets baja, hogy iszonyatosan kevés a fizikum. Az esze és rutinja megvan a poszthoz. De emelkedése mint a T72-es tanknak. Sebessége inkább nevezhető lassúságnak.raul 4 ever írta:Zavarni nem zavar, de FdJ-t berakni Busi helyére eléggé pazarlás, szerintem kkp-ként jó, bár persze van annyira jó játékos, hogy ilyen XabiAlonso féle stílus is megy neki a védelem előtt, de szerintem egy normális vkp+FdJ+Pedri hármas többet érne.csababarca írta:
Ez úgy fog történni, hogy lehet leülteti, de DeJong elkövet egy hibát (amiből Busquets mondjuk meccsenként 4-5t csinál...), aztán a szurkolók mutogatnak hogy hát ezért nem lehet Busquetset kihagyni, blablabla.
Hihetetlen, hogy ezekkel a fizikai paraméterekkel a kezdőben tud lenni évek óta.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Zavarni nem zavar, de FdJ-t berakni Busi helyére eléggé pazarlás, szerintem kkp-ként jó, bár persze van annyira jó játékos, hogy ilyen XabiAlonso féle stílus is megy neki a védelem előtt, de szerintem egy normális vkp+FdJ+Pedri hármas többet érne.csababarca írta:Ez úgy fog történni, hogy lehet leülteti, de DeJong elkövet egy hibát (amiből Busquets mondjuk meccsenként 4-5t csinál...), aztán a szurkolók mutogatnak hogy hát ezért nem lehet Busquetset kihagyni, blablabla.Realista24 írta:
Xavi has decided to put Sergio Busquets on the bench after his recent poor performances; he will be replaced by Frenkie De Jong.
@fansjavimiguel
Just in time
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Vele együtt Pique , Robi ( bár nem volt gáz) is mehetne. Alba is. Eltűnne a sok negatív ember. Lehetne egy sokkal jobb morális alapra felhúzott csapatunk. De sajnos ez az utóbbi 5-8 évben nem nagyon jött össze.csababarca írta:Ez úgy fog történni, hogy lehet leülteti, de DeJong elkövet egy hibát (amiből Busquets mondjuk meccsenként 4-5t csinál...), aztán a szurkolók mutogatnak hogy hát ezért nem lehet Busquetset kihagyni, blablabla.Realista24 írta:
Xavi has decided to put Sergio Busquets on the bench after his recent poor performances; he will be replaced by Frenkie De Jong.
@fansjavimiguel
Just in time
De amit Eric, Busquets művel az megye zs
Az ilyenekrol mindig eszembe jut az az istentelen merteku szopas, amit ez az ember kapott a semmire, amikor del Bosque is lenyilatkozta, hogy O mindig olyan futballista akart lenni, mint Busquets, megorulok. Remelem sokaig maradnak kez a kezben a masik egesz eleteben tulertekelt csokaval.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ez úgy fog történni, hogy lehet leülteti, de DeJong elkövet egy hibát (amiből Busquets mondjuk meccsenként 4-5t csinál...), aztán a szurkolók mutogatnak hogy hát ezért nem lehet Busquetset kihagyni, blablabla.Realista24 írta:
@fansjavimiguel
Just in time
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Xavi has decided to put Sergio Busquets on the bench after his recent poor performances; he will be replaced by Frenkie De Jong.csababarca írta:A hívői mindig mondják, hogy nélküle még rosszabbak lennénk:Ddzsi91 írta:
Ps.: félelmetes, hogy buszkec akit már úgy 2013 környékén vissza kellett volna vonultassanak még mindig ott kolbászol a kezdőjükben.
meg, hogy már csak ez a szezon és utána padozni fog. (ezt 5 éve mondogatják:D, de stabilabb kezdő mint 10 éve:D)
fizikai rosszullétem van, ha csak meglátom, és ez így van már tizenéve.
@fansjavimiguel
Just in time
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema