Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 17., hétfő 21:31

Halfkey írta: Ernesto vagy Fede?
:lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 17., hétfő 20:57

Ernesto vagy Fede?

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 17., hétfő 20:56

A legdurvább dolog, amit olvastam, hogy Xavinak Valverde miatt nem megy most... :'( Szegény. :lol:

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 17., hétfő 19:47

dzsi91 írta: Nso: Felkészült és szenvedélyes edző, ebben mindenki egyetért, viszont a számok egyelőre nem az ő oldalán állnak. 😯

:lol: :lol: :agree: Geci ha kiesnének a masodosztályba akkor is virágnyelven beszélnének róla. Az elmúlt 20 év legrosszabb barsza edzője hivatalosan de hát a számok nem állnak az ő oldalán :(
Annyira kevés hiányzik pedig, hogy ebből a részrehajló szar címből szimplán csak szar cím legyen:
"Szenvedélyes edző, ebben sokan egyetértenek, viszont a számok nem az ő oldalán állnak."

De még így is tök értelmetlen a tömegre hivatkozós tagmondat. Kit érdekel, hogy hanyan értenek egyet valamivel? A cikk írója látja így, és hogy teret adhasson a szubjektivitásának, megpróbálja a tárgyilagosság látszatát kelteni azzal, hogy a "tömeg" mögé bújtatja a véleményét. Ez annyira átlátszó technika.

A legszebb az egészben pedig az, hogy ugyanezek a firkászok próbálták folyamatosan diszkreditálni Zidane eredményeit.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. október 17., hétfő 19:29

But we had possesion :lol: :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 17., hétfő 19:18

Nso: Felkészült és szenvedélyes edző, ebben mindenki egyetért, viszont a számok egyelőre nem az ő oldalán állnak. 😯

:lol: :lol: :agree: Geci ha kiesnének a masodosztályba akkor is virágnyelven beszélnének róla. Az elmúlt 20 év legrosszabb barsza edzője hivatalosan de hát a számok nem állnak az ő oldalán :(
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 17., hétfő 17:47

rikko írta:
Garantálom, hogy ha mindenki egészséges, akkor nem kapunk ki. Vagy maximum nem ilyen marha hibák után.
Arra lett volna sansz, hogy a realnak meg kelljen erőltetnie magát.
ez edzőmeccs volt, lötyögve rúgtak kettőt, és nevetve ölték meg a kp-nkat, akik se előre se hátra nem tudtak segíteni.

kár erről beszélni is, sansztalan volt a csapat.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 17., hétfő 16:40

realbeckham írta: Én azt nem tudom megérteni, hogy miert van xavi ott ahol.
Ezt játékosként a sajat szurkolok akartak eltavolitani a klubtol addig a pillanatig, míg ossze nem ert az aranygeneracio korulotte.
Én is emlékszem erre, de ez nem érv, és most tekintsünk el Xavi személyétől egy pillanatra.
Benzema is volt már sokak által elzavarva, Vini is, Tibor is, a "falábú Case" is, mikor Zidane elkezdte beépíteni Fedét, akkor is inkább azt lehetett olvasni, hogy nem szint, minek ide. De Kroos például azért is van itt, mert el lett zavarva, mindamellett hogy jönni is akart. Cét a Juve szurkolók folyamatosan zavarták el. Vannak ilyen esetek. Modric legrosszabb igazolás "díját" pedig inkább nem veszem ide, az szerintem meg lett trollkodva.
Ezzel most nem akarom Xavit egyikőjükhöz sem hasonlítani, az én szememben is túlértékelt, de annyira felesleges szerintem erre hivatkozni.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. október 17., hétfő 16:27

Garantálom, hogy ha mindenki egészséges, akkor nem kapunk ki. Vagy maximum nem ilyen marha hibák után.
Remélem hogy ezt hiszik Barcelonában is.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

zsírosdeszka

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 17., hétfő 16:24

Realista24 írta:
rikko írta:

Garantalod? Mire fel? Meg ugy irod, mintha valami B csapat allt volna ki.
Ez az arrogancia jellemzi az egesz katalan brigadot.
Na, közben másnak is szemet szúrt...

zsírosdeszka

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 17., hétfő 16:23

rikko írta:
csababarca írta:

Ez úgy fog történni, hogy lehet leülteti, de DeJong elkövet egy hibát (amiből Busquets mondjuk meccsenként 4-5t csinál...), aztán a szurkolók mutogatnak hogy hát ezért nem lehet Busquetset kihagyni, blablabla.
Meg Xavi is majd visszarakja az első adandó alkalommal.

Adná az ég, hogy elfelejtenék végre.
Vele együtt Pique , Robi ( bár nem volt gáz) is mehetne. Alba is. Eltűnne a sok negatív ember. Lehetne egy sokkal jobb morális alapra felhúzott csapatunk. De sajnos ez az utóbbi 5-8 évben nem nagyon jött össze.
De amit Eric, Busquets művel az megye zs
Garantálod? Jajj, dehogynem. De ezt senki nem fogja már megtudni. Teljesen felesleges a - mi lett volna ha - dolgokba belemenni. Nálunk is hiányzott aki miatt BL-t nyertünk. :D Ez a taktikánk bejött az összes milliárdos csapat ellen, meg a Barca ellen is. Szegénységi bizonyítvány, hogy ti nem tudtok erre reagálni. A tavalyi 4 : 0-án lovagoltok. Nektek élet-halál harc volt, nekünk meg a BL volt a fontos a Chelsea ellen. Le se sz**ták a fiúk. Nevetséges volt az ünneplés, amikor feljöttetek e miatt kB. a 4. helyre. Mintha BL-t nyertetek volna. Laporta is... :( Kaptátok a Boost-ot Xavi miatt, meg az új játékosok miatt. Zidane ilyenkor már hol volt, te jó Isten. Xavi meg a meg nem értett edző, akit nem értenek a játékosok. Meg nem ismerik a pozíciós játékot. :lol: Lewandowski szerintem nem sokáig hoz ilyen számokat, szerintem már tavaszra leereszt ő is. Aubameyang nagyon fog nektek hiányozni. Így bánik Laporta a játékosokkal. Xavi megkapott mindenkit ésszerű kereteken kívül is. Marad az EL valószínűleg. Ez van. Egyszer be kellene látni, ha valami nem úgy megy. Nem mindig valamire fogni. 2 év EL az ciki. Xavi meg a legrosszabb mutatókkal rendelkezik. A 90-es évek végén volt rosszabb mutatója a csapatnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsírosdeszka 2022. október 17., hétfő 16:26-kor.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. október 17., hétfő 16:20

realbeckham írta: Én azt nem tudom megérteni, hogy miert van xavi ott ahol.
Ezt játékosként a sajat szurkolok akartak eltavolitani a klubtol addig a pillanatig, míg ossze nem ert az aranygeneracio korulotte. Ugyanezt az erthetetlen bizalmat a semmire es delszopast elvezi edzői szerepben is az amugy jatekoskent teljesen kozepszer tipikus spanyol kp s ember, akire edzőként talan a kozepszer is hízelgő. Nem elég az elmult 20 ev legszarabb statja. Nem elég a tanacstalan bamba tekintete. Az ember csak gesztikulal.

Nalunk egy true madridista Solarit is kiraktu k, ha éreztük, hogy valami nem jo. Lett is eredmeny utana. Értem én, hogy a barca szeretett volna egy saját zidane t, aki a csucsra viszi a klubot es volt egy komoly arab tapasztalata es tutorial videoja a tiki takarol a YTon, de baszki. A kokler zsinorban 2. éve viszi őket az uefa kupaba, úgy, hogy most a vilag osszes hitelet felvették, meg eskuvok is vannak a Spotifyban. Beszarok.
Hogyan van ennek munkaja még? Mi az elképzelés? Mi a szar folyik kataliniaban, hogy elturik ezt a szégyent?
Az utóbbi 2 meccsen ütött csak be a kaki (mondjuk a BLben nagyon).
Még van idő. Maradni fog Xavi,.sztem minimum év végéig
Aztán majd meglátjuk mit csinálnak odaát.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. október 17., hétfő 16:17

Én azt nem tudom megérteni, hogy miert van xavi ott ahol.
Ezt játékosként a sajat szurkolok akartak eltavolitani a klubtol addig a pillanatig, míg ossze nem ert az aranygeneracio korulotte. Ugyanezt az erthetetlen bizalmat a semmire es delszopast elvezi edzői szerepben is az amugy jatekoskent teljesen kozepszer tipikus spanyol kp s ember, akire edzőként talan a kozepszer is hízelgő. Nem elég az elmult 20 ev legszarabb statja. Nem elég a tanacstalan bamba tekintete. Az ember csak gesztikulal.

Nalunk egy true madridista Solarit is kiraktu k, ha éreztük, hogy valami nem jo. Lett is eredmeny utana. Értem én, hogy a barca szeretett volna egy saját zidane t, aki a csucsra viszi a klubot es volt egy komoly arab tapasztalata es tutorial videoja a tiki takarol a YTon, de baszki. A kokler zsinorban 2. éve viszi őket az uefa kupaba, úgy, hogy most a vilag osszes hitelet felvették, meg eskuvok is vannak a Spotifyban. Beszarok.
Hogyan van ennek munkaja még? Mi az elképzelés? Mi a szar folyik kataliniaban, hogy elturik ezt a szégyent?
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 17., hétfő 16:13

rikko írta:

Garantalod? Mire fel? Meg ugy irod, mintha valami B csapat allt volna ki.
Ez az arrogancia jellemzi az egesz katalan brigadot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 17., hétfő 16:12

raul 4 ever írta:
csababarca írta:

Ez úgy fog történni, hogy lehet leülteti, de DeJong elkövet egy hibát (amiből Busquets mondjuk meccsenként 4-5t csinál...), aztán a szurkolók mutogatnak hogy hát ezért nem lehet Busquetset kihagyni, blablabla.

Zavarni nem zavar, de FdJ-t berakni Busi helyére eléggé pazarlás, szerintem kkp-ként jó, bár persze van annyira jó játékos, hogy ilyen XabiAlonso féle stílus is megy neki a védelem előtt, de szerintem egy normális vkp+FdJ+Pedri hármas többet érne.
Igazából az Busquets baja, hogy iszonyatosan kevés a fizikum. Az esze és rutinja megvan a poszthoz. De emelkedése mint a T72-es tanknak. Sebessége inkább nevezhető lassúságnak.
Hihetetlen, hogy ezekkel a fizikai paraméterekkel a kezdőben tud lenni évek óta.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 17., hétfő 16:05

csababarca írta:
Realista24 írta:
Xavi has decided to put Sergio Busquets on the bench after his recent poor performances; he will be replaced by Frenkie De Jong.
@fansjavimiguel

Just in time :kalapos:

Zavarni nem zavar, de FdJ-t berakni Busi helyére eléggé pazarlás, szerintem kkp-ként jó, bár persze van annyira jó játékos, hogy ilyen XabiAlonso féle stílus is megy neki a védelem előtt, de szerintem egy normális vkp+FdJ+Pedri hármas többet érne.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 17., hétfő 15:58

csababarca írta:
Realista24 írta:
Xavi has decided to put Sergio Busquets on the bench after his recent poor performances; he will be replaced by Frenkie De Jong.
@fansjavimiguel

Vele együtt Pique , Robi ( bár nem volt gáz) is mehetne. Alba is. Eltűnne a sok negatív ember. Lehetne egy sokkal jobb morális alapra felhúzott csapatunk. De sajnos ez az utóbbi 5-8 évben nem nagyon jött össze.
De amit Eric, Busquets művel az megye zs

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 17., hétfő 15:55

Az ilyenekrol mindig eszembe jut az az istentelen merteku szopas, amit ez az ember kapott a semmire, amikor del Bosque is lenyilatkozta, hogy O mindig olyan futballista akart lenni, mint Busquets, megorulok. :lol: Remelem sokaig maradnak kez a kezben a masik egesz eleteben tulertekelt csokaval.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. október 17., hétfő 15:52

Realista24 írta:
@fansjavimiguel

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 17., hétfő 15:36

csababarca írta:
dzsi91 írta:

Ps.: félelmetes, hogy buszkec akit már úgy 2013 környékén vissza kellett volna vonultassanak még mindig ott kolbászol a kezdőjükben.
A hívői mindig mondják, hogy nélküle még rosszabbak lennénk:D
meg, hogy már csak ez a szezon és utána padozni fog. (ezt 5 éve mondogatják:D, de stabilabb kezdő mint 10 éve:D)

fizikai rosszullétem van, ha csak meglátom, és ez így van már tizenéve.
@fansjavimiguel

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: