A sok fanatikus videószerkesztgető közül az egyiknek majd csak eszébe jut, hogy csináljon egy Modric vs Sociedad videót.zalkrisz írta:Szerintem ha nézzük a gólokat akkor is a meccse embere, érdemes lenne a mai teljesítményét egy videóba beletenni.
Luka Modrić - 10
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Luka Modric - 19
Azért örülök, hogy ilyen jól játszik, bár rondít az összképen, hogy ezt a Realban teszi.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ha nézzük a gólokat akkor is a meccse embere, érdemes lenne a mai teljesítményét egy videóba beletenni.GT37 írta:Nem néztem a meccseteket, hogy játszott Luka?
ha nem nézzük a gólokat lazán a meccs embere, érdemes megnézned a meccset csak Modric miatt, szenzációsan játszottGT37 írta:Nem néztem a meccseteket, hogy játszott Luka?
- GT37
Nem néztem a meccseteket, hogy játszott Luka?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Emberiesen küzdött végig, osztogatott, csípett-harapott, a második félidőben feljavult a játéka, ahogyan sok más játékosnak is, rendkívül sűrűn pontatlan volt a meccs.
Tavaly ilyenkor sokan féltették, még tavasszal is teli volt a sajtó, hogy nyáron kihez távozhat majd, aztán belelendült, és alapember lett. Korábban kellett volna neked is, Mou.
Tavaly ilyenkor sokan féltették, még tavasszal is teli volt a sajtó, hogy nyáron kihez távozhat majd, aztán belelendült, és alapember lett. Korábban kellett volna neked is, Mou.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Látom sokan írtátok, hogy elég szürke volt a tegnapi meccsen. Szerintem jól mozgatta a csapatot, azért az említésre méltó, hogy 104 passzból 100 sikeres volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyébként őt választotta az uefa a meccs emberének.
Ezt a labdát a szélre ő "dobja" ki, ugye?
http://www.youtube.com/watch?v=QCAMVYItdrI
Ezt a labdát a szélre ő "dobja" ki, ugye?
http://www.youtube.com/watch?v=QCAMVYItdrI
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
öröm nézni, ahogy labdához ér. forgatja, pörgeti a védőket, lepattannak, elcsúsznak mellette.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lövések száma: 1 (nem kaput eltaláló)
Attempts blocked: 1
Tackles won: 2
Egy-egy szabálytalanságot szenvedett el és követett el, sárgát is kapott érte
8026 métert futott
Attempts blocked: 1
Tackles won: 2
Egy-egy szabálytalanságot szenvedett el és követett el, sárgát is kapott érte
8026 métert futott
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
A csapat motorja volt, megint . Szinte mindig.
Nagyon kíváncsi lennék a statisztikáira. Szerintem kiemelkedő volt szinte mindenben, bár elég rossz volt a streamem és voltak időszakok amit nem láttam.
Nagyon kíváncsi lennék a statisztikáira. Szerintem kiemelkedő volt szinte mindenben, bár elég rossz volt a streamem és voltak időszakok amit nem láttam.
- GT37
Jó lett a főoldali cikk is, grat hozzá, én tuti nem tudtam volna ilyen jól lefordítani a WhoScored-cikket, úgyhogy jobb, hogy bele sem kezdtem.
Azért az a 146 pontos passz az ellenfél térfelén a 92,1%-os passzpontosság mellett nem annyira rossz.
Azért az a 146 pontos passz az ellenfél térfelén a 92,1%-os passzpontosság mellett nem annyira rossz.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon jó cikk, bár én a key passes részt is inkább very strongra értékeltem volna
Accurate long pass per game, top 3-ban Pepe & Ramos duó és még mi akarjuk földön járatni a bugit, nem ívelünk. Na jó, nem baj az. Frankó elemzés
Accurate long pass per game, top 3-ban Pepe & Ramos duó és még mi akarjuk földön járatni a bugit, nem ívelünk. Na jó, nem baj az. Frankó elemzés
- GT37
WhoScored-cikk Modricról
A napokban megpróbálom majd lefordítani nagyjából, ha lesz időm.
A napokban megpróbálom majd lefordítani nagyjából, ha lesz időm.
Meg a második félévben kb minden meccsen folyamatosan játszott, a többi helyen nagy volt a rotálás.. Amúgy Modric azért van a legtöbb játékpercet kapott játékosok között, mert ő volt az első számú cseréje Xabinak, Khedirának, Özilnek, DM-nek, ha ebből a négyesből valaki hiányzott bármilyen oknál fogva Modric kezdő volt. De nem volt olyan poszt, ahol ő első számú játékos lett volna.
A mai meccsen meg...na igen, óriási kincs a faszi!
Modrikk!!!!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Egy kincs ez az ember...imádom
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Voltak olyan meccsek, amikor a padon kezdett, pedig a kezdőben is szükség lett volna rá, és sokan itt nem értettük, hogy miért nem a horvát kezd. Én ezekre céloztam a kijelentésemmel. Amúgy Modric azért van a legtöbb játékpercet kapott játékosok között, mert ő volt az első számú cseréje Xabinak, Khedirának, Özilnek, DM-nek, ha ebből a négyesből valaki hiányzott bármilyen oknál fogva Modric kezdő volt. De nem volt olyan poszt, ahol ő első számú játékos lett volna.Anis írta:ezeket és az ehhez hasonló kommenteket továbbra sem értem.Matt009 írta:
mindenki látta, csak Mourinho nem...
Modric tavaly játszott 33 bajnokit (első kettő kimaradt, mert az után jött). Volt 5 db becserélése a meccsek végére, három meccset hagyott ki összesen a bajnokságban. És a CR-Pepe-Ramos trió után ő játszotta a legtöbb percet!
Mai meccsnek csak a második félidejét láttam, de fantasztikus amiket a lasztival mutat. Azok a cselek és a külsővel menő passzok. és Isco meg a másik. nagyon jók. tavalyi év legrosszabb igazolása...
Culé vagy, vagy mi a szösz?Leírom, tuti elfelejt focizni Futuredondo.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ezeket és az ehhez hasonló kommenteket továbbra sem értem.Matt009 írta:mindenki látta, csak Mourinho nem...nmate írta:Remélem nem csak most ébredtetek rá, hogy van egy top3 középpályásunk Luka papa személyében.
Modric tavaly játszott 33 bajnokit (első kettő kimaradt, mert az után jött). Volt 5 db becserélése a meccsek végére, három meccset hagyott ki összesen a bajnokságban. És a CR-Pepe-Ramos trió után ő játszotta a legtöbb percet!
Mai meccsnek csak a második félidejét láttam, de fantasztikus amiket a lasztival mutat. Azok a cselek és a külsővel menő passzok. és Isco meg a másik. nagyon jók. tavalyi év legrosszabb igazolása...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!