Röviden, de. Főleg ha nincs pénzhehetheoriginal írta:amikor ott van a csapatodban a tökéletes buszkecc utod a holland gyerek szemelyeben, aki a legjobb kp-suk messze, akkor nem őt kéne inkább beepiteni, alapemberré tenni es köré epiteni a dolgokat? ha már korszakos edzőzseni ül a padon állitolag, aki a csapat érdekeit nézi...a pályán meg Buszkechez képest már ég és föld
de tudom, a pehelysulyu mérges kisgyerekek az alap
FDJ beton, alap kezdőnek kell lennie, szerintem az is lesz ha lecsengett már a politikai nyomás (papíron sérült is volt), hogy eltakarítsák a szerződését.
Viszont ahogy én látom, Busquets egy statikus mandíner ott középen, ha oda akarnák beerőltetni DeJongot (ámen ), lefojtják a legjobb tulajdonságait ami az átmenetekben jön ki. Neves inkább hasonlít arra a bólyára, aki a tikken takken bibliában tökéletesen forog a kezdőkörben a háromszögelésekhez (védőkkel, Pedrivel, FDJvel) és meg is tudja nyújtani a két szélre ha kell.
(Mérges kisfiú, ha az ő szemszögükből nézem: olcsó, ár\érték arányban nem lóg ki lefelé, propaganda anyagnak tökéletes + Enrique aszisztál hozzá...EricGarcia normál esetben mindkettő csak a kupában kezdene)