Spanyol bajnokság
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Spanyol bajnokság
felvet pár kérdést, precedenst teremt...
akkor kaptunk egy góét, és lesz egy gp is.
Persze, teljesen jogosan. értem.
Érdekes lesz.
akkor kaptunk egy góét, és lesz egy gp is.
Persze, teljesen jogosan. értem.
Érdekes lesz.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miguel gólpassz
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
There was an issue in VAR's technology last night, as they called offside on Benzema on Alaba’s goal by counting his elbow The incident has been noted and they are working to fix it. They have notified Real Madrid that they got it wrong.
RFEF have sent a letter to Real Madrid that David Alaba’s goal should have counted.
@diarioas
Bónusz:
Official: Hernandez Hernandez will referee the Real Madrid-Sevilla game at the Bernabéu.
RFEF have sent a letter to Real Madrid that David Alaba’s goal should have counted.
@diarioas
Bónusz:
Official: Hernandez Hernandez will referee the Real Madrid-Sevilla game at the Bernabéu.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
hogy egy klasszikust idézzek.
”STOP THE COUNT!”
”STOP THE COUNT!”
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Hirdessenek banjokot ma, aztan viszlat augusztusban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BREAKING: Javier Tebas has informed all Spanish clubs that there is a SERIOUS possibility ALL Spanish football is STOPPED next week, as a strike against the Government for passing a new law that makes the ESL possible and jeapordizes the CVC deal.
@partidazocope
#rmalive
@partidazocope
#rmalive
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Akkor ,hajrá sárga tengeralattjáró!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
jó kis roncsderbi ez a Sevilla - Valencia piros lap és a 102.percben kihagyott büntető
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barca sorsolasa eleg meredek.
Villarreal, Bilbao, Valencia, Almeria, Osasuna a VB-ig, utana Espanyol, Atma, Betis.
Nekünk:
Elche, Sevilla, Girona, Rayo, Cadiz a VB-ig, aztan Valladolid, Villarreal, Valencia.
Villarreal, Bilbao, Valencia, Almeria, Osasuna a VB-ig, utana Espanyol, Atma, Betis.
Nekünk:
Elche, Sevilla, Girona, Rayo, Cadiz a VB-ig, aztan Valladolid, Villarreal, Valencia.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
What's left before the World Cup:
Wed. 19/10: Elche
Sat. 22/10: Sevilla
Tue. 25/10: Leipzig
Sun. 30/10: Girona
Wed. 02/11: Celtic
Mon. 07/11: Rayo
Thu. 10/11: Cadiz
Szerintem az osszes bajnoki meccsunk a hozhato kategoria. A Sevilla kemenyebb dio lehet, uj edzovel, de hazai palyan verni kell oket. Rayo ellen mindig megizzadunk idegenben, de ok is verhetoek.
Wed. 19/10: Elche
Sat. 22/10: Sevilla
Tue. 25/10: Leipzig
Sun. 30/10: Girona
Wed. 02/11: Celtic
Mon. 07/11: Rayo
Thu. 10/11: Cadiz
Szerintem az osszes bajnoki meccsunk a hozhato kategoria. A Sevilla kemenyebb dio lehet, uj edzovel, de hazai palyan verni kell oket. Rayo ellen mindig megizzadunk idegenben, de ok is verhetoek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azt nem vitatom, hogy a tudasa megvan, esze is van a jatekhoz, de tul nagy riziko, plane ha fizetni is kell erte, raadasul Ticobol kozvetlenul nem fog atigazolni.Kerlon írta:Én amúgy őt bepróbálnám max. 60-70 millió euróért, de az már bónuszokkal stb-vel lenne.Realista24 írta:
João Félix has decided to leave Atletico Madrid in 2023. His agent, Jorge Mendes had a meeting with FC Barcelona yesterday.
Szerintem a tudása megvan, de tényleg nem jó helyen focizik. Kicsit hasonló, mint Benzema, nem echte 9-es, szeret visszajárni, szervezni, előkészíteni is. Haaland és Mbappe nem nagyon elérhető szerintem, más meg annyira nem kiemelkedő, hogy Benzema alternatíva legyen.
Ráadásul szerintem Félixnek pont lenne kémiája a Vini Rodrygo vonallal is, de esetleg még Mbappéval is, ha később becsúszna.
Ezzel a matracos igazolassal jol elkurta a karrierjet, de mivel meg csak 22, meg nem keso… en nem latom a helyet a csapatban, szerintem elviszi a psg, vagy a city, de a legjobb helyen a liverpoolban lenne szerintem. Esetleg meg a Bayern, ott is szeretnek tamadofutballt nyomatni.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Bilbao 0-1 ATMA
Griezmann meglőtte a 100. gólját az Atléticó színeiben.
Griezmann meglőtte a 100. gólját az Atléticó színeiben.
Mostanában rá jár a rúd.A 66. percben Oblak összeütközött a hazaiak egyik támadójával, majd rosszul ért földet és megsérült. A szlovén kapus az eset után a vállát fájlalta és nem is tudta folytatni a játékot, így a horvát Ivo Grbic állt be a helyére.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Miguel stabilan kezdő a Gironában
viszont Blanco kikerült a Cadiz kezdőjéből meccsek óta nem játszik...
viszont Blanco kikerült a Cadiz kezdőjéből meccsek óta nem játszik...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ő az Atletico Asensioja
csak kb 100x annyiba került
csak kb 100x annyiba került
- Pad'em
+1 ziro, a srác 3 ev alatt tényleg semmit nem csinált, pedig azért vannak/voltak az atmában olyanok akkikel tudott volna focizni. Felszopták jó fél évre az ebben nagyon jó portugálok, akkora arccal is érkezett már a spanyolokhoz mint egy prime CR, aztán persze kiderült, hogy itt azzal nem lehet kitűnni, hogy az átlagnál technikásabb. Valami középcsapatba mennék a helyében aztán el kezdenék dolgozni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem egy tehetséges de lusta, puhány, hangulatembernek tűnik, akire azt is lehet mondani hogy az atma rendszere kiégette, meg azt is, hogy kb 3 éve nem mutatott semmit.
Az ilyen technikás piszipaszi emberek nem kellenek, mehet olaszba aztán Dybala karrier.
Az ilyen technikás piszipaszi emberek nem kellenek, mehet olaszba aztán Dybala karrier.
Nem illik.
- Galacticos
Na vegre jo adora kapcsoltal ebben full egyetertek.Kerlon írta:Én amúgy őt bepróbálnám max. 60-70 millió euróért, de az már bónuszokkal stb-vel lenne.Realista24 írta: João Félix has decided to leave Atletico Madrid in 2023. His agent, Jorge Mendes had a meeting with FC Barcelona yesterday.
Szerintem a tudása megvan, de tényleg nem jó helyen focizik. Kicsit hasonló, mint Benzema, nem echte 9-es, szeret visszajárni, szervezni, előkészíteni is. Haaland és Mbappe nem nagyon elérhető szerintem, más meg annyira nem kiemelkedő, hogy Benzema alternatíva legyen.
Ráadásul szerintem Félixnek pont lenne kémiája a Vini Rodrygo vonallal is, de esetleg még Mbappéval is, ha később becsúszna.
Nagy karrier allt elotte a benfica utan de az erdemi karrierjebol csak elvett az atleticos idoszak. De ketlem hogy ramennenk, inkabb a barcaval szoktak bizniszelni vagy eladjak a premier leagube.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt hittem ingyen igazolhato lesz, beneztem. Fuck.Kerlon írta:Én amúgy őt bepróbálnám max. 60-70 millió euróért, de az már bónuszokkal stb-vel lenne.Realista24 írta:
João Félix has decided to leave Atletico Madrid in 2023. His agent, Jorge Mendes had a meeting with FC Barcelona yesterday.
En nem aldoznek ra lovet...egy jo Griezmann fele business max, kolcson, opcioval.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én amúgy őt bepróbálnám max. 60-70 millió euróért, de az már bónuszokkal stb-vel lenne.Realista24 írta:João Félix has decided to leave Atletico Madrid in 2023. His agent, Jorge Mendes had a meeting with FC Barcelona yesterday.Anthony írta: Joao Felix feltette az Mbappe lemezt, távozni akar az Atletico-tól
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
szerintem csak az atletinek volt ra 125 millioja akkor. masnak nem de lehet rosszul emlekszem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo