Értékeld a legutóbbi meccset
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szerintem is tobb volt, mint sarga, igazi taho megmozdulas volt, nem lepodtem volna meg, ha kiallitjak a gyokeret.
- Pad'em
Minimum sárga, de inkább narancssárga volt. Igazi gyökér, egy eldőlt meccsen.
Asensio csereként teljesen hasznos, így 10-15 percekre. Nagy kulcspasszt osztott. Vini megint zömében balfasz volt, erre 2 gólpassz... Fedére nem maradt több jelzőm, nagyon remélem, hogy nem súlyos, cheatkód az ember.
Asensio csereként teljesen hasznos, így 10-15 percekre. Nagy kulcspasszt osztott. Vini megint zömében balfasz volt, erre 2 gólpassz... Fedére nem maradt több jelzőm, nagyon remélem, hogy nem súlyos, cheatkód az ember.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudom, hogy az eső, az aranylabda gála és az utána levő dolgok, pl Gavi díjazása, de brazil támadóink ma nagyon szórakozottak voltak. Vini mondjuk még elment, komoly hibája volt a gólnál és elöl is, de legalább hozott valamit, Rodrygo viszont nagyon nagyon homály volt.
Kövezzetek meg, de szerintem Rüdiger kellene a védelembe kezdőnek. Én ezt a Militao-Alaba párost idén abszolút nem érzem. Kicsit az van, hogy Alaba jó-jó elmegy, középen és szélen is, szélen ugye nem annyira akar, pedig kb minden alkalommal benne van a gólokban ha ott tolja. Nem tudom, nehéz kérdés ez, de jó lenne most már megtalálni a kezdő párosunkat.
Kedden pár embernek kijárna egy kis "pihenő". Vini lassan 1300 percnél jár, Fede is sokat játszott mostanában, aki egyébként kb gondol egyet, ellövi és gól, olyan egyszerűnek tűnik ez a játék
Kövezzetek meg, de szerintem Rüdiger kellene a védelembe kezdőnek. Én ezt a Militao-Alaba párost idén abszolút nem érzem. Kicsit az van, hogy Alaba jó-jó elmegy, középen és szélen is, szélen ugye nem annyira akar, pedig kb minden alkalommal benne van a gólokban ha ott tolja. Nem tudom, nehéz kérdés ez, de jó lenne most már megtalálni a kezdő párosunkat.
Kedden pár embernek kijárna egy kis "pihenő". Vini lassan 1300 percnél jár, Fede is sokat játszott mostanában, aki egyébként kb gondol egyet, ellövi és gól, olyan egyszerűnek tűnik ez a játék
Itt van csak már szerkeszteni nemtudom az előző hozzászólást.
https://twitter.com/ElMagoBotas_/status ... wouMQ&s=19
https://twitter.com/ElMagoBotas_/status ... wouMQ&s=19
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Dehogyis nem...
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jajj, srácok aki focizott tudja,hogy ez benne van.p.csabi1 írta: Papu Gomez remélem valaki téged ugyanígy lerendez majd.
Ez nálam piros volt.Szándekosan csinálta csak a fejét kell nézni közben.
Még sárgás se volt.
Papu Gomez remélem valaki téged ugyanígy lerendez majd.
- ___Samy___
Amugy valahogy en ezt nem tudom elhinni, hogy valos. Hat mikor volt utoljara arra eset, hogy a komplett jatekvezetes odaallt valaki ele es azt mondta, hogy bocs haver, de hibaztunk? Barmi van, a sporikat sosem lehet elovenni, meg felszolalni sem lehet ellenuk, majd pont ok fognak bocsanatot kerni egy klubtol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már van aki cáfolja a hírt.
Valahogy én sem hiszem el.
Valahogy én sem hiszem el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azzal nincs gond, de majd csak figyeld BarcaekatPad'em írta:Mi nem volt okos lépés? Elmondani, hogy hibáztak?Realista24 írta:
Én már magát a hírt sem értem…már ez elég lehet egy lavinahoz a jövőben.
Vagyis értem, de sztem nem volt okos lépés.
Amúgy igen, ez kicsaphatja a balhét jogosan, az Arsenal Liverpool meccsen is volt egy ugyanilyen szitu azt írják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha nem egy mezei sima 0:3 as bajnoki meccsen tortenik a kék halál a var rendszerben, hanem egy szoros BL dontoben, akkor gondolom nem irnak bocsánatkérő levelet.
Vagy esetleg a multkori elche valencia utani bakik miatt, elébe mentek a dolgoknak es bevallaltak gyorsan, mielőtt valamelyik önjelölt emberke behuzza a vonalakat otthon, majd kiteszi a netre, hogy köcsög birok már megint....
Vagy esetleg a multkori elche valencia utani bakik miatt, elébe mentek a dolgoknak es bevallaltak gyorsan, mielőtt valamelyik önjelölt emberke behuzza a vonalakat otthon, majd kiteszi a netre, hogy köcsög birok már megint....
- Pad'em
Mi nem volt okos lépés? Elmondani, hogy hibáztak?Realista24 írta:Én már magát a hírt sem értem…már ez elég lehet egy lavinahoz a jövőben.Halfkey írta:
Fú, hát ezt ne, ez ronda precedenst teremtene.
Amúgy igen, ez kicsaphatja a balhét jogosan, az Arsenal Liverpool meccsen is volt egy ugyanilyen szitu azt írják.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én már magát a hírt sem értem…már ez elég lehet egy lavinahoz a jövőben.Halfkey írta:Fú, hát ezt ne, ez ronda precedenst teremtene.realbeckham írta: Azt nem lehet, hogy átírják 0:4 re es alaba nevehez bekerül a gol? Vagy az a jelenlegi technikanak tul nagy falat?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fú, hát ezt ne, ez ronda precedenst teremtene.realbeckham írta: Azt nem lehet, hogy átírják 0:4 re es alaba nevehez bekerül a gol? Vagy az a jelenlegi technikanak tul nagy falat?
- realbeckham
Azt nem lehet, hogy átírják 0:4 re es alaba nevehez bekerül a gol? Vagy az a jelenlegi technikanak tul nagy falat?
- Pad'em
RFEF has sent a letter to Real Madrid leaders saying that Alaba's goal last night was wrongfully disallowed. They claimed it's a mistake from their side and there will be work to prevent it from happening in La Liga again.
There was an issue in VAR's technology last night, as they called offside on Benzema on Alaba’s goal by counting his elbow. The incident has been noted and they are working to fix it. @diarioas
Bíztató az anyátok pcsáját. Milyen gyönyörű volt pedig. Lényeg, hogy megnyugtató alapokon nyugszik ez a technológia.
There was an issue in VAR's technology last night, as they called offside on Benzema on Alaba’s goal by counting his elbow. The incident has been noted and they are working to fix it. @diarioas
Bíztató az anyátok pcsáját. Milyen gyönyörű volt pedig. Lényeg, hogy megnyugtató alapokon nyugszik ez a technológia.
Erre csak ennyi:Realista24 írta: https://madridom.hu/blog/2022/10/20/az- ... lme-elott/
Hat ezek mennyire jo arcok Örülök, hogy nem kaptak hat ervenyes golt
Tegnap este nagyon lájkoltam a látottakat.
- realbeckham
Gyönyörű akciók, szép piszi paszi, csodagolok.
Karim golorome tetszett, a sporinak is. Könnyed hangulat, oromfoci jellleggel, mosolygosan. Lunin
Ez a PeraMilla vagy ki nem tetszett. Hisztis kis agresszor gyökér.
Farkas Norbi. Most jo voltal oreg Ilyenkor, mikor oldalakon keresztul szidva van itt, majd hetvegen hoz egy olyan meccset, ahol agyondicseri a realt, vagy mint most, percenkent benzemat, elgondolkodom, hogy fixen olvassa a forumot. Az oldalt magat anyag gyujtes miatt tuti, de gyanusan ide is be be kukucskal.
Karim golorome tetszett, a sporinak is. Könnyed hangulat, oromfoci jellleggel, mosolygosan. Lunin
Ez a PeraMilla vagy ki nem tetszett. Hisztis kis agresszor gyökér.
Farkas Norbi. Most jo voltal oreg Ilyenkor, mikor oldalakon keresztul szidva van itt, majd hetvegen hoz egy olyan meccset, ahol agyondicseri a realt, vagy mint most, percenkent benzemat, elgondolkodom, hogy fixen olvassa a forumot. Az oldalt magat anyag gyujtes miatt tuti, de gyanusan ide is be be kukucskal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A VARos gólöröm volt az este másik fénypontja. Gif jöhet majd róla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Lehet, hogy egy Elchén kívül sehol nem jegyzett szakmai elismerés, ennek ellenére egy olyan szívmelengető dolog, aminek simán lehet őszintén örülni, és szerintem kap is majd egy szép helyet nála.ferni írta: És még Karim fején is látszik, hogy ennek is tud örülni, ez nem egy kamu vigyor, bár mondjuk kétlem az Aranylaszti mellé fogja kirakni