Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

kodo

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. október 20., csütörtök 19:04

Kitettek a hetvegi keretbol a tegnapi miatt.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 20., csütörtök 16:07

pheco írta: Látványosan lepacsizik Benzivel egy portugál-francia EB meccsen, miután gólt lőtt Karim, de rohadjon meg, hogy nem posztol az Instára :lol:
De azt ki látta?
Az instat mégiscsak többen olvassák. :roll:

Ki a fene nézi a meccseket, nem is értelek...

:mrgreen: ( biztos ami biztos, ezt a fejet, iderakom )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Zubkov
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. október 20., csütörtök 15:06

pheco írta: Látványosan lepacsizik Benzivel egy portugál-francia EB meccsen, miután gólt lőtt Karim, de rohadjon meg, hogy nem posztol az Instára :lol:
Nem szeretek az ilyen cicaharcokba beleszólni, de végre valaki :lol: :salute: :kalapos:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2022. október 20., csütörtök 13:32

Látványosan lepacsizik Benzivel egy portugál-francia EB meccsen, miután gólt lőtt Karim, de rohadjon meg, hogy nem posztol az Instára :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 20., csütörtök 8:29

___Samy___ írta:
Pad'em írta:

Igen.

Amúgy az aranydinasztiánkból Isco, Xabi és Pepe se gratulált semmelyik social platformon!! :-( :mrgreen:

Túl lett ez diskurálva, privátban biztos vagyok benne, hogy tiszteletét teszi majd Cé is.
Case?
Amugy erdekes, hogy a fent emlitett jatekosok sem gratulaltak publikusan, megis C van eloveve. Nem mintha barkit is elo kellene ilyesmiert venni, csak erdekes, hogy csak a portugalnal nezik ezt is.
Gratulált
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. október 20., csütörtök 8:12

Pad'em írta:
realbeckham írta: Marcelo pl gratulalt most? Nem kovetem ezeket, sőt, nekem se instam, se twitterem sincs
Igen.

Amúgy az aranydinasztiánkból Isco, Xabi és Pepe se gratulált semmelyik social platformon!! :-( :mrgreen:

Túl lett ez diskurálva, privátban biztos vagyok benne, hogy tiszteletét teszi majd Cé is.
Case?
Amugy erdekes, hogy a fent emlitett jatekosok sem gratulaltak publikusan, megis C van eloveve. Nem mintha barkit is elo kellene ilyesmiert venni, csak erdekes, hogy csak a portugalnal nezik ezt is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. október 20., csütörtök 0:55

ez a lényeg.

https://twitter.com/xavsfutbol/status/1 ... KVOnqsMQCQ
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 19., szerda 21:15

Realista24 írta:
Kerlon írta: https://www.instagram.com/p/BlD7wcWh_R2 ... MyMTA2M2Y=

Nekem ennyi hozza fuzni valom van.

Szerintem egy pelo CR. :mrgreen:
Es ezt sem lajkolta CR!!!!!!
Ennyi, C egy péló. A legnagyobb partnerének nem bírt egy komoly gesztust tenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. október 19., szerda 18:44

realbeckham írta: Marcelo pl gratulalt most? Nem kovetem ezeket, sőt, nekem se instam, se twitterem sincs
Igen.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. október 19., szerda 17:56

Ugy emlékszem, hogy pl: Evra val es Ferdinandal a mai napig szokták egymast szopatni telefonon, de privat üzenetben. Azt hiszem nemrég Evra mutatta is a teloja kepernyojet valamelyik tv ben, amiben csomó ilyen beszélgetés volt.
Ugy gondolom a gratulacio már megtörtént a media bevonása nélkül. Persze jobb lett volna ezt egy mindenki szamara látható tweetben közölni, ahogy ez ma divatos, de igy alakult. Sosem volt az a nagy kozossegi medias, mint pl egy kroos, igy nekem ez a cr tema egy picit sem zavaró.

Marcelo pl gratulalt most? Nem kovetem ezeket, sőt, nekem se instam, se twitterem sincs
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 19., szerda 15:05

Kerlon írta: https://www.instagram.com/p/BlD7wcWh_R2 ... MyMTA2M2Y=

Es ezt sem lajkolta CR!!!!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 19., szerda 14:35

https://www.instagram.com/p/BlD7wcWh_R2 ... MyMTA2M2Y=

K

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 19., szerda 14:00

Szerintem egyébként ez nem ilyen szélsőséges eset. Nekem (szubjektív) egyértelmű hogy több tisztelet az, amikor nem csak személyesen írok (amit nem is tudjuk hogy megtörtént-e), hanem ki is írom a 100 milliós követő táboromnak hogy nézzétek, nagyon tisztelem és elismerem őt. A kettő ugye nem zárja ki egymást, lehet mindkettőt csinálni.

Ettől függetlenül rosszabb ember sem lesz, felnagyítani sem kell az esetet. Mindenki egyéni döntése miről posztol miről nem, nem tudjuk azt sem valójában milyen volt a viszony, maradt-e tüske.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. október 19., szerda 13:43

Faust írta: Egyebkent meg most ugyanazt csinaljatok Cevel, amit tiz evig szamonkertetek a sajtotol, amikor minden szarba belekotottek, minden kis baromsagat felnagyitottak, minden tettet kiforditottak, hogy rossz szinben tuntessek fel. Most akkor mi van? Most mar oke mert nem itt jatszik?
Az a minden szar igazából egyetlen dolog, amit rajta kívül boldog-boldogtalan meglépett, amúgy továbbra is mindenki Istenként kezeli, kivéve max. hehe.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 19., szerda 13:37

Egyebkent meg most ugyanazt csinaljatok Cevel, amit tiz evig szamonkertetek a sajtotol, amikor minden szarba belekotottek, minden kis baromsagat felnagyitottak, minden tettet kiforditottak, hogy rossz szinben tuntessek fel. Most akkor mi van? Most mar oke mert nem itt jatszik?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 19., szerda 13:35

Donát írta:
Realista24 írta:

Tehat kerestel peldakat, amik nem tamasztjak ala az igazad, de megis valid, amit irsz. Menjunk mar masik topicba ertelmes dolgokrol beszelgetni. :D
Amiket általánosságban írtam, az szerintem valid, nem jött rá cáfolat, és erre akartam konkrét példát hozni CR soc. m. felületeiről illusztrációnak, de ez utóbbira nincs lehetőségem regisztráció híján. Így Schrödinger macskája marad az én szempontomból, vagy van gratuláció az instáján, vagy nincs.
De milyen cafolatot akarsz? Az a te velemenyed, a masik meg az enyem. Nem kell semmit sem cafolni azon amig az velemeny, es nem as szerintetek egyeduli elvarhato forma.

Felolem gratulalhat neki szemelyesen es nyilvanosan is, semmi jelentosege nincs. Viszont szerintetek csak utobbi elfogadhato tole. Ez utobbit kivantad peldakkal alatamasztani, de azok a peldak nem validaltak az allaspontodat, szoval szamomra nem kovetkezik egyertelmuen, hogy ettol meg valid, amit irtal. Meggyozheto vagyok, de nem ennyivel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 19., szerda 13:18

___Samy___ írta: Amugy azt honnan tudjatok, hogy nem gratulalt? Privat levelezesbe is belelattok vagy mi? Modric is elmondta negy evvel ezelott, hogy irt neki, vagy hivta, mar nem emlekszem.

Ne legyen mar az a merce, hogy publikusan nem gratulalt valaki vagy gratulalt valaki valakinek.
Igencsak ilyesmit írtam én is :)
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 19., szerda 12:36

Ha esetleg 5 ev mulva mar visszavonult jatekoskent egy BL donto elott osszefut CR, Benzema, Ramos, Marcelo meg Modric (habar utobbi meg lehet akkor is cserekent jatszani fog :lol: ), akkor mindenki el lesz cseppenve, mint most ZZ, R9 meg Figo miatt.

Nyilvan szurkolokent tok jo latni, amikor a regi jatekosaink gratulalnak egymasnak vagy a csapatnak. Ozil is kellemes csalodas volt, mikor a BL donton ott ult a stadionban a tobbi szurkolo kozott es posztolta, hogy Hala Madrid, pedig nem volt itt sokaig es nem is a legszebb korulmenyek kozott tavozott.

Egy szep gesztus, amit ha akar, gyakorol, ha meg ugy gondolja, hogy ez csak kettejuk dolga, akkor ir neki privatban. De ne azert posztoljon, mert mi, szurkolok ezt varjuk el tole. Ettol nem fogok benne csalodni meg nem lesz kisebb legenda.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. október 19., szerda 12:18

Donát írta:
Realista24 írta:

Tehat kerestel peldakat, amik nem tamasztjak ala az igazad, de megis valid, amit irsz. Menjunk mar masik topicba ertelmes dolgokrol beszelgetni. :D
Amiket általánosságban írtam, az szerintem valid, nem jött rá cáfolat, és erre akartam konkrét példát hozni CR soc. m. felületeiről illusztrációnak, de ez utóbbira nincs lehetőségem regisztráció híján. Így Schrödinger macskája marad az én szempontomból, vagy van gratuláció az instáján, vagy nincs.
Amugy mindegy, hogy regisztralsz vagy sem, mert ezeket altalaban insta sztoriba rakjak a legtobben, az meg csak 24 oraig erheto el. Par twitter huszaron kivul kevesen mentik el es tartjak meg evekre visszamenoleg.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. október 19., szerda 12:13

Amugy azt honnan tudjatok, hogy nem gratulalt? Privat levelezesbe is belelattok vagy mi? Modric is elmondta negy evvel ezelott, hogy irt neki, vagy hivta, mar nem emlekszem.

Ne legyen mar az a merce, hogy publikusan nem gratulalt valaki vagy gratulalt valaki valakinek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: