Mikor a Juveba igazolt, kikovette az oldalt es bekovette a Juve jatekosokat. Minden oldal cimlapon hozta. Ha megint bekovetne, masnap jonnenek a hirek, hogy mert biztos vissza fog igazolni.IdentitásbólGyőzelem írta: Nem akarom kirobbantani a ki mit rak ki instara temat, Ronaldoval kapcsolatban, vissza olvasva az elmult nehany hozzaszolast elegge ki lett ez mar vesezve, de most kivancsisagbol megneztem h a volt csapatait koveti-e?..
Es nagyon meglepodtem azon, hogy csak a Realt nem koveti
Erdekes mindenesetre, szamomra mindenkepp…
Cristiano Ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nem akarom kirobbantani a ki mit rak ki instara temat, Ronaldoval kapcsolatban, vissza olvasva az elmult nehany hozzaszolast elegge ki lett ez mar vesezve, de most kivancsisagbol megneztem h a volt csapatait koveti-e?..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én amikor láttam, iszonyat rozsdás volt. A vb-n is ettől tartok, azért most vannak jó társak körülötte, de egyszerűen nem úgy érzi már a játék ritmusát, emiatt is maradnak ki a ziccerek, marad le egy labdáról stb.
Ezt lehetett volna kivédeni ha elmegy egy Sportingba, kap egy kellemes terhelést ősszel, aztán a vbn lehet alkotni. Kb Messi is ezt csinálja.
Ezt lehetett volna kivédeni ha elmegy egy Sportingba, kap egy kellemes terhelést ősszel, aztán a vbn lehet alkotni. Kb Messi is ezt csinálja.
Nem illik.
Nem-e? 2022-ben összesen 2 gólt szerzett, azt is 1 meccsen. Én ezt is ótvar formának hívnám az ő esetében.dzsi91 írta:Válogatottban nem hoz ilyen ótvar formát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kerdesre nem valaszoltaldzsi91 írta:A story engem is hidegen hagy nyár eleje óta feszültség van közte meg tenhag kozott amiert tavozni akart azóta csak folyamat provokálja az edző, hogy nincs megfelelő állapotban mert kihagyta az előszezont. Válogatottban nem hoz ilyen ótvar formát.Realista24 írta: Engem nagyjából hidegen hagy a szitu dzsi.
De mit adott idén ez a CR a ManUnak?
350 percenként egy golt, összesen kettot.
Ezenkívül? Nem nézem a meccseiket, csak olvasom a híreket és elemzéseket, ezért kérdezem.
Ha valaki egy használható céronaldot akarna nem így állna hozzá mint pl tegnap. Ami egy ancelotti real esetében még beleis férne de annak a unitednek amelyik 6-1 szopik a citytol szerintem nem.
Tavaly tudta hozni magát a premjerligben. Amióta ez a kopasz van meg csak a feszkó van.
A valogatottban jatszott 4 teljes meccset, es egy meccsen rugott ket golt es adott egy golpasszt, Svajc ellen.
Betli a csehek odavissza es spanyolok ellen, illetve 28 perce volt meg szinten a spanyolok ellen eredmenytelenul.
Ten Haag lehet, hogy nem kezeli a legjobban, de amikor nem cserelte be a City ellen a vegen tiszteletbol, akkor az volt a baj. Most hogy be akarta cserelni a vegen, az a baj.
Ha megnezzuk az EL meccseket, akkor lathatod, hogy TH minden meccsen bizalmat szavazott neki kezdokent, es a marha eros ellenfelek ellen semmi erdemlegeset nem tudott alkotni.
Szoval miert is kene szamolnia vele, nem kispadoskent? Mit tudna adni, amit eddig nem tudott megmutatni?
Es en ertem, hogy le lehet irni, hogy de az egesz ManU egy romhalmaz, de a realistas az, hogy eggyel feljebb levo csapatoknal mar nincs hely CR-nek, meg a padon sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Te miről beszélsz én már rég elengedtem pár trófea kiséretében az meg hogy hisztis meg egoista megintcsak médiakoholmány meg provokácio eredménye, mint a messi jofiu meg csapatjátékos téma vagy, a vandijk sose cseleztek ki baromság.rikko írta:Miért vállalna be bármelyik TOP csapat egy hisztis,egoista, kiégett sztárt ?dzsi91 írta: A vb így all in lesz neki. Ha ott nagyot alkot még lehet valamelyik top csapat bevállalná ha ott sem akkor rip és irány az mls.
Szánalmasnak tartom amit tenhag művel. Nem azon csúszott el a dolog,hogy nem kezdőként számolt vele hanem ,hogy kb időhúzócserének akarta használni kis túlzással. Nyilván egy csapat nagyobb mint egy játékos de egy Céronaldot nem dobsz be 5 percre, akkor már inkább nem játszatod. Ez szimpla disrespekt.
Még moratanak sem tetszett amikor zz a 90ikben beakarta rakni, nemhogy egy céronaldonak. Vannak íratlan szabályok itt is azért és az ilyen kóklerek úgylátszik ezekkel nincsenek tisztában vagy csak szimplán leállt farkat méregetni a kopasz ami szintén fail mert nagy luxus ennek a unitednek egy használhatatlan céronaldo.
Nem arról a CR-ről beszélünk aki titeket a csúcsra vitt.
El kell engedni azt a Ronaldo-t. Neked is, a szurkolóinak is.
Hiába az egyik legnagyobb, a biológiát o sem győzi/ győzheti le. Eljárt felette az idő.
Értem én, hogy ne legyen időhúzó csere, de azt se várja, hogy a nullára amit hozzátett az eddigiekhez majd 90 perceket kap.
O úgy gondolja, hogy a hírneve elég lesz... Hát nem
100%ot hozott a korulmenyekhez képest mindig amíg ez a tenhag meg nem érkezett.
Egyébként meg azt írtam , hogy talán egy jó vbvel észrevennék , hogy még mindig bőven kobb mint egy ibra aki megfelelo kozegben szinten tudta hozni magát ennyi idosen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
A story engem is hidegen hagy nyár eleje óta feszültség van közte meg tenhag kozott amiert tavozni akart azóta csak folyamat provokálja az edző, hogy nincs megfelelő állapotban mert kihagyta az előszezont. Válogatottban nem hoz ilyen ótvar formát.Realista24 írta: Engem nagyjából hidegen hagy a szitu dzsi.
Ezenkívül? Nem nézem a meccseiket, csak olvasom a híreket és elemzéseket, ezért kérdezem.
Ha valaki egy használható céronaldot akarna nem így állna hozzá mint pl tegnap. Ami egy ancelotti real esetében még beleis férne de annak a unitednek amelyik 6-1 szopik a citytol szerintem nem.
Tavaly tudta hozni magát a premjerligben. Amióta ez a kopasz van meg csak a feszkó van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Miért vállalna be bármelyik TOP csapat egy hisztis,egoista, kiégett sztárt ?dzsi91 írta: A vb így all in lesz neki. Ha ott nagyot alkot még lehet valamelyik top csapat bevállalná ha ott sem akkor rip és irány az mls.
Szánalmasnak tartom amit tenhag művel. Nem azon csúszott el a dolog,hogy nem kezdőként számolt vele hanem ,hogy kb időhúzócserének akarta használni kis túlzással. Nyilván egy csapat nagyobb mint egy játékos de egy Céronaldot nem dobsz be 5 percre, akkor már inkább nem játszatod. Ez szimpla disrespekt.
Még moratanak sem tetszett amikor zz a 90ikben beakarta rakni, nemhogy egy céronaldonak. Vannak íratlan szabályok itt is azért és az ilyen kóklerek úgylátszik ezekkel nincsenek tisztában vagy csak szimplán leállt farkat méregetni a kopasz ami szintén fail mert nagy luxus ennek a unitednek egy használhatatlan céronaldo.
Nem arról a CR-ről beszélünk aki titeket a csúcsra vitt.
El kell engedni azt a Ronaldo-t. Neked is, a szurkolóinak is.
Hiába az egyik legnagyobb, a biológiát o sem győzi/ győzheti le. Eljárt felette az idő.
Értem én, hogy ne legyen időhúzó csere, de azt se várja, hogy a nullára amit hozzátett az eddigiekhez majd 90 perceket kap.
O úgy gondolja, hogy a hírneve elég lesz... Hát nem
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Engem nagyjából hidegen hagy a szitu dzsi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
A vb így all in lesz neki. Ha ott nagyot alkot még lehet valamelyik top csapat bevállalná ha ott sem akkor rip és irány az mls.
- Mester77
C
As I’ve always done throughout my career, I try to live and play respectfully towards my colleagues, my adversaries and my coaches. That hasn’t changed. I haven’t changed. I’m the same person and the same professional that I’ve been for the last 20 years playing elite football, and respect has always played a very important role in my decision making process.
I started very young, the older and most experienced players examples were always very important to me. Therefore, later on, I’ve always tried to set the example myself for the youngsters that grew in all the teams that I’ve represented. Unfortunately that’s not always possible and sometimes the heat of the moment get’s the best of us.
Right now, I just feel that I have to keep working hard in Carrington, support my teammates and be ready for everything in any given game. Giving in to the pressure is not an option. It never was. This is Manchester United, and united we must stand. Soon we’ll be together again.
As I’ve always done throughout my career, I try to live and play respectfully towards my colleagues, my adversaries and my coaches. That hasn’t changed. I haven’t changed. I’m the same person and the same professional that I’ve been for the last 20 years playing elite football, and respect has always played a very important role in my decision making process.
I started very young, the older and most experienced players examples were always very important to me. Therefore, later on, I’ve always tried to set the example myself for the youngsters that grew in all the teams that I’ve represented. Unfortunately that’s not always possible and sometimes the heat of the moment get’s the best of us.
Right now, I just feel that I have to keep working hard in Carrington, support my teammates and be ready for everything in any given game. Giving in to the pressure is not an option. It never was. This is Manchester United, and united we must stand. Soon we’ll be together again.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
1/ Így egy játékos nem viselkedhet.
2/ De vele sem lehet így viselkedni.
Szvsz eleve a 12. embernek ment tavaly a:
Sanco-Fernandes-Greenwood
Rashford sor mögé.
Ma már utaltam rá egyszer: ehhez képest Sanco nem hozta a dortmundi formát, Fernandes visszaesett (van aki szerint pont CR miatt.. nemtom.. nálam inkább nem), Greenwood kalap-kabát, Rashford rengeteget volt sérült. Öreg CR meg fogta, feltűrte az ingujját, aztán vitte a csapatot, ahogy tudta..
Rossz nézni ahová ez az egész elfajult. Nem gondolhatja komolyan magáról, hogy rá kéne még építeni a csapatot, de a tavaly után, hogy hasznos tag volt a gépezetben per az egyetlen hasznos......... nem 5 percek, meg be se cserélés kéne jusson neki..
Itt ebből szerintem nincs visszaút, lehet a kopasz összerakott valamit, ráadásul nélküle. Nem látom, hogy úgy tudnának alakulni a dolgok, hogy ez elrendeződjön..
Ha ezt más csinálja.. Jujjuj.. De ez neki sem nézhető el..
Kár ezért a cirkuszért.
2/ De vele sem lehet így viselkedni.
Szvsz eleve a 12. embernek ment tavaly a:
Sanco-Fernandes-Greenwood
Rashford sor mögé.
Ma már utaltam rá egyszer: ehhez képest Sanco nem hozta a dortmundi formát, Fernandes visszaesett (van aki szerint pont CR miatt.. nemtom.. nálam inkább nem), Greenwood kalap-kabát, Rashford rengeteget volt sérült. Öreg CR meg fogta, feltűrte az ingujját, aztán vitte a csapatot, ahogy tudta..
Rossz nézni ahová ez az egész elfajult. Nem gondolhatja komolyan magáról, hogy rá kéne még építeni a csapatot, de a tavaly után, hogy hasznos tag volt a gépezetben per az egyetlen hasznos......... nem 5 percek, meg be se cserélés kéne jusson neki..
Itt ebből szerintem nincs visszaút, lehet a kopasz összerakott valamit, ráadásul nélküle. Nem látom, hogy úgy tudnának alakulni a dolgok, hogy ez elrendeződjön..
Ha ezt más csinálja.. Jujjuj.. De ez neki sem nézhető el..
Kár ezért a cirkuszért.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Kiváncsi vagyok, hogy lesz e téli költözés CRtől…
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nagyon mélyül a szakadék, és már nem őt igazolják a meccsek, a gólok, a statisztikák.kodo írta: Kitettek a hetvegi keretbol a tegnapi miatt.
Örökre a kedvencem marad, nagyon kevés hozzá fogható támadónk volt.
Viszont azt sem felejtem, ahogy lelépett. Sértődötten, azt gondolva nélküle megáll Madridban az élet. Hát nem így lett.
Kitettek a hetvegi keretbol a tegnapi miatt.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
De azt ki látta?pheco írta: Látványosan lepacsizik Benzivel egy portugál-francia EB meccsen, miután gólt lőtt Karim, de rohadjon meg, hogy nem posztol az Instára
Az instat mégiscsak többen olvassák.
Ki a fene nézi a meccseket, nem is értelek...
( biztos ami biztos, ezt a fejet, iderakom )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Nem szeretek az ilyen cicaharcokba beleszólni, de végre valakipheco írta: Látványosan lepacsizik Benzivel egy portugál-francia EB meccsen, miután gólt lőtt Karim, de rohadjon meg, hogy nem posztol az Instára
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Látványosan lepacsizik Benzivel egy portugál-francia EB meccsen, miután gólt lőtt Karim, de rohadjon meg, hogy nem posztol az Instára
Gratulált___Samy___ írta:Case?Pad'em írta:
Igen.
Amúgy az aranydinasztiánkból Isco, Xabi és Pepe se gratulált semmelyik social platformon!!
Túl lett ez diskurálva, privátban biztos vagyok benne, hogy tiszteletét teszi majd Cé is.
Amugy erdekes, hogy a fent emlitett jatekosok sem gratulaltak publikusan, megis C van eloveve. Nem mintha barkit is elo kellene ilyesmiert venni, csak erdekes, hogy csak a portugalnal nezik ezt is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Case?Pad'em írta:Igen.realbeckham írta: Marcelo pl gratulalt most? Nem kovetem ezeket, sőt, nekem se instam, se twitterem sincs
Amúgy az aranydinasztiánkból Isco, Xabi és Pepe se gratulált semmelyik social platformon!!
Túl lett ez diskurálva, privátban biztos vagyok benne, hogy tiszteletét teszi majd Cé is.
Amugy erdekes, hogy a fent emlitett jatekosok sem gratulaltak publikusan, megis C van eloveve. Nem mintha barkit is elo kellene ilyesmiert venni, csak erdekes, hogy csak a portugalnal nezik ezt is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"