En is igy latom, elsore azt sem ertettem milyen rangadorol meg golpasszrol van szo.Kerlon írta: Dehogy akart ott golpasszt adni Lewa. Az egy lecsuszott sarkazas volt, ami igy eppen jo helyre kerult.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Dehogy akart ott golpasszt adni Lewa. Az egy lecsuszott sarkazas volt, ami igy eppen jo helyre kerult.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sztem is kapura akarta. Amúgy idén bármikor ér bele sarokkal gólpassz lesz belőle, Hazard mehetne hozzá a receptértgutihaz14 írta:igaz csak egyszer lattam azt a golt de nem kapura akarta huzni azt sarokkal? tudatosan adta tovabb nem azert mert lecsuszott?illgner írta:
Láttad te azt a gólpasszt? Abszolút klasszismegoldás volt, szemben a gólszerzőével, aki kb. 4 méterről üres kapuba. De nekem aztán tök mindegy, azt sem bánom, ha életében nem lő több gólt. De attól tartok, fog még elég sokat. Amúgy eddig 10 meccsen van 14 kanadai pontja, szerintem nem olyan gyenge mérleg ez.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Sajnos nem vagyok gondolatolvasó, nem tudom, hogy mi volt az eredeti célja. Csak azt látom, hogy a mögé jövő labdába sarokkal pont úgy ért bele, hogy abból üreskapus gólpassz lett. De itt van a gól, megnézheted: http://livetv.sx/enx/showvideo/1101847_ ... barcelona/gutihaz14 írta:igaz csak egyszer lattam azt a golt de nem kapura akarta huzni azt sarokkal? tudatosan adta tovabb nem azert mert lecsuszott?illgner írta:
Láttad te azt a gólpasszt? Abszolút klasszismegoldás volt, szemben a gólszerzőével, aki kb. 4 méterről üres kapuba. De nekem aztán tök mindegy, azt sem bánom, ha életében nem lő több gólt. De attól tartok, fog még elég sokat. Amúgy eddig 10 meccsen van 14 kanadai pontja, szerintem nem olyan gyenge mérleg ez.
Szerintem ezt passznak szánta, mert onnan szinte lehetetlen volt kapura húzni.
igaz csak egyszer lattam azt a golt de nem kapura akarta huzni azt sarokkal? tudatosan adta tovabb nem azert mert lecsuszott?illgner írta:Láttad te azt a gólpasszt? Abszolút klasszismegoldás volt, szemben a gólszerzőével, aki kb. 4 méterről üres kapuba. De nekem aztán tök mindegy, azt sem bánom, ha életében nem lő több gólt. De attól tartok, fog még elég sokat. Amúgy eddig 10 meccsen van 14 kanadai pontja, szerintem nem olyan gyenge mérleg ez.filatáska írta:
Régen rossz, ha egy akkora "golpasszal" kell ervelni Lewa mellett.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Láttad te azt a gólpasszt? Abszolút klasszismegoldás volt, szemben a gólszerzőével, aki kb. 4 méterről üres kapuba. De nekem aztán tök mindegy, azt sem bánom, ha életében nem lő több gólt. De attól tartok, fog még elég sokat. Amúgy eddig 10 meccsen van 14 kanadai pontja, szerintem nem olyan gyenge mérleg ez.filatáska írta:Régen rossz, ha egy akkora "golpasszal" kell ervelni Lewa mellett.illgner írta: Eddig egy rangadót játszott, ott adott egy gólpasszt. Most az mennyivel volt kevésbé értékes megmozdulás, mint Ferrannak belőni az üres kapuba?
Régen rossz, ha egy akkora "golpasszal" kell ervelni Lewa mellett.illgner írta: Eddig egy rangadót játszott, ott adott egy gólpasszt. Most az mennyivel volt kevésbé értékes megmozdulás, mint Ferrannak belőni az üres kapuba?
valamelyik univerzumban:
Bayern meg Inter elleni elso meccsen is nulla gol. es hat a Bayernben is sokszor ados maradt kritikus meccseken (lasd tavaly Villarreal).
Eddig egy rangadót játszott, ott adott egy gólpasszt. Most az mennyivel volt kevésbé értékes megmozdulás, mint Ferrannak belőni az üres kapuba?Sierra írta: Komolytalan csapat ez a Villarreal.
Lewandowski meg úgy tűnik, csak erre lesz jó már, kis csapatokat tömi, de rangadókon néma marad.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Egy ligában azért nem 1-2 kis - és középcsapat van, simán gólkirály lesz, 25 alatt nemigen áll meg. Szoros lesz szerintem ez a bajnokság.Sierra írta: Komolytalan csapat ez a Villarreal.
Lewandowski meg úgy tűnik, csak erre lesz jó már, kis csapatokat tömi, de rangadókon néma marad.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A 2 brazilt nem hiszem, hogy megelőzné, de nem is elvárásJim írta:előrefele jobb lesz, mint bármelyik balhátvédünkhalamadrid írta: Miguel gólpassz
a védekezést kell még javítani és itt a helye
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Komolytalan csapat ez a Villarreal.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
előrefele jobb lesz, mint bármelyik balhátvédünkhalamadrid írta: Miguel gólpassz
a védekezést kell még javítani és itt a helye
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Bánat Villareal
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
felvet pár kérdést, precedenst teremt...
akkor kaptunk egy góét, és lesz egy gp is.
Persze, teljesen jogosan. értem.
Érdekes lesz.
akkor kaptunk egy góét, és lesz egy gp is.
Persze, teljesen jogosan. értem.
Érdekes lesz.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- halamadrid
Miguel gólpassz
- halamadrid
There was an issue in VAR's technology last night, as they called offside on Benzema on Alaba’s goal by counting his elbow The incident has been noted and they are working to fix it. They have notified Real Madrid that they got it wrong.
RFEF have sent a letter to Real Madrid that David Alaba’s goal should have counted.
@diarioas
Bónusz:
Official: Hernandez Hernandez will referee the Real Madrid-Sevilla game at the Bernabéu.
RFEF have sent a letter to Real Madrid that David Alaba’s goal should have counted.
@diarioas
Bónusz:
Official: Hernandez Hernandez will referee the Real Madrid-Sevilla game at the Bernabéu.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
hogy egy klasszikust idézzek.
”STOP THE COUNT!”
”STOP THE COUNT!”
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48