Aurélien Tchouaméni - 14
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
Ezzel a kocogassal nem lesz itt sokaig meno. Komolytalan volt nagyon.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
aztán majd kiderül, hogy ő is la messiás olt, valamikor...vagy barca poszterekkel van tele a gatyás szekrényRealista24 írta: Tchouaméni: “Everytime I watch Barça play, I hope they lose.”
Egy közülünk.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tchouaméni: “Everytime I watch Barça play, I hope they lose.”
Egy közülünk.
Egy közülünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Érdekes, mert a whoscored szerint 7,1-es osztályzattal magasan a csapat második legjobb embere volt. A többség 6,0 és 6,2 körüli osztályzatot kapott.
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Érdekes, hogy mennyire nem veszítek észre hogy mekkora nagy érték ez a srác Pár rossz meccs miatt ne húzzuk már rá a vizes lepedőt…
Ráadásul sántít is az összehasonlítás, mert nem teljesen egyezik a posztja és a szerepe Casemiroval. De ha már ezt teszitek akkor azt is látni kell, hogy miben nyújt többet: Igen, védekezésben van még hova fejlődnie de sokkal dinamikusabb és ügyesebb labdával, mint a brazil és ha kellő rutint szerez, jobb is lesz nála, higgyétek el Türelem a kulcsszó, pláne a fiatal játékosoknál! Bár itt Vinit is sokan elküldtétek volna 1-2 szezonnal ezelőtt…
Ráadásul sántít is az összehasonlítás, mert nem teljesen egyezik a posztja és a szerepe Casemiroval. De ha már ezt teszitek akkor azt is látni kell, hogy miben nyújt többet: Igen, védekezésben van még hova fejlődnie de sokkal dinamikusabb és ügyesebb labdával, mint a brazil és ha kellő rutint szerez, jobb is lesz nála, higgyétek el Türelem a kulcsszó, pláne a fiatal játékosoknál! Bár itt Vinit is sokan elküldtétek volna 1-2 szezonnal ezelőtt…
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Pont erre gondoltam. 10-20 percek el tudnak telni, hogy egyszerűen életjelet sem ad magáról. Mintha ott sem lenne. Camát legalább észre lehet venni, igaz, hogy három jó megoldásra jut neki legalább egy rossz is, de legalább lehet látni, hogy egyáltalán a világon van még. Macifejről meg nem is beszélve. Imádtam. Körülötte mindig forrt a levegő, kő kövön nem maradt, ahol elment. Ezen a poszton én ezt szeretem, nem a tötymörgést, amit most látok. Édeskevés, pedig úgy szemre a fizikai adottságok megvannak.besteve7 írta: Valaki írta korábban, h Pogbara emlékezteti a srác, csak egy probléma van, hogy az utóbbi időben inkább a Manchester játékára hajaz. Szalad, inkább totyog oda-vissza semmi erő, agilitás nincs a játékában. Ez nagyon kevés!
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Valaki írta korábban, h Pogbara emlékezteti a srác, csak egy probléma van, hogy az utóbbi időben inkább a Manchester játékára hajaz. Szalad, inkább totyog oda-vissza semmi erő, agilitás nincs a játékában. Ez nagyon kevés!
Ez várható volt, nem is erre az évre igazoltuk őt. Csak Casemiro ezt máshogy gondolta. Új csapat, új ország és még fiatal, neki kellett volna ez az év Case mellett. Sajnos nem így lett.Torquemada írta: Ez eddig nagyon vérszegény. Casemiro pótlására érkezett, de fényévekre van egyelőre a braziltól sajnos...
- ___Samy___
Lehet az o teljesitmenyevel is osszefugg a sok bekapott golunk. Talan jobb lenne, ha jobban ragaszkodna a posztjahoz, mint Case.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ez eddig nagyon vérszegény. Casemiro pótlására érkezett, de fényévekre van egyelőre a braziltól sajnos...
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Madridomon még annyit se.ikarus93 írta: kapd össze magad mert Madridba nem adnak sok türelmi időt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
kapd össze magad mert Madridba nem adnak sok türelmi időt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amugy ezt mar megint miert nem tudod az offban csinalni? Mert innentol erre itt nem lesz lehetoseged.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez csak azoknak a puhaságát, meg anya szoknyájához szaladgálását mutatja, hogy egy fórumon, ahol elvileg a vélemények és gondolatok cseréje lenne a fő tevekenyseg, ott a puha arcok valakit nem akarnak látni, csak mert bántja/sérti őket a ..... mi is? stilus? vagy mert vki másképp gondol valamit?
mennyire kell gyenge kisgyereknek lenni ehhez?
tehat ha van pár erzekeny kisember, akiknek a szavazata/downvote-ja összeadódik, akkor az reprezentativ a forum es a közösség egeszere, ugye? mert ha igen, akkor még jobban elmegy az ember kedve, ilyen hópehely emberek között "lenni", szóval kölcsönös, ők se akarják, én se akarom.
de nem gondolom, sztem a legtöbb arc itt normális, max 1-2 stiklivel, mint mindenki, csak kár, hogy pl pont azokban nincs annyi vér vagy gerinc, hogy akiknek tényleges, valós problémájuk van, azokkal lehessen megbeszelni a dolgokat, ezek általában a háttérben nyomulnak, privát üzikkel, szánalmasan.
mennyire kell gyenge kisgyereknek lenni ehhez?
tehat ha van pár erzekeny kisember, akiknek a szavazata/downvote-ja összeadódik, akkor az reprezentativ a forum es a közösség egeszere, ugye? mert ha igen, akkor még jobban elmegy az ember kedve, ilyen hópehely emberek között "lenni", szóval kölcsönös, ők se akarják, én se akarom.
de nem gondolom, sztem a legtöbb arc itt normális, max 1-2 stiklivel, mint mindenki, csak kár, hogy pl pont azokban nincs annyi vér vagy gerinc, hogy akiknek tényleges, valós problémájuk van, azokkal lehessen megbeszelni a dolgokat, ezek általában a háttérben nyomulnak, privát üzikkel, szánalmasan.
lehet te/ti igy latjatok, de en csak vedem/magyarazom az en szempontjaimat, probalom ervekkel, tenyekkel alatamasztva. aztan ha valaki nem erti - mert szimplán ostoba (ez nem pc kérdése, sok a buta ember manapsag, nyilvan nem csak en tapasztalom) - vagy nem akarja erteni, ezert belekezd szemelyeskedesbe, akkor en nem fogok lefekudni, foleg ha igazsagtalansaggal talalom magam szembe (mint pl pár végleges eseteben).túlpörögsz
thereisonly1ronaldo
tényleg túltoltad már összességében nem picit, az hogy megint 1 dologra akarod kihegyezni a dolgot felesleges hehe, sok volt megint a végére a dolog
nem léteznek már kb fórumok, mindenhol kb ki van halva a dolog, tényleg pár oldal van csak ahol ez a dolog megy
meg lehet kérdőjelezni R24 tevèkenységét, de az hogy mai napig aktív a fórum nem véletlen, engem se szeret sokszor, hiába érzem azt néha nincs igaza, (mert az én esetemben sajnos többször meg igen) mert én is túltolom a dolgokat, abba kell hagyni ha szólnak, nem játszani a szabadságharcost
ez egy közösség, neki mehetsz mindenkinek is, de értelme nincs, ha szólnak fogd fel, lazulj pár napot azt kész.
elfogadom ha való életben valaki ilyen, azért is megmondja stb, de ez egy netes fórum aminek örülni kéne hogy még van, minimum 15 éve itt vagyunk rengetegen, a fenének kell itt játszani a nagy kutyát meg a menő csávót
nem utál téged mindenki hehe, sőt.... de egy idő után mindig fixen túlpörögsz meg azt hiszed mindent is megengedhetsz magadnak hiába szólnak, aztán jön a ban, eltelik x idő és kezdődik előlről ez a körforgás
TchouTchou meg rohadt jó
nem léteznek már kb fórumok, mindenhol kb ki van halva a dolog, tényleg pár oldal van csak ahol ez a dolog megy
meg lehet kérdőjelezni R24 tevèkenységét, de az hogy mai napig aktív a fórum nem véletlen, engem se szeret sokszor, hiába érzem azt néha nincs igaza, (mert az én esetemben sajnos többször meg igen) mert én is túltolom a dolgokat, abba kell hagyni ha szólnak, nem játszani a szabadságharcost
ez egy közösség, neki mehetsz mindenkinek is, de értelme nincs, ha szólnak fogd fel, lazulj pár napot azt kész.
elfogadom ha való életben valaki ilyen, azért is megmondja stb, de ez egy netes fórum aminek örülni kéne hogy még van, minimum 15 éve itt vagyunk rengetegen, a fenének kell itt játszani a nagy kutyát meg a menő csávót
nem utál téged mindenki hehe, sőt.... de egy idő után mindig fixen túlpörögsz meg azt hiszed mindent is megengedhetsz magadnak hiába szólnak, aztán jön a ban, eltelik x idő és kezdődik előlről ez a körforgás
TchouTchou meg rohadt jó
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De allitasod vagy legalabbis az utalasaid szerint te vagy itt a legnagyobb arc, koponya, stb. aki mindent ert. Nem gondoltam, hogy manko kell neked az ilyenhez.
A legtobb upvote-ot meg arra kapom, amikor a zarkaba irom a neved. A ket vagy harom vagy negy vegleges amit kaptal is biztos arrol arulkodik, hogy szeretik, ha itt vagy Nem tudom, hogy neked van tobb vagy raisennek.
Engem alapbol nem zavarsz, amikor igen, akkor cselekszem.
Sonic
Ami engem kicsit sem erdekelne, ezt te is tudod.egy ilyen hsz utani kitiltas csak őket minősitené.
Ezt az elmult evekben megkaptad nem tudom hany usertol nem tudom hanyszornagyon egyszerű. mondd/mondjatok ki, szavaztassatok meg, mittudomen, hogy nem akarjatok, hogy itt legyek vagy tobbé irjak, aztan nem jövök.
A legtobb upvote-ot meg arra kapom, amikor a zarkaba irom a neved. A ket vagy harom vagy negy vegleges amit kaptal is biztos arrol arulkodik, hogy szeretik, ha itt vagy Nem tudom, hogy neked van tobb vagy raisennek.
Engem alapbol nem zavarsz, amikor igen, akkor cselekszem.
Sonic
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
"vegleges".....Realista24 írta: Olyan jo lenne, ha egyszer ertened a viccet, amit nem te irsz, meg ha nem is olyan magas szintu, mint a tied.
Nem tudom amugy meg hany vegleges kell neked, hogy elmenjen a kedved, de faszan birod
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
miert is?pápá megint
egy ilyen hsz utani kitiltas csak őket minősitené.
rendőrállam bazzeg, pintérsanya a tulaj biztos
nem neked volt bajod multkor, hogy ha nincs szmájli, akkor azt nem viccnek szánták? akkor hadd legyen nekem is mostOlyan jo lenne, ha egyszer ertened a viccet
nagyon egyszerű. mondd/mondjatok ki, szavaztassatok meg, mittudomen, hogy nem akarjatok, hogy itt legyek vagy tobbé irjak, aztan nem jövök.Nem tudom amugy meg hany vegleges kell neked, hogy elmenjen a kedved, de faszan birod
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olyan jo lenne, ha egyszer ertened a viccet, amit nem te irsz, meg ha nem is olyan magas szintu, mint a tied.
Nem tudom amugy meg hany vegleges kell neked, hogy elmenjen a kedved, de faszan birod
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
pápá megint