Aranylabda
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Aranylabda
Jatekoskent debruyne gecijo, plusz most hali miatt ulnek is a kulcspasszai a vegen, amikbol altalaban gol is van.
Fun fact halihoz, ha jol lattam, kb 150 golja van profikent, igy mar csak egy szezononkenti 40 gol kell 36 eves koraig, hogy beerje ceronaldot easy
Musiala meg asszem davies neve is felmerult velunk, mindketto atombeton baszo ember, nincs az az isten, hogy igazolhatok lennenek.
Fun fact halihoz, ha jol lattam, kb 150 golja van profikent, igy mar csak egy szezononkenti 40 gol kell 36 eves koraig, hogy beerje ceronaldot easy
Musiala meg asszem davies neve is felmerult velunk, mindketto atombeton baszo ember, nincs az az isten, hogy igazolhatok lennenek.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt így azért nem mondanám. Annyi asszisztja van mint a fél PL-nek együttvéve. Elég brutális, az egyik legjobb kp-s akárhogy is nézed.Sierra írta:Nekem is ő a legnagyobb talány. Bár De Bruyne-t sem értem, nyert egy PL-t oszt annyi. Még csak kiemelkedő statisztikája sem volt sehol.Pad'em írta: Mané nekem továbbra is totál érthetetlen. Lehet paran keverték Vinivel
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én semmit, mert egyszer nem láttam játszani. A hype miatt vártam a győzelmet.hehetheoriginal írta: Abban a belingemben nem tudom mit lattok/latnak, full kozepszer volt, ahanyszor lattam jatszani, musiala pl szintekkel jobb nala mindenben.
Lesz is bajom boven, mar elore latom, ha elhozzuk csilliardokert a bvb-bol....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem jó az angol gyerek, de annyira jó, hogy vigye el egy angol topcsapat, nekünk nem ő kell.hehetheoriginal írta: Abban a belingemben nem tudom mit lattok/latnak, full kozepszer volt, ahanyszor lattam jatszani, musiala pl szintekkel jobb nala mindenben.
Musiala viszont patent, ha megunja a bajor kolbit jöhet bármikor.
Nem illik.
- hehetheoriginal
Abban a belingemben nem tudom mit lattok/latnak, full kozepszer volt, ahanyszor lattam jatszani, musiala pl szintekkel jobb nala mindenben.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vágom, hogy patent a srác, csak nálam most került fel a térképre.
Én is az angol győzelmet vártam egyébként, mégha haza is húzott a szívem.
Én is az angol győzelmet vártam egyébként, mégha haza is húzott a szívem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Szep folyamatosan epitettek be a bayernbe, kb egy eve mar alapember, es nemet valogatott kezdo is.
Gyors, eros, pedig még növésben van, technikas, jol lat a palyan, van esze, kombinativ es kreativ, jo befejezo,, ennyi idosen is higgadt es hidegveru, mar rutinos lassan, jol jartak vele nagyon, hogy nem a gyoker angolokat valasztotta.
Gyors, eros, pedig még növésben van, technikas, jol lat a palyan, van esze, kombinativ es kreativ, jo befejezo,, ennyi idosen is higgadt es hidegveru, mar rutinos lassan, jol jartak vele nagyon, hogy nem a gyoker angolokat valasztotta.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De ez a Musiala tavaly meg nem volt ennyire előtérben, nem?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Musiala az brutalis. Több poszton is jo, érett, intelligens, hidegvérű.
Gavinal nem tudok 1 példát sem felhozni pozitívumnak.
Egyszerűen minden irritáló benne. Az arrogáns torpedo játékstílusa a legkevesebb. Az a cipőfűző fetis, meg ahogy minden labdaerintésnél elkezdi megdugni a nyelvével a saját száját.
szia hehe,
Gavinal nem tudok 1 példát sem felhozni pozitívumnak.
Egyszerűen minden irritáló benne. Az arrogáns torpedo játékstílusa a legkevesebb. Az a cipőfűző fetis, meg ahogy minden labdaerintésnél elkezdi megdugni a nyelvével a saját száját.
szia hehe,
- ___Samy___
Kovezzetek meg, de nekem a Camavinga masodik helye is erosnek tunik. Oke, hogy a csapattal nyert egy par cimet, de tobbnyire kispadrol szallt be, a kezdot meg nem tudta megkozeliteni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
Hat nem azert, de ebben a korosztályban messze musiala a legütősebb gyerek, camavinga, ha stabilizalna a jo format es tobb percet tudna jatszani, akkor lehet, de a nemetben nagyon sok van, kurvajo kis player.
De en orulok ennek, igy elhiszi a barcelona, hogy megint aranyba nyultak a la masiabol
De en orulok ennek, igy elhiszi a barcelona, hogy megint aranyba nyultak a la masiabol
thereisonly1ronaldo
Berti írta:Aki ért hozzá, az 3ba sem rakta tescos GattusotRealista24 írta:
Luka Modrić's votes for Kopa Trophy:
1. Camavinga
2. Gvardiol
3. Musiala
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk nem is camaviganak kellett volna nyernie, azt hittem simán Bellingham lesz az első. .
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cannavaronal is első.Berti írta:Aki ért hozzá, az 3ba sem rakta tescos GattusotRealista24 írta:
Luka Modrić's votes for Kopa Trophy:
1. Camavinga
2. Gvardiol
3. Musiala
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Aki ért hozzá, az 3ba sem rakta tescos GattusotRealista24 írta:Luka Modrić's votes for Kopa Trophy:Realista24 írta: Zinedine Zidane’s votes for Kopa Trophy:
1. Bellingham
2. Camavinga
3. Mendes
Ronaldinho’s vote for Kopa Trophy:
1. Camavinga
2. Gravenberch
3. Saka
Luis Figo’s votes for Kopa Trophy:
1. Gavi
2. Camavinga
3. Mendes
1. Camavinga
2. Gvardiol
3. Musiala
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Luka Modrić's votes for Kopa Trophy:Realista24 írta: Zinedine Zidane’s votes for Kopa Trophy:
1. Bellingham
2. Camavinga
3. Mendes
Ronaldinho’s vote for Kopa Trophy:
1. Camavinga
2. Gravenberch
3. Saka
Luis Figo’s votes for Kopa Trophy:
1. Gavi
2. Camavinga
3. Mendes
1. Camavinga
2. Gvardiol
3. Musiala
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem is ő a legnagyobb talány. Bár De Bruyne-t sem értem, nyert egy PL-t oszt annyi. Még csak kiemelkedő statisztikája sem volt sehol.Pad'em írta: Mané nekem továbbra is totál érthetetlen. Lehet paran keverték Vinivel
Én mondjuk Lewa helyét jobban megkérdőjelezem, mint Manéét.
Meg alapvetően milyen indítatásból hagytak fent a végén 4 jelöltet? Elég vicces.
Mané meg afrika kupa győzte, kivitte Senegált a VB-re, a Poolben meg minden fronton ott volt Salahval együtt.
Mondjuk minek foglalkozunk ezekkel, amikor tudjuk, hogy ki a király.
Meg alapvetően milyen indítatásból hagytak fent a végén 4 jelöltet? Elég vicces.
Mané meg afrika kupa győzte, kivitte Senegált a VB-re, a Poolben meg minden fronton ott volt Salahval együtt.
Mondjuk minek foglalkozunk ezekkel, amikor tudjuk, hogy ki a király.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem az a faszorrú unibetes gyoker írta.realbeckham írta: En ezt most lattam a fb on.
Lehet tudni ki a szerző? Vagy tipp, ki lehet? A köpés tetszett a legjobban. Ha a szerző tudná, hogy pl Pep 2 percenként csulázik egyet, még a city golnal is, akkor vajon mi lenne a vád?
A kommentezekcio alatta pedig varazslatos. A muszlim gecitol, a fenyegető idős asszonyig, szexmanias fiatalkoruak megrontojanak nevezve fel van haborodva.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg egy dolog, amikor CR-re szavazhattak, akkor 180-an tehettek meg, iden mar csak 100, kiszurve ezzel nagyjabol a koklereket, akiknek tv-juk sincs kis tulzassal.Pad'em írta: Ballon D’or 2022 points ranking:
Benzema 549
Mané 193
De Bruyne 175
Lewandowski 170
Salah 116
Mbappé 85
Courtois 82
Vini 61
Modrić 20
Haaland 18
2. Legsimább CR 16-os bogyója után. 93 firkászból 89-nél első helyen volt.
Mané nekem továbbra is totál érthetetlen. Lehet paran keverték Vinivel
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema