Sorozatok, TV műsorok
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Sorozatok, TV műsorok
Annak más volt a neve, a nagyobb baj meg hogy, majdnem 200 èv van a két sorozat kozott.hehetheoriginal írta: hülye kérdés, mert már nem emlékszem, de az origi sorozatbol nem aegon az őrült király, ez ugyanaz a gyerek, nem? csak mert akkor már tudjuk a végkimenetelt nem?
Első rész ezzel kezd, ott ki van írva a pontos év is mennyi a különbség.
172 évvel korábbról indult ez a sorozat, mint ahonnan a GOT kezdett, gyors megnèztem az elso rész elejét.
- hehetheoriginal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hülye kérdés, mert már nem emlékszem, de az origi sorozatbol nem aegon az őrült király, ez ugyanaz a gyerek, nem? csak mert akkor már tudjuk a végkimenetelt nem?
thereisonly1ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És az mit tud?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vermithor
HotD 1*10
Hát vannak szabadon lévő sárkányok, erről beszélt Daemon, azt megleste mizu vele, mert ahhoz hogy tudjanak harcolni ugye ember is kéne rájuk.
Viserys apja volt az utolsó “gazdija” kb 55 évig, aki ugye az akkori király volt. Száz éves a lelkem, tehát nem kis darab ès bő 25 éve mióta meghalt I. Jaehaerys senki nem ült a hàtán, ahogy előtte se.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És az mit tud?ferni írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vermithorikelemen5 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Daemon melyik sárkánynak énekelt?
HotD 1*10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem volt valami nagy eresztés, de legalább kiborult a bili. Nézném tovább...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vermithorikelemen5 írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Daemon melyik sárkánynak énekelt?
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Daemon melyik sárkánynak énekelt?ferni írta:Nekem nagyon tetszett az egész évad, kár hogy várni kell a folytatásra, most kezdődik csak a bul igazánRemy írta: Kikerült a HotD 1*10 bizonyos helyekre.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Nekem nagyon tetszett az egész évad, kár hogy várni kell a folytatásra, most kezdődik csak a bul igazánRemy írta: Kikerült a HotD 1*10 bizonyos helyekre.
- hehetheoriginal
Az miaz? hentai?Remy írta: Kikerült a HotD 1*10 bizonyos helyekre.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kikerült a HotD 1*10 bizonyos helyekre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha már fantasy:
HoD 1x9
Az előző részek erősebbek voltak, de lehet csak az anyasorozat 9. részeihez mérem.
RoP 1x8
A sorozat legerősebb részeit Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sauron felfedése mondjuk ki nem tudta.., celeb bimbó behálózása, a gyűrűk elkészülése, Sauron megérkezése Mordorba.. összecsapták 20 percben, miközben részeket szántak a négertünde szálra, az uncsi idegenre meg a gyapjasokra.. gg.
HoD 1x9
Az előző részek erősebbek voltak, de lehet csak az anyasorozat 9. részeihez mérem.
RoP 1x8
A sorozat legerősebb részeit Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sauron felfedése mondjuk ki nem tudta.., celeb bimbó behálózása, a gyűrűk elkészülése, Sauron megérkezése Mordorba.. összecsapták 20 percben, miközben részeket szántak a négertünde szálra, az uncsi idegenre meg a gyapjasokra.. gg.
Nem illik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robert Baratheon sem volt ott amikor Királyvárat elfoglalták, de a valódi történelemben is bőven elég volt a király nevében meghódítani bármit, nem kellett ahhoz személyesen ott csápolnia az adott uralkodónak.babaking írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Ez csak az én véleményem - mert abban a pillanatban erő vákuum (van ilyen szó magyarul? - gondolom nincs) keletkezik. Valakinek el kell foglalni a trónt, vagy a nép szétszedi a várat. A király Alicentes vérvonala ezáltal tulajdonképp kihal, bár nem tudom, hogy Aegon gyerekei ott voltak-e. A legközelebbi lehetséges trónutódló pont ö lenne. Felülhet ideiglenesen a trónra amíg Rhaenyra megjön, de utána miért szállna le?Halfkey írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mégis miért került volna trónra azzal hogy ott mindenkit legyilkol? Nincs azzal a jelenettel nagy bajom, de ebben magyarazátban nem látom a rációt, a kettő egyáltalán nem következik egymásból.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Ez csak az én véleményem - mert abban a pillanatban erő vákuum (van ilyen szó magyarul? - gondolom nincs) keletkezik. Valakinek el kell foglalni a trónt, vagy a nép szétszedi a várat. A király Alicentes vérvonala ezáltal tulajdonképp kihal, bár nem tudom, hogy Aegon gyerekei ott voltak-e. A legközelebbi lehetséges trónutódló pont ö lenne. Felülhet ideiglenesen a trónra amíg Rhaenyra megjön, de utána miért szállna le?Halfkey írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mégis miért került volna trónra azzal hogy ott mindenkit legyilkol? Nincs azzal a jelenettel nagy bajom, de ebben magyarazátban nem látom a rációt, a kettő egyáltalán nem következik egymásból.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mégis miért került volna trónra azzal hogy ott mindenkit legyilkol? Nincs azzal a jelenettel nagy bajom, de ebben magyarazátban nem látom a rációt, a kettő egyáltalán nem következik egymásból.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Helyenként szerintem is túl egyszerü a sorozat, bár így, hogy az egész kb egy szálra fókuszál nehéz is. A Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"verseny, hogy ki találja meg a királyt" címü jeleneteknek több feladata/ haszna volt:
- bemutatta, királyvár mélységeit, és azt, hogy ezt a korona tűri
- bemutatta a két herceg karakterét, és azok különbségét
Önmagában az ilyen jeleneteket a GoT-ban agyon dícsérték, hogy milyen okosan építi a hátteret. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos itt a kiindulópont, hogy versenyezni kell buta
Az utolsó jelenet sem volt annyira rossz mint sokan írják. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyrészt Aegon nem hallhat meg mert még fontos szerepe lesz Rhaenyrával. Másrészt Rhaenys már megbékélt azzal hogy ö nem akar királynö lenni, ha pedig ott mindenkit legyilkol azzal tulajdonképpen trónra került volna és Rhaenyra akár arulásnak is felfoghatja. Így egyértelműen oldalt választott
- bemutatta, királyvár mélységeit, és azt, hogy ezt a korona tűri
- bemutatta a két herceg karakterét, és azok különbségét
Önmagában az ilyen jeleneteket a GoT-ban agyon dícsérték, hogy milyen okosan építi a hátteret. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajnos itt a kiindulópont, hogy versenyezni kell buta
Az utolsó jelenet sem volt annyira rossz mint sokan írják. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyrészt Aegon nem hallhat meg mert még fontos szerepe lesz Rhaenyrával. Másrészt Rhaenys már megbékélt azzal hogy ö nem akar királynö lenni, ha pedig ott mindenkit legyilkol azzal tulajdonképpen trónra került volna és Rhaenyra akár arulásnak is felfoghatja. Így egyértelműen oldalt választott
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kapcsolat:
csababarca írta: nem emeltél ki semmilyen hibát, csak beírtad, hogy BK szint, meg hogy nulla.
ez nem hiba kiemelés.
fejtsd ki, hogy mi nem tetszett, konkrétan, akkor érthető lenne a dolog.
az utolsó jelenetet említetted, abban egyet is értek, én sem tettem volna bele, vagy nem így.
Miután egy bizonyos történésre húzták rá az egész részt, szerintem érthető volt a kommentem.Az efféle dolgokat a GoT-ban annyival erőteljesebben tudták megoldani, hogy ott kiégtem volna teljesen.
Az egész esemény levezénylése élvezhetetlen volt. Gagyi, idegesítő. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tanácsos jelenetsor is. Mint az óvodások. Nulla súly, a gyökér Criston is komolyanvehetetlen. Hagyjuk már.
Daemonék nélküli jelenetek durván más szintet ütnek meg a szériában. Nem pozitív irányba.
Súlytalan, hatás nélküli az egész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem emeltél ki semmilyen hibát, csak beírtad, hogy BK szint, meg hogy nulla.Remy írta:
Amúgy egy darabig vicces, de na... Meglepő, de rohadtul nem vagyok egyedül azon a véleményen, hogy ez a rész gyenge volt. Miért volt gyenge? Mert nagyszabású események történtek, erre a fű növése is érdekesebb és hatásosabbnak tűnt érzésre. Egy Red Wedding vagy Tyrion beszéde, stb. Na, ott volt feszültség. Itt? Semmi. Az a végső jelenet meg...
Amúgy meglepő, de maga a sorozat érdekel és alapvetően jól szórakozok rajta. De messze nem hibátlan széria, a hibákat meg had emeljem már ki. Az előző résznél, mikor írtam, hogy all time top jelenetek voltak benne GoT franchiseon belül, akkor nem láttalak jönni.
ez nem hiba kiemelés.
fejtsd ki, hogy mi nem tetszett, konkrétan, akkor érthető lenne a dolog.
az utolsó jelenetet említetted, abban egyet is értek, én sem tettem volna bele, vagy nem így.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Na gyerekek, downvote és upvote gomb imádók és haterek: Orville első évad, 7. rész nektek való
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem lattal jonni... Most szamonkersz hogy nem reagalok minden hozzaszolasodra? Majd igyekszem fejlodni.Remy írta:
Amúgy egy darabig vicces, de na... Meglepő, de rohadtul nem vagyok egyedül azon a véleményen, hogy ez a rész gyenge volt. Miért volt gyenge? Mert nagyszabású események történtek, erre a fű növése is érdekesebb és hatásosabbnak tűnt érzésre. Egy Red Wedding vagy Tyrion beszéde, stb. Na, ott volt feszültség. Itt? Semmi. Az a végső jelenet meg...
Amúgy meglepő, de maga a sorozat érdekel és alapvetően jól szórakozok rajta. De messze nem hibátlan széria, a hibákat meg had emeljem már ki. Az előző résznél, mikor írtam, hogy all time top jelenetek voltak benne GoT franchiseon belül, akkor nem láttalak jönni.
Amugy ha a baratok kozt HOTD szinten van lehet belenezek abba is ha idom engedi a sok Remy komment olvasas mellett.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kapcsolat:
Amúgy egy darabig vicces, de na... Meglepő, de rohadtul nem vagyok egyedül azon a véleményen, hogy ez a rész gyenge volt. Miért volt gyenge? Mert nagyszabású események történtek, erre a fű növése is érdekesebb és hatásosabbnak tűnt érzésre. Egy Red Wedding vagy Tyrion beszéde, stb. Na, ott volt feszültség. Itt? Semmi. Az a végső jelenet meg...sonic írta:De miert nezel ilyen baratok kozt szintu sorozatokat. Nezz inkabb par TheRock vagy Vandamme filmet, azon tuti kiegsz.Remy írta: Ez megint nagyon gyér rész volt a Sárkányoktól. Barátok közt szint. Az efféle dolgokat a GoT-ban annyival erőteljesebben tudták megoldani, hogy ott kiégtem volna teljesen. Nulla...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots