Ebben szinte biztos vagyok, hogy nem így lesz. Amikor a barca már gyengélkedett a BL-ben, otthon akkor is simán hozták a ligákat. Most igaz egy pár éve nem jött nekik össze, de láthatjuk idén is milyen formát tolnak. A La Liga az ő terepük igazán, persze nincs már Messi aki megrúgná a góljaiknak a felét, de most meg van Lewandowski egy darabig. Ő meg ugyanúgy meg fogja rúgni a gólokat. Egyébként én meg pont, hogy sajnálom hogy ez várható, mert jó lett volna, ha kicsit Spanyolországban is visszaesnek, de ez nagy valószínűséggel nem fog megtörténni.BlancoMark írta: Oszinten irom, hogy sajnos szerintem a kovetkezo evekben teljesen egyeduralkodok leszunk a spanyol bajnoksagban.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
- BlancoMark
En azt gondolom nagy kakiban van a spanyol foci. A Barcanak iden sem jott ossze, nem is sikerult egy tul utokepes keretet epiteni annak ellenere sem, hogy az anyjukat is eladtak. Oszinten irom, hogy sajnos szerintem a kovetkezo evekben teljesen egyeduralkodok leszunk a spanyol bajnoksagban. Alapozom ezt arra hogy milyen elkepeszto eros, es fejlodokepes keretunk van, na meg gazdasagilag is nagyon melyek a meritesi lehetosegek, es az uj staidonrol meg nem is beszeltunk. Gyakorlatilag az egyetlen nem PL csapat vagyunk, aki fel tudja venni a PL csapatokkal a verseny minden teren. Na de ki tudja meddig es mi van a tobbi spanyol csapattal? A Liga gyengelkedese miatt a versenykepessegunk egyre csak csokkenni fog, es odaig fogunk jutni, hogy aki igazi kihivast akar az nem igazol ide evi 1-2 rangadoert. Ha egyaltalan meg komoly szintu rangadok lesznek ezek, mert az otthoni rivalisaink tokon lottek magukat rovid es kozeptavon.
Nem veletlen ragaszkodik foggal-korommel Perez a Szuperligahoz, o is pontosan latja ezeket a folyamatokat. Ez az egyetlen eselyunk.
Nem veletlen ragaszkodik foggal-korommel Perez a Szuperligahoz, o is pontosan latja ezeket a folyamatokat. Ez az egyetlen eselyunk.
Én arra leszek kíváncsi hogy valamit fog e lépni a szövetség ezután a csúfos szereplés után.Esetleg módosítanak valamit ezen a költekezés bevétel költségvetési törvényen stb.
Bár az EL-ben meg hasítanak a kisebb spanyol csapatok.
Bár az EL-ben meg hasítanak a kisebb spanyol csapatok.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szuperliga nem megy sehova? Épp most csináljak újra az egészet, 24/25os starttal.hehetheoriginal írta: sztem ezek csak felszinen valo firkálás meg kapargatás, a háttérben a hirek alapjan kurvanagy volumenu dolgok mozognak, amik siman lehet, hogy vagy jo idore a csucsfutball végét jelentik, vagy nem tudom. ugy nez ki a szuperliga gondolata nem megy sehova, es tesznek is erte a szinfalak mogott. ez pl, ha valoban ugy erinti a kiscsapatok, amirol egy betis elnoke beszel pl, akkor be is lehet zarni a nemzeti klubfutballt, ha szetszakadnak a dolgok, akkor rengeteg csapat megy csodbe, a spanyoloknal igy is vannak gazdasagi problemak.
A Betis meg társai egyedül a CVC deal miatt sírtak, mert azzal sok pénzt kapnak majd, és meg többet tudnak ellopni.
Pont ugyanaz megy ott, mint itthon, csak eurokmillioban. Es Tebas a bandavezer.
Amint meghallották hogy megtarthatják a dealt, el is vetettek a Szuperliga elleni sztrájkot. Legalábbis ezt írják.
Ha kitennék a Realt és Barcat a liga áll, na akkor lenne bajban a Betis.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem ezek csak felszinen valo firkálás meg kapargatás, a háttérben a hirek alapjan kurvanagy volumenu dolgok mozognak, amik siman lehet, hogy vagy jo idore a csucsfutball végét jelentik, vagy nem tudom. ugy nez ki a szuperliga gondolata nem megy sehova, es tesznek is erte a szinfalak mogott. ez pl, ha valoban ugy erinti a kiscsapatok, amirol egy betis elnoke beszel pl, akkor be is lehet zarni a nemzeti klubfutballt, ha szetszakadnak a dolgok, akkor rengeteg csapat megy csodbe, a spanyoloknal igy is vannak gazdasagi problemak.
thereisonly1ronaldo
Én tegnap majdnem ugyanezt írtam le. Fogalmunk sem lehet mennyire fog fájni, de az nyilvánvaló kell hogy legyen mindannyiunknak hogy a kisebb érdeklõdés kevesebb pénzt fog jelenteni.Zubkov írta:Na ilyen ember itt nincs. Honnan tudná ezt bárki tőlünk ?dortev írta: Egy kérdés azokhoz, akik tisztában vannak a La Liga gazdasági mechanizmusaival és a csapat forrásaival:
A spanyol bajnokság esetleges huzamosabb leértékelődése nagyjából milyen mértékben befolyásolhatja a Real Madrid bevételeit?
Nyilván azt mindenki tudja h valamilyen szintű negatív hatása lenne, a mértéke meg egy nagy kérdőjel
Szóval én ennek nem örülök
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Foci tekinteteben, ha megnezed a BM-et mondjuk (ahol szinten nincs olyan versenykepes bajnoksag, mint az angoloknal), az elmult 10 evben majdnem megduplaztak az arbeveteleiket, ugy fest, hogy ezzel a 650 millio koruli osszeggel elertek a plafont, mert nem tudnak noni. Persze a Covid is nagymertekben odavert nekik az elmult 2 evben, mint mindenkinek.
A tobbi gondolom azon mulik nagyban, hogy milyen jatekosok erkeznek es milyen eredmenyeket er el a csapat nemzetkozi szinten, es mennyire jo a marketing gepezet.
A TV-s penzek evek ota nonek, sajnos nem ugy, mint Angliaban, de nagyon komoly hanyadat teszi ki a klub beveteleinek. Es a Real drukker a Real miatt nezi a meccset, nem a Getafe miatt. A nezoszam nagy mertekben nem fog csokkenni, mert a berletesek szama fix, es a varolista olyan hosszu, mint Mbappe feltetelei.
Szponzorpenzek nem lesznek kevesebbek, megiscsak a tortenelem legnagyobb klubjarol beszelunk. De persze nyilvan senki nem latja a jovot (Perez mondjuk eleg jo ebben ), de gondolom nem veletlen, hogy ilyen stadiont epit, ami egy masik "laba" lesz a klub beveteleinek.
En valahogy igy latom, mint tudatlan.
A tobbi gondolom azon mulik nagyban, hogy milyen jatekosok erkeznek es milyen eredmenyeket er el a csapat nemzetkozi szinten, es mennyire jo a marketing gepezet.
A TV-s penzek evek ota nonek, sajnos nem ugy, mint Angliaban, de nagyon komoly hanyadat teszi ki a klub beveteleinek. Es a Real drukker a Real miatt nezi a meccset, nem a Getafe miatt. A nezoszam nagy mertekben nem fog csokkenni, mert a berletesek szama fix, es a varolista olyan hosszu, mint Mbappe feltetelei.
Szponzorpenzek nem lesznek kevesebbek, megiscsak a tortenelem legnagyobb klubjarol beszelunk. De persze nyilvan senki nem latja a jovot (Perez mondjuk eleg jo ebben ), de gondolom nem veletlen, hogy ilyen stadiont epit, ami egy masik "laba" lesz a klub beveteleinek.
En valahogy igy latom, mint tudatlan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ilyet biztos nem jelentenék ki teljes meggyőződésselNa ilyen ember itt nincs.
thereisonly1ronaldo
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Na ilyen ember itt nincs. Honnan tudná ezt bárki tőlünk ?dortev írta: Egy kérdés azokhoz, akik tisztában vannak a La Liga gazdasági mechanizmusaival és a csapat forrásaival:
A spanyol bajnokság esetleges huzamosabb leértékelődése nagyjából milyen mértékben befolyásolhatja a Real Madrid bevételeit?
Nyilván azt mindenki tudja h valamilyen szintű negatív hatása lenne, a mértéke meg egy nagy kérdőjel
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Egy kérdés azokhoz, akik tisztában vannak a La Liga gazdasági mechanizmusaival és a csapat forrásaival:
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
setién villarreal
votma?
votma?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Spanish football is now unlikely to be stopped, after a compromise was found between the Governement and La Liga today. La Liga clubs will be able to keep their CVC deal, and the Super League clubs will be protected and La Liga won't have the right to kick them out.
@COPE
Na, ennyit errol akkor.
@COPE
Na, ennyit errol akkor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez elõtte volt, sztem az ötletet is innen kapta Laporta - csak õ drágábban tudja egyedül adni.gutihaz14 írta: barca miért nem ment bele? hát mindenüket eladták már a jövőre nézve ezt meg pont nem adnák?
barca miért nem ment bele? hát mindenüket eladták már a jövőre nézve ezt meg pont nem adnák?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
A liga eladta a spanyol bajnokság bevételeinek, ha jól emlékszem, 8 százalékát 50 évre 2 milliárd euróért. A 42 első és másod osztályú csapatból 37en megszavazták (32 is elég lett volna, hogy érvényes legyen). Akiről lehet tudni, hogy nemmel szavazott, az a Real, Barca és a Bilbao. (Lehet idő közben 39 klub szavazott mellette).KAG írta: Cvc micsoda?
En leragadtam ott, hogy a kartya hátulján az egyik kód...
Nem véletlen, hogy pont az a 3 csapat szavazott ellene, akik még a szurkolók tulajdonában vannak. Ha elfogadnánk, azzal 100 milliós összeget kapnánk, amiből lehetne hitelt törleszteni, egy bizonyos részéből játékost venni, de a szuper liga kapcsán is bonyolultabb lenne a helyzet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Asszem mert közben blokkoljuk a CVC üzletet is.dzsi91 írta: De amúgy pl a getafet mit érdekli , hogy a real ott van e a szuperligában vagy nem?
Két másik csapattal együtt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ami nem lenne meglepő.p.csabi1 írta:Persze ezért mondta a liga elnöke a múlt héten hogy Perez van az egész mögött.Sierra írta:
Köszi! Akkor a kormány a mi oldalunkon van, csak az RFEF baszakodik szokás szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De amúgy pl a getafet mit érdekli , hogy a real ott van e a szuperligában vagy nem?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ligát be is lehet akkor zárni, nekünk meg küldeni a veretlenségért az aranykupát
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.