Nem lepődök meg. Volt anno egy Quake 3/Live duelist, aki egérrel és billentyűzettel még a topmezőny Élő pontszámait hozta, QuakeCon alapanyag volt, majd valamilyen szerencsétlenség következtében kontrollerre korlátozódott, és éveken keresztül streamelte a szenvedését/fejlődését.realmadrid95 írta: Top 100 predatorban vagyok, ahol nevszerint ismeri mar egymast az ember es tudja ki mivel jatszik Apexen. Meglepodnel, hogy mennyire ra lehet erezni a joyistickra.
En speciel az aim assistot reg kilottem, mivel sok esetben a triobol a masik enemyre huzott, akit mar knockoltam.
A maga módján lenyűgöző volt követni a játékstílusának teljes átalakulását, tök érdekes volt látni, hogy a célzásban való visszaesését hogyan igyekezte kompenzálni az intelligensebb pálya- és tárgykontrollal, az ellenfél gránátokkal és rakétákkal való (el)terelésével/félrevezetésével és így tovább, aimbotok ellen is gyakorolt, hogy még jobban átálljon az agya, nem mellesleg célzásban is elég jó szintre hozta fel magát.
Rengeteg kitartás volt benne és brutál kontroller-skillt halmozott fel, de végül még a saját "pro underdog" Élőjét sem tudta soha elérni, a mozgása sem lett soha olyan fluid és hibátlan, mint akár egy közepes képességű játékosnak, a ténylegesen profik elleni gyakorlásoknál rendszeresen zsebre lett rakva, de amúgy nagyon szép győzelmeket is aratott nem hivatásos, de egész jó játékosokkal szemben.
Nyilván az Apex és a Quake más kávéház, mind tempóban, mind megkövetelt skillsetben, mind mechanikákban, de nekem az egész sztoriból az jött le, hogy bármennyire is rá vagy utalva kontrollerre, bármennyire is vért izzadsz, soha nem fogod vele elérni a benned rejlő képességeket. De ha az Apex annyira más, hogy ott ez működhet, és vannak versenyeken kontrolleresek, akkor őszintén mea culpa.