Európa Liga

Foci a Real Madridon túl...
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Európa Liga

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 10:27

hehetheoriginal írta: LOL beteszel videot a betegsegtol tulsulyosan, a visszavonulas elott 2 hetrol, hagyjál már. :lol:

tudod mi a kulonbseg? hogy az emberek azert eljeneztek itt, mert ertekeltek, hogy az utolso momentumokat kapjak egy olyan jatekos palyafutasabol, aki egyedulallo volt.
ceronaldo ugralasabol meg mémeket csinaltak inkabb.

Mas korszakban is nonek fel az emberek is, ott van peldaul Benzema, akirol hany memet csinaltak?! Kozben mekkora jatekos? Regi szurkolok sokkal, de sokkal husegesebbek voltak a jatekosokhoz, nem csinaltak memvideokat. Azt is elarulom neked, hogy barmelyik nagy jatekosrol keresnel fail videot a multban elvetve talalsz, ellenben a mostani generacioval, ahol meg Messirol is 28383 video van.

De te jossz, egy valogatast kuldhetnel Crrol, ahol fogjak a fejukat a szegyentol a Mu szurkolok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2022. október 28., péntek 10:30-kor.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 10:24

LOL beteszel videot a betegsegtol tulsulyosan, a visszavonulas elott 2 hetrol, hagyjál már. :lol:
plusz még igy is, hiaba nem vitte már a teste meg a lábai, de még igy is az volt a cél, hogy megverje a védojét, es csak vegso esetben a kettozes miatt lett belole visszapassz, nem mint az egyhelyben ugralok ceronaldo modra eseteben....

tudod mi a kulonbseg? hogy az emberek azert eljeneztek itt, mert ertekeltek, hogy az utolso momentumokat kapjak egy olyan jatekos palyafutasabol, aki egyedulallo volt.
ceronaldo ugralasabol meg mémeket csinaltak inkabb.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 10:21

hehetheoriginal írta:
hogy Crnel ez kabare, R9nel meg istenkiralysag.
de miért értetlenkedsz? két kulonbozo dolog, amit a két ember csinalt.
a cél nélkuli, semmi értelme ugrabugralasról volt szó, ronaldotól mikor láttál olyat? tedd be a videot, hadd lássam én is akkor.
ceronaldorol meg a fél internet tele volt/van, ahogy tancol a labda felett 10 masodpercig, (az elso 3-4 év MU korszak utan, a real madrid elotti 1-2 utolso MUs evrol beszelek, mikor mar megkapta az 1. aranylabdat) aztan semmi nem lesz belole, helyzet vagy gol semmiképp, mert megy a visszapassz, a mu drukkerek fogjak a fejuket szekunder szegyenukben, az ellenfel drukkerek meg csak rohognek rajta.
halistennek - vagy épp az evek meg a km-ek miatt - ezt a debil szokását 2009től madridban nagyjabol levetkozte, es direktebb, golratöröbb volt a játéka.

https://youtu.be/XxLgKIfPml0

Akad meg jo par youtubeon, nezz csak korbe…
Es meg barki felre ertene, en is R9 miatt szerettem meg a focit. De az, hogy Cr7 be beleallsz allandoan, mar eleg unalmas. R9 is rengetegszer biciklibe kezdett, ami utan hatrapassz lett a vege, ahogy anno Crnel is es ezt nem lehet osszahasonlitani ezzel a gyerekkel aki leall breakelni a labda korul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2022. október 28., péntek 10:25-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 10:06

hogy Crnel ez kabare, R9nel meg istenkiralysag.
de miért értetlenkedsz? két kulonbozo dolog, amit a két ember csinalt.
a cél nélkuli, semmi értelme ugrabugralasról volt szó, ronaldotól mikor láttál olyat? tedd be a videot, hadd lássam én is akkor.
ceronaldorol meg a fél internet tele volt/van, ahogy tancol a labda felett 10 masodpercig, (az elso 3-4 év MU korszak utan, a real madrid elotti 1-2 utolso MUs evrol beszelek, mikor mar megkapta az 1. aranylabdat) aztan semmi nem lesz belole, helyzet vagy gol semmiképp, mert megy a visszapassz, a mu drukkerek fogjak a fejuket szekunder szegyenukben, az ellenfel drukkerek meg csak rohognek rajta.
halistennek - vagy épp az evek meg a km-ek miatt - ezt a debil szokását 2009től madridban nagyjabol levetkozte, es direktebb, golratöröbb volt a játéka.
thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. október 28., péntek 9:48

'shutterisland írta: megesik, hogy a csiga elesik. :mrgreen:

Szokd csak a topikot. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. október 28., péntek 9:41

megesik, hogy a csiga elesik. :mrgreen:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:38

Tjacks írta: mindjárt érkezik a rage vonat hehétől, hogy merészeled R9-et párhuzamba hozni CR-el? :mrgreen:

R9 biciklije mai napig egyedi, megismételhetetlen.
CR-ét én sokkal gépiesebbnek láttam.

pár játékos akinek - szerintem - ösztönösen jól ment a biciklicsel : Ronaldinho,Robinho, talán még Zizou. Legalábbis rájuk emlékszem így hirtelen ,elnézést ha kihagytam valakit :)

Ez teny es valo, hogy a brazilok mashogy csinaljak. Itt arrol van szo, hogy Crnel ez kabare, R9nel meg istenkiralysag.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 28., péntek 9:35

mindjárt érkezik a rage vonat hehétől, hogy merészeled R9-et párhuzamba hozni CR-el? :mrgreen:

R9 biciklije mai napig egyedi, megismételhetetlen.
CR-ét én sokkal gépiesebbnek láttam.

pár játékos akinek - szerintem - ösztönösen jól ment a biciklicsel : Ronaldinho,Robinho, talán még Zizou. Legalábbis rájuk emlékszem így hirtelen ,elnézést ha kihagytam valakit :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 9:34

Dupla D írta: Volt szó róla, hogy edzésen ezt mindig gyakorolgatja. Totál haszontalan, de mindenki hozzáköti.
mint kerlonnak a fókázás :lol: :lol:
bolondok
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 9:33

ceronaldo korai mu-s idoszaka volt ilyen, hogy nekiment a vedelemnek - amit ronaldo egy egesz palyafutason at csinalt egyre kisebb hatekonysaggal, ahogy folyamat rugtak szet meg mentek a serulesek meg a km-ek a lábakba - aztan utolsó 1-2 mus évében vette fel a labda felett ugrabugra celtalan faszkodast - mémek rengetege kering a neten rola - aztan jott a visszapassz, aztan a madridban már csatárként, nem szélsőként játszott.
thereisonly1ronaldo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:28

Halfkey írta: Azért egy biciklicsel és hátrapassz szerintem más téma. Megnézed ki tudod e billenteni a védőt, de ha jól védi a területet akkor inkább nem vezeted bele hanem hátrapasszolod. Ez szerintem nem céltalan, hanem érett.
“Olyan ez kb mint mikor ceronaldo ugralt a labda folott, az is ilyen semmi haszna kabare, aztan sima visszapassz marcelonak...“

Epp erre reagaltam, mert Crnel ezt emelte ki, kozben R9 is sokszor csinalta.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:26

Tjacks írta:

lol, erre frankón nem emlékeztem, pedig néztem a meccset.

C.Ronaldo fiatalon azért tudott úgy cselezni hogy annak értelme is volt , nem csak a labda felett idétlenül ugrálni. Anthony azért messze van - jelenleg - ettől.

Igy igaz, azert Ronaldot ne vegyuk mar ehhez a bohochoz…

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 28., péntek 9:26

Azért egy biciklicsel és hátrapassz szerintem más téma. Megnézed ki tudod e billenteni a védőt, de ha jól védi a területet akkor inkább nem vezeted bele hanem hátrapasszolod. Ez szerintem nem céltalan, hanem érett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2022. október 28., péntek 9:26-kor.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. október 28., péntek 9:24

hehetheoriginal írta:
realmadrid95 írta:

Mondod te, akinek a kedvenc jatekosa csinalt 2-3 biciklit, aztan lepasszolta hatra Carlosnak? :lol:
unalmas vagy kisbarátom, csak azert jossz ide, hogy kotekedj meg belémállj. pluszba még faszságot is irsz :lol:
reméljuk admin is látja. :mrgreen:
Vazquez meg mikor 0-4nél showboatolt az kicsit más felhangot kapott
videot :smile:
nem emlékszem, hol, mikor?
de amugy 4:0-nál lehet. ott ki kell mutatni, hogy nagyon meg lett az ellenfel baszva.
itt 1:0 volt egy noname semmi csapat ellen odahaza, ugy, hogy az ember ezen kivul teljesen ertekelhetetlen az egesz meccsen :lol:

Hat, ha hulyeseget irsz. R9 is sokszor csinalt biciklicselt, es passzolt hatra, ahogyan Cr7 is Marcinak. Az erdekes mod nem zavart, csak mar nagyon unalmas, hogy allandoan Crt zrikalod, raadasul olyan dolgok miatt, amit masoknal eszre sem veszel.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. október 28., péntek 9:23

Volt szó róla, hogy edzésen ezt mindig gyakorolgatja. Totál haszontalan, de mindenki hozzáköti.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 28., péntek 9:23

lol, erre frankón nem emlékeztem, pedig néztem a meccset.

C.Ronaldo fiatalon azért tudott úgy cselezni hogy annak értelme is volt , nem csak a labda felett idétlenül ugrálni. Anthony azért messze van - jelenleg - ettől.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. október 28., péntek 9:20

jaaaa emlékszem már, de ez is tök más, itt 0:4es szopó volt, egyszeruen ostoba az ember, vagy nem tudom, pillanatra elfelejtette, hogy hol es mikor van, es a foci elvezete elarasztotta a kis lelkét, hogy jol tudta cicire venni a labdát, pont jol jött, végülis hatékonynak hatékony volt.

de antoán 720-a tényleg abszolut semmire nem jó, elérte nálam, hogy egész évben ekézzem, a mogorva arcával, meg a szőkitett hajjal, hogy azt hiszi magáról milyen faszagyerek, meg a csapott kis vállnak nem nevezhető csonkokkal a 160 centije meg a rövid lábai mellé, hogy képtelen elmenni egyetlen védő mellett is, de megint benyelte valaki, mert 100 millát fizettek érte :lol:
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. október 28., péntek 9:17

Tőle az is értékelhető teljesítmény hogy meg tudta csinálni
:mrgreen:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. október 28., péntek 9:14

hehito:

https://www.youtube.com/watch?v=2ZerW0Aq_2s

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. október 28., péntek 9:14

realmadrid95 írta: Mondod te, akinek a kedvenc jatekosa csinalt 2-3 biciklit, aztan lepasszolta hatra Carlosnak?
Hogy mi? :kivagyhe:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: