Tőlem csak egyszer kaptál downvote-ot, de akkor reagáltam is a "véleményedre", szerintem nem kell idéznem hogy melyik komment volt.Toti írta:Olvastam en is. Teljesen egyertelmu. Korrekt volt amugy. Bezzeg mikor en beirtam, h ez egy full labdaert meno abszolut szabalyos csata volt, ahol mindenki (kapus-mezonyjatekos) ugy probalta elerni a labdat, ahogy sikerul.. es az h 2v3 ujjal hozzaer a kapus ne legyen mar labdabirtoklaas .. erre mennek a downvoteok. Pedig csak full realisan lett nezve egy szituacio. Mostha pl Courtoisa szerencsetlenkedett volna ott es mittom en Stuani elbirja rugni, abszolut megertettem volna, h gol. Sokakat nem is ertek itt amugy. Mintha valami szabalykonyvbol neznek a meccseket. Hogy ez A ez B ez C.. aztan nezzetek meg milyen tizit fujtak ránk.. maguknal a biroknal sincsenek egyertelmu dolgok, de itt ha az ember lemeri irni, mar megy a downvote mert hulye, hat a szabaly nem ugy van.. mert elotte ranezett a labdara. Amugy piszkosul lehuzzak sztem a forumot ezek a voteok. Nemtudom en ott voltam madridistan, itt is a kezdetek ota, de lassan az az erzesem, h nem szabad leirni dolgokat, mert olyan szabalyismerok vannak, meg olyan puhalelkuek, h 2 szitokszora mar megy a downvote.Pad'em írta:
Rodrygo gólja még a Girona edzője szerint is szabályos volt
Egyébként korrigálnom kell, mert bár hozzáért Asensio kezéhez a labda a mellkasáról, de állítólag többször elmondták szezon elején hogy ez így nem számít kezezésnek. Ezt nem tudtam, így elnézést kérek, jogos a reklamálás.
Ettől függetlenül persze ugyanúgy tartom hogy Asensio egy barom volt amiért felhúzta a kezeit, semmi nem indokolta azt a mozdulatsort.