Ajajj, obi vanP. Krisz írta: Nincs is Qui-Gon sorozat baszki.
Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Kivancsi vagyok hany hozzaszolasa lenne, ha csak olyan temakrol irna amirol legalabb halvany fogalma van…
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
P. Krisz írta: Nincs is Qui-Gon sorozat baszki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ezért szar az elejeP. Krisz írta: Nincs is Qui-Gon sorozat baszki.
- P. Krisz
Nincs is Qui-Gon sorozat baszki.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Sorozatjunkin is megírták a frankót.géza írta: Andort senki nem nezi innen? Brutalisan jo sorozat, nem csak az SW vilagot tekintve, hanem onalloan is. Alakitasok, tortenet, karakterek, minden nagyon el van talalva. Messze a legjobb sorozat az univerzumon belul, de ahogy irtam azon kivul is boven megallja a helyet.
De szerintem is rettenetesen unalmas, vontatott. Nem sok SW feeling van benne.
A régi Clone Wars, Rebels, Bad Hatch sorozatok ezerszer jobbak voltak, de számomra a mando is! Qui-gonból max csak az utolsó 2 rész volt értékelhető.
Andort dobtam 6 rész után.
De a gyűrűk ura is így végezte. Gyönyörű látványvilág, de nulla érdekes story.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
2-3ik részben már mocskosabb dolgok vannak. igazából semmi meglepő nincs benne és annyira nem is mélyreható de még így is rengeteg mocsok van benne. az viszont elképesztő, hogy mennyi politikai szerződés van benne. eddig is hányinger volt az egész de ez új mélységbe lökte az egészet. az ember azt gondolja hogy persze korruptak és zsebelik a pénzt, de konkrétan országok közötti gazdasági üzletek vannak a háttérben ez nagyon durva. fertő az egész és most is ugyanolyan hiába verik a mellüket. minél hamarabb ki kell lépni mindenkinek a fifa alól ahogy az uefa alól is.nmate írta: Ez a FIFA Uncovered jókor jött, tetszik az időzítés, első rész alapján viszont nem szippantott azért annyira be.
- Sorrentino
Eddig nekem is bejön. Remélem tartják ezt az irányt és színvonalat.géza írta: Andort senki nem nezi innen? Brutalisan jo sorozat, nem csak az SW vilagot tekintve, hanem onalloan is. Alakitasok, tortenet, karakterek, minden nagyon el van talalva. Messze a legjobb sorozat az univerzumon belul, de ahogy irtam azon kivul is boven megallja a helyet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"One way out!
Nálam elment kategória, feleségem kimondottan unta.
Andort senki nem nezi innen? Brutalisan jo sorozat, nem csak az SW vilagot tekintve, hanem onalloan is. Alakitasok, tortenet, karakterek, minden nagyon el van talalva. Messze a legjobb sorozat az univerzumon belul, de ahogy irtam azon kivul is boven megallja a helyet.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez a FIFA Uncovered jókor jött, tetszik az időzítés, első rész alapján viszont nem szippantott azért annyira be.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Igen, csak a Psychoban volt annyi hogy lehessen elozmenyt gyartani. Hannibalban is, bar az utolso evad fertelmesen szar volt, de a masodik az szerintem nagyon magas merce.nzooli93 írta: Bryan Fuller miatt erdekel csak jobban engem is. Ot azert nehezen kepzelem el egy sima b kategorias tini slasher sorozathoz,szoval kivancsi leszek milyen oldalrol közelíti meg. Hannibal sorozatot imadom a mai napig tőle.
Es igaz nem volt felso polcos a Bates Motel se,de az is nagyon jo volt hasonlo kultikus horror film előzményeként.
- nzooli93
Bryan Fuller miatt erdekel csak jobban engem is. Ot azert nehezen kepzelem el egy sima b kategorias tini slasher sorozathoz,szoval kivancsi leszek milyen oldalrol közelíti meg. Hannibal sorozatot imadom a mai napig tőle.
Es igaz nem volt felso polcos a Bates Motel se,de az is nagyon jo volt hasonlo kultikus horror film előzményeként.
Kiderul hogy Jason nagyapja is mar ott gyilkolaszott a taborban? Termeszetesen hokimaszkban? Nehezen tudom elkepzelni hogy ebbol hogy lesz barmi ertelmes…
na ez érdekes lehetnzooli93 írta: Hannibal sorozat keszitoje keszit pentek 13 elozmeny sorozatot. Ebbol jo dolog is kisutelhet.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nzooli93
Hannibal sorozat keszitoje keszit pentek 13 elozmeny sorozatot. Ebbol jo dolog is kisutelhet.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tom clancys jack ryan munkaidoben nezosnek egesz jo, nem finomkodnak benne
thereisonly1ronaldo
Milyen ez a Dopesick? Imdbn eleg jo voteot kapott, nezi/latta mar valaki?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ahhoz h a jatekok sztorijat kicsit is megtudjak kozeliteni sok evad kellene, de ugye allitolag ugy estek neki hogy a konyvek adjak az alapot aztan a vegeredmeny olyan amilyen. Amint kiderul, hogy nem is masik project miatt tortent a valtas eleg sok nezot buknak majd