Spanyol bajnokság
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Most Piqué nem visszavonult? Vagy hogy kapott pirosat?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kössz szepengutihaz14 írta: mármint mivel kapcsolatban?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Mondtam én , hogy a Osasuna vagy X a jó tipp mára
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Szoboszlai Dominik
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Fútbol
Lewandowski
mármint mivel kapcsolatban?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Senki ne írjon semmit semmivel kapcsolatban!
Teljesen szürreális. 40-50 milliós kategória maxxxx. De a Pedri gyerek is max 50-60...illgner írta: Pedrivel, de főleg Gavival nem tudok mit kezdeni. Utóbbi értéke teljesen nevetséges.
Pedrivel, de főleg Gavival nem tudok mit kezdeni. Utóbbi értéke teljesen nevetséges.
- Pad'em
TM upgrade, La Liga top30 market values:
€38M - Pino (Villarreal)
€40M - Fekir (Betis)
€40M - Oblak (Atleti)
€40M - Rüdiger (Real)
€40M - Giménez (Atleti)
€40M - Correa (Atleti)
€40M - Mendy (Real)
€40M - Gayá (Valencia)
€40M - Zubimendi (Sociedad)
€45M - Lewandowski (Barca)
€50M - Merino (Sociedad)
€50M - Raphinha (Barca)
€50M - De Jong (Barca)
€50M - Pau Torres (Villarreal)
€50M - Joao Félix (Atleti)
€50M - Ansu Fati (Barca)
€50M - Camavinga (Real)
€55M - Alaba (Real)
€60M - Courtois (Real)
€60M - Dembélé (Barca)
€60M - Oyarzabal (Sociedad)
€60M - Militao (Real)
€60M - Araujo (Barca)
€60M - Koundé (Barca)
€80M - Tchouaméni (Real)
€80M - Rodrygo (Real)
€90M - Gavi (Barca)
€100M - Valverde (Real)
€100M - Pedri (Barca)
€120M - Vinicius (Real)
€38M - Pino (Villarreal)
€40M - Fekir (Betis)
€40M - Oblak (Atleti)
€40M - Rüdiger (Real)
€40M - Giménez (Atleti)
€40M - Correa (Atleti)
€40M - Mendy (Real)
€40M - Gayá (Valencia)
€40M - Zubimendi (Sociedad)
€45M - Lewandowski (Barca)
€50M - Merino (Sociedad)
€50M - Raphinha (Barca)
€50M - De Jong (Barca)
€50M - Pau Torres (Villarreal)
€50M - Joao Félix (Atleti)
€50M - Ansu Fati (Barca)
€50M - Camavinga (Real)
€55M - Alaba (Real)
€60M - Courtois (Real)
€60M - Dembélé (Barca)
€60M - Oyarzabal (Sociedad)
€60M - Militao (Real)
€60M - Araujo (Barca)
€60M - Koundé (Barca)
€80M - Tchouaméni (Real)
€80M - Rodrygo (Real)
€90M - Gavi (Barca)
€100M - Valverde (Real)
€100M - Pedri (Barca)
€120M - Vinicius (Real)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Igen szánalmas volt.A Sevillai derbin is ami volt jó oké ott szinte mindíg van balhé.Ebben a fordulóban 8 pirosat osztottak ki a bírók.mexes írta:Mennyire megye2 volt mikor egymás után dobálták be a labdákat... Aztán a spori+haverjai egymás után benéznek egy bedobast, egy szögletet, egy sárgát ...p.csabi1 írta: Hát gyerekek erősen kezd a Dél Amerikai bajnokságokra hasonlítani a spanyol bajnokság ami a szurkolók viselkedését és a játékosok viselkedését illeti.Tegnap is ahogy viselkedtek a szurkolók ember...
Erre még rájön a bírók ténykedése is és kész a káosz.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Mennyire megye2 volt mikor egymás után dobálták be a labdákat... Aztán a spori+haverjai egymás után benéznek egy bedobast, egy szögletet, egy sárgát ...p.csabi1 írta: Hát gyerekek erősen kezd a Dél Amerikai bajnokságokra hasonlítani a spanyol bajnokság ami a szurkolók viselkedését és a játékosok viselkedését illeti.Tegnap is ahogy viselkedtek a szurkolók ember...
Hát gyerekek erősen kezd a Dél Amerikai bajnokságokra hasonlítani a spanyol bajnokság ami a szurkolók viselkedését és a játékosok viselkedését illeti.Tegnap is ahogy viselkedtek a szurkolók ember...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nincs identitasvesztes, a spanyol futball mindig is errol szolt. Mindig voltak nagy klasszisok, akik kiemelkedtek, de meg Maradona is megszenvedte (Goikoetxea) a fizikalis, agressziv jatekot, amit a spanyol csapatok jatszottak.
Az identitasvesztes pont a tiki-taka volt, az a defenziv, labdatarto, kockazatot kerulo jatek, ami egy ideig nagyon jol mukodott, de amiota a masodosztalyu csapatok is megtanultak letamadni, azota nem mukodik.
Ettol fuggetlenul tenyleg nezhetetlen a liga es nagyon nem veletlen az sem, hogy iden csak egy spanyol csapat jutott a BL 16 koze.
Az identitasvesztes pont a tiki-taka volt, az a defenziv, labdatarto, kockazatot kerulo jatek, ami egy ideig nagyon jol mukodott, de amiota a masodosztalyu csapatok is megtanultak letamadni, azota nem mukodik.
Ettol fuggetlenul tenyleg nezhetetlen a liga es nagyon nem veletlen az sem, hogy iden csak egy spanyol csapat jutott a BL 16 koze.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha már identitásvesztés. Tavalyi szezonban eskü szórakoztatóbb volt néha nézni az osasunát, mint másokat (barca meccsre nem visz rá a gyomrom, hogy belenézzek, a bl-ben is csak a 2 BM elleni csopimeccsüket néztem, tavaly szerintem egyet se, annyira rosszul vagyok tőlük), atma "focija" detto hányinger, a soci, meg a bilbao tán akiket nem fizikai fájdalom nézni.. Bár amint valamelyik ótvar kiscsapat jön szembe, borzasztók az ő meccseik is, hisz egy Realnak alig sikerül feltörni ezeket az 5 védős bunkereket..
Szerintem a plusz pénz miatt kell az esl. Ahogy ez a rablóbanda uefa (nem) osztogatja a pénzt a csapatoknak, csak folyamat csökken a színvonal..
De ez meglátszik a válogatotton is, gyenge/középszer játékosok sokasága ott is.
Szerintem a plusz pénz miatt kell az esl. Ahogy ez a rablóbanda uefa (nem) osztogatja a pénzt a csapatoknak, csak folyamat csökken a színvonal..
De ez meglátszik a válogatotton is, gyenge/középszer játékosok sokasága ott is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én kifejezetten szuperliga ellenes vagyok ami a lebonyolítási rendszert illeti, de mostmár konkrétan ott tartok, hogy idén kb. 2 bajnokit néztem meg, ami közül az egyik a clásico volt.Csalódás a liga.
Emiatt lassan úgy vagyok vele, hogy megemésztem azt hogy bizonyos kulturális és tradiciónális értékek elvesznek a profit oltárán azzal hogy szuperliga lesz, de legalább nézhetek újra Real meccset, mert ami most van az nem állapot.
A legrosszabb amúgy az, hogy most is az ilyen burgos féle kizárólag bekkelő nyomoronc csapatokat istenítik pl. a la liga locan, mert hogy alacsony költségvetésből érnek el jó eredményeket. Azt hogy mindezt hogy teszik persze mellékes.
Ami még szomorú, hogy kifejezetten támadófocit játszó csapatok veszítik el az identitásukat, pl. Rayo. Mert ha nem ezt tennék akkor kb. fix kiesők lennének ebben a putriban.
Megnéztem tegnap ezt a Betis-Sevillát, hát teljesen nevetséges volt ez a spanyol rangadó, és már sokadik ilyen meccs amit az elmúlt években látok spanyolországban.
Teljesen nívótlan, kezd ilyen dél-amerikai bajnokság feelingem lenni, amit anno Horti közvetített.
Csípnek, rúgnak, pofáznak a játékosok, tele idegbeteg barommal, alattomos megmozdulással, közben megy a sétálgatás meg az alibi. Veszélyesnek a pontrúgások és a távoli lövések nevezhetőek, taktikailag egy nulla a bajnokság. A technikáról meg nem is beszélve, hát egy premier league ezerszer élvezhetőbb mostanában, komolyan egy labdát nem tudnak átvenni, alap cselek, alap passzok nem mennek.
Komolyan szidjuk állandóan a bírókat is, hát a tököm se lenne bíró ezeknél. Folyamat színészkedéseket, kezezéseket, brutális belépőket kell szankcionálni, aztán még a spori a hülye érte. Annyit áll a játék az egész spanyol ligában, hogy kipörgetem közben az internetet a telefonom.
Egy normális támadó tehetség nincs, se egy komolyan vehető védő, buszozás van, birkózás. Csalódás a liga.
Teljesen nívótlan, kezd ilyen dél-amerikai bajnokság feelingem lenni, amit anno Horti közvetített.
Csípnek, rúgnak, pofáznak a játékosok, tele idegbeteg barommal, alattomos megmozdulással, közben megy a sétálgatás meg az alibi. Veszélyesnek a pontrúgások és a távoli lövések nevezhetőek, taktikailag egy nulla a bajnokság. A technikáról meg nem is beszélve, hát egy premier league ezerszer élvezhetőbb mostanában, komolyan egy labdát nem tudnak átvenni, alap cselek, alap passzok nem mennek.
Komolyan szidjuk állandóan a bírókat is, hát a tököm se lenne bíró ezeknél. Folyamat színészkedéseket, kezezéseket, brutális belépőket kell szankcionálni, aztán még a spori a hülye érte. Annyit áll a játék az egész spanyol ligában, hogy kipörgetem közben az internetet a telefonom.
Egy normális támadó tehetség nincs, se egy komolyan vehető védő, buszozás van, birkózás. Csalódás a liga.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha tolnak egy kis pénzt, 2-3 arcot a keretbe, már csak velünkgutihaz14 írta: az a baj hogy a béka segge alatt van a marketing spanyolban érthető hogy az angol klubok iránt érdeklődnek inkább, napersze az sem mellékes hogy real barca ellen kell felvenni a lépést de szerintem több pénzt látnak sokkal hamarabb a PL-ben
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Az se kevés
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az altalam legutobb olvasott cikkben 4-500 milliot emlitenek.cart írta: Ugy emlekszem az Atletinek is van 1 milliard koruli adossaga, amit szinten megkap az uj tulaj
Korabban tobb volt, ezt enyhitettek tulajdonresz eladasokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema