Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
illgner

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. november 5., szombat 18:33

Realista24 írta:
Dupla D írta: Elképesztő arcátlan, amit a Barca nyom Laportával és Xavival az élen. Kisírták Piquénél, hogy vonuljon már vissza, így a a Barca zsebében marad több 10 millió euró. Most meg Xavi lenyilatkozza, hogy januárban védőt akarnak venni, ha már Piqué úgy döntött visszavonul.

Szarba se nézik ott a játékosokat.
Te is inkább új kocsira költened azt az egy millát amit a régi szar karbantartására kellene, nem?
Amúgy kb. 50 millát hagyott a kasszában.
2024-ig van szerződése, az még erős másfél év. Akkor neki az éves bruttója 30 millió lenne? Ezt kicsit sokallom. Sőt nagyon.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. november 5., szombat 18:18

de kis aranyos. álmai klubja de azért jött volna. eskü ez benne van mindnek a szerződésébe. mindnek rezsi nélkül ott van a fejében a Real.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 5., szombat 18:13

Már megint
Pedri: “I would have signed for Real Madrid if they agreed to take me, but two years after I missed the Real Madrid train I signed with my dream club.“

:lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 5., szombat 16:18

ferni írta:
alexoxladjackoxi írta: Nem mellesleg, mi a garancia rá, hogy jó az ágyban? :mrgreen:
Láttál videóklipeket?
Lehet szar de arra elég kis esélyt látom :lol:
Én is, de attól még nem látunk bele a dolgokba, és szerintem hülyeség ilyen szinten állást foglalni, és bálványozni valakit YouTube videók alapján. Shakira nem léphetett félre? Vagy csak nem tudunk róla?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 5., szombat 16:06

alexoxladjackoxi írta: Nem mellesleg, mi a garancia rá, hogy jó az ágyban? :mrgreen:
Láttál videóklipeket?
Lehet szar de arra elég kis esélyt látom :lol:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. november 5., szombat 15:54

ferni írta: rákerestem, Shakira net worth 300 millió dollár, Piqué 80 millió.

Most persze ezek fix nem pontosak, de az arányok kb elképzelhetőek, hogy nem a katalán úriember keresi a többet :lol: :lol:

Gerard barátunk alátette az El Piquetón-t, ahogy azt a spanyol bulvárban hívják, Shakira meg eddig vígan ugrándozott rajta, amíg ez az idióta félre nem kúrt Shakira mellett :lol: :lol: :lol:

Szóval Shakirának kétlem kell a bamba tekintetű emberünk pénze :lol:
Nem értem miért rugóznak sokan ezen, hogy jajj Shakira mellett hogy lehet félrekúrni. Miért ne lehetne? Ő nem ember? Mármint Shakira. Nyilván jó nő, de ne legyünk már álszentek, egy focista kis túlzással bárkit megkaphat. Szerintem a fele ugyanúgy kefél orrba-szájba a feleségük mellett, csak az nincs így felfújva, mert nem Shakirának hívják az asszonyt. Nem mellesleg, mi a garancia rá, hogy jó az ágyban? :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 5., szombat 14:55

Bocs, kosmos group, es davis kupa jogok, de a lenyeg, hogy gecisok dellaja van
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. november 5., szombat 14:49

Tevedes.
Piké az egyik tulaj vagy fejes az atp tour jogokat birtoklo cegben vagy vmi ilyesmi, az egesz teniszsport az övék.
Joval tobb dellaja van, mint ez a 80 miller, vagy mint shakiranak

Az hogy mellette egy szar alak is, hogy asszem nem engedte, hogy a gyerekei elhagyjak anyaval spanyolorszagot, az mas kerdes
thereisonly1ronaldo

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. november 5., szombat 14:08

ferni írta: rákerestem, Shakira net worth 300 millió dollár, Piqué 80 millió.

Most persze ezek fix nem pontosak, de az arányok kb elképzelhetőek, hogy nem a katalán úriember keresi a többet :lol: :lol:

Gerard barátunk alátette az El Piquetón-t, ahogy azt a spanyol bulvárban hívják, Shakira meg eddig vígan ugrándozott rajta, amíg ez az idióta félre nem kúrt Shakira mellett :lol: :lol: :lol:

Hát arra azért ne vegyünk mérget rá hogy nem kell Shakiranak Piqué pénze. Persze ha volt szerződés akkor ez nem játszik. Másfelől viszont hány és hány példa volt a sztárvilágból ahol megkopasztották a hűtlen férjét. Nagy térben mernek fogadni hogy a büszkeségében megsértett Shakira nem fog finomkodni ha módja van/lesz rá.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 5., szombat 13:34

persze hogy shakira a népszerűbb és gazdagabb ezért volt kisebbségi komplexusa pikének és fordult mindig a twitterhez hogy kifejezhesse nyomorát.

igazi pojáca volt mindig is. nagy kár hogy visszavonul
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. november 5., szombat 13:17

rákerestem, Shakira net worth 300 millió dollár, Piqué 80 millió.

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. november 5., szombat 12:50

Elvinne Shakira a felet és akkor csoro lenne szegeny Pique. Hagyuk mar ezeket. Shakiranak tobb penze van sztem mint Piquenek. Sot tuti irtak papirt hazassag elott ezekbol kinezem. Csak meglesznek valahogy. Ev kozben abbahagyja = megy a matek mutyi a hatterben. Laporta porgeti a rulettet.
Toni :salute:

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. november 5., szombat 12:44

Ha megkapná ezt a pár tíz milliót, annak a felét vinné Shakira a válás miatt...megoldják okosba inkább máshogy majd. Efelől senkinek ne legyen kétsége! Így a pénzénél is marad és erre alapozhatja majd később az elnöki kampányát is. Hatalmas win-win ez mindkét félnek. Szurkolók persze hülyének vannak nézve, de ez lassan már hagyomány. :coffee:

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2022. november 5., szombat 12:27

wZoLee7 írta: Amugy Pike csusztatott penzugyi dolgaval mi a helyzet?
Én is a konteo vonaton ülök.
Visszavonul, okosba megkapja, papíron + sok10 milla a Barca booksban.. a lehető legjobb megoldás mindkét fél részére. Vmi hasonlót eljátszanak majd Alba Busival is.

Nyilván az is lehet hogy tényleg ekkora cule, csak a hírek arról szólnak egy éve hogy nincs jó pénzügyi helyzetben + Shakira... és a korábbi tények sem feltétlenül a bizalmat erősítik a résztvevők felé...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. november 5., szombat 10:45

Amugy Pike csusztatott penzugyi dolgaval mi a helyzet?

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. november 5., szombat 10:40

gutihaz14 írta: en azt olvastam hogy a barca meg mindig 30 millioval log neki.
Megint jön majd az ugatás, mert ez a 2 fél biztos nem enged majd a másiknak :lol:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 5., szombat 10:39

ThePilgrim írta:
Professore írta: Hát én személy szerint nem veszem be hogy annyira nagylelkű volt Piqé hogy lemondott lazán kb. 50m-rol. Tuti van ott valami simlisség ami majd évek múltán kiderül. Ez csak PR Barca módra.
Olyan a világon nincs, hogy valaki lemondjon 50 millió euróról, pláne úgy, hogy egyébként járna neki. De még ha, teszem azt, bruttó az összeg és "csak" 25 landolna a zsebében, az is több mint 10 milliárd forint. Ez olyan felfoghatatlan összeg, aminek már a töredékéért is megérné akár évekig is pereskedni. Biztos vagyok benne, hogy valami Barca Academy Music Production Spotify Channel Bt.-ből ezt kicsorgatják neki valahogy. A klub könyveit lehet, hogy nem fogja terhelni, de a pénz ténylegesen ki fog folyni a kasszából, erre a nyakamat teszem...
Akkor jar neki, ha kitolti a szerzodeset. Nem akarja kitolteni, nem akarjak hogy kitoltse. Majd elnokkent visszaszedi, ne aggodj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. november 5., szombat 9:46

en azt olvastam hogy a barca meg mindig 30 millioval log neki.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2022. november 5., szombat 9:43

Professore írta: Hát én személy szerint nem veszem be hogy annyira nagylelkű volt Piqé hogy lemondott lazán kb. 50m-rol. Tuti van ott valami simlisség ami majd évek múltán kiderül. Ez csak PR Barca módra.
Olyan a világon nincs, hogy valaki lemondjon 50 millió euróról, pláne úgy, hogy egyébként járna neki. De még ha, teszem azt, bruttó az összeg és "csak" 25 landolna a zsebében, az is több mint 10 milliárd forint. Ez olyan felfoghatatlan összeg, aminek már a töredékéért is megérné akár évekig is pereskedni. Biztos vagyok benne, hogy valami Barca Academy Music Production Spotify Channel Bt.-ből ezt kicsorgatják neki valahogy. A klub könyveit lehet, hogy nem fogja terhelni, de a pénz ténylegesen ki fog folyni a kasszából, erre a nyakamat teszem...

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 5., szombat 9:39

Tudjuk hogy Pique sok céges üzletember, biztos vagyok benne hogy megvakargatják egymás hátát valahogy. Valami cége kap valami zsíros megbízást, tulajdonrészt, vagy valamit.

Vissza: