Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"8 UCL games. 2 wins, 2 draws, 4 loss. Send Barça in Europa League twice. Force his club to pay €110M for Ferran Torres and Raphinha. Refuse Mazraoui and asked for Azpilicuta just to end with Bellerin. Keep playing Busquets and not De Jong. The worst return of all time."
Vajon ez melyik edző lehet?
Vajon ez melyik edző lehet?
- RealMadridFanatic
Ja, persze, most ezekre a sracokra gondoltam, hogy nagy reszuk meg arra is keves vegul, hogy top bajnoksag dobogos brigadjaba beferjen.
Barcelonaban nem tudom mi a rosszabb. Tenyleg ennyire hulyek, hogy nem latjak mekkora zsakutca volt a sikerkorszakban osszehazudozott klubimazs, vagy ennyire hulyenek nezik a sajat szurkoloikat is.
Barcelonaban nem tudom mi a rosszabb. Tenyleg ennyire hulyek, hogy nem latjak mekkora zsakutca volt a sikerkorszakban osszehazudozott klubimazs, vagy ennyire hulyenek nezik a sajat szurkoloikat is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ez a legnagyobb baj, hogy a valóság már rég rábaszta az ajtót egész katalóniára de még mindig gyártják az ilyen nevetséges videókat.RealMadridFanatic írta: aztan kopog a valosag.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Amúgy igen, és évek óta nem tudnak spanyolországon kívül semmit felmutatni. Bár lassan ott se, a veretes spanyol kupán kívül. Bajnokságot is lassan 4 éve nyertek utoljára. BL/EL ( ) szóra sem érdemes, ezeken jön ki igazán, mennyire semmi extra játékosok.RealMadridFanatic írta: Persze ezekben segit hazafele Enrique is, minden kis bohocot hiv be azonnal a valogatottba is. Ok meg el is hiszik, hogy jok, aztan kopog a valosag.
- RealMadridFanatic
Bojan, Jeffren, Giovanni dos Santos, Alcantara testverek, Munir, Cuenca, Sandro.
Mind uj korszakos zseni, Messi/Xavi/Iniesta volt, mert par evet lenyomtak a lamasian. Ez a kis senki Gavi is pont ilyen, csak a fentiek kozott legalabb volt par, aki tenyleg ugyes volt, csak lehet nem birtak a terhet.
Pedri is korrekt jatekos, de semmi extra, teljesen indokolatlanul van felszopva.
Persze ezekben segit hazafele Enrique is, minden kis bohocot hiv be azonnal a valogatottba is. Ok meg el is hiszik, hogy jok, aztan kopog a valosag.
Mind uj korszakos zseni, Messi/Xavi/Iniesta volt, mert par evet lenyomtak a lamasian. Ez a kis senki Gavi is pont ilyen, csak a fentiek kozott legalabb volt par, aki tenyleg ugyes volt, csak lehet nem birtak a terhet.
Pedri is korrekt jatekos, de semmi extra, teljesen indokolatlanul van felszopva.
Persze ezekben segit hazafele Enrique is, minden kis bohocot hiv be azonnal a valogatottba is. Ok meg el is hiszik, hogy jok, aztan kopog a valosag.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedrit még megérti az ember. fiatal,spanyol,alapkezdő,válogatott, a világ marketingje rajta van és azért nem ügyetlen gyerek csak pehelysúlyú. nem 90 de mai világban ok legyen annyi. na de Gavi 70 az a világi faszság. annyira semmi az a gyerek és ennek ellenére vmi generációs sztárnak van titulálva. tipikus la masia hype termék. elhiszik hogy vmi extra aztán 4 év múlva ilyen Almeriában van.
Csak kis összehasonlításként, Rodrygo, aki már 2019ben mesterhármast szerzett, tavaly a hatható közreműködésével nyert egy BL-t + bajnokságot, fejlődik szépen, egyre több gólt szerez, mégiscsak "70 millió" a transfermarkton.
De fel lehetne hozni Valverdét is, akit szerintem nem kell magyarázni, "csak" 80 millió. Camavinga 55.
De fel lehetne hozni Valverdét is, akit szerintem nem kell magyarázni, "csak" 80 millió. Camavinga 55.
De és akkor ez már 90 millió euró? Rengeteg játékos több szezonon keresztül húzóemberként, rengeteg gól és/vagy assziszt mellett se ért sose ennyit papíron. Ez meg nem csinált semmi kiemelkedőt, és mert van ész meg láb a focihoz már 90 miller. Mondjuk ez is nyilvánvalóan csak azért, mert az FC Barceloában játszik.csababarca írta: Én még Pedrit megértem valamelyest, ott azért látszik, hogy van esze meg lába a focihoz, nagy a potenciál benne.
CSak vele is az a gond, hogy lényegében nem hoz se asszisztokat, se gólokat, kp-n pedig magasan játszik.
Persze nem szent írás a transfermarkt se, de igazából semmi új, ebben az elbaszott korcs világban.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én még Pedrit megértem valamelyest, ott azért látszik, hogy van esze meg lába a focihoz, nagy a potenciál benne.
CSak vele is az a gond, hogy lényegében nem hoz se asszisztokat, se gólokat, kp-n pedig magasan játszik.
Gavit nem tudom barcásként sem értelmezni, sokat vitázunk "odahaza" róla. ARanyos, hogy ütközik, meg fut, de hogy ennyire sztárolva van az számomra vicc.
Na mindegy, igazából nincs jelentősége, ezek számok, amiknek totál semmi hasznuk nincs.
Viszont tény és való, hogy annyira sztárolva vannak otthon ezen játékosok, meg még jópáran, hogy ha tényleg hoznák azt a szintet amit belemagyaráznak emberek, akkor nem estünk volna ki a BL-ből, vagy tűntünk volna ellenetek is totál sansztalannak.
Rózsaszín köd van sokaknál.
Gavit nem tudom barcásként sem értelmezni, sokat vitázunk "odahaza" róla. ARanyos, hogy ütközik, meg fut, de hogy ennyire sztárolva van az számomra vicc.
Na mindegy, igazából nincs jelentősége, ezek számok, amiknek totál semmi hasznuk nincs.
Viszont tény és való, hogy annyira sztárolva vannak otthon ezen játékosok, meg még jópáran, hogy ha tényleg hoznák azt a szintet amit belemagyaráznak emberek, akkor nem estünk volna ki a BL-ből, vagy tűntünk volna ellenetek is totál sansztalannak.
Rózsaszín köd van sokaknál.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Barca legtöbb gólt rakta el a ligában, erre mosdatják hogy miért 0 az assist
A barca az a hely ahol kìvül hagyták az önkritikát. Ez real szurkolokent rohadt csodás, mindig hitegetik magukat és másra mutogatnak.
A barca az a hely ahol kìvül hagyták az önkritikát. Ez real szurkolokent rohadt csodás, mindig hitegetik magukat és másra mutogatnak.
Biztos jók, na de Gavi épphogy 18 évesen mire 70 millió? Semmit, tényleg semmit nem tett le a foci asztalára, 0 kupát nyert a Barcával.halamadrid írta: Egyébként nem ügyetlen gyerekek, főleg a Pedri nem (de nem is olyan kurvajók), de hihetetlen mennyire fel vannak szopva.
Pedri is 19 évesen 90 milliót Kis túlzással Messi nem ért annyit 19 évesen, pedig akkor már túl volt egy BL győzelmen. Ennek meg van egy spanyol kupája és annyi. Felfoghatatlan, honnan veszik ezeket az értékeket.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Pont akartam mondani, hogy holnap jön a Laliga Transfermarkt update. Érdemes lesz figyelni és röhögniSierra írta: Amúgy a transfermarkt által becsült értéke is szánalmas.
90 milliót írnak erre a hülyegyerekre. hova, mire? 2 éve nem tud továbbjutni a csapata a BL csoportkörből. ha akkora húzóember lenne, mint amit az értéke sugall, nem itt tartanának.
A másik hülyegyerek Gavi meg 70 millió. Két bohóc, ketten együtt nem érnek 70 milliót, felfújt túlsztárolt taknyos kölykök, semmi több egyik se.
Egyébként nem ügyetlen gyerekek, főleg a Pedri nem (de nem is olyan kurvajók), de hihetetlen mennyire fel vannak szopva.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Amúgy a transfermarkt által becsült értéke is szánalmas.
90 milliót írnak erre a hülyegyerekre. hova, mire? 2 éve nem tud továbbjutni a csapata a BL csoportkörből. ha akkora húzóember lenne, mint amit az értéke sugall, nem itt tartanának.
A másik hülyegyerek Gavi meg 70 millió. Két bohóc, ketten együtt nem érnek 70 milliót, felfújt túlsztárolt taknyos kölykök, semmi több egyik se.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Meglepődtem, hogy a második kommentben leírta xy, hogy a helyzetek 90%-a egyáltalán nem nagy helyzet. Azt hittem tele lesz seggnyalókkal.sonic írta:Ez mar tenyleg szanalmas.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ez mar tenyleg szanalmas.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Hattalmas spilller! sztem páratlan a ligában
- halamadrid
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
So Piqué retired mid-season announcing it on the same day that the 'anti-Piqué' Sports Law was approved - that no active player may have commercial interests with a competition in which he participates after his firm netted €24m for taking the Supercopa to Saudi?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mondjuk a bohóccal való összehasonlítástól függetlenül, szerintem Puyol soha nem volt top játékos játéktudást tekintve. Vezérszerepét és lelkesedését elismerem, az viszont nélkülözhetetlen volt.ferni írta: Engem redditen okosítanak, hogy Pique legalább olyan jó volt, mint anno Puyol, ...
Engem redditen okosítanak, hogy Pique legalább olyan jó volt, mint anno Puyol, sőt...
Én meg írom, hogy egy lapon sincsenek, Puyol nagyon egy másik szint volt mint Gerard, azt kapom a downvoteokat a 10 éves Barca fanoktól akik max videón látták az öreget
Puyol mióta elment onnan nagyon nem érzik páran a helyüket a Barcában, hát az öreg a fél Barca keretet felpofozná évek óta, nem hogy ezt a mostani zsoldos brigádot, akiknek kb semmit nem jelent a klub.
Szerencsére nálunk tovább van adva ez a szellemiség mindig az öregek által a fiataloknak, amit pl anno Puyol is képviselt vagy nálunk elég sokan, Barcánál ez csúnyán kihalt.
Én meg írom, hogy egy lapon sincsenek, Puyol nagyon egy másik szint volt mint Gerard, azt kapom a downvoteokat a 10 éves Barca fanoktól akik max videón látták az öreget
Puyol mióta elment onnan nagyon nem érzik páran a helyüket a Barcában, hát az öreg a fél Barca keretet felpofozná évek óta, nem hogy ezt a mostani zsoldos brigádot, akiknek kb semmit nem jelent a klub.
Szerencsére nálunk tovább van adva ez a szellemiség mindig az öregek által a fiataloknak, amit pl anno Puyol is képviselt vagy nálunk elég sokan, Barcánál ez csúnyán kihalt.