Hát ja. Mondjuk aki 23 évesen még Castillás alapértelmezésben, az már régen rossz...23 évesen nem így kéne játszani.
Mondjuk nézzük a jó oldalát, legalább nem Arbeloának hívják Egy Getafénak majd jó lesz.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 4., szombat 22:23
Hát ja. Mondjuk aki 23 évesen még Castillás alapértelmezésben, az már régen rossz...23 évesen nem így kéne játszani.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. május 4., szombat 22:10
Nem tetszik Nacho, nincs benne semmi plusz, se fizikum, se intelligencia, se semmi...Dupla D írta:de szerintem egy cserének megfelelő.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 4., szombat 22:07
Egyáltalán nem kéne összehasonlítani a két játékost. Varane a világ legjobbja lehet, míg Nachora csak azt mondtam, hogy cserének elmehet.beckham96 írta:Lásd: Varane.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 4., szombat 22:06
23 évesen nem így kéne játszani. Lásd: Varane.Dupla D írta:Ezzel azért vitatkoznék. Szerintem egyáltalán nem volt olyan vészes. Volt pár érdekes megmozdulása, de szerintem egy cserének megfelelő.beckham96 írta:Nacho nem idevaló
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 4., szombat 22:03
Ezzel azért vitatkoznék. Szerintem egyáltalán nem volt olyan vészes. Volt pár érdekes megmozdulása, de szerintem egy cserének megfelelő.beckham96 írta:Nacho nem idevaló
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 4., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 4., szombat 21:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 4., szombat 20:58
1 azaz egy dolog miatt voltak ilyen tipusú ziccereik,mert már kockáztatnunk kellett,mivel az elején nem tudtuk gólra váltani azokat amiket torghelle is bever.egy szavunk nem lehetne, ha a dortmund elpakol 2-3 gólt, mert sima ziccereik voltak, amiatt, hogy könnyedén jutottak el a kapunkig.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 4., szombat 0:22
ezt csinálta a barca a kb legmagasabb fokon, megvan rá az ellenszer már.DE én azt mondtam, hogy az ellenfelet a saját térfelén fogjuk meg, és hajszoljuk bele a hibákba, amikből biztosan jönnek a gólok. Neymart, akit remélem megszerez Perez, is arra kell tanítani, hogy ha elveszti alabdát, 2-3 vagy 4 ellenében, akkor nincs megállás, MERENGÉS,TÖPRENGÉS, azonnal LE KELL TÁMADNI, és hibára kényszeríteni a saját térfelén az ellenfelet.Hogy ez menjen, a csapattársaknak is ERRE KELL RÁDOLGOZNI.
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. május 3., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 2., csütörtök 8:06
nem értek egyet, ma egyszerűen nem működik a 3 védős dolog, egy szavunk nem lehetne, ha a dortmund elpakol 2-3 gólt, mert sima ziccereik voltak, amiatt, hogy könnyedén jutottak el a kapunkig.sassdibandi írta:Még hiányzik a meccs elemzése: Mou kedvenc felállása a 4231, nagyon rugalmas megfelelő kondícióval, ezt mutatta meg a BD oda-vissza. A felállás védekezésben átmegy 451-be, támadáskor pedig 244-be. A mi csapatunk eleve támadó felfogású játékosokkal van tele.Erre képtelen folyamatosan egy meccsen. Ahhoz, hogy folyamatosan erőt kímélve az ellenfél térfelére szűkítsük a teret, szerintem 3 védő/Varane,Ramos,Pepe/előtt a lassúbb, de fontos,lapos mélységi kulcspasszokra képes, Ramossal teljes összhangban védekezésbe is besegíteni tudó Xabi mellett Modric a megoldás./ cserepadon Xabi helyére Khedira,Modric helyére Essien/ És most jön a lényeg: a 3 csatár/ CR-Higuain-Benzema/ mögé, de Modric elé jobboldalon Özil, baloldalon DM /csere Kaká/sokkal hatékonybban szervezhetnének és kisebb területre szűkítve a védekezésben is sokkal hasznosabban érvényesülnének. Vagyis a cél az lenne, hogy az ellenfelet a saját térfelén fojtsuk meg és vigyük a káoszba,ami mindig gólhoz vezet. Ez a 3-4-3, ami a mi játékosaink adottságaira a legjobban megfelelne, és kímélné az erejüket. Mou ezt nem érzi, és csak a végső kétségbeeéskor viszi bele a csapatot a totális támadójátékba./Amikor már vabankra játszik/Hogy látjátok?
HozzászólásSzerző: sassdibandi » 2013. május 2., csütörtök 0:40
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 1., szerda 22:07
Ennyire ne becsuljuk mar le a BVB-t. egyszer mar beleestunk ebbe a csapdaba. en 50-50 mondanek. kloppek elvertek mar nem egyszer a bayernt. most is eleg nagy az esely ra. az tuti viszont hogy nem lesz egyszeru mecs es tuti megnezem :ĐRealMadridFanatic írta:Nézzük meg a mostani Bayernt. Valami csoda folytán elbukhatják a döntőt, mert a labda gömbölyű, de annyira akarják a sikert, amihez ráadásul nagyszerű csapat is párosul, hogy a Dortmundnak 30%-nál több esélyt nem adok. Pedig mostanában buktak nagyokat, de végül csak összeforrtak.A kudarcokból épül fel a siker
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 1., szerda 21:57
Nézzük meg a mostani Bayernt. Valami csoda folytán elbukhatják a döntőt, mert a labda gömbölyű, de annyira akarják a sikert, amihez ráadásul nagyszerű csapat is párosul, hogy a Dortmundnak 30%-nál több esélyt nem adok. Pedig mostanában buktak nagyokat, de végül csak összeforrtak.A kudarcokból épül fel a siker
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 1., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 1., szerda 21:47
Pont azokon a nüanszokon múlt a továbbjutásunk amit az első félidő 15 percében műveltünk. Ott, ha legalább a három ajtó- ablakból egy bemegy, akkor igen meglett volna... De egyszerűen olyan helyzeteket hagytunk amiket félévente egyszer, és pont tegnap volt az a félév. Meglehetett volna csinálni, de nem sikerült, ezért ment el Németországban a továbbjutás, mert ha ott nem úgy játszunk, ahogyan, és nem kapunk annyi gólt, akkor nagyobb sanszunk lehetett volna.R.M.C.F írta:Tudtam hogy meg tudjuk csinálni,kevésen múlt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 1., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 1., szerda 19:06
Konkrétan senki.Ronaldon,Modricon látszott némi akarat,de a többi...most már bánhatják a dolgot.De késő már sírni.Majd jövőre.Mondjuk az meg felfoghatatlan, hogy akik nem megérdemeltnek mondják a Borussia továbbjutását, mit gondolnak? Már az első meccsen eldöntötte a továbbjutást a Dortmund, innentől kezdve pedig már nincs miről beszélni. Megpróbáltuk, nem jött össze. A kezdő tizenegyünk csak néhány játékosán lehetett azt érezni, hogy ma meghalok a címerért. A többi meg csak volt...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 1., szerda 18:55
Mondjuk az meg felfoghatatlan, hogy akik nem megérdemeltnek mondják a Borussia továbbjutását, mit gondolnak? Már az első meccsen eldöntötte a továbbjutást a Dortmund, innentől kezdve pedig már nincs miről beszélni. Megpróbáltuk, nem jött össze. A kezdő tizenegyünk csak néhány játékosán lehetett azt érezni, hogy ma meghalok a címerért. A többi meg csak volt...numberone1 írta:Nem ertek par embert, h itt biroznak meg minden. "Ha"-znak. Foleg azok akik vedenek vkit, Higut vagy Jozsit.
Dortmund megerdemelten jutott tovabb, ebbe nincs mit belemagyarazni.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 1., szerda 18:51
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem