Kár volt ezért idézni engem.kiserik írta:Nézd meg, hogy tavaly még általában legyintett mindenki, most meg 2-3 védő folyamatosan faragja. Én nem tagadom, hogy színészkedik (ő se szokta, eljátsza és ha nem jön be, feláll), én nem tagadom, hogy ha veszettnek látja a helyzetet, akkor könnyebben esik el, mint kellene, de az is biztos, hogy ez nem normális, amit a bírók megengednek vele szemben és ez nem pár meccse megy, hogy rá lehessen fogni azt, amit próbáltok ráfogni. Sokszor rúgnak/rúgtak neki oda úgy, hogy a bíró csak intett egy továbbot. Jelenleg ő a legjobb támadónk, aki meg tudja teremteni a különbséget, jelenleg őt kell leginkább kivenni a játékból és jelenleg az ő játékában van leginkább benne, hogy odarúgnak neki. Fiatal, forróvérű latin kölök. Persze, hogy felbassza, ha folyamatosan faragják és a bíró szarik rá. A 37 éves Modricnak is felment a pumpa tegnap, pedig őt nem rugdosták, ütötték-verték, csak nem kapott meg egy jogos bedobást.Realista24 írta:
Nezd meg a tavalyi viselkedeset es az ideit. Eg es fold.
ui.: az meg hogy valaki szerint az normális és nem kell rajta csodálkozni, hogy tenyéréllel nyakonvágnak valakit, bárkit szándékosan egy focimeccsen és a bíró továbbot int, egyszerűen érthetetlen.
Mondjuk nekem ez is fura: ha nincs aranylabdád meg 30+ gólod és belédrúgnak egy jó nagyot amit a bíró észre sem vesz, akkor meg ne szólalj, mert ehhez csirke vagy! Fura egy elgondoláswhitemadrid írta:
Aláírom, hogy jelenleg az egyik legveszelyesebb szélső jelenleg de CR azert csak elpakolt evente 30+gólokat, aranylabdaval es több egyéni mutatóval reklamalt jogosan.
Ahogy irtam Vini ehhez meg csirke.
Legyen meg a teljesítmény huzamosabb ideig es ne csak fellangolasok.
Csak a lényeget nem sikerült megérteni.
Kb. 4-en írták le csak ma.
Mind1.