Felölem mehet tiltora, hiszen az alkohol nagyobb reteget gyilkol es tobb kart okoz, maximum lassabban. Es mind a ketto ugyanugy kontrollalhatatlan, a fogyasztasa, terjesztese, hatasa.Halfkey írta: Realista ha az a válaszod hogy tiltsuk be az alkoholt akkor azt mondom oké, megértelek. Ha viszont nem, akkor ez egy teljesen jogos párhuzam, csak történelmi hagyomány hogy az egyik legális a másik nem.
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista ha az a válaszod hogy tiltsuk be az alkoholt akkor azt mondom oké, megértelek. Ha viszont nem, akkor ez egy teljesen jogos párhuzam, csak történelmi hagyomány hogy az egyik legális a másik nem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
hehetheoriginal írta: dehogynem iszol alkoholt, pont mikor a vérem szivod
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem iszok alkoholt egyebkent, csak ahogy hehe irja.filatáska írta:Te csak vizet iszol?Realista24 írta: 99%ig biztos voltam benne, hogy az alkohol lesz valakinek a valasza.
Kicsit olyan, mint a gyerek, amikor egyest kap, de hat Pisti is egyest kapott.
Harom allammal arrebb is betiltanam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Te csak vizet iszol?Realista24 írta: 99%ig biztos voltam benne, hogy az alkohol lesz valakinek a valasza.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
99%ig biztos voltam benne, hogy az alkohol lesz valakinek a valasza.géza írta:Alkohollal vonnek it parhuzamot, inni meg tartani otthon mindenhol legalis, viszont ha ittas allapotban kart teszel, vagy vezetsz az buncselekmeny. Ugyan ez a funel, az nevetseges hogy emberek bortonbe vannak azert, mert volt naluk egy pici Texasban, amikor meg arrebb mennek harom allammal kb a rendorrel egyutt pofekelhetnek.Realista24 írta:
De az miert jo, ha valakit kisebb adag birtoklasaert nem vesznek elo?
Mert jajj, rendor ur, csak egy ket cigire valo volt nalam? De lehet elotte mar eladott egy tömbre valot.
Esetleg utana beszivva ul kocsiba es elüt valakit vagy csak siman kart tesz mas tulajdonaban...stb.stb.
Kabitoszer van nala...nalam ez fekete es feher. Bar rühellem a drogokat, szoval keves temak egyike, de nem hiszem, hogy ebben meg lehet gyozni az ellenkezojerol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Alkohollal vonnek it parhuzamot, inni meg tartani otthon mindenhol legalis, viszont ha ittas allapotban kart teszel, vagy vezetsz az buncselekmeny. Ugyan ez a funel, az nevetseges hogy emberek bortonbe vannak azert, mert volt naluk egy pici Texasban, amikor meg arrebb mennek harom allammal kb a rendorrel egyutt pofekelhetnek.Realista24 írta:De az miert jo, ha valakit kisebb adag birtoklasaert nem vesznek elo?géza írta: Pardoning kisebb marijuana birtoklasert, diakhitel eltorlese, csapatok kivonasa Afganisztabol. Ez csak harom olyan pont, amirol mindenki beszelt eddig, de senkinek nem volt toke elmozdulni egyik iranyba se, de a dilettans Bidennek igen.
Plusz nem egy soviniszta, xenofob, rasszista ember, az is segit.
Mert jajj, rendor ur, csak egy ket cigire valo volt nalam? De lehet elotte mar eladott egy tömbre valot.
Esetleg utana beszivva ul kocsiba es elüt valakit vagy csak siman kart tesz mas tulajdonaban...stb.stb.
Kabitoszer van nala...nalam ez fekete es feher. Bar rühellem a drogokat, szoval keves temak egyike, de nem hiszem, hogy ebben meg lehet gyozni az ellenkezojerol.
- hehetheoriginal
sok államban legális már a cucc, szoval ilyen alapon semmi extra nem tortent, csak utanament a btk-val a mar eleve hatalyban levo hatarozatoknak....
de korszakalkotó ember, az biztos, nem sok demens orszagvezeto ember volt a vilagon
de korszakalkotó ember, az biztos, nem sok demens orszagvezeto ember volt a vilagon
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az biztos.rikko írta:
Mondjuk Trump trónra lépése esetén kb azonnal megszűnne az orosz - ukrán front.
Gondolom ez egy apró dolog ....
Meg Ukrajna is, de az kit érdekel ugyebár.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De az miert jo, ha valakit kisebb adag birtoklasaert nem vesznek elo?géza írta: Pardoning kisebb marijuana birtoklasert, diakhitel eltorlese, csapatok kivonasa Afganisztabol. Ez csak harom olyan pont, amirol mindenki beszelt eddig, de senkinek nem volt toke elmozdulni egyik iranyba se, de a dilettans Bidennek igen.
Plusz nem egy soviniszta, xenofob, rasszista ember, az is segit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nem, eleve faszság az egesz téma, es felesleges ilyennel időt huzni, es errol beszelni.Halfkey írta:Ezt amúgy annyira bírom, olyan részrehajló dolog mindig abban a témában elõvenni ezt ami épp kényelmes. Most erre például mit fogadnál el bizonyítéknak? Valaki csak akkor lesz rasszista ha kiáll a tömegek elé és azt mondja srácok, én rasszista vagyok? Ne már, saját szavaiddal élve ne legyél már ilyen érzékeny nebántsvirág, fogadd el hogy akárkinek a megnyilvánulásai alapján ki fog alakulni egy kép róla, még akkor is ha nincs róla bírósági tárgyalás vagy fasz tudja mit akarszteljesen megfoghatatlan, semmi bizonyitek nincs ra, csak amit benyeltetek a social medián
van millio mas fontosabb tema, plane manapsag.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
ez hülyeség, nem is vagyok hajlandó foglalkozni velerikko írta:realfan írta:
engem nem ezek zavarnak, amiket írsz, a gyűlöletkeltésen kívül persze. klímavédelem kiherélése és a tőke gátlástalan kiszolgálása viszont sokkal jobban. Biden se jó, de ezt nem is mondtam, szerintem nagyon 2 bites gondolkodás, hogy aki nem Trump párti az Bidennel van, nálam ez fel sem merül. de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet fel
hehetheoriginal írta:most ugye az EU-ról beszélsz, ahol inkabb bezarjak az atomeromuveket, csak hogy szénnel tudják korrigálni télre a helyzetetklímavédelem kiherélése
tehat trump inditotta el es most kuldi raklapszamra a fegyvereket jo penzert ukrajnaba, es nem joe biden fia erintett mindenfele dologban ukrajnaval es kinaval, nyilvan fater semmit se tud ezekrol, hiszen meg sajat magarol se tudtőke gátlástalan kiszolgálása
szerintem amikor bekeszerzodesek köttettek es nem robbant egy haboru sem, az nem amerikai szemmel nezve eleg pozitiv es ennek okan vissza lehet sirni trumpot.de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet fel
az eu-ra is egyébként klímavédelem terén, de kb bármelyik másik mkormányra is, egyik sem tesz sokat, csak gondoltam most usázunk a green new deal is kevés, de valamivel több, mint Trump klímatagadása...
persze, most is az megy, a lipsik is full tőkepártiak, de kevésbé gátlástalanul, mint Trump idején, gondolok arra, hogy a munkások helyzete bőven javult, persze nem eleget, de nem is akarok utópiába átmenni, mert az egyik politikai aktortól sem fog jönni.
az állításom annyi, hogy Biden is rossz, de kevésbé, mint Trump és tekintve, hogy valószínű közülük kell majd választani, akkor már inkább a szenilis
Ezt egyébként (afganisztáni kivonulás) Trump döntötte el és írta alá hogy mikor történjen, szóval ez ilyen szempontból öngól.géza írta: https://www.vox.com/2016/7/25/12270880/ ... sm-history
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 09030.html
USA-ban atlagos diakhitel tartozas 38ezer dollar mire elvegzed az egyetemet, szoval igen, az mar valami. Marijuana posessionnel meg olyan evi 250-300 ezer embert itelnek el, ami aztan ott marad az erkolcsi bizonyitvanyban, good luck finding a job. De nyilvan ezek az intezkedesek nem szamitanak, mert csak emberek ezrein segitenek.
Trump mit csinalt ezzel kapcsolatban?hehetheoriginal írta: rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult neki
Ezt amúgy annyira bírom, olyan részrehajló dolog mindig abban a témában elõvenni ezt ami épp kényelmes. Most erre például mit fogadnál el bizonyítéknak? Valaki csak akkor lesz rasszista ha kiáll a tömegek elé és azt mondja srácok, én rasszista vagyok? Ne már, saját szavaiddal élve ne legyél már ilyen érzékeny nebántsvirág, fogadd el hogy akárkinek a megnyilvánulásai alapján ki fog alakulni egy kép róla, még akkor is ha nincs róla bírósági tárgyalás vagy fasz tudja mit akarszteljesen megfoghatatlan, semmi bizonyitek nincs ra, csak amit benyeltetek a social medián
https://www.vox.com/2016/7/25/12270880/ ... sm-history
USA-ban atlagos diakhitel tartozas 38ezer dollar mire elvegzed az egyetemet, szoval igen, az mar valami. Marijuana posessionnel meg olyan evi 250-300 ezer embert itelnek el, ami aztan ott marad az erkolcsi bizonyitvanyban, good luck finding a job. De nyilvan ezek az intezkedesek nem szamitanak, mert csak emberek ezrein segitenek.
Trump mit csinalt ezzel kapcsolatban?hehetheoriginal írta: rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult neki
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
pezsgőt bontok, az egyik kedvencem.nmate írta: Csak hogy fontosabb dolgokat is megemlítsünk: már a rakott krumplin is ársapka van.
Trumppal nagyobb esély lenne arra hogy "rendeződjön" a jelenlegi helyzet. Egyébként meg vicces hogy ugyanaz a retorika mint idehaza, csak más nevekkel. Mindkettőt rühellem bytheway.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
realfan írta:engem nem ezek zavarnak, amiket írsz, a gyűlöletkeltésen kívül persze. klímavédelem kiherélése és a tőke gátlástalan kiszolgálása viszont sokkal jobban. Biden se jó, de ezt nem is mondtam, szerintem nagyon 2 bites gondolkodás, hogy aki nem Trump párti az Bidennel van, nálam ez fel sem merül. de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet felhehetheoriginal írta: mindig ezzel a rasszista xenofob szoveggel jottok
teljesen megfoghatatlan, semmi bizonyitek nincs ra, csak amit benyeltetek a social medián
ilyen tipikus szelsobalos szar, hogy semmi konkretum, semmi teny, csak az erzesek, meg a sopankodas
de biden nem rasszista, csak szereti a gyerekeket. az nyilvan jobb
az már valami
rendkivul jol kivitelezett akcio volt, mindenki orult neki
- hehetheoriginal
most ugye az EU-ról beszélsz, ahol inkabb bezarjak az atomeromuveket, csak hogy szénnel tudják korrigálni télre a helyzetetklímavédelem kiherélése
tehat trump inditotta el es most kuldi raklapszamra a fegyvereket jo penzert ukrajnaba, es nem joe biden fia erintett mindenfele dologban ukrajnaval es kinaval, nyilvan fater semmit se tud ezekrol, hiszen meg sajat magarol se tudtőke gátlástalan kiszolgálása
szerintem amikor bekeszerzodesek köttettek es nem robbant egy haboru sem, az nem amerikai szemmel nezve eleg pozitiv es ennek okan vissza lehet sirni trumpot.de hogy egy Trumpot sírjunk vissza, az azért komoly problémákat vet fel
thereisonly1ronaldo