Beszarsz, de Schumacher a neve és ezért beszélünk róla. Mik vannak.ronaldo99 írta: Szerintem ha nem Schumacher lenne a vezetékneve, akkor a lőtéri kutyát sem érdekelné, hogy tagja-e a mezőnynek.
Egész szezont nézbe Hülkenberg valószínűleg sokkal biztosabb pont lesz a csapatnak.
Ez az indok, ha nem Schumacher lenne a neve... Az a neve és pont.
Amúgy meg egy F3 és F2-es bajnokról beszélünk.
Noha az időmérős részt egyértelműen Kevin vitte egész szezonban, meg makkja se volt Schuminak akkora, hogy a körülmények úgy dobjanak neki, ahogy Magnussennek (nem vitatva ezzel a lepattanószerzését a dánnak!), ezáltal extrának nevezhető dolgot hozzon. (Nem is tudom melyik futamon volt eső és hagyták kint, ha ott makkja van és megjön az eső, bármi lehetett volna abból a futamból, nyilván a lehető legrosszabb forgatókönyv jött számára. )lestat írta: Schumacherért kár. Nyilván mindenki drukkolt neki. De nagyon elmaradt Magnussen teljesítményétől. Kiváncsi vagyok mi lesz vele a jövőben...
Cserébe, a rosszabb időmérős eredmények ellenére, futamon meg jobban teljesített, mint a dán. Többször végzett előrébb, mint Magnussen. És minimum 3 futam volt, ahol a csapat totálisan szétbaszta a futamát, amit egy Haasszal nem lehet visszahozni. (Ferrari falba áll, RB extra kiállás, orrkúpcsere, és majdnem dobogó... )
Tény, az extra sem igazán jött tőle, de a plafonja még mindig magasabban van, mint ennek a Kevin - Hülkenberg kettősnek valaha. Az is tény, hogy a padló meg úgy tűnik alacsonyabban.
Kicsit olyan érzésem van, hogy az egész F1es karrierje már ott megpecsételődött, hogy egy ilyen toxikus, nulla csapatba került, mint a Haas, ahol a bohóc Steiner a boss. Voltak ugye hírek anno, hogy Alfában kap helyet, hát... mindenki jobban járt volna.