Gondolom Halfkey már az ideit is hozzászámolta.illgner írta:Nem négy van Carlonak? 2+2 a Milannal, Reallal. Játékosként is van neki kettő, igaz akkor még BEK-nek nevezték.Halfkey írta: Halkan mondom hogy hazudhat is az öreg, ha úgy látja ez kell Vinyónak Szerintem mondjuk most inkább egy ordas pofon kellene neki, de nem én nyertem 5 BLt hanem õ, szóval fenntartom a tévedés jogát
Cristiano Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem négy van Carlonak? 2+2 a Milannal, Reallal. Játékosként is van neki kettő, igaz akkor még BEK-nek nevezték.Halfkey írta: Halkan mondom hogy hazudhat is az öreg, ha úgy látja ez kell Vinyónak Szerintem mondjuk most inkább egy ordas pofon kellene neki, de nem én nyertem 5 BLt hanem õ, szóval fenntartom a tévedés jogát
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A kérdés tamadokra vonatkozott elvileg.hehetheoriginal írta:biztos fake, ha vinicius benne vangutihaz14 írta: Carlo Ancelotti: “Top 5 players I have ever coached? Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Ronaldo Nazario, Zlatan Ibrahimovic and Vinicius Jr.”
“I have seen Cristiano Ronaldo play a lot of times, of course, but when you are up close every day, his technical skills are unbelievable. He is the best I have ever seen.”
nem tudom hogy valid e
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lehet Vinit élte meg a legnagyobb teljesítményének
Az ember nem tudott kapuralőni, mintha nem tanították volna meg olyan volt, góljai 50%-a az volt hogy a védőn megpattant és úgy ment be
Majd lehozatott a kölyökkel egy 20+20 feletti szezont egy BL döntős győztes góllal
Szóval ja, magasan ez a legnagyobb sikere az edzői pályája alatt
Az ember nem tudott kapuralőni, mintha nem tanították volna meg olyan volt, góljai 50%-a az volt hogy a védőn megpattant és úgy ment be
Majd lehozatott a kölyökkel egy 20+20 feletti szezont egy BL döntős győztes góllal
Szóval ja, magasan ez a legnagyobb sikere az edzői pályája alatt
Halkan mondom hogy hazudhat is az öreg, ha úgy látja ez kell Vinyónak Szerintem mondjuk most inkább egy ordas pofon kellene neki, de nem én nyertem 5 BLt hanem õ, szóval fenntartom a tévedés jogát
Modric!!!!!!!!Kerlon írta: Érdekes lenne, ha Kaká, Sheva, Pirlo, Seedorf nem lenne nála Vini előtt, de még biztos lehetne találni mást is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ilyen holmi semmi ronaldinho is megfordult a kezei alatt, de nem geci.
a vinicius
a vinicius
thereisonly1ronaldo
Érdekes lenne, ha Kaká, Sheva, Pirlo, Seedorf nem lenne nála Vini előtt, de még biztos lehetne találni mást is.hehetheoriginal írta:biztos fake, ha vinicius benne vangutihaz14 írta: Carlo Ancelotti: “Top 5 players I have ever coached? Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Ronaldo Nazario, Zlatan Ibrahimovic and Vinicius Jr.”
“I have seen Cristiano Ronaldo play a lot of times, of course, but when you are up close every day, his technical skills are unbelievable. He is the best I have ever seen.”
nem tudom hogy valid e
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
https://www.youtube.com/watch?v=X8rAI_TOA1sRealista24 írta:Olvastam en is, es elhiszem (nem)hehetheoriginal írta: portugálok tisztázták, hogy mi volt a pacsi ceronaldo meg bruno között tegnap, ceronaldo elsőként érkezett az edzőtáborba, bruno meg utolsónak, aztan ceronaldo megkérdezte, hogy mivanember csónakkal jöttél, hogy csak most értél ide?
Attól még persze lehet, hogy csak gyorsan kitaláltak egy kamu magyarázatot, de maga a nyilatkozat valós.
- hehetheoriginal
biztos fake, ha vinicius benne vangutihaz14 írta: Carlo Ancelotti: “Top 5 players I have ever coached? Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Ronaldo Nazario, Zlatan Ibrahimovic and Vinicius Jr.”
nem tudom hogy valid e
thereisonly1ronaldo
Carlo Ancelotti: “Top 5 players I have ever coached? Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Ronaldo Nazario, Zlatan Ibrahimovic and Vinicius Jr.”
nem tudom hogy valid e. csak mert vininel kezd gyanus lenni
nem tudom hogy valid e. csak mert vininel kezd gyanus lenni
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ETH azt mondja (a hirek szerint), hogy o tisztelte Cet, hat megtette kapitanynak is a beke jeleul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
CSOkival értek egyet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvastam en is, es elhiszem (nem)hehetheoriginal írta: portugálok tisztázták, hogy mi volt a pacsi ceronaldo meg bruno között tegnap, ceronaldo elsőként érkezett az edzőtáborba, bruno meg utolsónak, aztan ceronaldo megkérdezte, hogy mivanember csónakkal jöttél, hogy csak most értél ide?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem meg az mu is szar, meg cr is. Örülök, hogy egymásra találtak. Egyiket se tudom sajnálni...
- mrmourinho96
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Raúl, Guti, CR, Kroos, Marcelo, GeraZ
Anno is megölték a rossz híreket "szállító" hírvivőt, most is. Az angolok ugyanott tartanak, mint 500 évvel ezelőtt.hehetheoriginal írta:ugyanez, mindenki a hirmondóval van elfoglalva, és még csak semmiképp sem a hírrel....mrmourinho96 írta: A ManU szurkolók meg az egész klub nálam leírta magát. Mindenki (Mou, Zlatan, CR, stb...), aki eljött a UTD-től elmondta az igazságot, és a háttérsztorit. Most, hogy C is kimondja, megint a "szar, kiégett, balfsz" játékos a probléma, nem a klub. Csak nevetni tudok ezen a szánalmas manutd-on. Véletlen sem a klubbal van a gond, 10 éve 0 sikerrel.
welcome to 2022.
mourinho, ceronaldo, zlatan, dimaria, alexis sanchez, keane, evra, ferdinand, etc, etc, etc.
de biztos ceronaldo miatt van az egesz, mint ahogy a juve is miatta van középszer
- hehetheoriginal
ugyanez, mindenki a hirmondóval van elfoglalva, és még csak semmiképp sem a hírrel....mrmourinho96 írta: A ManU szurkolók meg az egész klub nálam leírta magát. Mindenki (Mou, Zlatan, CR, stb...), aki eljött a UTD-től elmondta az igazságot, és a háttérsztorit. Most, hogy C is kimondja, megint a "szar, kiégett, balfsz" játékos a probléma, nem a klub. Csak nevetni tudok ezen a szánalmas manutd-on. Véletlen sem a klubbal van a gond, 10 éve 0 sikerrel.
welcome to 2022.
mourinho, ceronaldo, zlatan, dimaria, alexis sanchez, keane, evra, ferdinand, etc, etc, etc.
de biztos ceronaldo miatt van az egesz, mint ahogy a juve is miatta van középszer
thereisonly1ronaldo
- mrmourinho96
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Raúl, Guti, CR, Kroos, Marcelo, GeraZ
A ManU szurkolók meg az egész klub nálam leírta magát. Mindenki (Mou, Zlatan, CR, stb...), aki eljött a UTD-től elmondta az igazságot, és a háttérsztorit. Most, hogy C is kimondja, megint a "szar, kiégett, balfsz" játékos a probléma, nem a klub. Csak nevetni tudok ezen a szánalmas manutd-on. Véletlen sem a klubbal van a gond, 10 éve 0 sikerrel.
- hehetheoriginal
portugálok tisztázták, hogy mi volt a pacsi ceronaldo meg bruno között tegnap, ceronaldo elsőként érkezett az edzőtáborba, bruno meg utolsónak, aztan ceronaldo megkérdezte, hogy mivanember csónakkal jöttél, hogy csak most értél ide?
thereisonly1ronaldo
Biztos megjott az elso nem csokkentett rezsiszamla.Realista24 írta:Megerdemelnek egymast. Allitolag azert ragott be multkor Kylian, mert csusztak a szeptemberi fizetesevelFaust írta: Sok sikert hozza.
Hogy rohadna el az osszes.