Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Fabinhot el is felejtettem konkrétan. Nem kell ide jobb védő, ott van 3 is, Arbeloa-Carvajal-Fabinho, hárman csak megoldják azt a posztot.
- flori
engem kiégettek ezzel.carvajal, fabinho.
ha már szines bőrű (brazil v.francia) akkor kezdő.
ui:attól még valóban lehet jobb.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
AlbiolCsabi írta:A Ramos-Pepe-Varane-Nacho négyes megoldja.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nachónak mindenképp maradnia kell. Pepének is, hagyjuk már a franca KV posztot, sok év után rend van ott. A Ramos-Pepe-Varane-Nacho négyes megoldja.
Nem tudom hogy jön elő Nacho...A gyerek mindhárom poszton bevetgető a védelemben, és pont nem azon a poszton szerepelt eddig, ahol állítolag a legjobb. Ehhez képest lehoz egy átlagot, pár hibával.
Saját nevelés, alacsony fizuval, mindenhol bevethető...remek csereember.
A Pepe-Carvalho kettős meg megint parádézott...
Khedirától meg meg kéne szabadulni...nagy kár, hogy a Bayern elvitte Martinezt, mert azok kipengetnének érte 25-30 milliót is. Egyszerűen életidegen ebben a közegben, és a várható változások után meg pláne az lesz.
Saját nevelés, alacsony fizuval, mindenhol bevethető...remek csereember.
A Pepe-Carvalho kettős meg megint parádézott...
Khedirától meg meg kéne szabadulni...nagy kár, hogy a Bayern elvitte Martinezt, mert azok kipengetnének érte 25-30 milliót is. Egyszerűen életidegen ebben a közegben, és a várható változások után meg pláne az lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Khedira alkatilag sem felel meg a spanyol liga követleményeinek.....egyszerűen lomha,túl magas mint kp-ás,ráadásul nehéz is súlyra.
A játéka az más tészta,egyébként nem ő a világ legrosszabb középpályása.....mert nem az,de ide,nem való.
Egy spanyol stilusban,nem a taktikai tudás a legfőbb,amiben ő egyébként jó.....hanem az egyéni képesség...amiben ő annyira nem jó.
A játéka az más tészta,egyébként nem ő a világ legrosszabb középpályása.....mert nem az,de ide,nem való.
Egy spanyol stilusban,nem a taktikai tudás a legfőbb,amiben ő egyébként jó.....hanem az egyéni képesség...amiben ő annyira nem jó.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Talán, ha normális szerepében játszana nem "csak" támadna. Én se vagyok odaérte, de nem minden az ő hibája. Cserének tökéletes lehet még jövőre.numberone1 írta:Felejtsetek mar el Khedirat, csak vkp-nek is keves ne tud labdat szerezni csak zonazgatni probal. De mar ezt is hanyagolja, szinte mar csak tamad. Aki leglabb annyit ad erte mint amennyiert vettuk el kell adni. Aki itt tartana, az nezzem Werder meg Stuttgart meccseket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Felejtsetek mar el Khedirat, csak vkp-nek is keves ne tud labdat szerezni csak zonazgatni probal. De mar ezt is hanyagolja, szinte mar csak tamad. Aki leglabb annyit ad erte mint amennyiert vettuk el kell adni. Aki itt tartana, az nezzem Werder meg Stuttgart meccseket.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tegnap az a védelem nem állt a helyzet magaslatán,főleg Carvallho, Pepe sem játszott rosszul,de idegesít mikor ő kezd el ívelgetni,ne csinálja,hagyja arra aki tudja,ha már feltétlen ívelgetni kell.Na meg hogy fennragadt sokszor,az sem tetszett.
Lopez igazából a bekapott gólokról sztm nem nagyon tehet,elég kiszolgáltatottan hagyták ott szinte minden esetben.
Modric játéka tetszett nekem is,ezt kell,így játszani minden meccsen,a komolyabbakon is.
De mondjuk nekem az egész meccsnek olyan se szinezete volt,nem nagyon dobta fe se a játékosokat,se a kb 3/4 házas bernabeut.
Kakán megint látszott hogy akar,hajt,gólt is szerzett,de...asszem a régi formáját már sose nyeri vissza.Vagy majd Ancelottinál
Ronaldo meg Ronaldo,nem kell ragozni,ismételten hozta amit szokott,kár hogy nem lett meg a 200.
Érdekes meccs volt,egy csalódott csapat,sértődött edzőjével,aki fél lábbal már Londonban van...
Lopez igazából a bekapott gólokról sztm nem nagyon tehet,elég kiszolgáltatottan hagyták ott szinte minden esetben.
Modric játéka tetszett nekem is,ezt kell,így játszani minden meccsen,a komolyabbakon is.
De mondjuk nekem az egész meccsnek olyan se szinezete volt,nem nagyon dobta fe se a játékosokat,se a kb 3/4 házas bernabeut.
Kakán megint látszott hogy akar,hajt,gólt is szerzett,de...asszem a régi formáját már sose nyeri vissza.Vagy majd Ancelottinál
Ronaldo meg Ronaldo,nem kell ragozni,ismételten hozta amit szokott,kár hogy nem lett meg a 200.
Érdekes meccs volt,egy csalódott csapat,sértődött edzőjével,aki fél lábbal már Londonban van...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A probléma az, hogy Nacho még mindig nem jobbhátvéd. Nacho középső hátvéd. És ott egész jó.zolus írta:Nacho nem idevalóArbeloa-ra is ez mind elmondható.Nincs különbség a két jobbhátvédünk között.Sajnos.Nem tetszik Nacho, nincs benne semmi plusz, se fizikum, se intelligencia, se semmi.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én ott dobtam hanyatt magam amikor Khedira indított meg egy letámadást és Higu helyén kergette a védőket...
Sokan szeretnének itt 4-3-3-at, mert h akkor többen vagyunk középen, stb, de sztem nem ezen múlik. Ha játszanánk, birtokolnánk a labdát, akkor nincs sok különbség a 4-2-3-1 és a 4-3-3 között. A baj nálunk a játékfelfogásból adódik, illetve abból h két gyöklassú ember van középen. Ehhez még hozzáadódik h Khedira sokszor gondol egyet és támadót játszik, egyedül hagyva Xabit, aki már nem képes ezt a munkát egyedül elvégezni. Modric még csak-csak megoldja, de tegnap is volt pár olyan szituáció mikor Khedira sehol, és 3an vezették Modricra a labdát. Ezen kell változtatni. A Khedira-Xabi párost egy az egybe cserélni kell.
jah és nembiztos h ezért a játékfelfogásért (csak) Khedirát kell szidni...
Sokan szeretnének itt 4-3-3-at, mert h akkor többen vagyunk középen, stb, de sztem nem ezen múlik. Ha játszanánk, birtokolnánk a labdát, akkor nincs sok különbség a 4-2-3-1 és a 4-3-3 között. A baj nálunk a játékfelfogásból adódik, illetve abból h két gyöklassú ember van középen. Ehhez még hozzáadódik h Khedira sokszor gondol egyet és támadót játszik, egyedül hagyva Xabit, aki már nem képes ezt a munkát egyedül elvégezni. Modric még csak-csak megoldja, de tegnap is volt pár olyan szituáció mikor Khedira sehol, és 3an vezették Modricra a labdát. Ezen kell változtatni. A Khedira-Xabi párost egy az egybe cserélni kell.
jah és nembiztos h ezért a játékfelfogásért (csak) Khedirát kell szidni...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
hogy lehet az, hogy a második hullámban mindig a tuniszi érkezik lövőre? milyen boszorkányság ez? modric nagyon jól játszott, rengeteg labdát szerzett, carvalho mindkét valladolidi gólban benne volt, nem megy már az öregnek. higuain füttykoncert, gyatra khedira produkció.
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Nacho nem idevaló
Arbeloa-ra is ez mind elmondható.Nincs különbség a két jobbhátvédünk között.Sajnos.Nem tetszik Nacho, nincs benne semmi plusz, se fizikum, se intelligencia, se semmi.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért? Ő képes annyi labdát szerezni és gyorsan pontosan passzolni mint a top vkpék? Amiknek mára már egyébként ezen tulajdonsága édeskevés......JÁTSZANI is tudni kell.nála lehet védekező kp lesz aki labdát szerez és passzol..ennyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Sergio Ramos, Özil, CR7, R9, Zidane, Marcelo, Raul, Redondo, Guti, Luka, Robinho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, MTK Budapest
Toky írta:Ne reméld. Valószínűleg Kondogbia (Casemiro?) fog érkezni mögé, Ő meg marad kezdő.numberone1 írta:... remelhetoleg Khedira nelkul kezdjuk meg az uj evet.
Ha jön az új edző (Ancelotti ? ) nála lehet védekező kp lesz aki labdát szerez és passzol..ennyi. Mou nyomatja vele ezt nem biztos, hogy más ilyen szerepkört szab majd rá. Persze nem azt mondom, hogy ne igazoljunk de Vidal/Verratti/Pogba hármasból érkezzen valaki(k) és ne ilyen Kondogbia meg Gündögan...
Modric - Kroos
- numberone1
Lehet, h nem kellene de remenykedem., h Jose magaval viszi.Toky írta:Ne reméld. Valószínűleg Kondogbia (Casemiro?) fog érkezni mögé, Ő meg marad kezdő.numberone1 írta:... remelhetoleg Khedira nelkul kezdjuk meg az uj evet.
egyebkent Khediranal, mar nem beszelhetunk vkp-rol. Ozilnek sem Modric az igazi vetelytarsa, hanem Sami. Mostmar kijelentheto, h TKP az emberunk. Mar csak tamad nem is vedekezik.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ne reméld. Valószínűleg Kondogbia (Casemiro?) fog érkezni mögé, Ő meg marad kezdő.numberone1 írta:... remelhetoleg Khedira nelkul kezdjuk meg az uj evet.
- numberone1
Ami pozitivum az, h mar csak 4 fordulo van hatra ebbol fostalicska idenybol. Meg 4 meccs es Higu, DM, Zsoze es remelhetoleg Khedira nelkul kezdjuk meg az uj evet.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azért egy Valladolid ellen 3-t kapni otthon
#whatisyourexcuse
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Egyszer a Farkas Norbi azt mondta, hogy Spanyolországban született középhátvédnek tartják.DavieS írta:Amúgy az eredeti posztja jobbhátvéd, ugye?