Mozi, filmek
-
Re: Mozi, filmek
Tegnap megnéztem a The Jacket című alkotást. Nekem nagyon bejött, viszont olvastam, hogy koppintásnak vélik többen is. Ettől függetlenül szerintem nagyon jól összerakott kis film, nem mellékesen Adrien Brody az egyik kedvenc színészem, ő is dobott rajta valamelyest, a Zongoristában is imádtam. Plusz Keira Knightley miatt is érdemes megnézni Ajánlom mindenkinek, nálam 8/10
nmate írta:"Nagyobb a füstje, mint a lángja" film, de egynek azért jó. Filmklubban volt anno.
Danke, akkor megnézemVictor írta: ki.aszott jó volt. nekem is nagyon tetszett és a barátnőmnek is! mindenképpen ajánlom
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
"Nagyobb a füstje, mint a lángja" film, de egynek azért jó. Filmklubban volt anno.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ki.aszott jó volt. nekem is nagyon tetszett és a barátnőmnek is! mindenképpen ajánlomThe number 23 Jim Carrey-vel.
Jó/rossz, megéri megnézni?
The number 23 Jim Carrey-vel.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Éjféli gyors Lisszabonba (Night Train to Lisbon)
Hát ez mekkora film
Rögtön a hatása alá kerül az ember, már az első másodpercektől, és aztán a film befejezése után is napokig többször is elgondolkodik a látottakon - nálam legalábbis így volt/van.
A legelejétől kezdve megragadó, elgondolkodtató, érdekes film, a zene valami egészen kiváló, a kamerakezelés/fényképezés szerintem abszolút kiemelkedő, Jeremy Irons nagyot alakít (őt egyébként is szeretem), tényleg alig lehet kivetni valót találni benne.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk a befejezés...
Azok az idézetek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amadeu könyvéből meg sziruposnak és közhelyesnek tűnhetnek talán elsőre, de valójában mégis gondolatébresztőek és remekül illenek magába a filmbe.
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hát ez mekkora film
Rögtön a hatása alá kerül az ember, már az első másodpercektől, és aztán a film befejezése után is napokig többször is elgondolkodik a látottakon - nálam legalábbis így volt/van.
A legelejétől kezdve megragadó, elgondolkodtató, érdekes film, a zene valami egészen kiváló, a kamerakezelés/fényképezés szerintem abszolút kiemelkedő, Jeremy Irons nagyot alakít (őt egyébként is szeretem), tényleg alig lehet kivetni valót találni benne.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk a befejezés...
Azok az idézetek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amadeu könyvéből meg sziruposnak és közhelyesnek tűnhetnek talán elsőre, de valójában mégis gondolatébresztőek és remekül illenek magába a filmbe.
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Prisoners dvdripben, angol nyelven elérhető Egy próbát megér a film remélem
"And my heart will leave you never."
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Mondjuk a Cosmopolisról azt hallottam, hogy ő volt az egyedüli értékelhető a filmben. Még nem mertem megnézniFaust írta:Pattinson fasza nagyon, nem a tvájlájtból kell kiindulni.
Pattinson fasza nagyon, nem a tvájlájtból kell kiindulni.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Faustnak Cronenberg új filmjéből pár kép. Ígéretes szereplőgárda, bár Pattinson...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remek! Az utolsó cserkész, Az ötödik elem, és a Die Hard (mind) is darálásra vár, de legalább csak Az utolsó cserkész az, amelyet be kell szerezni. :ĐRemy írta:5 Bruce Willis film, amit látnod kell
A Hatodik érzék 8/10, a 12 majom pedig kilences.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Mindegyik megvolt. Sőt az Ötödik elemet leszámítva szinte mindegyiket ebben (meg a madridistán) a topikban értékeltem.Remy írta:5 Bruce Willis film, amit látnod kell
- h3x0r
Pont ez a gond. Filmet nezni is meg kell tanulni, egyaltalan nem mindegy, hogy milyen igenyekkel messz megnezni 1-1 filmet. Pl az Expendables-t se ugy ultem le megnezni, hogy most komoly parbeszedeket meg tortenetet varok, hanem tudtam, hogy mindent szana szett fognak loni es ennyi. Leultem, megneztem es elveztem, azt kaptam amit vartam. A Pacific Rim-el is ez a helyzet: mar joval a film megjelenese elott lehetett tudni, hogy a latvany az ami brutalis lesz es nem a tortenet.Matt009 írta:Én nem a látványért ülök le filmet nézni, hanem a sztoriért. Az meg biztos volt, hogy ebben a filmben nem lesz. Éppen ezért meg sem nézem soha.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Sztori mondjuk volt. Kiszabott nagy robotokkal aprítanak kiszabott nagy godzillákat. Hát, lényegében ennyi.Én nem a látványért ülök le filmet nézni, hanem a sztoriért. Az meg biztos volt, hogy ebben a filmben nem lesz. Éppen ezért meg sem nézem soha.
Amúgy arra kiváncsi voltam, hogy a szinkronos verzióban a Gipsy Danger nevezetű robotot lefordítják-e. Érezték, hogy nem kéne.
És ez így helyes.Matt009 írta: Én nem a látványért ülök le filmet nézni, hanem a sztoriért. Az meg biztos volt, hogy ebben a filmben nem lesz. Éppen ezért meg sem nézem soha.
Mindent lehet tudni erről a filmről a trailer alapján. Nem tudom hogy tud csalódni benne bárki is, hogy mi másra számított amikor az a sztori hogy óriás robotok óriás szörnyekkel harcolnak. Ha nem jön be az ilyesmi akkor ez se fog
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Én nem a látványért ülök le filmet nézni, hanem a sztoriért. Az meg biztos volt, hogy ebben a filmben nem lesz. Éppen ezért meg sem nézem soha.Remy írta:A Tűzgyűrűt ennyire kell komolyan venni --> Egy éjjeli órában, lámpafényben, Guillermo del Toro leült a szobájának asztalához, majd felnyitotta a játékdobozának tetejét és kivett egy műanyag robotot. Ellenfélnek kiválasztott egy dínó formájú bábút és elkezdett a robotjával harcolni ellene, ám amikor a jó legyőzte a gonoszt, akkor nem hagyta abba a szórakozást, hanem kivett egy még nagyobb ellenfelet, és ezt egészen addig folytatta, amíg az anyukája el nem zavarta aludni...
ennél több dolgot nem is kell belelátni, mert különben csalódás lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Neked legyen igazad, a közeljövőben fogom pótolni.Remy írta:...
ennél több dolgot nem is kell belelátni, mert különben csalódás lesz.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
The World's End
Nem tudom, hogy vagytok ti vele, de én nem vagyok a legnagyobb rajongója a Cornetto-trilógiának. Az első rész még nagyon tetszett - az szerintem zseniális volt - majd jött a Vaskabát, ami már közel sem ütött nálam akkorát, majd elérkezett a záró darab, ami szintén hagy némi kívánnivalót maga után. Ugyanakkor azt nem állítom, hogy rosszak, csak éppen az első rész tette túl magasra a lécet. A World’s End egy minőségi iparosmunka Edgar Wright-tól.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legtöbb ember szeret kocsmázni a haverokkal, és ez alól Gary sem kivétel. Ő azonban nem elégedett meg azzal, hogy egy kocsmában iszik a haverjaival, hanem eltervezte, hogy végigjárják a város összes kocsmáját. A túrát el is kezdik, de sose fejezik be… évekkel később, mikor már mindenki felnőtt, és a barátokból „ismeretlenek” lettek, akkor Gary ismét a fejébe veszi, hogy meg kell csinálni a túrát, mely a gyerekkori álma volt. A régi haverjait összeszedi, majd visszatérnek Newton Havenbe, ahol viszont a sör mellett más is várja őket…
A Haláli Hullák című zombifilmmel kezdődött, majd a Vaskabátokkal folytatódott, végül pedig a Világvégével végződött az Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost hármassal fémjelzett Cornetto-trilógia. Az elsőben ugyebár a zombikat, a másodikban akciófilmeket, míg ebben a sci-fit parodizálták ki.
Igazából a története a filmnek nagyszerű, de a megvalósítás már nem igazán jött át. (bár lehet, hogy néhány korsó sör mellett jobb lett volna) Egyrészt a film első fele botrányosan lassú, és a felvezetésre sok időt fordítottak, ami nem vált az alkotás előnyére. Másrészt túl kevés poént sütöttek el az elején, ezért egy kicsit drámaira sikeredett a film első fele, de hál' Istennek a későbbiek során fordult a kocka és ráfókuszáltak a poénokra és az akcióra. Olyannyira felfordult az egész, hogy a fejünket szinte kapkodnunk kellett a rengeteg akció miatt, amire rátett még egy lapáttal a szereplők egyre növekvő alkoholszintje. Pegg karakterén kívül az összes többi rengeteget fejlődött, és méltó társai lettek a szerencsétlen, álmodozó Garynek.
A végjátékhoz érve a fordulatszám már a csúcson járt és a megfelelő ideig ott is tartotta a rendező. Igazi világvégét teremtett, ahol már minden a feje tetején állt, majd a lehető legjobb időben fogta magát és belassította az addigi pörgést és egy fantasztikus poszt-apokaliptikus zárást varázsolt a filmhez.
A The World’s End végül egy remek vígjáték lett, de sajnos nem lehet teljes mértékben elfelejteni a film elejét. A keserű szájíz ugyan megmarad, de bátran neki lehet ülni a filmnek, mert Simon Peggék mindig megérnek egy misét, és remélhetőleg még sokat fognak bennünket szórakoztatni, attól függetlenül, hogy most lezártak egy korszakot. A poénjaik egyedik, a filmjeik jók, a világvége meg nem is olyan vészes, mint gondolnánk, legalábbis akkor, ha van sör! 7/10
Nem tudom, hogy vagytok ti vele, de én nem vagyok a legnagyobb rajongója a Cornetto-trilógiának. Az első rész még nagyon tetszett - az szerintem zseniális volt - majd jött a Vaskabát, ami már közel sem ütött nálam akkorát, majd elérkezett a záró darab, ami szintén hagy némi kívánnivalót maga után. Ugyanakkor azt nem állítom, hogy rosszak, csak éppen az első rész tette túl magasra a lécet. A World’s End egy minőségi iparosmunka Edgar Wright-tól.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legtöbb ember szeret kocsmázni a haverokkal, és ez alól Gary sem kivétel. Ő azonban nem elégedett meg azzal, hogy egy kocsmában iszik a haverjaival, hanem eltervezte, hogy végigjárják a város összes kocsmáját. A túrát el is kezdik, de sose fejezik be… évekkel később, mikor már mindenki felnőtt, és a barátokból „ismeretlenek” lettek, akkor Gary ismét a fejébe veszi, hogy meg kell csinálni a túrát, mely a gyerekkori álma volt. A régi haverjait összeszedi, majd visszatérnek Newton Havenbe, ahol viszont a sör mellett más is várja őket…
A Haláli Hullák című zombifilmmel kezdődött, majd a Vaskabátokkal folytatódott, végül pedig a Világvégével végződött az Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost hármassal fémjelzett Cornetto-trilógia. Az elsőben ugyebár a zombikat, a másodikban akciófilmeket, míg ebben a sci-fit parodizálták ki.
Igazából a története a filmnek nagyszerű, de a megvalósítás már nem igazán jött át. (bár lehet, hogy néhány korsó sör mellett jobb lett volna) Egyrészt a film első fele botrányosan lassú, és a felvezetésre sok időt fordítottak, ami nem vált az alkotás előnyére. Másrészt túl kevés poént sütöttek el az elején, ezért egy kicsit drámaira sikeredett a film első fele, de hál' Istennek a későbbiek során fordult a kocka és ráfókuszáltak a poénokra és az akcióra. Olyannyira felfordult az egész, hogy a fejünket szinte kapkodnunk kellett a rengeteg akció miatt, amire rátett még egy lapáttal a szereplők egyre növekvő alkoholszintje. Pegg karakterén kívül az összes többi rengeteget fejlődött, és méltó társai lettek a szerencsétlen, álmodozó Garynek.
A végjátékhoz érve a fordulatszám már a csúcson járt és a megfelelő ideig ott is tartotta a rendező. Igazi világvégét teremtett, ahol már minden a feje tetején állt, majd a lehető legjobb időben fogta magát és belassította az addigi pörgést és egy fantasztikus poszt-apokaliptikus zárást varázsolt a filmhez.
A The World’s End végül egy remek vígjáték lett, de sajnos nem lehet teljes mértékben elfelejteni a film elejét. A keserű szájíz ugyan megmarad, de bátran neki lehet ülni a filmnek, mert Simon Peggék mindig megérnek egy misét, és remélhetőleg még sokat fognak bennünket szórakoztatni, attól függetlenül, hogy most lezártak egy korszakot. A poénjaik egyedik, a filmjeik jók, a világvége meg nem is olyan vészes, mint gondolnánk, legalábbis akkor, ha van sör! 7/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots