Matt009 írta:Én akkor leszek Benzemaval elégedett, ha ő is be fogja az olyan helyzeteit verni. Csak hát emberünk 4 éve bizonygatja, hogy nem igazán veri be ezeket. A golpasszait meg ne hozza elő senki, mert Bale is szallitja a golpasszokat.
>>>
Matt009 írta:Érdekes Özillel szemben is elfogyott a türelem sok embernél, pedig a 3 itteni éve alatt ő is produkált minimum másfél jó évet, de amikor gyenge volt, a gólpasszokat azért akkor is szállította valahogy.
Ehhez annyit, hogy Mourinho utolsó évében, mikor Benzema olyan szar és hullámzó teljesítményű volt, akkor is 20 gólpasszt jegyzett, a legtöbbet (igen, Özilnél is többet) abban a szezonban, kevesebb perccel mint a német excsapattársa. (Sajnos Özil statját már levették a realmadrid.comról, de ha jól rémlik, Neki olyan 18-19 lehetett.)
Matt009 írta:Én leírtam tényként azt, hogy hullámzó teljesítményt produkált Benzema. Erre itt jöttök, hogy Mou utolsó évét leszámítva... Meg Mou első évét leszámítva, mert nem véletlen hozták a nyakára Adebayort mikor Higu lesérült. Tehát volt 1,5 év a 4 évből, amikor jó volt, de azért bízzunk benne. Idén is volt egy kuka 2 hónapja, most volt 3-4 meccse, ahol jól játszott, már megint mindenki el van ájulva tőle.
Azt írták, hogy Pellegrini évét és Mourinho utolsó évét leszámítva:
primrose írta:...Mou utolsó évét leszámítva, a portugál edző alatt többnyire jól teljesített, de az utolsó évében az egész csapat gyenge volt, kivéve CR-t. Az első évében meg... Pelle szinte felváltva játszatta Higuval, ráadásul egy teljesen új közegben volt, meg új országban. ...
Akkor négy évből levonunk kettőt, az kettő. Ahhoz mérten a 1,5 már egész pofás, nemde?!
Amúgy a szezon elején nagyon jól kezdett, mert Ancelotti akkor még rá hegyezte ki a támadásokat. Előrébb játszott, és pontokat hozott a csapatnak. Ennek viszont az lett a vége, hogy Ronaldonak nem ment a játék. Így Benzemát visszább hozta, aki így elvesztette a fonalat. (Ne kérdezd miért.) Mostanában kezdi megtalálni újra a játékát.
Ami pozitívum, hogy ebben az évben van először az, hogy akármi van, Ő akkor is kezd (mint a nagy Suárez, Falcao, Cavani, Ibrahimovic, van Persie, hogy csak a legfelkapottabbakat írjam). Mert állíthatod az ellenkezőjét, de ez sem Pellegrini, sem Mourinho alatt nem volt így. Meglátjuk év végén, hogy mit produkált egész szezonban, és akkor kell leírni Őt, ha nem volt jó. Addig részemről (is) megvan iránta a bizalmam, ahogy Khedira felé is. A különbség az, hogy pontosan tudom, hogy mit várhatok el kettejüktől.