Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Reaper's Scythe

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. november 13., szerda 19:37

Tegnap megnéztem a The Jacket című alkotást. Nekem nagyon bejött, viszont olvastam, hogy koppintásnak vélik többen is. Ettől függetlenül szerintem nagyon jól összerakott kis film, nem mellékesen Adrien Brody az egyik kedvenc színészem, ő is dobott rajta valamelyest, a Zongoristában is imádtam. Plusz Keira Knightley miatt is érdemes megnézni :D Ajánlom mindenkinek, nálam 8/10 :salute:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 13., szerda 19:21

nmate írta:"Nagyobb a füstje, mint a lángja" film, de egynek azért jó. Filmklubban volt anno.
Victor írta: ki.aszott jó volt. nekem is nagyon tetszett és a barátnőmnek is! mindenképpen ajánlom :)
Danke, akkor megnézem :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 13., szerda 19:09

"Nagyobb a füstje, mint a lángja" film, de egynek azért jó. Filmklubban volt anno.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. november 13., szerda 19:08

The number 23 Jim Carrey-vel.

Jó/rossz, megéri megnézni? :hmmm:
ki.aszott jó volt. nekem is nagyon tetszett és a barátnőmnek is! mindenképpen ajánlom :)

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 13., szerda 19:06

The number 23 Jim Carrey-vel.

Jó/rossz, megéri megnézni? :hmmm:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 13., szerda 18:03

Éjféli gyors Lisszabonba (Night Train to Lisbon)
Hát ez mekkora film :salute:
Rögtön a hatása alá kerül az ember, már az első másodpercektől, és aztán a film befejezése után is napokig többször is elgondolkodik a látottakon - nálam legalábbis így volt/van.
A legelejétől kezdve megragadó, elgondolkodtató, érdekes film, a zene valami egészen kiváló, a kamerakezelés/fényképezés szerintem abszolút kiemelkedő, Jeremy Irons nagyot alakít (őt egyébként is szeretem), tényleg alig lehet kivetni valót találni benne.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk a befejezés... :hmmm:

Azok az idézetek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amadeu könyvéből meg sziruposnak és közhelyesnek tűnhetnek talán elsőre, de valójában mégis gondolatébresztőek és remekül illenek magába a filmbe.

Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek. :coffee:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 12., kedd 21:50

A Prisoners dvdripben, angol nyelven elérhető :agree: Egy próbát megér a film remélem :)
"And my heart will leave you never."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 12., kedd 20:05

Faust írta:Pattinson fasza nagyon, nem a tvájlájtból kell kiindulni.
Mondjuk a Cosmopolisról azt hallottam, hogy ő volt az egyedüli értékelhető a filmben. Még nem mertem megnézni :D
Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. november 12., kedd 19:42

Pattinson fasza nagyon, nem a tvájlájtból kell kiindulni.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 12., kedd 10:16

Faustnak :D Cronenberg új filmjéből pár kép. Ígéretes szereplőgárda, bár Pattinson... :mrgreen:
Kép

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. november 11., hétfő 22:03

Kontroll kimaradt jelenet

:salute:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 11., hétfő 2:04

Remek! :shifty: Az utolsó cserkész, Az ötödik elem, és a Die Hard (mind) is darálásra vár, de legalább csak Az utolsó cserkész az, amelyet be kell szerezni. :Đ

A Hatodik érzék 8/10, a 12 majom pedig kilences. B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. november 11., hétfő 1:29

Mindegyik megvolt. B-) Sőt az Ötödik elemet leszámítva szinte mindegyiket ebben (meg a madridistán) a topikban értékeltem. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 11., hétfő 1:03

Matt009 írta:Én nem a látványért ülök le filmet nézni, hanem a sztoriért. Az meg biztos volt, hogy ebben a filmben nem lesz. Éppen ezért meg sem nézem soha.
Pont ez a gond. Filmet nezni is meg kell tanulni, egyaltalan nem mindegy, hogy milyen igenyekkel messz megnezni 1-1 filmet. Pl az Expendables-t se ugy ultem le megnezni, hogy most komoly parbeszedeket meg tortenetet varok, hanem tudtam, hogy mindent szana szett fognak loni es ennyi. Leultem, megneztem es elveztem, azt kaptam amit vartam. A Pacific Rim-el is ez a helyzet: mar joval a film megjelenese elott lehetett tudni, hogy a latvany az ami brutalis lesz es nem a tortenet.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 11., hétfő 0:41

Én nem a látványért ülök le filmet nézni, hanem a sztoriért. Az meg biztos volt, hogy ebben a filmben nem lesz. Éppen ezért meg sem nézem soha.
Sztori mondjuk volt. Kiszabott nagy robotokkal aprítanak kiszabott nagy godzillákat. Hát, lényegében ennyi. :mrgreen:
Amúgy arra kiváncsi voltam, hogy a szinkronos verzióban a Gipsy Danger nevezetű robotot lefordítják-e. Érezték, hogy nem kéne. :mrgreen:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 11., hétfő 0:37

Matt009 írta: Én nem a látványért ülök le filmet nézni, hanem a sztoriért. Az meg biztos volt, hogy ebben a filmben nem lesz. Éppen ezért meg sem nézem soha.
És ez így helyes. :agree:

Mindent lehet tudni erről a filmről a trailer alapján. Nem tudom hogy tud csalódni benne bárki is, hogy mi másra számított amikor az a sztori hogy óriás robotok óriás szörnyekkel harcolnak. Ha nem jön be az ilyesmi akkor ez se fog :kivagyhe:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 11., hétfő 0:34

Remy írta:A Tűzgyűrűt ennyire kell komolyan venni --> Egy éjjeli órában, lámpafényben, Guillermo del Toro leült a szobájának asztalához, majd felnyitotta a játékdobozának tetejét és kivett egy műanyag robotot. Ellenfélnek kiválasztott egy dínó formájú bábút és elkezdett a robotjával harcolni ellene, ám amikor a jó legyőzte a gonoszt, akkor nem hagyta abba a szórakozást, hanem kivett egy még nagyobb ellenfelet, és ezt egészen addig folytatta, amíg az anyukája el nem zavarta aludni...

ennél több dolgot nem is kell belelátni, mert különben csalódás lesz.
Én nem a látványért ülök le filmet nézni, hanem a sztoriért. Az meg biztos volt, hogy ebben a filmben nem lesz. Éppen ezért meg sem nézem soha.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 11., hétfő 0:02

5 Bruce Willis film, amit látnod kell
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 10., vasárnap 23:36

Remy írta:...
ennél több dolgot nem is kell belelátni, mert különben csalódás lesz.
Neked legyen igazad, a közeljövőben fogom pótolni. :)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 10., vasárnap 23:21

The World's End

Nem tudom, hogy vagytok ti vele, de én nem vagyok a legnagyobb rajongója a Cornetto-trilógiának. Az első rész még nagyon tetszett - az szerintem zseniális volt - majd jött a Vaskabát, ami már közel sem ütött nálam akkorát, majd elérkezett a záró darab, ami szintén hagy némi kívánnivalót maga után. Ugyanakkor azt nem állítom, hogy rosszak, csak éppen az első rész tette túl magasra a lécet. A World’s End egy minőségi iparosmunka Edgar Wright-tól.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A legtöbb ember szeret kocsmázni a haverokkal, és ez alól Gary sem kivétel. Ő azonban nem elégedett meg azzal, hogy egy kocsmában iszik a haverjaival, hanem eltervezte, hogy végigjárják a város összes kocsmáját. A túrát el is kezdik, de sose fejezik be… évekkel később, mikor már mindenki felnőtt, és a barátokból „ismeretlenek” lettek, akkor Gary ismét a fejébe veszi, hogy meg kell csinálni a túrát, mely a gyerekkori álma volt. A régi haverjait összeszedi, majd visszatérnek Newton Havenbe, ahol viszont a sör mellett más is várja őket…

A Haláli Hullák című zombifilmmel kezdődött, majd a Vaskabátokkal folytatódott, végül pedig a Világvégével végződött az Edgar Wright, Simon Pegg, Nick Frost hármassal fémjelzett Cornetto-trilógia. Az elsőben ugyebár a zombikat, a másodikban akciófilmeket, míg ebben a sci-fit parodizálták ki.

Igazából a története a filmnek nagyszerű, de a megvalósítás már nem igazán jött át. (bár lehet, hogy néhány korsó sör mellett jobb lett volna) Egyrészt a film első fele botrányosan lassú, és a felvezetésre sok időt fordítottak, ami nem vált az alkotás előnyére. Másrészt túl kevés poént sütöttek el az elején, ezért egy kicsit drámaira sikeredett a film első fele, de hál' Istennek a későbbiek során fordult a kocka és ráfókuszáltak a poénokra és az akcióra. Olyannyira felfordult az egész, hogy a fejünket szinte kapkodnunk kellett a rengeteg akció miatt, amire rátett még egy lapáttal a szereplők egyre növekvő alkoholszintje. Pegg karakterén kívül az összes többi rengeteget fejlődött, és méltó társai lettek a szerencsétlen, álmodozó Garynek.

A végjátékhoz érve a fordulatszám már a csúcson járt és a megfelelő ideig ott is tartotta a rendező. Igazi világvégét teremtett, ahol már minden a feje tetején állt, majd a lehető legjobb időben fogta magát és belassította az addigi pörgést és egy fantasztikus poszt-apokaliptikus zárást varázsolt a filmhez.

A The World’s End végül egy remek vígjáték lett, de sajnos nem lehet teljes mértékben elfelejteni a film elejét. A keserű szájíz ugyan megmarad, de bátran neki lehet ülni a filmnek, mert Simon Peggék mindig megérnek egy misét, és remélhetőleg még sokat fognak bennünket szórakoztatni, attól függetlenül, hogy most lezártak egy korszakot. A poénjaik egyedik, a filmjeik jók, a világvége meg nem is olyan vészes, mint gondolnánk, legalábbis akkor, ha van sör! 7/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: