Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 5., hétfő 19:57

A 8. vagy hányadik legtöbbet játszó játékos volt, akkor mivel van gond? Hogy 37 évesen a meccs végén küldenek be és elvonulok? Santos egy rosszabb edző vele még sincs baja...Az egója legyőzte, ennyi az egész

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 5., hétfő 19:46

Mondjuk ezt en sehol sem hallottam, hogy o 90 perceket akar jatszani, es az a baja, hogy ez nem teljesul.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 5., hétfő 19:25

h3x0r írta:
wZoLee7 írta:
Ha nem hangoztatja, hogy BL-t akar, meg nem így lép le az MU-ból valszeg okés lenne, de konkrétan kirúgatta magát a jobb csapatért...vagy a pénzért?
Vagy mert az utolso eveiben jatszani akar, ugy erzi meg van benne tobb, nem a padot koptatni meg a 89.percben tiszteletbol cserekent beallni (vagy epp nem beallni) ? Vagy csak elege van, hogy minden masodik ex jatekos azzal akar kitunni, hogy bele rug egyet?
De ha őszintén nézzük a játékát már elég sokszor nem is bírna 90 percet játszani, sőt...nem is értem, hogy várhatja el Ő vagy bárki, hogy mindig kezdő legyen

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 5., hétfő 19:18

wZoLee7 írta:
h3x0r írta: Ugy beszeltek errol az arabokhoz valo igazolasrol, mintha 28 evesen a legjobb eveit, a BL-t es az Aranylabdat aldozna be a penz miatt.

Ertem en a Sportingos romantikat, de megnezte barki is, hogy ki ott a mostani kezdo csatar, milyen stilusban jatszanak, mi a csapatnal a koncepcio, egyaltalan akarja-e ot az edzo vagy van-e olyan kiszolgalo szemelyzet, hogy CR erenyei ervenyesuljenek? Vagy csak menjen oda, mert az olyan jol mutatna?

38 evesen ertheto modon egy top csapat se fog mar ra epiteni. 5x-os Aranylabdaskent es BL gyozteskent, miutan tobbszor is megnyerte az angol, spanyol es olasz bajnoksagot, ha o ugy erzi, hogy meg szeretne focizni, miert ne mehetne el, akar Amerikaba, akar az arabokhoz?
Ha nem hangoztatja, hogy BL-t akar, meg nem így lép le az MU-ból valszeg okés lenne, de konkrétan kirúgatta magát a jobb csapatért...vagy a pénzért?
Vagy mert az utolso eveiben jatszani akar, ugy erzi meg van benne tobb, nem a padot koptatni meg a 89.percben tiszteletbol cserekent beallni (vagy epp nem beallni) ? Vagy csak elege van, hogy minden masodik ex jatekos azzal akar kitunni, hogy bele rug egyet?

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. december 5., hétfő 19:11

ANDS írta:
besteve7 írta:

A játékhoz hozzá adott szerepe + fizetésse - nincs olyan európai csapat aki számára hasznot hozna viszont én is jobban el tudtam volna képzelni egy amerikai kitérőt, két meccs közt egy kis film szereplés. Úgy látszik azért még pár száz misi azért hiányzik a számlájáról :hmmm:
Ellenben ha ez tényleg összejön azért Realtól való távozás óta, szerintem, minden évben rombolja a szobrát, amit az előtt épített. Ezzel a választással pedig fel is teszi arra a bizonyos "i"-re a pontot :(
200 millió euró egy szezon alatt…próbálok belegondolni, ha Bécsben venne mondjuk lakásokat, 1 millió euróért darabját, mondjuk 100- at, akkor is megmarad még az éves fizetésének a fele. Irtózatosan sok pénz egy embernek egy évre. Ráadásul nincs, amit még nem nyert meg a vb címen kívül, szóval simán mehetne ennyi pénzért levezetni.
Mindenki a sajat szintjen nyomorog, raadasul adoznia is kell ,azert az sem elhanyagolhato :D De ertheto lepes lenne ennyi penzert 38 evesen meg kicsit focizni valahol.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. december 5., hétfő 19:08

Vagy csak mert be volt sertodve hogy nem jatszik. :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 5., hétfő 19:07

h3x0r írta: Ugy beszeltek errol az arabokhoz valo igazolasrol, mintha 28 evesen a legjobb eveit, a BL-t es az Aranylabdat aldozna be a penz miatt.

Ertem en a Sportingos romantikat, de megnezte barki is, hogy ki ott a mostani kezdo csatar, milyen stilusban jatszanak, mi a csapatnal a koncepcio, egyaltalan akarja-e ot az edzo vagy van-e olyan kiszolgalo szemelyzet, hogy CR erenyei ervenyesuljenek? Vagy csak menjen oda, mert az olyan jol mutatna?

38 evesen ertheto modon egy top csapat se fog mar ra epiteni. 5x-os Aranylabdaskent es BL gyozteskent, miutan tobbszor is megnyerte az angol, spanyol es olasz bajnoksagot, ha o ugy erzi, hogy meg szeretne focizni, miert ne mehetne el, akar Amerikaba, akar az arabokhoz?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 5., hétfő 19:04

Ugy beszeltek errol az arabokhoz valo igazolasrol, mintha 28 evesen a legjobb eveit, a BL-t es az Aranylabdat aldozna be a penz miatt.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. december 5., hétfő 18:44

És ha nincs / nem lesz másik ajánlat? Akkor én a helyében már visszavonulnék. Annyira méltatlan lenne egy ilyen karrierhez.. de akkor meg mondjon nemet dacból több száz millió euróra ? Hiába van neki bőven, olyan nincs, hogy elég.

Sajnos
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 5., hétfő 18:13

Így van, amerika sokkal inkabb hozzá illene, talán még az érthető is lenne, hisz retek sok sztár van ott, foci mellett lehetne újabb brandet építeni, tovább caillogni stb... Ez az arab sztori nagyon meglepne, nagyon nívótlan lenne, és bár egy vagon pénzt illetné, de ő konkrétan a szellentése után is pénzt kap, szóval neki pont nincs erre most szüksége, meg egy ilyen biográfia után mint Sporting, MU, Real Madrid, Juventus, MU és most Al-Nassr elég gáz sorrend lenne itt a végén. Remélem nem igaz. Bár abban is biztos vagyok, hogy ha csak nem kapja magát össze, egy normalisabb csapat sem fog bejelentkezni erte a VB után, mert eddig nagyon harmatos.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 5., hétfő 18:04

Psg lesz. Mbappé bevan rágva a klubra, januárban robbantja a bombát h távozna, Perez elhozza júniusban, de addig is a sejk odabasz neki egy CRt a kezdőbe. :mrgreen:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. december 5., hétfő 17:54

Sztem EL csapatba is előbb menne egyébként, én sem hiszek el semmit addig amég nem official.

Meg várom a Comunicado Oficial: Cristiano Ronaldo bejelentést még titkon. :mrgreen:
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 5., hétfő 17:50

Én nem hiszem amíg nem látom. Őt ismerve inkább menne ingyen bármilyen csapatba europában ahol bl szereplő mint a kecskepásztorok közé.

De még az usat is sokkal előbb kinézem belőle. Ha meglépi akkor karrierende és írhatja a könyvet, hogy mit ne csinálj ha éppen mindenidők legjobb csapatának vagy az alfája és omegája. Amúgy meg ha rászarna valaki fejére élőben az sem vesz el semmit a pályafutásából de hatalmas fail volt bedőlni mendesnek ott 2018ban. Meglékelte a karriere utolsó éveit azzal a húzással aztán meg azzal,hogy nem maradt a dzsuvéban még egy évet. Vbtől függően döntenék a helyében. Gyors búcsú esetén egy sportingba elmennék még. Ha meglenne a vébé körbe szaladnám a pályát felmutatott középső újjal és egy carregher is gay táblával a kezemben aztán visszavonúlnék.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 5., hétfő 16:40

Mindentudo Piers cafolja a hirt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tomidzsi
Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. december 5., hétfő 15:48

Lehetett volna benne annyi, hogy osszeszoritott foggal végigcsinálja még ezt a fél évet a Mu-al. Nyer egy Europa Ligat (ha mar ott vannak) a 4. helyre visszaviszi a Mu-t. Europa Ligaba jatszatta Eth rendesen azért ha a Ligaban nem is. Szaud arabianak semmi ertelme nem lenne, ide eltudna menni ennyi penzert 1 ev mulva is. Akkor inkább menjen a Sportingba fel evre a Bajnokok Ligajaba (szinte ingyen).
Persze ha mar nem moltivalt akkor megertem, ( bar akkor se hagyja abba fel evvel a vege elott) de akkor meg ne mondja hogy a BLben akkar jatszani....
Toni :salute:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 5., hétfő 15:47

Nem értem ez az arab kör mire lesz jó. Ha ezt választja akkor az ennyit jelent, hogy a foci le van szarva, már csak a pénz érdekli, amiből van annyi mint a kosz, több különböző forrásból. Mehetne bőven normálisabb csapatba kis pénzért. Na mind1, Ő tudja. Formán kívül erőlködik hónapok óta, a vb sem róla szól. Hihetetlen, hogy valaki a Real Madrid óta ennyire szarul válasszon csapatokat.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 5., hétfő 15:23

Sehova nem kell.

Sportingba elmehetne, tized annyi pénzt se kapna :lol:

Nincs más rendes opciója sajnos.

Elbaszta a karrierjét mikor eligazolt, szar nèzni de csak magának köszönheti.

Elment a Juvéba mert megtapsolták majd ebbe a retek Unitedbe mert hàt de jó volt ott régen :lol:

Igazi sportszakmai szempontok :lol:
Nem volt aki azt mondja neki hogy mi a faszt csinálsz, egy hülye vagy, sajnos ez a nagyság átka.

Azért bőven kimaxolta a karrierjét, az hogy még válogatott szinten is révbe ért az egy kész csoda.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. december 5., hétfő 14:59

Ha igaz ez az arab klub, akkor mehetnek a sw-os "Te voltál a Kiválasztott!" memek CR-nek. Jójó, fontos neki az alltime UCL gólkirályi pénz, de annyira azért bem, mint 500 milla 30 hónap alatt. Csalódás.
Tényleg folyamatosan csak rombolja a szobrát 2018 óta. Nekem nagyon keserű pirula ez így, pedig sosem volt a kedvencem.
(ha igazak a hírek)

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 5., hétfő 14:08

hehetheoriginal írta:
ziro4vr írta:
Így játszik a vb-n, csak baromira rá van görcsölve, Messivel tele minden, több vb gólja is van már, egyenes kiesésesben is, biztos vagyok benne hogy az agyában csak ezek kattognak.

Egyet szerezne még, szerintem beindulna, azért körülötte elég jó csapat van most, a lehetőségek eddig is megvoltak, csak pici mindig hiányzott.
egész ősszel igy játszott, full görcsben, formán és ütemen kivül, gg tenhág.
A helyi Gucci boltokat meg amikor meglátogatja csak ő lesz az üzletben. Nem a sima gazdagokkal megy majd vásárolgatni.
a sima gazdagok fogják a fizetését adni :lol:

Megoldják.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 5., hétfő 13:58

ziro4vr írta:
hehetheoriginal írta: orditva bőgve sikitanék, amugy, ha kicsapkodná ő maga, az ő goljaival a spanyolokat, még egyszer utoljára, sztem mindent egy lapra fel fog tenni magában testben es lélekben erre az 1 meccsre.

már ha holnap továbbjutnak :mrgreen:
Így játszik a vb-n, csak baromira rá van görcsölve, Messivel tele minden, több vb gólja is van már, egyenes kiesésesben is, biztos vagyok benne hogy az agyában csak ezek kattognak.

Egyet szerezne még, szerintem beindulna, azért körülötte elég jó csapat van most, a lehetőségek eddig is megvoltak, csak pici mindig hiányzott.
egész ősszel igy játszott, full görcsben, formán és ütemen kivül, gg tenhág.
A helyi Gucci boltokat meg amikor meglátogatja csak ő lesz az üzletben. Nem a sima gazdagokkal megy majd vásárolgatni.
a sima gazdagok fogják a fizetését adni :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: