Nem értelek. Mi az hogy nem ment bele csak fránya 34 liter. Azert nem ment bele, mert fullon voltal. Korábban az volt a baj, hogy csak 10 meg 20 litert kaptál. Utána meg hogy nem tudtál 50et tankolni mert már tele volt a tank.lordgabi írta:Szombaton éjfél után Mátészalkán 4/4 helyen nem volt semmi, aztán beindult a rendszer, prémium dízel kivillant a műszakváltás után, matricavásárlás közben, hogy mégis tudna adni, 780 forintért, 20 litert kértem, onnan felbiceg a szekér Budapestig, hátha menet közben szerencsével járok az autópályán. Schellen történt az első vásárlás ugye, utána jött az elefántos tankolás, ott 480 volt, de csak 10 liter járt. Következő kút útközben a MOL volt, ott adtak 50 litert/480-ért, de nem ment bele csak fránya 34 már. Tovább nem próbálkoztam, pedig lett volna lehetőség rá, csak borzalmasan elszaladt már az idő, gondoltam ébredés után majd a városban, vagy a külső részén, csak nincs már ilyen roham, dehogynem...5 napja nincs valahol egyáltalán semmi már.hehetheoriginal írta: mindenki megtankolt már szépen, ügyesen?
Mi többet akartál ennél?
Svájcban meg lehet elektromos autósok szívnak télen majd.