Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 11., hétfő 16:03

Ronaldo, Ribery, Messi, Ibra és talán Lewa lenne nálam az 5 és sorrendben is ezt állítanám fel, talán az 5. helyre jöhetne Robben v Bastian.

Amúgy a Puskás-díj jelöltjeinél, hogy merülhetett fel Neymar gólja? Szép volt, de a top10-hez köze nincs.. Nem csodálkoznék, ha az aranylabdánál is ott lenne az 5-ben..

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 11., hétfő 15:56

Érdekes lehetne tudni,hányan raknák Balet top 5-be ha nem itt játszana.... :D Valamint azt,mennyien tennék Neymart top 5-be ha nálunk játszana
:lol: :lol: kb fordítva lenne.

:D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 11., hétfő 14:57

Neymar még nem tett le olyan sokat az asztalra, hogy bekerülhessen a top5-be, ez nyilvánvaló, akkor már inkább Bale.
morientes írta:Addig is az én ötösöm:Ronaldo,Messi,Ribery,Svájnstájger,Yaya Toure...de még nálam egyenlőre megelőzi a két említett úriembert Suarez és Falcao is....
A Ronaldo-Messi-Ribéry hármassal egyetértek, Schweinsteigerrel azért nem feltétlenül, mert igazából ebből a Bayernből gyakorlatilag akárkit ki lehetne emelni a francián kívül, Lahm, akár Robben, bár Schweini is beférne. Nálam talán inkább Lahm lenne a nyerő ebből a hármasból. :)
Touré helyett én meg inkább Zlatant raknám be, ő is abszolút megérdemelné a top5-be való jelölést.

Illetve van még valaki (egy barçás), aki szerintem beférne a top5-be, de egyrészt a 23-as listára sem kerül fel, másrészt pedig nem akarok közfelháborodást okozni itt, úgyhogy inkább nem írom le, kire gondolok. :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 11., hétfő 12:21

Neymar? Ez valami vicc? Tavasszal még csípőretett kézzel állt nagyképűen a brazil buszsofőrökkel szemben, a konfő kupán már akkora kapitális túlzást kapott amit én sok évtizedes pályafutásom alatt még TALÁN nem is tapasztaltam.
Érdekes lehetne tudni,hányan raknák Balet top 5-be ha nem itt játszana.... :D Valamint azt,mennyien tennék Neymart top 5-be ha nálunk játszana :D
De az a helyzet,hogy nálam egyik sem top 5 (még),se akkor ha csak az ezévi,se akkor ha az egész pályafutásuk alapján nyújtott teljesítményüket nézzük...
Rendben van hogy Bale lett tavaly a liga legjobbja,de ha rosszmájú akarok lenni,nyilván az összes brit játékos rászavazott :mrgreen: persze ettől függetlenül szép teljesítmény,persze.
Neymar meg hiába nyert konfi kupát a nyáron,ez azért még édes kevés...
Én azt mondom,térjünk vissza erre jövőre,mikor lesz eegy teljes szezonjuk abba top csapatba amibe játszanak.Akkor lehet reális képet kapni mit érnek valójában.
Addig is az én ötösöm:Ronaldo,Messi,Ribery,Svájnstájger,Yaya Toure...de még nálam egyenlőre megelőzi a két említett úriembert Suarez és Falcao is....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

El Blanco
Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játekos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: El Blanco » 2013. november 11., hétfő 11:54

Valaki tud valami konkrétabat a Szaúdi telefon társaságal kötött szerződésről?? Perez papa rendesen bekeményített Kínaban tárdjal most arabokal közben itt kopogtatt a Microsoft is ...

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 11., hétfő 11:25

Nem tudom, számomra ez a Khedira az egyik legnagyobb rejtély! Megy, hajt, gürizik (általában), s még azt sem lehet mondani hogy nem teszi oda magát. Mégis néha olyan alap dolgokat szúr el (helyezkedés, emberfogás, letámadás, rossz pozíciót vesz fel) amit ezen a szinten nem igazán illene. Valamiért még is elnézi neki (Mou, Löw, Ancelotti) az edzője. S ekkor bizony felötlik bennem, hogy talán én ítélem meg rosszul a fiút, s a teljesítményét. S most, ez a MU érdeklődés csak tovább erősíti az érzést.
Azért az is elgondolkodtató, hogy Khedira 40m, di María meg csak 30?! Ez hogy van? :hmmm: Ennyivel többre tartják Khedirát? :D
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. november 11., hétfő 0:52

Matt009 írta:Én akkor leszek Benzemaval elégedett, ha ő is be fogja az olyan helyzeteit verni. Csak hát emberünk 4 éve bizonygatja, hogy nem igazán veri be ezeket. A golpasszait meg ne hozza elő senki, mert Bale is szallitja a golpasszokat.
>>>
Matt009 írta:Érdekes Özillel szemben is elfogyott a türelem sok embernél, pedig a 3 itteni éve alatt ő is produkált minimum másfél jó évet, de amikor gyenge volt, a gólpasszokat azért akkor is szállította valahogy.
Ehhez annyit, hogy Mourinho utolsó évében, mikor Benzema olyan szar és hullámzó teljesítményű volt, akkor is 20 gólpasszt jegyzett, a legtöbbet (igen, Özilnél is többet) abban a szezonban, kevesebb perccel mint a német excsapattársa. (Sajnos Özil statját már levették a realmadrid.comról, de ha jól rémlik, Neki olyan 18-19 lehetett.)
Matt009 írta:Én leírtam tényként azt, hogy hullámzó teljesítményt produkált Benzema. Erre itt jöttök, hogy Mou utolsó évét leszámítva... Meg Mou első évét leszámítva, mert nem véletlen hozták a nyakára Adebayort mikor Higu lesérült. Tehát volt 1,5 év a 4 évből, amikor jó volt, de azért bízzunk benne. Idén is volt egy kuka 2 hónapja, most volt 3-4 meccse, ahol jól játszott, már megint mindenki el van ájulva tőle.
Azt írták, hogy Pellegrini évét és Mourinho utolsó évét leszámítva:
primrose írta:...Mou utolsó évét leszámítva, a portugál edző alatt többnyire jól teljesített, de az utolsó évében az egész csapat gyenge volt, kivéve CR-t. Az első évében meg... Pelle szinte felváltva játszatta Higuval, ráadásul egy teljesen új közegben volt, meg új országban. ...
Akkor négy évből levonunk kettőt, az kettő. Ahhoz mérten a 1,5 már egész pofás, nemde?! :mrgreen:

Amúgy a szezon elején nagyon jól kezdett, mert Ancelotti akkor még rá hegyezte ki a támadásokat. Előrébb játszott, és pontokat hozott a csapatnak. Ennek viszont az lett a vége, hogy Ronaldonak nem ment a játék. Így Benzemát visszább hozta, aki így elvesztette a fonalat. (Ne kérdezd miért.) Mostanában kezdi megtalálni újra a játékát.
Ami pozitívum, hogy ebben az évben van először az, hogy akármi van, Ő akkor is kezd (mint a nagy Suárez, Falcao, Cavani, Ibrahimovic, van Persie, hogy csak a legfelkapottabbakat írjam). Mert állíthatod az ellenkezőjét, de ez sem Pellegrini, sem Mourinho alatt nem volt így. Meglátjuk év végén, hogy mit produkált egész szezonban, és akkor kell leírni Őt, ha nem volt jó. Addig részemről (is) megvan iránta a bizalmam, ahogy Khedira felé is. A különbség az, hogy pontosan tudom, hogy mit várhatok el kettejüktől.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 10., vasárnap 23:03

azért ibrának sem volt olyan rossz szezonja
megnyerte ugye a francia bajnokságot, gólkirály lett, megnyerte a kupát, bl-ben ő osztotta ki a legtöbb gólpasszt, meg a csapata húzóembere volt egész évben
nem csodálkoznék ha ott lenne az 5-ben
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 10., vasárnap 22:35

R.M.C.F írta:
CR és messi vita nélkül ugye,utánuk a tavaszt nézve egyértelműen bale, majd a BM húzóemberei a következőek,mivel a BM csapatmunkát végzett kiemelkedően,mig Bale egyedüli munkát végzett egy gyengusz csapatban,ahonnan pirosra pofozta a sok PL nagymenőt,nem is akármilyen focival és utánozhatatlan gólokkal.

Ibra? Becsülöm hogy nem adta le .......de a fra ligában nem akkora érték a tutibugi.Ott jelentősen gyengébbek az ellenfelek,mint a PD és PL vagy a Bundeswerkben.

Neymar? Ez valami vicc? Tavasszal még csípőretett kézzel állt nagyképűen a brazil buszsofőrökkel szemben, a konfő kupán már akkora kapitális túlzást kapott amit én sok évtizedes pályafutásom alatt még TALÁN nem is tapasztaltam.

....esetleg özil megkaphatná.....
Az irónián kívül egyetértek, viszont a menetelő Dortmundból is ki lehetne emelni egy-két embert. Gündogannak hatalmas tavasza volt és remekelt a BL-ben és nálam Reus előtt lenne, de mivel sérült egész ősszel, ezért inkább Marco. Szóval: Ronaldo, Ribery, Messi, Reus és Bale. Indoklás: Ronaldo, Messi egyénileg, Ribery a Bayern legjobbja, Reus a BVB és Bale a PL legjobbja. Ibra nálam sem tényező, de attól még fantasztikus játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. november 10., vasárnap 22:00

Akár be is fejezhetitek mindketten.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 10., vasárnap 21:57

Ha igy gondolod es ettől nyugodtabban alszol, akkor legyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 10., vasárnap 21:56

___Samy___ írta:
nem hiszem, hogy benne lenne, de akkor még is mi van ?
azért ne túlozzunk már, hol van még neymar a top 5-től? most tökmindegy, hogy csak a végső eredmény számít, akkor is a világ szégyene lenne, ha neymar ott ülne öltönybe az 5 legjobb játékos között

nálam amúgy ez lenne az 5 fő: cr, messi, ribery, ibra, meg bale
CR és messi vita nélkül ugye,utánuk a tavaszt nézve egyértelműen bale, majd a BM húzóemberei a következőek,mivel a BM csapatmunkát végzett kiemelkedően,mig Bale egyedüli munkát végzett egy gyengusz csapatban,ahonnan pirosra pofozta a sok PL nagymenőt,nem is akármilyen focival és utánozhatatlan gólokkal.

Ibra? Becsülöm hogy nem adta le .......de a fra ligában nem akkora érték a tutibugi.Ott jelentősen gyengébbek az ellenfelek,mint a PD és PL vagy a Bundeswerkben.

....esetleg özil megkaphatná.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 10., vasárnap 21:53

Realista24 írta:
Matt009 írta: Az meg ki a tököm? Nem volt más nevű accom. De azért most már leszallhatnal rolam, mert nekem nem ugy tűnik, hogy forumozok folyamatos csesztetese egy moderátorhoz méltó lenne.
En is kertem mar parszor valamit Tőled. Hiába. A túlzásokat meg hanyagold, es put sem kérek.
Oké. De akkor kérlek szólj már a fórum 3/4-ének, hogy hanyagolják a Khedirás túlzásokat is. Vagy azokat már élvezettel olvasod?

Amit meg kértél, hogy hanyagoljak bizonyos témákat, azokat szinte lehetetlen, mert előjönnek nap, mint nap. Nem szabályszegő hsz-eket írkáltam, nem személyeskedtem, még olyan nagy túlzást sem írtam. Szóval a mostani kirohanásod full alaptalan.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. november 10., vasárnap 21:07

Ribérynek ÉS Schweisteigernek is bérelt helye kell, hogy legye a top 5-ben, szvsz szégyen lenne, ha nem lennének ott mindketten. Rajtuk kívül ott van még Cé meg a győztes, az ötödik(mármint sorrend nélkül.) nálam Ibra lenne.

Amúgy Reus a top23-ba sem fért be, nem? Bezzeg Hazard, meg Neymar... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 10., vasárnap 21:05

Matt009 írta:
Realista24 írta:Most esik le, Matt! Te vagy SzaboZe? Az sokmindent megmagyarazna. :lol:
Az meg ki a tököm? Nem volt más nevű accom. De azért most már leszallhatnal rolam, mert nekem nem ugy tűnik, hogy forumozok folyamatos csesztetese egy moderátorhoz méltó lenne.
En is kertem mar parszor valamit Tőled. Hiába. A túlzásokat meg hanyagold, es put sem kérek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 10., vasárnap 21:00

___Samy___ írta:
azért ne túlozzunk már, hol van még neymar a top 5-től? most tökmindegy, hogy csak a végső eredmény számít, akkor is a világ szégyene lenne, ha neymar ott ülne öltönybe az 5 legjobb játékos között

Hmmm a Te 5 játékosod jobban tetszik mint az enyém... Inkább Bale mint Robben...

Nobaz
Kedvenc játékosaid: Raul, Ramos, Casillas, Guti,

HozzászólásSzerző: Nobaz » 2013. november 10., vasárnap 20:57

Szerintem ebben az évben megérdemelné Ronaldo!
Vagy most vagy soha ....

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 10., vasárnap 20:55

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 10., vasárnap 20:40

Realista24 írta:Most esik le, Matt! Te vagy SzaboZe? Az sokmindent megmagyarazna. :lol:
Az meg ki a tököm? Nem volt más nevű accom. De azért most már leszallhatnal rolam, mert nekem nem ugy tűnik, hogy forumozok folyamatos csesztetese egy moderátorhoz méltó lenne.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 10., vasárnap 20:20

Spanyolból:CR, Messi
PL:Bale
Német:Swein, Ribery, Robben, Reus, Lewa
Francia:Ibra
Olasz:Cavani
Kb ennyi embert emelnék ki, de nálam, ha már top5:
CR, Messi, Ribery, Robben, Ibra