Azert eleg sarkos magyarazat, hogy mindenki egy lusta diszno.Sierra írta:Persze ez így van, jó dolog lenne egy kis testmozgás, de a világ 3. vagy 4. elhízottabb országáról beszélünk. Az emberek nagyon nagy része lusta bringára ülni, plusz diszkomfort lenne nekik mert hideg van, tekerni kell, elfáradnak stb.nmate írta: Szerintem meg fontos a kampány, fontos nyomatni ezt, ráadásul aki ülőmunkát végez annál pl. trombózis megelőzésének szempontjából elég jó dolog a kerékpározás. Hogy az egészségügybe is belevágjak, nagyon sok minden megelőzhető lenne és sok terhelést is levenne, ha az ember odafigyelne az egészségére kicsit - ez meg pl. egy win-win szitu.
Egyébként meg a pesti levegő se túl alkalmas állandó bringázásra, max ha valami spéci maszkod van.
- A futes miatt eleve szar a levego minosege.
- Nagyon kellemes, mikor kapod az arcodba a hideg levegot. De nem gond, veszel fel maszkot (simaszk is tokeletes, maximum mikor ut kozben beugrassz egy boltba, kicsit furan neznek rad), de akkor meg a szemuveg parasodik. Tudom, szemmutet.
- Ha nem oltozol fel rendesen, akkor tonkre teszed az izuleteidet, ha meg feloltozol, akkor a 90% leizzad. A legtobb munkahelyen zuhanyozni ugyse lehet, majd a wc-ben atoltozol meg vizes torolkozovel kicsit megmosod magad. A ruha szaritas ha nem is megoldhato, max veszel 2 szettet + amiben nap kozben vagy.
- De a fo erv nalam meg mindig az, hogy latom milyen sok kreten, mar koran reggel idegbeteg megy az utakon, nem hianyzik, hogy egyszer elussenek.
Mondjuk engem a 2 x 30-35 perc seta kikapcsol, szoval nem is banom a bicikli hianyat.