hát azért is írtam hogy egyrészt lusták vagyunk, másrészt télen ez elég élhetetlen opció sokak számára.h3x0r írta:Azert eleg sarkos magyarazat, hogy mindenki egy lusta diszno.
- A futes miatt eleve szar a levego minosege.
- Nagyon kellemes, mikor kapod az arcodba a hideg levegot. De nem gond, veszel fel maszkot (simaszk is tokeletes, maximum mikor ut kozben beugrassz egy boltba, kicsit furan neznek rad), de akkor meg a szemuveg parasodik. Tudom, szemmutet.
- Ha nem oltozol fel rendesen, akkor tonkre teszed az izuleteidet, ha meg feloltozol, akkor a 90% leizzad. A legtobb munkahelyen zuhanyozni ugyse lehet, majd a wc-ben atoltozol meg vizes torolkozovel kicsit megmosod magad. A ruha szaritas ha nem is megoldhato, max veszel 2 szettet + amiben nap kozben vagy.
- De a fo erv nalam meg mindig az, hogy latom milyen sok kreten, mar koran reggel idegbeteg megy az utakon, nem hianyzik, hogy egyszer elussenek.
Mondjuk engem a 2 x 30-35 perc seta kikapcsol, szoval nem is banom a bicikli hianyat.
Politika
Re: Politika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azert eleg sarkos magyarazat, hogy mindenki egy lusta diszno.Sierra írta:Persze ez így van, jó dolog lenne egy kis testmozgás, de a világ 3. vagy 4. elhízottabb országáról beszélünk. Az emberek nagyon nagy része lusta bringára ülni, plusz diszkomfort lenne nekik mert hideg van, tekerni kell, elfáradnak stb.nmate írta: Szerintem meg fontos a kampány, fontos nyomatni ezt, ráadásul aki ülőmunkát végez annál pl. trombózis megelőzésének szempontjából elég jó dolog a kerékpározás. Hogy az egészségügybe is belevágjak, nagyon sok minden megelőzhető lenne és sok terhelést is levenne, ha az ember odafigyelne az egészségére kicsit - ez meg pl. egy win-win szitu.
Egyébként meg a pesti levegő se túl alkalmas állandó bringázásra, max ha valami spéci maszkod van.
- A futes miatt eleve szar a levego minosege.
- Nagyon kellemes, mikor kapod az arcodba a hideg levegot. De nem gond, veszel fel maszkot (simaszk is tokeletes, maximum mikor ut kozben beugrassz egy boltba, kicsit furan neznek rad), de akkor meg a szemuveg parasodik. Tudom, szemmutet.
- Ha nem oltozol fel rendesen, akkor tonkre teszed az izuleteidet, ha meg feloltozol, akkor a 90% leizzad. A legtobb munkahelyen zuhanyozni ugyse lehet, majd a wc-ben atoltozol meg vizes torolkozovel kicsit megmosod magad. A ruha szaritas ha nem is megoldhato, max veszel 2 szettet + amiben nap kozben vagy.
- De a fo erv nalam meg mindig az, hogy latom milyen sok kreten, mar koran reggel idegbeteg megy az utakon, nem hianyzik, hogy egyszer elussenek.
Mondjuk engem a 2 x 30-35 perc seta kikapcsol, szoval nem is banom a bicikli hianyat.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kis faluban lakunk, ált. iskola és az ovi UGYANABBAN az utcában, egyikből átköpsz a másikba. Anya reggel KÉT utcával lejjebbről kocsival viszi a gyerekeket: kocsi leáll, suliba bekísér, BEINDÍT, majd gurul 30 métert, hogy bevigye az oviba?!?! (és utána nem dolgozni megy)
Ez az amit R24 meg sokat írtatok.. Lustaság (mi minden reggel cangázunk, ha meg eső van esernyővel megyünk, mert ennyiért nem röffen be a kocsi. pedig ugye futna rá)..
Nyilván kiragadott példa, de millió ilyen van..
Amúgy géza a kedvenc szociopatám.. Én már tavaly nov. óta inkább jegyrendszereznék , mint ársapka.. De hát akkor lehet háborogna a nép.. Pedig a végén tényleg muszáj lesz.
Ez az amit R24 meg sokat írtatok.. Lustaság (mi minden reggel cangázunk, ha meg eső van esernyővel megyünk, mert ennyiért nem röffen be a kocsi. pedig ugye futna rá)..
Nyilván kiragadott példa, de millió ilyen van..
Amúgy géza a kedvenc szociopatám.. Én már tavaly nov. óta inkább jegyrendszereznék , mint ársapka.. De hát akkor lehet háborogna a nép.. Pedig a végén tényleg muszáj lesz.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Nem kérdés. Ezért is tartunk ott ahol.Realista24 írta:Azt hittem ez mindenki szamara egyertelmunmate írta: Na, hát csak összefoglaltuk, hogy a probléma maga a magyar, hogy egy önző csövesbánat nép, mindig a saját érdeke az első, neki legyen jó, a többi le van szarva.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt hittem ez mindenki szamara egyertelmunmate írta: Na, hát csak összefoglaltuk, hogy a probléma maga a magyar, hogy egy önző csövesbánat nép, mindig a saját érdeke az első, neki legyen jó, a többi le van szarva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, hát csak összefoglaltuk, hogy a probléma maga a magyar, hogy egy önző csövesbánat nép, mindig a saját érdeke az első, neki legyen jó, a többi le van szarva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fehervaron amugy nem latsz ciganyt tomegkozlekedni, mert midnegyik egy szakadt audiban, merciben vagy bmwben nyomul, napi 2ezer ftert teletankol. A maradek meg lehuzza a nepet a plazanal.cart írta:Biztos ok is ciganyok azert mennek tomegkozlekedessel, vagy minimum budosekRealista24 írta:
Itt Becsben az MD, a CFO meg a CEO is tomegkozlekedessel jon irodaba, valamelyik vonattal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki lehet ragadni egy-egy peldat termeszetesen, meg lehet masra mutogatni, mintha csak itthon lenne gond a tomegkozlekedessel, egyszerubb.RealAsensio írta:Mondjuk akkor rendbe kellene tenni a tomegkozlekedest, pontos es tarthato menetrendekkel. Szerinted az normalis, hogy a parom a diplomaosztojat majdnem lekeste, mert 3 oraval hamarabbi vonattal tervezett menni biztos ami biztos alapon, es igy is pont beert, mert aznap 3 vonat maradt ki? Agglomeracioban basszus… hetkoznap! Es ez mar nem az elso, es nem is utolso ilyen volt.Realista24 írta: Az az igazsag, hogy magyar embernek derogal a tomegkozlekedes, a bicajozas, es a gyalog elmenni valahova, ami messzebb van 500 meternel.
Itt kezdodnek a gondok, nem ott, hogy 480 vagy 680 az uzemanyag vagy 800. Es igen Sierra, sokan azert is nem mennek alternativ modon, mert 480ert kapjak az uzemanyagot es nem normali piaci aron. Sot, most 480? Menjunk MINDENHOVA azzal.
Itt Becsben az MD, a CFO meg a CEO is tomegkozlekedessel jon irodaba, valamelyik vonattal. Es nem mintha itt nem lenne sok alja ember az allomasokon vagy a szerelvenyeken. Eleg megnezni a fopalyaudvart milyen es mennyi van hajlektalanbol, migransbol, stb.
P+R parkolokkal mi van? Vagy olyan nagy dolog megoldani, hogy az ember messzebbrol kimegy autoval az allomasra, leteszi, hazafele beul, elmegy az oviba a gyerekert, bevasarol, es hazaerkezik? Ezt sem tudjak megoldani.
Kicsi orszag vagyunk, es egy szimpla hetkoznapot nem tudunk megszervezni.
De tovabbra is abban latom a gondot, hogy a magyar ember inkabb pofekeli a draga benzint, a kocsiban meg a cigit, es ul 1,5 orat a dugoban, mintsem alternativahoz nyuljon.
Felreertes ne essek, a fejlesztes es karbantartas az allam dolga, de a hasznalatnak illene kulturaltnak lennie es nem telibeszarni, hogy ugysem en takaritom, meg mar amugy is ott van ket rago az ulesen, elfer a harmadik is, ami az enyem. Meg mar idehugyozott valaki, akkor en is ideengedem.
A cigit is nem azert kene letenni, mert 2000 Ft, hanem mert lassu halalt okoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Biztos ok is ciganyok azert mennek tomegkozlekedessel, vagy minimum budosekRealista24 írta:
Itt Becsben az MD, a CFO meg a CEO is tomegkozlekedessel jon irodaba, valamelyik vonattal.
Persze ez így van, jó dolog lenne egy kis testmozgás, de a világ 3. vagy 4. elhízottabb országáról beszélünk. Az emberek nagyon nagy része lusta bringára ülni, plusz diszkomfort lenne nekik mert hideg van, tekerni kell, elfáradnak stb.nmate írta: Szerintem meg fontos a kampány, fontos nyomatni ezt, ráadásul aki ülőmunkát végez annál pl. trombózis megelőzésének szempontjából elég jó dolog a kerékpározás. Hogy az egészségügybe is belevágjak, nagyon sok minden megelőzhető lenne és sok terhelést is levenne, ha az ember odafigyelne az egészségére kicsit - ez meg pl. egy win-win szitu.
Egyébként meg a pesti levegő se túl alkalmas állandó bringázásra, max ha valami spéci maszkod van.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mondjuk akkor rendbe kellene tenni a tomegkozlekedest, pontos es tarthato menetrendekkel. Szerinted az normalis, hogy a parom a diplomaosztojat majdnem lekeste, mert 3 oraval hamarabbi vonattal tervezett menni biztos ami biztos alapon, es igy is pont beert, mert aznap 3 vonat maradt ki? Agglomeracioban basszus… hetkoznap! Es ez mar nem az elso, es nem is utolso ilyen volt.Realista24 írta: Az az igazsag, hogy magyar embernek derogal a tomegkozlekedes, a bicajozas, es a gyalog elmenni valahova, ami messzebb van 500 meternel.
Itt kezdodnek a gondok, nem ott, hogy 480 vagy 680 az uzemanyag vagy 800. Es igen Sierra, sokan azert is nem mennek alternativ modon, mert 480ert kapjak az uzemanyagot es nem normali piaci aron. Sot, most 480? Menjunk MINDENHOVA azzal.
Itt Becsben az MD, a CFO meg a CEO is tomegkozlekedessel jon irodaba, valamelyik vonattal. Es nem mintha itt nem lenne sok alja ember az allomasokon vagy a szerelvenyeken. Eleg megnezni a fopalyaudvart milyen es mennyi van hajlektalanbol, migransbol, stb.
P+R parkolokkal mi van? Vagy olyan nagy dolog megoldani, hogy az ember messzebbrol kimegy autoval az allomasra, leteszi, hazafele beul, elmegy az oviba a gyerekert, bevasarol, es hazaerkezik? Ezt sem tudjak megoldani.
Kicsi orszag vagyunk, es egy szimpla hetkoznapot nem tudunk megszervezni.
- nmate
Szerintem meg fontos a kampány, fontos nyomatni ezt, ráadásul aki ülőmunkát végez annál pl. trombózis megelőzésének szempontjából elég jó dolog a kerékpározás. Hogy az egészségügybe is belevágjak, nagyon sok minden megelőzhető lenne és sok terhelést is levenne, ha az ember odafigyelne az egészségére kicsit - ez meg pl. egy win-win szitu.Sierra írta: Azt tartom hülyeségeknek, hogy ezt várják az emberektől sokan, rengeteg helyen olvastam már kommentben ezt. Aki akar/szeret, az úgyis bringára fog ülni, de a legtöbb ember nem ilyen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Felek nem erted, amit irtam.Szerintem ez pontosan olyan lesz mint a cigi, azt is megveszik 2000ft-ért ugyanúgy. Az autót is meg fogják tankolni 1000 vagy 1500-ért is szvsz. Persze valamivel kevesebb autós lesz, de kétlem, hogy számottevően csökkenne a budapesti autósok száma.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt tartom hülyeségeknek, hogy ezt várják az emberektől sokan, rengeteg helyen olvastam már kommentben ezt. Aki akar/szeret, az úgyis bringára fog ülni, de a legtöbb ember nem ilyen.nmate írta: Attól faszság, mert az emberek nagy százaléka nem ül bringára? Ezt nem értem.
Nem mindenkinek megoldás persze a bringa, de megint csak azt mondom: sokaknak lehetne. De egyébként még csak azt sem mondtam, hogy sokaknak lehetne, mert csak a saját példámat mutattam be, hogy dodge-oltam ki a tömegközlekedést. Itt nem én szűröm le rosszul a lényeget
nmate írta: Ja, hát ha megteheted ok. De átlag ember nem fogja tudni megtenni.
Szerintem ez pontosan olyan lesz mint a cigi, azt is megveszik 2000ft-ért ugyanúgy. Az autót is meg fogják tankolni 1000 vagy 1500-ért is szvsz. Persze valamivel kevesebb autós lesz, de kétlem, hogy számottevően csökkenne a budapesti autósok száma.Realista24 írta: Itt kezdodnek a gondok, nem ott, hogy 480 vagy 680 az uzemanyag vagy 800. Es igen Sierra, sokan azert is nem mennek alternativ modon, mert 480ert kapjak az uzemanyagot es nem normali piaci aron. Sot, most 480? Menjunk MINDENHOVA azzal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az az igazsag, hogy magyar embernek derogal a tomegkozlekedes, a bicajozas, es a gyalog elmenni valahova, ami messzebb van 500 meternel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt csak úgy lehet eredményesen csinálni, ahogy OV csinálta. Beküldeni a saját verőlegényeit a békés tüntetők közé, akik gyújtogatnak, dobálnak, törnek zúznak, épületet foglalnak el, rendőrt vagy tüntetőt vernek a cél érdekében, balhét csinálnak, elindítják a tömeget egy lázadás felé. Ehhez egy tökös ellenzék kell, beavatott ellenzéki sajtó, komolyan megtervezett akciók. Na ez nem lesz itt jó sokáighehetheoriginal írta:ez amugy mi, hogy ha sztrájkolsz - alapvető emberi jog -, akkor eltávolitanakM1Ö írta: Érdemes megnézni fókuszcsoport Ádámékat. 42 perc magyar valóság. Le is hozott már így reggel az életről...
hát égnie kellene az utcáknak bazmeg, politikusok lakóhelyei, pártházak előtt kéne lángolnia a luxus céges (értsd adófizetők pénzén vett) verdáknak, lámpavason kellene himbálóznia a nyakuknál odarögzített politikusoknak, es a fél döntéshozási joggal bíró közszférának, de nem bazmeg, rekord árbevétel black friday, na meg van pár bolond rissz rossz tanár, akiknek nincs jobb dolguk, mint tüntizni, felvonatozni a jó magyar államvasuton a nagy fővárosba, énekelni 3 versszakot, aztan hazamenni belefáradtan vagy a tévképzetben, hogy jelent ez bármit is
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Megénekelte Azahriah is, hogy "most legyen kicsit KUSS!" Ennyi... kussoljál és végezd a munkád.hehetheoriginal írta: ez amugy mi, hogy ha sztrájkolsz - alapvető emberi jog -, akkor eltávolitanak
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
Költői volt a kérdés termesztésenhehetheoriginal írta:hmm, honnan lehetne?
Attól faszság, mert az emberek nagy százaléka nem ül bringára? Ezt nem értem.Sierra írta: Jajj imádom ezt a bringázzunk akkor kocsi helyett mantrát. Jó nagy faszság. Az emberek nagy százaléka nem fog bringára ülni.
Nem mindenkinek megoldás persze a bringa, de megint csak azt mondom: sokaknak lehetne. De egyébként még csak azt sem mondtam, hogy sokaknak lehetne, mert csak a saját példámat mutattam be, hogy dodge-oltam ki a tömegközlekedést. Itt nem én szűröm le rosszul a lényeget
Ja, hát ha megteheted ok. De átlag ember nem fogja tudni megtenni.Sierra írta: hát kösz inkább fizetem az 1000ft-os benyát, minthogy ezeket napi szinten el kelljen viselnem.
Elnézést. De szerintem össze tudok kaparni még neked 300k embert, akik itt laknak, csak nincsenek bejelentve.Sierra írta:Ja amúgy nincs 2 millió, 1.7
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez amugy mi, hogy ha sztrájkolsz - alapvető emberi jog -, akkor eltávolitanakM1Ö írta: Érdemes megnézni fókuszcsoport Ádámékat. 42 perc magyar valóság. Le is hozott már így reggel az életről...
hát égnie kellene az utcáknak bazmeg, politikusok lakóhelyei, pártházak előtt kéne lángolnia a luxus céges (értsd adófizetők pénzén vett) verdáknak, lámpavason kellene himbálóznia a nyakuknál odarögzített politikusoknak, es a fél döntéshozási joggal bíró közszférának, de nem bazmeg, rekord árbevétel black friday, na meg van pár bolond rissz rossz tanár, akiknek nincs jobb dolguk, mint tüntizni, felvonatozni a jó magyar államvasuton a nagy fővárosba, énekelni 3 versszakot, aztan hazamenni belefáradtan vagy a tévképzetben, hogy jelent ez bármit is
thereisonly1ronaldo
Jajj. Milyen kérdés ez. Erre van a kormány, találja ki. A sok ellopott illetve feleslegesen elköltött euromilliók helyett pl a tömegközlekedést is lehetne fejleszteni.nmate írta: Valahonnan erre is meg kell teremteni a pénzt, szerinted honnan lehetne?