Nem hiszik el, pusztan ezt hitetik el.Puding írta:Nem azok, elhiszik hogy így volt.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Olvasva ezeket a híreket Magyarországról. Örülök hogy leléptem onnan 2017be.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Nem azok, elhiszik hogy így volt.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk ugyesen elertek, hogy a normal ar is jo legyen. Kifogyott a 480 mindenhol, igy mar jo volt a premium. Ahhoz kepest olcso lesz a normal, ha lesz.nmate írta: Dehogy késtek, MOL előző hónapban rekord nyereséggel zárt, kis kutak ellenben megfojtva.
Egyébként nyilván épeszű kormányzás alatt szó sem lett volna ársapkáról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Dehogy késtek, MOL előző hónapban rekord nyereséggel zárt, kis kutak ellenben megfojtva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk ezzel a dontessel ugy egy evet kestek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Igen? Elnézést totál rosszul emlékeztem, hogy a háborura leptek gyors. De még egy februári cikket is megnéztem. Párdon. Biztos Hernádi is csak rosszul emlékszik
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
21’ novembere óta van árstop, vagy rosszul emlékszem? Lényegen nem változtat csak jöttem kötekedniPad'em írta:Feb 25-én tört ki a háború, 28-án vezették be az árstopot. De amúgy igen, hülyék, bár ilyen finoman fogalmazni velük kapcsolatban nem lennék képes, úgyhogy inkább nem is teszem.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
tavaly november óta van ársapka az üzemanyagonPad'em írta:Feb 25-én tört ki a háború, 28-án vezették be az árstopot. De amúgy igen, hülyék, bár ilyen finoman fogalmazni velük kapcsolatban nem lennék képes, úgyhogy inkább nem is teszem.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
2021 nov. 15. óta volt fixálva az üzemanyag.Pad'em írta:
Feb 25-én tört ki a háború, 28-án vezették be az árstopot. De amúgy igen, hülyék, bár ilyen finoman fogalmazni velük kapcsolatban nem lennék képes, úgyhogy inkább nem is teszem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Pad'em
Feb 25-én tört ki a háború, 28-án vezették be az árstopot. De amúgy igen, hülyék, bár ilyen finoman fogalmazni velük kapcsolatban nem lennék képes, úgyhogy inkább nem is teszem.Caraway írta: Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Ma 23:00-tol szunik meg, nem mintha a magasabb aron lehetne kapni majd holnaptol
hogy megtanítatták hernádi "hotvátoknál körözött" zsolttal hogy mit kell mondanicart írta: Ja azt mondjak a brusszeli olaj szankciok miatt nem lehet fenntartani tovabb az arstoppot
nem nekünk mondják ezeket hanem a szavazóiknak, ők benyalják simánEzek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
valamelyik univerzumban:
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ezek nagyon hulyek. Aztmondja az arsapka eleve a szakciok miatt alakult ki, mikozben hamarabb volt arsapka mint haboru bazdmeg.
- BlancoMark
A tegnap bevezetett szankcio okozta a mult hettol fennallo hianyt, teljesen egyertelmu.cart írta: Ja azt mondjak a brusszeli olaj szankciok miatt nem lehet fenntartani tovabb az arstoppot
Ja azt mondjak a brusszeli olaj szankciok miatt nem lehet fenntartani tovabb az arstoppot
Nincs benzin mert brusszel?Caraway írta: Igy a semmibol 22;30kor kormanyinfo Gulyassal es Hernadival.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Igy a semmibol 22;30kor kormanyinfo Gulyassal es Hernadival.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Fogalmam sincs, hogy lehetett így félreérteni amit írtam, de címet mindenképp adj privátban, rendezzük a pofon dolgot.Blowfish írta:Valakinek pofonból is kettő kell, vagy egy nagy...Realista24 írta:
Nem értelek. Mi az hogy nem ment bele csak fránya 34 liter. Azert nem ment bele, mert fullon voltal. Korábban az volt a baj, hogy csak 10 meg 20 litert kaptál. Utána meg hogy nem tudtál 50ez tankolni mert már tele volt a tank.
Mi többet akartál ennél?
Nem voltam elégedetlen, csak teljes káosz volt, hogy bármit akarok tenni, nem lesz elegendő, hogy eltudjak jutni az utam végcéljára, utána pedig lehetőség lett volna 480-ért maxolni, de már meg volt a dolog ugyan apránként, de sikerült. Hálát adtam Istennek már a 10 liter miatt is, amivel megvolt az összesen 30, azzal pedig már simán eljuthattam volna körbe a városon is többször akárhová... Mindegy 48 órája nem tudtam már aludni, amikor ezt írtam, fogjuk arra, de még most visszaolvasva sem értem, hogy miért hangzott ilyen stílusúnak, semmi köze nem volt hozzá amit végül mondani szerettem volna.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Kizárólag vele együtt, értjük mi.BlancoMark írta: En hehe utan be nem megyek ezekre a helyekre