szerintem nem lóg ki.Amúgy a Puskás-díj jelöltjeinél, hogy merülhetett fel Neymar gólja? Szép volt, de a top10-hez köze nincs..
ami kilóg, az az ibráé, de felfele.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 12., kedd 16:07
szerintem nem lóg ki.Amúgy a Puskás-díj jelöltjeinél, hogy merülhetett fel Neymar gólja? Szép volt, de a top10-hez köze nincs..
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 12., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 12., kedd 15:48
ez nagyon kemény geci.tárdjal
HozzászólásSzerző: angus » 2013. november 12., kedd 15:41
ezek vajon honnan szedik az értesületlenségeiket? ha el is menne, tuti szaladna guaridola után, de nem fog.“Messi komolyan fontolóra vette, hogy elhagyja a Barcelona csapatát” – írja a Punto Pelota. Francois Gallardo szerint a Real Madrid jövő nyáron az Adidas segítségével együtt megpróbálja a lehetetlent, és ajánlatot fog tenni az argentin játékosért.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 12., kedd 14:59
Csak foglalnák a helyet a távolkeleti turistáktól... Ami még rosszabb,lehet hogy meg is ijesztenék őket... és az ultrák nem vesznek meg minden szart az ajándékboltban,kezdve a Real Madridos malacperselytől,egészen a Real Madridos bébiétellel bezárólag... A jelmondat:CSEND,REND,FEGYELEM...Nem is értem... Meg amúgy is,én több ultrát engednék be,ők ugyanúgy kifizetik a jegyet/bérletet,viszont a hangulat,szurkolás 1000-szer jobb lenne.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 12., kedd 14:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 12., kedd 12:02
Nefélj,ha nálunk játszana,hörögve követelnék a szurkerek a 3-ba.... (Jó,te nem,te elzavarnád inkább nyírakozni ):lol: kb fordítva lenne.
HozzászólásSzerző: kimber » 2013. november 12., kedd 11:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 11., hétfő 17:35
Nem,neki már csiszolják a gyémántlabdát...M1Ö után
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 11., hétfő 16:33
El Blanco írta:tárdjal
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 11., hétfő 16:14
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 11., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 11., hétfő 15:56
kb fordítva lenne.Érdekes lehetne tudni,hányan raknák Balet top 5-be ha nem itt játszana.... Valamint azt,mennyien tennék Neymart top 5-be ha nálunk játszana
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 11., hétfő 14:57
A Ronaldo-Messi-Ribéry hármassal egyetértek, Schweinsteigerrel azért nem feltétlenül, mert igazából ebből a Bayernből gyakorlatilag akárkit ki lehetne emelni a francián kívül, Lahm, akár Robben, bár Schweini is beférne. Nálam talán inkább Lahm lenne a nyerő ebből a hármasból.morientes írta:Addig is az én ötösöm:Ronaldo,Messi,Ribery,Svájnstájger,Yaya Toure...de még nálam egyenlőre megelőzi a két említett úriembert Suarez és Falcao is....
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 11., hétfő 12:21
Érdekes lehetne tudni,hányan raknák Balet top 5-be ha nem itt játszana.... Valamint azt,mennyien tennék Neymart top 5-be ha nálunk játszanaNeymar? Ez valami vicc? Tavasszal még csípőretett kézzel állt nagyképűen a brazil buszsofőrökkel szemben, a konfő kupán már akkora kapitális túlzást kapott amit én sok évtizedes pályafutásom alatt még TALÁN nem is tapasztaltam.
HozzászólásSzerző: El Blanco » 2013. november 11., hétfő 11:54
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 11., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. november 11., hétfő 0:52
>>>Matt009 írta:Én akkor leszek Benzemaval elégedett, ha ő is be fogja az olyan helyzeteit verni. Csak hát emberünk 4 éve bizonygatja, hogy nem igazán veri be ezeket. A golpasszait meg ne hozza elő senki, mert Bale is szallitja a golpasszokat.
Ehhez annyit, hogy Mourinho utolsó évében, mikor Benzema olyan szar és hullámzó teljesítményű volt, akkor is 20 gólpasszt jegyzett, a legtöbbet (igen, Özilnél is többet) abban a szezonban, kevesebb perccel mint a német excsapattársa. (Sajnos Özil statját már levették a realmadrid.comról, de ha jól rémlik, Neki olyan 18-19 lehetett.)Matt009 írta:Érdekes Özillel szemben is elfogyott a türelem sok embernél, pedig a 3 itteni éve alatt ő is produkált minimum másfél jó évet, de amikor gyenge volt, a gólpasszokat azért akkor is szállította valahogy.
Azt írták, hogy Pellegrini évét és Mourinho utolsó évét leszámítva:Matt009 írta:Én leírtam tényként azt, hogy hullámzó teljesítményt produkált Benzema. Erre itt jöttök, hogy Mou utolsó évét leszámítva... Meg Mou első évét leszámítva, mert nem véletlen hozták a nyakára Adebayort mikor Higu lesérült. Tehát volt 1,5 év a 4 évből, amikor jó volt, de azért bízzunk benne. Idén is volt egy kuka 2 hónapja, most volt 3-4 meccse, ahol jól játszott, már megint mindenki el van ájulva tőle.
Akkor négy évből levonunk kettőt, az kettő. Ahhoz mérten a 1,5 már egész pofás, nemde?!primrose írta:...Mou utolsó évét leszámítva, a portugál edző alatt többnyire jól teljesített, de az utolsó évében az egész csapat gyenge volt, kivéve CR-t. Az első évében meg... Pelle szinte felváltva játszatta Higuval, ráadásul egy teljesen új közegben volt, meg új országban. ...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 10., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 10., vasárnap 22:35
Az irónián kívül egyetértek, viszont a menetelő Dortmundból is ki lehetne emelni egy-két embert. Gündogannak hatalmas tavasza volt és remekelt a BL-ben és nálam Reus előtt lenne, de mivel sérült egész ősszel, ezért inkább Marco. Szóval: Ronaldo, Ribery, Messi, Reus és Bale. Indoklás: Ronaldo, Messi egyénileg, Ribery a Bayern legjobbja, Reus a BVB és Bale a PL legjobbja. Ibra nálam sem tényező, de attól még fantasztikus játékos.R.M.C.F írta:
CR és messi vita nélkül ugye,utánuk a tavaszt nézve egyértelműen bale, majd a BM húzóemberei a következőek,mivel a BM csapatmunkát végzett kiemelkedően,mig Bale egyedüli munkát végzett egy gyengusz csapatban,ahonnan pirosra pofozta a sok PL nagymenőt,nem is akármilyen focival és utánozhatatlan gólokkal.
Ibra? Becsülöm hogy nem adta le .......de a fra ligában nem akkora érték a tutibugi.Ott jelentősen gyengébbek az ellenfelek,mint a PD és PL vagy a Bundeswerkben.
Neymar? Ez valami vicc? Tavasszal még csípőretett kézzel állt nagyképűen a brazil buszsofőrökkel szemben, a konfő kupán már akkora kapitális túlzást kapott amit én sok évtizedes pályafutásom alatt még TALÁN nem is tapasztaltam.
....esetleg özil megkaphatná.....
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem