Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo
A nője insta storyban vergődik.
Mondjuk ezt mindig utáltam és nevetségesnek tartottam, hogy a női csaladtagjait használja szócsöveként a social mediaba.
Hát ez nekem annyira férfiatlan.
Meg nehogymán az asszony pofázzon bele a fociba...hát mennyire komolyan vehető ez így?
Mondjuk ezt mindig utáltam és nevetségesnek tartottam, hogy a női csaladtagjait használja szócsöveként a social mediaba.
Hát ez nekem annyira férfiatlan.
Meg nehogymán az asszony pofázzon bele a fociba...hát mennyire komolyan vehető ez így?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mennek vissza oda, ahol voltak CR es Pepe elott.Babinho írta: Hát Bruno kiteheti a nagy semmit amit eddig elért, portugália megnézheti magát Pepe, Ronaldo visszavonulása után az ilyen suttyókkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát Bruno kiteheti a nagy semmit amit eddig elért, portugália megnézheti magát Pepe, Ronaldo visszavonulása után az ilyen suttyókkal.
Nagyon sajnálom CR-t, de ugye ez semmilyen elvárás nem lehetett tőlük hogy győznek. Kimaxolta az EB győzelemmel a portugál válogatottban a lehetőségeit.
Nem tudom lemondja e, de le kéne, nincs itt olyan mag, ami miatt érdemes lenne folytatni. Engedje el ezeket a rossz energiákat, amik az elmúlt másfél évben érték, menjen és bríllírozzon még egy utolsót nyomás nélkül.
Nagyon sajnálom CR-t, de ugye ez semmilyen elvárás nem lehetett tőlük hogy győznek. Kimaxolta az EB győzelemmel a portugál válogatottban a lehetőségeit.
Nem tudom lemondja e, de le kéne, nincs itt olyan mag, ami miatt érdemes lenne folytatni. Engedje el ezeket a rossz energiákat, amik az elmúlt másfél évben érték, menjen és bríllírozzon még egy utolsót nyomás nélkül.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szinte biztos, Brunoval valószínű a MUs dolog miatt. Na de az a kis csicska kozepszer is mehet vissza álmai csapatába, egy hatalmas nulla volt amikor kellett, ranezek és az a szó jut eszembe, hogy vesztes. Egyik se viheti Ronaldo cipőjét.Professore írta: Ez csak egy megérzés de nekem úgy tűnt csapaton belül is volt feszko. Mármint régebben azért lejött hogy o a vezér, ha intett hogy presszingelni kell akkor megmozdult a csapat, fel tudta tüzelni a bandát (akár a kispadról is) stb. Most meg ignoralták többnyire főleg Bruno. Aztán lehet kepzelödök.
Sajnálom hogy így ért véget a válogatott karrierje.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hat en mar ittam meccs kozbe de ezt majdnem megkonnyeztemCsabi írta: hát azért kurvára sajnáltam itt a végén.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert az eb-re egy masik edzonel meg siman benne lesz a keretben, persze ha nem az al nassr-ban vagy inter miami megy.Sajnálom hogy így ért véget a válogatott karrierje.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is így láttam úgyhogy leszophatja magát mind 100 év szenvedést kívánok a portugál válogatottnak meg a unitednek is. Jussanak a juve sorsáraProfessore írta: Ez csak egy megérzés de nekem úgy tűnt csapaton belül is volt feszko. Mármint régebben azért lejött hogy o a vezér, ha intett hogy presszingelni kell akkor megmozdult a csapat, fel tudta tüzelni a bandát (akár a kispadról is) stb. Most meg ignoralták többnyire főleg Bruno. Aztán lehet kepzelödök.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Mester77
Én is ezt láttamProfessore írta: Ez csak egy megérzés de nekem úgy tűnt csapaton belül is volt feszko. Mármint régebben azért lejött hogy o a vezér, ha intett hogy presszingelni kell akkor megmozdult a csapat, fel tudta tüzelni a bandát (akár a kispadról is) stb. Most meg ignoralták többnyire főleg Bruno. Aztán lehet kepzelödök.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ez csak egy megérzés de nekem úgy tűnt csapaton belül is volt feszko. Mármint régebben azért lejött hogy o a vezér, ha intett hogy presszingelni kell akkor megmozdult a csapat, fel tudta tüzelni a bandát (akár a kispadról is) stb. Most meg ignoralták többnyire főleg Bruno. Aztán lehet kepzelödök.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem elo lesz azert meg egyszer veve, hogy milyen szar vesztes, hogy nem gratulalt a marokkoiaknak
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én abbahagynám a helyében azonnal. Szopja le magát az összes portugal meg manchesteri meg minden ujságíró. Nem lenne miről írni a sok buzinak legalább.ELSiete írta: Sokat kapott idén, méltatlan ahogy a média és jó pár hozzá (nem) értő edző őt kezelte. Szívből kívánom, hogy lássuk még valahol, csak egy picit is ragyogni.
Egyre látom hova, merre tart a mai foci... Egyre inkabb érzem a hiányát...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Sokat kapott idén, méltatlan ahogy a média és jó pár hozzá (nem) értő edző őt kezelte. Szívből kívánom, hogy lássuk még valahol, csak egy picit is ragyogni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ozil korrekt posztot tolt instan/twitteren. Hakimi is kitett most egy kepet C-vel.
Kicsit megmozdulhatna a sportvilag a sok kattintasgenerator origo szintu "ujsagiro" ellen.
Kicsit megmozdulhatna a sportvilag a sok kattintasgenerator origo szintu "ujsagiro" ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Iniesta bőven elit volt , emberileg és játékosként is.hehetheoriginal írta: Iniesta egy csendes kis elfeledett jatekos, par evig elit volt, de hozza hasonlo kaliberbol szinte tengert lehet rekeszteni, legalabb rogton 50 jatekost tudnek irni az elmult 30 evbol, aki bar posztra nem, de fotballistakent hasonlo kvalitas.
Ceronaldo ezeknel nagyobb kaliber, tobbet tett le az asztalra, minden teren jobb es nagyobb jatekos egy iniestanal vagy xavinal, szoval persze hogy nala kiemelt dolog.
Nem mellesleg Vb-Eb győztes és nem a kispadról nézte végig.
Az , hogy te semmit nem látsz benne az egy dolog. De ő azért felső polcos kp volt. Ott pedig nem sokan vannak. Max úgy minden posztról összeszedve lesz pár ember.
- h3x0r
Ez nem is kérdés. Csak szembetűnő, hogy ugyanazoknál a magyar/angol megmondó személyeknél ott a kettős mérce.hehetheoriginal írta: Oke, legyen igazad, de melyik a nagyobb kaliber vilagszinten?
Ceronaldo vagy iniesta?
Jol mutatja, hogy mennyit beszelnek egyikrol vagy masikrol.
- hehetheoriginal
Oke, legyen igazad, de melyik a nagyobb kaliber vilagszinten?
Ceronaldo vagy iniesta?
Ceronaldo vagy iniesta?
thereisonly1ronaldo
Mesut still assisting.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Milyen elfeledett? Barmikor szoba kerulnek a legjobb kozeppalyasok, vagy a tavalyi menetelesunk alatt, hogy a CKM a legjobb kozeppalyas trio ever, nem volt olyan, hogy valaki ne emlitse meg a Xavi, Iniesta, Busquets triot.hehetheoriginal írta: Iniesta egy csendes kis elfeledett jatekos, par evig elit volt, de hozza hasonlo kaliberbol szinte tengert lehet rekeszteni, legalabb rogton 50 jatekost tudnek irni az elmult 30 evbol, aki bar posztra nem, de fotballistakent hasonlo kvalitas.
Ceronaldo ezeknel nagyobb kaliber, tobbet tett le az asztalra, minden teren jobb es nagyobb jatekos egy iniestanal vagy xavinal, szoval persze hogy nala kiemelt dolog.
- hehetheoriginal
Iniesta egy csendes kis elfeledett jatekos, par evig elit volt, de hozza hasonlo kaliberbol szinte tengert lehet rekeszteni, legalabb rogton 50 jatekost tudnek irni az elmult 30 evbol, aki bar posztra nem, de fotballistakent hasonlo kvalitas.
thereisonly1ronaldo