rashidm írta:
rikko írta:
Mondjuk tesz is a közösbe rendesen. Így nem a semmire lehetne azt mondani, hogy VB győztes.
Az a bajom ezzel a Messi kultusszal (és sztem guti is erre akart kilyukadni, ha nem tévedek), hogy már-már ott tartunk, hogy a “valahavoltlegjobbésnemlesznalajobb” játékosnak van kikiáltva a média és a szurkolok között. Ha még nyerne egy vb-t valahogy (most hogy mennyire lenne megérdemelt, az mindegy is), ott akkora fel szopas lenne, hogy minimum a következő ket aranylabdát is odaadnak neki… kis túlzással Isten lenne a szemükben. Bár valakinél már most is az. A másik meg - amit már leírtak sokan korábban - ez a durva kettős mérce. Messi a jofiu, de azert lefejelt meg lekopott játékost, belerugta a labdát a nézők köze… és erre ki emlékszik? A messi fanok közül senki. Ha ez nem lenne, és a helyen lenne kezelve, akkor nem lenne ennyire bicskanyitigato Messi.
CR is fel lett szopva az EB győzelem alkalmával. Aztán köze nem volt hozzá (döntőhöz). Az oldalvonal mellett kalimpalt és játszotta a főnököt. Közben meg az a srác aki eldöntötte úgy háttérbe volt rakva, mintha nem is játszott volna.
Messi egy kis suttyó, soha nem kedveltem, de a tudását nem elismerni az kabaré. Na mármost a jelenlegi elődöntőben kb miatta vannak ott. Amikor kellett hozta az extrát.
A goodboy státuszt én nem értem nála, mert vannak/voltak meredek dolgai. Adócsalás, stb ...
De pl azt itt is elfelejtitek, hogy a hollandok azért bőven tettek érte, hogy beszoljon nekik.
Nézők közé rúgott labda az egy pillanatnyi agyroham , de nem elfogadható eset.
Van megkülönböztetés a két játékos között ez tény, de CR bőven tett a nagy pofajaval azért, hogy kikezdjék. Az más kérdés, hogy igaza volt v sem.