VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 13., kedd 5:27

'shutterisland írta: szerintem ket borzaszto elodonto utan mindenkit pofanvagnak egy horvat-marokko dontovel. :mrgreen:

egyebkent ha nem nyerik meg az argentinok, huzzak be lukaek, tole abszolut nem sajnalnam.

nem tudom, esetleg lehetne egy szavazas "kit szeretnel vilagbajnoknak", kivancsi vagyok a forum akaratara es hogy csababarca meg rikkon kivul nyom e meg valaki argentinokra. :mrgreen:
Parancsolj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 13., kedd 0:01

szerintem ket borzaszto elodonto utan mindenkit pofanvagnak egy horvat-marokko dontovel. :mrgreen:

egyebkent ha nem nyerik meg az argentinok, huzzak be lukaek, tole abszolut nem sajnalnam.

nem tudom, esetleg lehetne egy szavazas "kit szeretnel vilagbajnoknak", kivancsi vagyok a forum akaratara es hogy csababarca meg rikkon kivul nyom e meg valaki argentinokra. :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 12., hétfő 22:17

Kezdjük is el a Messi felszopást lazán, szépen lassan, úgy is meg kell a VB címe után barátkozni vele, élvezzük ki amíg Maradona a futballisten Argentínában egy pár napig még, mert utána jön a worldwide Messi uralom :mrgreen:

The Day Maradona & Messi Were Teammates
1:30nál azt a bevonulást baszod :lol: hatalmas forma volt az öreg :lol:

Azért sajnálja az ember, hogy a régi nagyokat nem láthatta játszani :agree:

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2022. december 12., hétfő 21:46

Volt már? https://twitter.com/i/status/1601902963068633088 :mrgreen:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. december 12., hétfő 18:03

Az a Jézus papucs zokni kombi azért nem semmi :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 12., hétfő 16:34

bőgjél is b+, meg tapogasd te is a lábát, mintha azon múlna, hogy utána kihagyd a tizit utána, meg egy egyeneset ne tudj a labdába rúgni :lol: :(
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 12., hétfő 15:18

senki se tudja, de rendszeresen voltak hirek, hogy folyamatosan halnak meg a munkások a lófasz munkavédelmi dolgok és a mindennapos körülmények között.

ami infok vannak, hogy hogy kezelik a szurkolókat, milyen ellátást, milyen szolgáltatást kapnak a pénzükért, akkor el lehet képzelni milyen állati körülmények voltak az építőmunkák alatt.
thereisonly1ronaldo

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2022. december 12., hétfő 15:13

Most olvasom....lehet, hogy le vagyok maradva és volt már téma, hogy 2011 és 2019 között a helyszínek építése közben 6500 munkás halt meg. Ez egy valós szám, ilyen valóban létezik?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 14:49

Remy írta: De :lol: Fuggetlenul a meccstol, ha kapsz a meccsen X tizit, meg fujhat szarul a biro. Ami jar az jar, nehogy mar ajandeknak vagy konnyitesnek szamitson a tizi, mikor egyertelmu esetekrol van szo.
Nem irta senki, hogy ajandek. Arrol van szo, hogy nem csaltak el toluk buntetot, holott te erre utaltal a BOTRANYOS kifejezessel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 12., hétfő 14:43

De :lol: Fuggetlenul a meccstol, ha kapsz a meccsen X tizit, meg fujhat szarul a biro. Ami jar az jar, nehogy mar ajandeknak vagy konnyitesnek szamitson a tizi, mikor egyertelmu esetekrol van szo.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2022. december 12., hétfő 14:36

Realista24 írta: Szerintem a masodik is siman adhato volt. Akkor talan felhuznam a szemoldokom, hogy ha vall a vallal erintkezett volna, de emlekeim szerint nagyjabol a hataba allitotta a vallat.
Illetve tovabbra is baromsag volt barmilyen kontakt, eselye nem volt a labdara.

Na es ha mar botranyos jatekvezetes, akkor ez kivalo alkalom lett volna, hogy azt mondjak, bar szabalytalan volt Theo, az angol amugy sem erte volna el a labdat, ezert nincs tizi.
Mindkettő sima tizi. Tudtommal, az amerikai focival ellentétben, itt nincs olyan mérlegelési lehetősége a birónak, h megjátszható volt-e a labda vagy sem. Buta volt a Theo, hátulról full fölöslegesen beleronyolt.
Azt meg, h az angolok igy is nyávognak a biróra, h kaptak két 11-t, ez egyszerűen szánalmas.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 13:40

'shutterisland írta: mindket tizi sima szerintem, az elsot a holdrol is lehetett latni, a masodikhoz mondjuk kellett a visszajatszas, ahol latszik, hogy milyen buta volt theo.
az upa vs kane az nekem 50-50-nek tunt, de ott gondolom ugy iteltek meg, hogy ha fault is volt, meg a vonal elott kezdodott, szabit meg nem fuj be igy a var.

kisebb szituknal (nehany fault mezonyben, bedobas remlik meg meg ilyen aprosagok) fujt a franciaknak.
ezek amugy benne vannak minden meccsben, csak ritka, hogy ilyen aranyban az egyik csapat karara.
Ritka? Hat nem Barca drukker vagy? :lol:

Mas: az argentin jatekosok elvileg specifikusan fogjak hergelni a horvatok par jatekosat, hogy a 60. perc korul mar emberelonyben legyenek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 12., hétfő 13:37

mindket tizi sima szerintem, az elsot a holdrol is lehetett latni, a masodikhoz mondjuk kellett a visszajatszas, ahol latszik, hogy milyen buta volt theo.
az upa vs kane az nekem 50-50-nek tunt, de ott gondolom ugy iteltek meg, hogy ha fault is volt, meg a vonal elott kezdodott, szabit meg nem fuj be igy a var.

kisebb szituknal (nehany fault mezonyben, bedobas remlik meg meg ilyen aprosagok) fujt a franciaknak.
ezek amugy benne vannak minden meccsben, csak ritka, hogy ilyen aranyban az egyik csapat karara.

node
Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane

HozzászólásSzerző: node » 2022. december 12., hétfő 13:00

oroszisti írta:
alexoxladjackoxi írta:

Ami jár az jár. Ettől függetlenül Sakát folyamatosan faragták, aminek kb. a felét ha lefújták. Az első francia gól is egy Saka elleni szabálytalanság után született. Elég egyértelműen lejtett a pálya, befújt tizenegyesek ide vagy oda.
Ezt a masodik tizenegyest olyan egyertelmunek irja mindenki. Nekem pl pont ez a bajom a mai focival. Egy kis kontakt es mar szabadrugas minden. Nem volt az semmi, kis kemenykedes, boven belefer.
"kis kontakt"? Hátulról teljes tempóval beleszaladt vállal úgy, hogy a labdát nem is nézte, csak a babát. Sosem értettem, hogy ha egyszerűen nettó idióta a védő (mert ugye itt a csatárnak esélye sem lett volna megjátszani a labdát), az miért befolyásolná a szabálytalanság és így a tizenegyes megítélést. A játéknak az is része, hogy a játékos használja az eszét (már ha van neki).

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 12:06

Daniele Orsato fujja Modricek meccset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 12:00

oroszisti írta:
alexoxladjackoxi írta:

Ami jár az jár. Ettől függetlenül Sakát folyamatosan faragták, aminek kb. a felét ha lefújták. Az első francia gól is egy Saka elleni szabálytalanság után született. Elég egyértelműen lejtett a pálya, befújt tizenegyesek ide vagy oda.
Ezt a masodik tizenegyest olyan egyertelmunek irja mindenki. Nekem pl pont ez a bajom a mai focival. Egy kis kontakt es mar szabadrugas minden. Nem volt az semmi, kis kemenykedes, boven belefer.
Szerintem a masodik is siman adhato volt. Akkor talan felhuznam a szemoldokom, hogy ha vall a vallal erintkezett volna, de emlekeim szerint nagyjabol a hataba allitotta a vallat.
Illetve tovabbra is baromsag volt barmilyen kontakt, eselye nem volt a labdara.

Na es ha mar botranyos jatekvezetes, akkor ez kivalo alkalom lett volna, hogy azt mondjak, bar szabalytalan volt Theo, az angol amugy sem erte volna el a labdat, ezert nincs tizi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2022. december 12., hétfő 11:48

Realista24 írta: Messiek imai meghallgattattak, Lahozt hazakuldtek a VBrol.
Mondjuk, amikor mi szidjuk a bírót, akkor jön 1-2-3 meccses eltiltás, de gondolom az most el fog maradni.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2022. december 12., hétfő 11:35

alexoxladjackoxi írta:
cart írta: Még mindig nem értem hogy merülhet fel a részre hajlás ha befújt 2 büntetőt is a franciák ellen. Ezen kívül a sárga lapok és a szabálytalanságok száma is több volt a franciáknál.
Vagy a statisztikai melyik része támasztja alá ezt az állítást?
Ha valakit elő lehet venni az Harry Kane lenne.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. december 12., hétfő 11:00

Realista24 írta:
Realista24 írta: Deschamp marad 2024ig a kapitány.
Zidane hova tart akkor?
Ancelotti has informed the Brazilian NT that he intends to end the season with Real Madrid and would accept the offer in June 2023.
@brunoandrd

If you know what i mean... :shifty:
Egy jó mourinho? :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 12., hétfő 10:52

Realista24 írta: Deschamp marad 2024ig a kapitány.
Zidane hova tart akkor?
Ancelotti has informed the Brazilian NT that he intends to end the season with Real Madrid and would accept the offer in June 2023.
@brunoandrd

If you know what i mean... :shifty:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: