VB - 2022
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2022
Szerintem horvát-francia döntő lesz megint, ezen a vb-n sose jön tisztán a papírforma. Meg nem is mondanám akkora papírformának az argentínokat.
Azért kemény ha megnézzük ezt a négyest, 3 csapat akit gyakorlatilag lehetetlen megverni kieséses meccsen, plusz a franciák, akik egyrészt kiemelkednek tehetségben, másrészt lemennek kutyába ha kell és tudnak nyerni úgy is.
Grízes nem rossz amúgy, bár kicsit pontatlan, de ha lenne töke az edzőnek, Camát fixen beküldené helyette 60 perc után, szétdarálná az ellent.
Azért kemény ha megnézzük ezt a négyest, 3 csapat akit gyakorlatilag lehetetlen megverni kieséses meccsen, plusz a franciák, akik egyrészt kiemelkednek tehetségben, másrészt lemennek kutyába ha kell és tudnak nyerni úgy is.
Grízes nem rossz amúgy, bár kicsit pontatlan, de ha lenne töke az edzőnek, Camát fixen beküldené helyette 60 perc után, szétdarálná az ellent.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erdekes, nalam Griezmann pont egy jo arcat mutatja a valogatottban. Alig van nemi ripacskodas, alarendeli magat a csapatnak, kb. ugyanez van Pogbaval is, ha a cimeres mezt huzza magara.RealMadridFanatic írta: En is inkabb ezt latom ebben. Soha nem tudtam nekik szurkolni. Mindig akad par egyeniseg akit csipek onnan (bar ok javareszt "franciak"), de osszessegeben nem szeretem oket. Sokat segitenek a Griezmann-fele bohocok is.
Nalam Zidane hozta meg a franciak szeretetet, amit Karim vitt tovabb. A jovoben mar erdekesebb a kerdes, de ha Csucsu es Cama fix kezdokent lesznek, fogok tudni ertuk szurkolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bennem gyerekként 98 és 2000 is örök nyomot hagyott, hogy ne tudjak szurkolni a bagetteseknek
- RealMadridFanatic
En is inkabb ezt latom ebben. Soha nem tudtam nekik szurkolni. Mindig akad par egyeniseg akit csipek onnan (bar ok javareszt "franciak"), de osszessegeben nem szeretem oket. Sokat segitenek a Griezmann-fele bohocok is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem a magyar emberek 80%-a zsigerbol utalja a franciakat. Valaki tudja, hogy miert, a tobbseg meg csak megy a tomeg utan.'shutterisland írta: na, azert meglepo ez a komoly horvat foleny.
tudom, hogy modric miatt, de hat a franciaknal van egy tchouameni,cama,varane (+benzema) kombo, akik azert elegge a forum szive csucskei.
gondolom a kisk*cs*g effekt ?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
na, azert meglepo ez a komoly horvat foleny.
tudom, hogy modric miatt, de hat a franciaknal van egy tchouameni,cama,varane (+benzema) kombo, akik azert elegge a forum szive csucskei.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azert nincspheco írta: Szerintem a "Mindegy, csak ne Messi" opció nyerne toronymagasan
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem a "Mindegy, csak ne Messi" opció nyerne toronymagasan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor ne szavazz, ha egyik sem. Meg tudom, van a mindegy, leszarom ki nyer kategoria is.hehetheoriginal írta: A kerdesre valaszolva kellene egy 5. opcio is, megpedig a senkit, hogy rohadjon meg mind egy vödör szarban.
Itt hallottatok eloszor, ervenyesul a papírforma, argentin francia donton tucsi felemeli elso vb győzelmét.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mindet utálom, vmelyiket az antifutballjuk miatt, valamelyiket, mert gyökerek alkotják, szóval le is szarom melyik győz, én csak azért nézem már, hogy legyen leütéses tömegverekedéses térdrecsúszásos sok piroslap.Mester77 írta:És ezzel el is basztad az esélyéthehetheoriginal írta: Itt hallottatok eloszor, ervenyesul a papírforma, argentin francia donton tucsi felemeli elso vb győzelmét.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sima lesz mindketto meccs. Argentina 3-0. Franciak is 2-0.
Aztan jon Messi.
Marokko meg behuzza a bronzmeccset.
Aztan jon Messi.
Marokko meg behuzza a bronzmeccset.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mester77
És ezzel el is basztad az esélyéthehetheoriginal írta: Itt hallottatok eloszor, ervenyesul a papírforma, argentin francia donton tucsi felemeli elso vb győzelmét.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
A kerdesre valaszolva kellene egy 5. opcio is, megpedig a senkit, hogy rohadjon meg mind egy vödör szarban.
Itt hallottatok eloszor, ervenyesul a papírforma, argentin francia donton tucsi felemeli elso vb győzelmét.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Franciakra nyomtam, Karim miatt. Leszarom, hogy nem jatszott, par ev mulva, az uj generacio siman csak ranez az eredmenylistara, mint a mostani boomerek, es latni fogja, hogy behuzta.
De a szivem melyen Modric gyozelmenek legalabb, ha nem jobban orulnek.
De a szivem melyen Modric gyozelmenek legalabb, ha nem jobban orulnek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Franciák azért azzal lettek nálam esélyesebbek most picit, hogy az angolokat ilyen szar játékkal verték meg úgy, hogy Bappe most épp Teszkós volt
Szurkolni én a horvát - argentin ág győztesének fogok, ott vannak az utolsó mohikánok még a 2010-es évekből. De persze Modric sikert nézném a legszívesebben én is, utolsó focista számomra a pályán akit nagyon csíptem.
Szurkolni én a horvát - argentin ág győztesének fogok, ott vannak az utolsó mohikánok még a 2010-es évekből. De persze Modric sikert nézném a legszívesebben én is, utolsó focista számomra a pályán akit nagyon csíptem.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Marokkó-Horvátország döntőt akarok. A franciákat (Varane, Tchouaméni, Camavinga és Benzema kivételével) utálom, mindig ellenük szurkolok. Az argentínokat sose szerettem, most a Messi-érában el is kezdtem gyűlölni. Marokkóval nincs problémám semlegesek nekem, a horvátokat meg Modric miatt szeretem, ezért az ő végső győzelmük a legszimpatikusabb számomra.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Inkább a másik ágon lévőknek szurkolok. Marokkónak pedig csak az afrogallok ellen
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem látom a szavazatod Marokkon.rikko írta:'shutterisland írta: szerintem ket borzaszto elodonto utan mindenkit pofanvagnak egy horvat-marokko dontovel.
egyebkent ha nem nyerik meg az argentinok, huzzak be lukaek, tole abszolut nem sajnalnam.
nem tudom, esetleg lehetne egy szavazas "kit szeretnel vilagbajnoknak", kivancsi vagyok a forum akaratara es hogy csababarca meg rikkon kivul nyom e meg valaki argentinokra.
Bárki nyerje csak ne a franciák. Ahogy a VB előtt is leírtam a kicsiknek szurkolok, ez így volt 90-es VB óta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
'shutterisland írta: szerintem ket borzaszto elodonto utan mindenkit pofanvagnak egy horvat-marokko dontovel.
egyebkent ha nem nyerik meg az argentinok, huzzak be lukaek, tole abszolut nem sajnalnam.
nem tudom, esetleg lehetne egy szavazas "kit szeretnel vilagbajnoknak", kivancsi vagyok a forum akaratara es hogy csababarca meg rikkon kivul nyom e meg valaki argentinokra.
Bárki nyerje csak ne a franciák. Ahogy a VB előtt is leírtam a kicsiknek szurkolok, ez így volt 90-es VB óta.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elvileg 45ezer marokkói lesz a stadionban és négyezer francia.
LE meg azt mondta a 26 játékokból 25 vinne újra, egyet dobna, mert csalódott benne. Nevet nem árulja el.
LE meg azt mondta a 26 játékokból 25 vinne újra, egyet dobna, mert csalódott benne. Nevet nem árulja el.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema