Cristiano Ronaldo
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo was present today at Real Madrid city ground to have training session there
Cristiano was together with his son and asked for permission to have training session in Madrid facilities after the World Cup, as @relevo called.
Real Madrid and Florentino Pérez immediately said yes as the relationship with Ronaldo has always been excellent.
Ronaldo had the training session in a separated pitch, he was not together with Carlo Ancelotti’s squad.
There are currently no talks ongoing to bring him back to Real Madrid, but Ronaldo keeps all options open while Al Nassr bid remains available and valid.
Cristiano was together with his son and asked for permission to have training session in Madrid facilities after the World Cup, as @relevo called.
Real Madrid and Florentino Pérez immediately said yes as the relationship with Ronaldo has always been excellent.
Ronaldo had the training session in a separated pitch, he was not together with Carlo Ancelotti’s squad.
There are currently no talks ongoing to bring him back to Real Madrid, but Ronaldo keeps all options open while Al Nassr bid remains available and valid.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Minden gond nélkül mehetne. Azt írtam top lesz, bárhol.hehetheoriginal írta:inkabb benzema menjen vissza supporting castba, ha az kell ahhoz, hogy ceronaldo elrámoljon ujra nalunk 25 gólt tavasszalRealista24 írta: Bemzema top lesz. Calma.
De C persze hogy jöhetne fel évre.
De hat C nem gratulált neki, így nem hiszem hogy passzolna neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
inkabb benzema menjen vissza supporting castba, ha az kell ahhoz, hogy ceronaldo elrámoljon ujra nalunk 25 gólt tavasszalRealista24 írta: Bemzema top lesz. Calma.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bemzema top lesz. Calma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Nyilvan az edzoi stab latja, de ha Benzema tenyleg kimaxolta magat tavaly es nincs 100%-os allapotban, egy fel + 1 eves szerzodest odaloknek. Palyara lepesek fenyeben hosszabodhatna esetleg.
Vinicius is kezd elszallni, Benzema ugye kerdojel de egyebkent sem fiatal sajnos, Rodrygo meg nem akkora jatekos, hogy ez legyen az ok. Valverde meg kenyszer-szelso, meg ha sokszor az O villanasa is ert pontot a szezonban.
Szoval ertelmes fizuval nem erzem, hogy hatalmas riziko lenne, de teljesen eselytelen hogy barmi lesz belole.
Vinicius is kezd elszallni, Benzema ugye kerdojel de egyebkent sem fiatal sajnos, Rodrygo meg nem akkora jatekos, hogy ez legyen az ok. Valverde meg kenyszer-szelso, meg ha sokszor az O villanasa is ert pontot a szezonban.
Szoval ertelmes fizuval nem erzem, hogy hatalmas riziko lenne, de teljesen eselytelen hogy barmi lesz belole.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy visszajonne, rugna 5 golt, barca bajnok, Pool ellen kiesunk.
En amugy hoznam.
En amugy hoznam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
mielőtt bokánfosná mindenki magát, a klub kommunikacioja alapjan a két aranyfaszu gagyibrazilt nem akarják megzavarni a fejlodesben, plane egy 37 eves jatekos visszahozatalaval.
amugy én is irnék pereznek, hogy engedjen már be edzeni kicsit, amikor arra járok, ha már ez itt igy megy, hogy minden jöttmentet beengednek
amugy én is irnék pereznek, hogy engedjen már be edzeni kicsit, amikor arra járok, ha már ez itt igy megy, hogy minden jöttmentet beengednek
thereisonly1ronaldo
Jézusom mennyire epic lenne, visszajönne erre a fél évre, össze kaparnának az öregekkel még egy címvédést aztán visszavonulna. Innen, ahogyan mindig is kellett volna egy ekkora legendának.
- hehetheoriginal
sok helyen fenn van, valszeg igaz, a klub engedelyevel valdibabiban edz mai naptól.
nyilvan nem jelent tul sokat, gondolom van madridban háza még, jo az idő, formaban kell tartani magát, amig megtalalja a kovetkezo csapatot.
egy beellgyőzire tavaszra elférne
nyilvan nem jelent tul sokat, gondolom van madridban háza még, jo az idő, formaban kell tartani magát, amig megtalalja a kovetkezo csapatot.
egy beellgyőzire tavaszra elférne
thereisonly1ronaldo
Cristiano Ronaldo would love to return to Real Madrid and would even do so on a ‘minimal’ salary. However, Real Madrid highlight they have Vinicius and Benzema whilst Ronaldo’s age being the main reason it wouldn’t happen. [Goal Italia]
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
vannak képek? csak akkor hiszem el. túl szép lennerevolver írta: Madriban edz jelenleg a klub engedélyével.
Cristiano Ronaldo's relationship with Real Madrid is very good. He feels at home at Valdebebas, when asked to train there privately, the club gave him permission without hesitating. @JorgeCPicon
valamelyik univerzumban:
- ateeemadrid
Figyelik, hogy hogy reagálnak rá a társak, ha jól, akkor visszahozza Perez.revolver írta: Madriban edz jelenleg a klub engedélyével.
Cristiano Ronaldo's relationship with Real Madrid is very good. He feels at home at Valdebebas, when asked to train there privately, the club gave him permission without hesitating. @JorgeCPicon
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Madriban edz jelenleg a klub engedélyével.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az asszony végzi a piszkos munkáthehetheoriginal írta: PC lofasz
A barátod és az edződ ma rossz döntést hozott. A barátod, akit oly nagyra becsülsz és tisztelsz – írta Ronaldo kedvese. – Láthatta, hogy amikor beszálltál a mérkőzésbe, akkor minden megváltozott. Ekkor viszont már késő volt. Nem becsülheted alá a világ legjobb játékosát, a legveszélyesebb fegyveredet. És te sem állhatsz ki olyanért, aki nem érdemli meg. Az élet leckéket ad nekünk. Ma nem veszítettünk, hanem tanultunk. Cristiano, csodálunk téged!”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hehetheoriginal írta: PC lofasz
1 meccsre van attól, hogy megdontse az alltime válogatott rekordod úgyhogy nem mert nagyobbat vállalni
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Mester77
C:
"Pályafutásom legnagyobb és legambiciózusabb álma volt, hogy megnyerjem a világbajnokságot Portugáliának. Szerencsére számos nemzetközi címet nyertem, de az volt a legnagyobb álmom, hogy hazánk nevét a legmagasabb szintre emeljem a világon.
Megküzdöttem érte. Keményen küzdöttem ezért az álomért. Az öt alkalommal, amikor 16 év alatt gólokat szereztem a világbajnokságokon, mindig nagyszerű játékosok mellett, és portugálok milliói támogattak, mindig mindent beleadtam. Mindent a kiadtam magamból a pályán. Soha nem adtam fel ezt az álmot.
Sajnos tegnap véget ért az álom.
Nem érdemes hevesen reagálni. Csak azt akarom, hogy mindenki tudja, hogy sokan mondtak, sokat írtak rólam, sokat találgattak, de Portugália iránti elkötelezettségem egy pillanatra sem változott. Mindig egy voltam, aki a közös célért küzdött, és soha nem fordítottam hátat a csapattársaimnak és a hazámnak.
Egyelőre nincs sok mondanivalóm. Köszönöm, Portugália. Köszönöm, Katar. Az álom szép volt, amíg tartott... Itt az ideje, hogy hagyjuk, hogy mindenki levonja a saját következtetéseit."
Csöves a fordítás néhol, de sztem érthető
"Pályafutásom legnagyobb és legambiciózusabb álma volt, hogy megnyerjem a világbajnokságot Portugáliának. Szerencsére számos nemzetközi címet nyertem, de az volt a legnagyobb álmom, hogy hazánk nevét a legmagasabb szintre emeljem a világon.
Megküzdöttem érte. Keményen küzdöttem ezért az álomért. Az öt alkalommal, amikor 16 év alatt gólokat szereztem a világbajnokságokon, mindig nagyszerű játékosok mellett, és portugálok milliói támogattak, mindig mindent beleadtam. Mindent a kiadtam magamból a pályán. Soha nem adtam fel ezt az álmot.
Sajnos tegnap véget ért az álom.
Nem érdemes hevesen reagálni. Csak azt akarom, hogy mindenki tudja, hogy sokan mondtak, sokat írtak rólam, sokat találgattak, de Portugália iránti elkötelezettségem egy pillanatra sem változott. Mindig egy voltam, aki a közös célért küzdött, és soha nem fordítottam hátat a csapattársaimnak és a hazámnak.
Egyelőre nincs sok mondanivalóm. Köszönöm, Portugália. Köszönöm, Katar. Az álom szép volt, amíg tartott... Itt az ideje, hogy hagyjuk, hogy mindenki levonja a saját következtetéseit."
Csöves a fordítás néhol, de sztem érthető
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- h3x0r
Úgy írod, mintha a spanyol sajtótól (vagy épp a fórumról) nem kapta volna azonnal a kritikákat, ahogy visszaesik a teljesítménye.petiamadridista írta: Ott b.szta el a végét, amikor lelépett Madridból.
Érdekes ezen a fórumon kívül ezt a nyílvánvaló tényt senki nem említi meg.
Semmi gond nem volt a Juventussal, sőt.. az első éve után emlékszem, hogy olyanok is elkezdték elismerni, akik korábban kritizálták.
A gond az angol kalanddal volt. 36 évesen úgy gondolta magáról, hogy örök fiatal, még mindig csak 30 éves. Brutál fizetés, kiemelt státusz mellé elvárt egy brutál teljesítmény. Első évében jó számokat hozott, nem bukott meg, de valljuk be, a brutál teljesítmény érthető módon elmaradt.
Azzal, ahogy neki ment a MU-nak, elérte, hogy a média összefogjon ellene. Az 50 gólos CR megteheti, a 25 gólos, vagy az 5 gólos már nem.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dehogy fogja.Sorrentino írta:Kíváncsi leszek, hogy X év múlva egy önéletrajzi könyvben leírja ezt majd vagy sem.petiamadridista írta: Ott b.szta el a végét, amikor lelépett Madridból.
Imadom, de a csavo sosem fogja beismerni, hogy hibazott.
Plane nem a nyilvanossag elott.
ZIDANE
- Sorrentino
Kíváncsi leszek, hogy X év múlva egy önéletrajzi könyvben leírja ezt majd vagy sem.petiamadridista írta: Ott b.szta el a végét, amikor lelépett Madridból.