És hány fekete argentint láttál a pályán? Ha már a feketék jobb képességűek? Mert ugyan rühellem őket, de ha jól láttam, akkor ők lettek a világbajnokok. Ami elég szomorú a számomra, de hogy ez a francia válogatott sem vált ki belőlem semmilyen szimpátiát, az is biztos.Bencze írta:Ez igaz, de egyszeruen a feketek elnyomjak az ilyen jatekosokat, mert annyval kiemelkednek fizikalisan es technikailag sincsenek elmaradva utanpotlasban. Ez van, az o fizikai kepesseguk jobb a sportokhozillgner írta:
Ettől még lehetnének új Platinik, Giresse-ek, Papin-ek, Cantonák, de a fasorban sincsenek.
VB - 2022
Re: VB - 2022
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pad'em írta: Legalább a döntő klasszikus lett, hamár az egesz torna egy guriga taknyot nem ért. Messitől nem sajnálom, pár szutyok paraszt argentin persze lófaszt érdemelne nem vb címet kezdve a tahó kapusukkal meg a sok egyentetkós hentessel, nagyját meg se tudom különböztetni egymastól
Mbappe. Erdekes, elég hamar felejt a nép. Fél éve teli torokból csulázta képen a csapatunkat ez a kis majom, most meg már itt jópáran sajnálják, hogy nem nyerte meg másodjára 24 évesen, mert lőtt egy mesterhármas a vb döntőn. Szép teljesítmény de nekem azért több kell, hogy elfelejtsem, azt a nyílt bohózatot amit leművelt velünk. Köpedelem ember. Majd ha Madrid mezben lövöldözi mesterhármasokat, na akkor megenyhülök. Persze hatalmas játékos, idegei is rendben vannak. Goat viszont Párizsból sosem lesz, de mázlija, hogy 25 nyarán megint megyünk majd érte, ilyen ez a popszakma.
Na még Messiből legalább bohócot csináltak ezzel az XXLes aranygalléros csuhával a manó testén, nagyon sukár
Mbappet sajnálja a faszom.
Remélem ott marad még 10 évet abba a semmi párizsba aztán cumiztatja a farmerligát.
Szerintem itt sokaknak az a baj, ahogy Messi megint fel lett szopkodva.
Nekem is jöttek a 2010-15 közötti flashback-ek erősen
ZIDANE
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Martinez megkapja a kesztyu dijat aztan a faszahoz rakja.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hányinger-
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Pad'em
Legalább a döntő klasszikus lett, hamár az egesz torna egy guriga taknyot nem ért. Messitől nem sajnálom, pár szutyok paraszt argentin persze lófaszt érdemelne nem vb címet kezdve a tahó kapusukkal meg a sok egyentetkós hentessel, nagyját meg se tudom különböztetni egymastól
Mbappe. Erdekes, elég hamar felejt a nép. Fél éve teli torokból csulázta képen a csapatunkat ez a kis majom, most meg már itt jópáran sajnálják, hogy nem nyerte meg másodjára 24 évesen, mert lőtt egy mesterhármas a vb döntőn. Szép teljesítmény de nekem azért több kell, hogy elfelejtsem, azt a nyílt bohózatot amit leművelt velünk. Köpedelem ember. Majd ha Madrid mezben lövöldözi mesterhármasokat, na akkor megenyhülök. Persze hatalmas játékos, idegei is rendben vannak. Goat viszont Párizsból sosem lesz, de mázlija, hogy 25 nyarán megint megyünk majd érte, ilyen ez a popszakma.
Na még Messiből legalább bohócot csináltak ezzel az XXLes aranygalléros csuhával a manó testén, nagyon sukár
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
Szerintem ez egy láthatatlanná tevő kopeny, ezt szokta hordani a bl egyenes kieses szakaszaba is.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Na az ilyentol tudnek hanyni…
Mondjuk na, megneznem Ce fejet most, biztos az edzoteremben rohan a futogepen.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Miafaszt adtak rá messzire? ez valami szuperkopeny a kecskeknek? Xdddd
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Istenem egy tront nem akarnak neki bevinni es megkoronazni? Vagy elore 3 aranylabdat még?
Raadnak egy kopenyt hat beszarok . Vagy ez valami hobbit jelmez a gyuruk urabol?
Raadnak egy kopenyt hat beszarok . Vagy ez valami hobbit jelmez a gyuruk urabol?
- Bencze
Szerintem hiaba van eszed barmilyen jatekban, ha fizikalisan megesznek. Angoloknal sincs sokkal kevesebb fekete, ez csak a modern nepvandorlas.petiamadridista írta:Bencze írta:
Ez igaz, de egyszeruen a feketek elnyomjak az ilyen jatekosokat, mert annyval kiemelkednek fizikalisan es technikailag sincsenek elmaradva utanpotlasban. Ez van, az o fizikai kepesseguk jobb a sportokhoz
Mondjuk ma éppen ésszel többre mentek volna.
Azért a szemnek eléggé diszkomfort h egy eu. orszagnak megnyeri 10 feka a VB címet.
De örülök h nem így lett.
Farkas norbi remelem kiverte nyomorek peettel egyutt 35zx
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Igen, ezen a VB -n ők akarták a legjobban, ezen a szinten ennyit számít ez. Egy hasonlóan unott csapat ellen megnyerték volna a franciák.ferni írta:Nem érdemelték volna meg, jobban akarták jóval.Anthony írta: Pedig olyan szívesen néztem volna az argentín és világ nemzeti gyászt, óriási lett volna
Franciák simán megnyerhették volna ha focizni akarnak, vagy ha nem Kolo vmi játszik fene tudja melyik klubból.
Eltoszták, nem kicsit, nagyon
Megérdemelt siker az egyik oldalon és megérdemelt kudarc a másikon.
A másik amiért egy hónapja ki voltam nevetve, hogy Európán kívül ritkán nyer európai csapat, ez a statisztika ma is érvényes maradt. Egy hazai pályán vagy egy baráti európai országban más lett volna a szurkolás is, az is rengeteget számít.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Bencze írta:Ez igaz, de egyszeruen a feketek elnyomjak az ilyen jatekosokat, mert annyval kiemelkednek fizikalisan es technikailag sincsenek elmaradva utanpotlasban. Ez van, az o fizikai kepesseguk jobb a sportokhozillgner írta:
Ettől még lehetnének új Platinik, Giresse-ek, Papin-ek, Cantonák, de a fasorban sincsenek.
Mondjuk ma éppen ésszel többre mentek volna.
Azért a szemnek eléggé diszkomfort h egy eu. orszagnak megnyeri 10 feka a VB címet.
De örülök h nem így lett.
- Bencze
Ez igaz, de egyszeruen a feketek elnyomjak az ilyen jatekosokat, mert annyval kiemelkednek fizikalisan es technikailag sincsenek elmaradva utanpotlasban. Ez van, az o fizikai kepesseguk jobb a sportokhozillgner írta:Ettől még lehetnének új Platinik, Giresse-ek, Papin-ek, Cantonák, de a fasorban sincsenek.Bencze írta:
Talan nem kellett volna gyarmatositani fel afrikat, de ez egyik masik topicba tartozik
nekem is kell egy jo nagyot, amekkora hatszelet kaptak ezen a VB-n, az igen ritka...'shutterisland írta: erre kell egyet aludni, hogy ezt az agyf.szt fel birja dolgozni a processzor.
joabulicsak
Ettől még lehetnének új Platinik, Giresse-ek, Papin-ek, Cantonák, de a fasorban sincsenek.Bencze írta:Talan nem kellett volna gyarmatositani fel afrikat, de ez egyik masik topicba tartozikillgner írta:
Ha jól figyeltem, a franciák a cserék után már 10 fekete mezőnyjátékossal voltak a pályán. Rasszimus ide, rasszizmus oda, azért ez nem teljesen normális egy európai válogatott esetében.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Grat Messinek, azt kell mondanom megérdemelt győzelem volt a mai.
- nzooli93
Már megtörtént a héten, 24-es Eb-t még ő vele játsszák le.realistahuni írta: Közben southgate-el hosszabbítottak 2024-ig, jöhet didié.