VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. december 18., vasárnap 20:55

Becks23 írta: Azert ez a kopenyes, lovagga utes minden elmond a FIFA-rol. Szopkodjuk le Messit a stadion kozepen is akkor mar. (Egyebkent egyaltalan nem sajnalom tole, szep karrier volt, titkon kicsit remenykedtem is, hogy nyerjen, megerdemli, de ez az undorito sallang a tortenelem soran soha senkinel nem volt. Ki lesz mostantol a FIFA uj jogyereke?)
Kikapcsoltam a tvt, mi történt? :lol:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. december 18., vasárnap 20:53

Sajnálja a fene Mbappét :lol: Öregedjen meg ott párizsban, megnézzegesse Messit mindenanap :mrgreen: Messi megnyerte, nem örülök, ez van. Legalább annyi örömöm van, hogy nem így nem lett Barca játékos világbajnok idén :D egyedül csucsut sajnálom meg Camavingát.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. december 18., vasárnap 20:51

Bencze írta:
illgner írta:

És hány fekete argentint láttál a pályán? Ha már a feketék jobb képességűek? Mert ugyan rühellem őket, de ha jól láttam, akkor ők lettek a világbajnokok. Ami elég szomorú a számomra, de hogy ez a francia válogatott sem vált ki belőlem semmilyen szimpátiát, az is biztos.
Es hany fekete el argentinaban? Braziliaban is meglepetes, amikor van valami feher jatekosuk. Gondolkozz mar kicsit. Magyar gyorskorcsolya hol volt, amig nem kerult ide ket kinai valahogy akik dominaljak a sportot?

Nem igazán értem mit nemnlehet érteni abban amit ilgner első alkalommal írt. Sztem teljesen valid volt.
Sztem nem azzal van a gond h van egy ilyen történelmi múlttal rendelkező ország ahol úgy hozta az élet hogy lesz egy.. hát vegyes etnikumu csapat,.hanem hogy a trend brutálisan megfordult a végére. Ez azért furcsa volt külső szemmel.

Ennyi.
Egyébkent a gyorskorcsolyás gyerekek meg ha jól tudom pont most húztak el.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. december 18., vasárnap 20:48

Becks23 írta: Azert ez a kopenyes, lovagga utes minden elmond a FIFA-rol. Szopkodjuk le Messit a stadion kozepen is akkor mar. (Egyebkent egyaltalan nem sajnalom tole, szep karrier volt, titkon kicsit remenykedtem is, hogy nyerjen, megerdemli, de ez az undorito sallang a tortenelem soran soha senkinel nem volt. Ki lesz mostantol a FIFA uj jogyereke?)
Most láttam ez mi a f.sz volt? :lol:
Így nyíltan mindenkinek bele a pofájába.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. december 18., vasárnap 20:47

dzsi91 írta: Azt dösamp ezekután marad? :lol:
Ezt úgy írod mintha a csoportkörben kiestek volna rúgott gól nélkül.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 18., vasárnap 20:46

Tchouamenit nagyon sajnalom, kb az egyetle ertekelheto kozeppalyas volt a franciaknal.

Ez a Thuram Kolo Mauni kettos becsereleset nem is ertettem. Remelem ez a faszallu desamp holnap mar le is koszon.

Lekopnivalo szaralak, makja, hogy Kylian majdnem hozott 2 VB cimet neki.

Camavinga is boven tobbet erdemelt volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. december 18., vasárnap 20:46

Viszont pár meccsel ezelőtt volt egy stat, hogy Camavingának volt a legtöbb szerelése (?) a VB-n, holott csak 1 meccsen játszott Tunézia ellen. védőként. ahogy most is.
Szóval remélem Ancelotti is nézte a VB-t, és kipróbálja ott a srácot, szerintem van benne ott potenciál. és akkor talán nem kéne bal bunkót vásárolni, hanem megvan egyből - középpályást meg amúgy is akar venni a klub.

3 hete úgy ültem le a meccsek elé (már amit megnéztem), hogy #bárkicsaknemessi, de sajnos rengeteg külső segítséget kaptak = sok nagy ország betlije, horvátok kifingtak a két hosszabbítással, franciák kapusa egy átlagos kapus... sajnos a csillagok állása ezt akarta :( DI Mariától abszolút nem sajnálom, őt amúgy túl korán szedte le az edző, de evvan :(

viszont ahogy hehe is írta: irány vissza a klubfocihoz és ezt a válogatottosdit azonnal felejtsük el jó sokáig!

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. december 18., vasárnap 20:43

dzsi91 írta: Azt dösamp ezekután marad? :lol:
Emmanuel Macron: “Deschamps? I want him to continue.”

Didier Deschamps keeps all options open for his future: “I have a meeting with the FA president at the beginning of the year. I will discuss with him”. 🇫🇷 #Qatar2022   

“I would have said the same if we had won, it takes time”.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2022. december 18., vasárnap 20:42

Azert ez a kopenyes, lovagga utes minden elmond a FIFA-rol. Szopkodjuk le Messit a stadion kozepen is akkor mar. (Egyebkent egyaltalan nem sajnalom tole, szep karrier volt, titkon kicsit remenykedtem is, hogy nyerjen, megerdemli, de ez az undorito sallang a tortenelem soran soha senkinel nem volt. Ki lesz mostantol a FIFA uj jogyereke?)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 18., vasárnap 20:39

Azt dösamp ezekután marad? :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 18., vasárnap 20:39

illgner írta:
Bencze írta:

Ez igaz, de egyszeruen a feketek elnyomjak az ilyen jatekosokat, mert annyval kiemelkednek fizikalisan es technikailag sincsenek elmaradva utanpotlasban. Ez van, az o fizikai kepesseguk jobb a sportokhoz
És hány fekete argentint láttál a pályán? Ha már a feketék jobb képességűek? Mert ugyan rühellem őket, de ha jól láttam, akkor ők lettek a világbajnokok. Ami elég szomorú a számomra, de hogy ez a francia válogatott sem vált ki belőlem semmilyen szimpátiát, az is biztos.
Feketék jobb képességűek, ilyen alapon mindig afrikai ország nyerne. De amúgy hülyeség, volt ott fehérember csak egyik szarabb mint a másik, Griezmann aki Messi és CR asztala alól szocializálódott, de míg pályán volt semmit sem csinált. Rabiot, szintelen szagtalan gyenge játékos, Lloris meg holnap reggelig nem védett volna ki egy 11-est sem. Theo hozta a szintet ami miatt eladtuk bagóért a Milannak.

Na meg a fő nagyeszű Didier aki inkább otthontartja az aranylabdás klasszist aki hátrajárt volna szervezni valamit, (talán a 80.perc elött is lett volna momentumuk), csak hogy a sérült nagyorrút nyomathassa. Aztán helyette meg beküldte a suta Thuramot meg Muanit (aki amúgy nem volt rossz de nem egy vb döntőben kéne elkezdeni beépíteni). Ő itt a fő gyenge láncszem, de gondolom marad mert takarózni tud azzal, hogy csak 11-esekkel kaptak ki. Holott ha nem hülye, nyerhették volna ezt simán.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. december 18., vasárnap 20:35

Okádhatnékom van hogy ez a patkány csapat nyerte a VB-t.

Klubfoci mindenek felett. :sziv:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. december 18., vasárnap 20:31

illgner írta:
Bencze írta:

Ez igaz, de egyszeruen a feketek elnyomjak az ilyen jatekosokat, mert annyval kiemelkednek fizikalisan es technikailag sincsenek elmaradva utanpotlasban. Ez van, az o fizikai kepesseguk jobb a sportokhoz
Es hany fekete el argentinaban? Braziliaban is meglepetes, amikor van valami feher jatekosuk. Gondolkozz mar kicsit. Magyar gyorskorcsolya hol volt, amig nem kerult ide ket kinai valahogy akik dominaljak a sportot?

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 18., vasárnap 20:21

Azért ezt a faszparaszt kapust eltiltanam a gecibe a kovetkezo vbről vagy visszavonnàm a díját hát miageci ez :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 18., vasárnap 20:21

Pad'em írta: Legalább a döntő klasszikus lett, hamár az egesz torna egy guriga taknyot nem ért. Messitől nem sajnálom, pár szutyok paraszt argentin persze lófaszt érdemelne nem vb címet kezdve a tahó kapusukkal meg a sok egyentetkós hentessel, nagyját meg se tudom különböztetni egymastól :lol:

Mbappe. Erdekes, elég hamar felejt a nép. Fél éve teli torokból csulázta képen a csapatunkat ez a kis majom, most meg már itt jópáran sajnálják, hogy nem nyerte meg másodjára 24 évesen, mert lőtt egy mesterhármas a vb döntőn. Szép teljesítmény de nekem azért több kell, hogy elfelejtsem, azt a nyílt bohózatot amit leművelt velünk. Köpedelem ember. Majd ha Madrid mezben lövöldözi mesterhármasokat, na akkor megenyhülök. Persze hatalmas játékos, idegei is rendben vannak. Goat viszont Párizsból sosem lesz, de mázlija, hogy 25 nyarán megint megyünk majd érte, ilyen ez a popszakma.

Na még Messiből legalább bohócot csináltak ezzel az XXLes aranygalléros csuhával a manó testén, nagyon sukár :lol:
"Szívemből beszélsz" :lol: :sziv:

(végre újra lesznek Real meccsek)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2022. december 18., vasárnap 20:18

Galacticos írta: Szerintem ez egy láthatatlanná tevő kopeny, ezt szokta hordani a bl egyenes kieses szakaszaba is.
:lol: :lol: :lol: :lol:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2022. december 18., vasárnap 20:17

Caraway írta: Martinez megkapja a kesztyu dijat aztan a faszahoz rakja. :lol:
Igazi gyökér... Jövőre már a kutya nem emlékszik a nevére... Soha nem ér föl Buffon vagy Casillas szintjére

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. december 18., vasárnap 20:17

Nem tolt el tul nagy boldogsággal hogy ezek a nyomorultak nyertek a vb-t de a franciák se érdemeltek meg jobban.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. december 18., vasárnap 20:17

dzsi91 írta:
Gec az mivolt :lol:
Utána meg is csókolta...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 18., vasárnap 19:58

Gec az mivolt :lol:

Vissza: