VB - 2022
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2022
Infantilis is elmehet a faszba, undorító volt végig, egy dilettáns pénzéhes gyökér, a végén is magára meg a korrupt szervezetére irányította a figyelmet, gg. Végig érezhető volt hogy mesterségesen próbálják utólag belemagyarázni mekkora torna ez, kamu nézőszámok, kamu mémelés ahogy azért próbálták segíteni Messit meg úgy egészében hogy emlékezetes vb legyen..a döntő miatt lett az meg mert Messi és Mbappé hozta amit tud.
Messi megérdemelte, fellépett ezzel a legnagyobbak mellé, hogy nagyobb e náluk ízlés dolga, de nem is ez a lényeg. Elértünk egy ponthoz, ahol kimegy a képből a fiatalságunk, kimegy egy generáció akiken felnőttünk, Cé, Messi, Modric, Benzema, Neymar stb..és akik maradnak, hát az elég kevésnek tűnik, MBappé, Haaland akit nagy tornán nagy meccsen aligha látunk, meg rajtuk kívül pár mondvacsinált sztár. Az utolsó 32 csapatos vb, az eb is hígul, közben a bl-t is baszogatják...lassan ideje nekünk is megpihenni.
Megyek is a darts topikba.
Messi megérdemelte, fellépett ezzel a legnagyobbak mellé, hogy nagyobb e náluk ízlés dolga, de nem is ez a lényeg. Elértünk egy ponthoz, ahol kimegy a képből a fiatalságunk, kimegy egy generáció akiken felnőttünk, Cé, Messi, Modric, Benzema, Neymar stb..és akik maradnak, hát az elég kevésnek tűnik, MBappé, Haaland akit nagy tornán nagy meccsen aligha látunk, meg rajtuk kívül pár mondvacsinált sztár. Az utolsó 32 csapatos vb, az eb is hígul, közben a bl-t is baszogatják...lassan ideje nekünk is megpihenni.
Megyek is a darts topikba.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát igen sajna igazam volt. De a jóhírem, hogy a Real Madrid a jövőben is faszra húzza majd a klub fotballt legyen az bl vagy szuperliga vagy bármi.Toti írta:Igaz tortenet alapjandzsi91 írta: Sztem argentínával megnyeretik. Az egész világ azt akarja hogy a kis leo beteljesítse karrierjét. egy ilyen qatari vb tökéletes alkalom rá, ráadásul most nem is olyan rosszak. Nem látom magam előtt azt a bírót aki messi utsó vb-jén ellene menne a népakaratnak. A multkori copa döntőn ahol a brazilok vigyorogtak a vereség után a maracanaban, hogy messi végre nyert egy trofeát pontosan lefestette mire lehet számítani ezen a vb-n.
A legerősebbnek a brazilokat tartom most de ez a vb sztem meg van írva argentínának.
Amúgy agueronak grat, hogy beleáll egy 18 évesbe miután tizit rontott egy vb döntőn. Ő aki ugye mostmár világbajnok meg nemtudom hányszoros bl győztes kajak messi vb címe ott a legkissebb baj
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Csak és kizárólag CR miatt fáj Messi sikere, így igazából véglegesen eldőlt kettejük csatája. Szerencsétlen CR-nek meg elképesztően méltatlan lett ez a befejezés. Csapat nélkül, botrányokkal, a legnagyobb ellenfele meg felemeli a trófeát. Egyáltalán nem sajnálom Messitől, tényleg fantasztikus játékos, jogosan van ott, ahol. A kettősmérce fáj, az egyikben mindig keresték a szálkát, a másik bármit csinált megmagyarázták. Közel 10 éve nem nyert blt a törpe, lemondta a válogatottságot, stb.. sajnálom, hogy így lett vége.
Soha nem egyéneknek szurkoltam, de CR megítélése nagyon hasonló a Madridéhoz, emiatt tényleg szívből sajnálom az öreget. De a Madrid örök, legalább ennyi jutott a túloldalon az európa liga után.
Mbappé meg... miatta is fáj mindenem. Ócska volt a nyáron, de jó lenne fehérbe öltöztetni a k.va életbe.
Soha nem egyéneknek szurkoltam, de CR megítélése nagyon hasonló a Madridéhoz, emiatt tényleg szívből sajnálom az öreget. De a Madrid örök, legalább ennyi jutott a túloldalon az európa liga után.
Mbappé meg... miatta is fáj mindenem. Ócska volt a nyáron, de jó lenne fehérbe öltöztetni a k.va életbe.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Igaz tortenet alapjandzsi91 írta: Sztem argentínával megnyeretik. Az egész világ azt akarja hogy a kis leo beteljesítse karrierjét. egy ilyen qatari vb tökéletes alkalom rá, ráadásul most nem is olyan rosszak. Nem látom magam előtt azt a bírót aki messi utsó vb-jén ellene menne a népakaratnak. A multkori copa döntőn ahol a brazilok vigyorogtak a vereség után a maracanaban, hogy messi végre nyert egy trofeát pontosan lefestette mire lehet számítani ezen a vb-n.
A legerősebbnek a brazilokat tartom most de ez a vb sztem meg van írva argentínának.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon durva, most latom. A sith nagyurak atadtak a kopenyt meg a dijatpátkán írta:ilyen forgatokonyv nem volt,meg volt irva h bedobja a vegzet hegyebe a bogyeszt a kis kopenyes.Becks23 írta:
Megneztem volna ha a franciak nyerik akkor kire aggatjak ra. Ja, akkor elo sem kerult volna.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nagyon okos huzás volt a kecskebaszoktól. Messi az alltime greatest qatarban magasba emeli a vb trófeát. Ez a kép ugye megmarad az utókornak de így hogy beoltoztették a kurvájuknak biztos lehet benne mindenki, hogy a labdarugás egyik legnagyobb képén is ők lesznek reklámozva. Mindenki tudja majd, hogy az bizony az egyik faszom herceg köpenye Gg az arabok teljesen hülyére veszik a világot mi meg asszisztálunk hozzá.pátkán írta:ilyen forgatokonyv nem volt,meg volt irva h bedobja a vegzet hegyebe a bogyeszt a kis kopenyes.Becks23 írta:
Megneztem volna ha a franciak nyerik akkor kire aggatjak ra. Ja, akkor elo sem kerult volna.
Konkrétan messi nem argentín mezben vette át a vb trófeát
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nem kell, jó helyen van.ateeemadrid írta: Kell ez a fasz ide
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2022. december 18., vasárnap 21:41-kor.
Mit gondolkodjak? Azt írtad, hogy a négerek jobbak, mint a fehérek. Ehhez képest az elmúlt 15 évben hány fehér és hány néger nyert aranylabdát? Mi köze ennek a kínai gyorskorcsolyához? A világon semmi. Az az igazság, hogy a fehérek semmivel sem gyengébbek a labdarúgásban, hiába is próbálod ezt itt bizonygatni. Mit ahogy az argentin-francia döntőn sem láttam úgy, hogy a néger franciák jobbak lennének, mint a nagyjából fehér argentinok.Bencze írta:Es hany fekete el argentinaban? Braziliaban is meglepetes, amikor van valami feher jatekosuk. Gondolkozz mar kicsit. Magyar gyorskorcsolya hol volt, amig nem kerult ide ket kinai valahogy akik dominaljak a sportot?illgner írta:
És hány fekete argentint láttál a pályán? Ha már a feketék jobb képességűek? Mert ugyan rühellem őket, de ha jól láttam, akkor ők lettek a világbajnokok. Ami elég szomorú a számomra, de hogy ez a francia válogatott sem vált ki belőlem semmilyen szimpátiát, az is biztos.
ilyen forgatokonyv nem volt,meg volt irva h bedobja a vegzet hegyebe a bogyeszt a kis kopenyes.Becks23 írta:Megneztem volna ha a franciak nyerik akkor kire aggatjak ra. Ja, akkor elo sem kerult volna.'shutterisland írta: raadtak valami arab selyemkopenyt a dijatadaskor.
joabulicsak
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Aguero on his Instagram live mocking Camavinga: “For Camavinga, the d*ckface.”
Ez a másik kis ösztönlény.
Ez a másik kis ösztönlény.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Becks23
- Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC
Megneztem volna ha a franciak nyerik akkor kire aggatjak ra. Ja, akkor elo sem kerult volna.'shutterisland írta: raadtak valami arab selyemkopenyt a dijatadaskor.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hogy nem lehet kedvelni egy kicsit Messit real drukkerként?
Csődbe juttatta a barcat.
Csődbe juttatta a barcat.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Sziasztok,
Kikapcsoltam a végén, volt jobb dolgom.
De valaki, aki érti az egyszerűbb embereknek a gondolkodását, elmagyarázná nekem, hogy egy ember a győzelme után, minek mutogatja a díját a pöcseként? Ez valami ösztönlény reakció? Sajnos ilyet még nem láttam, hasonlót egy másik intelligens edzőtől láttam korábban csak, de az sem vb győzelem után volt..
Viszont a fekete köpeny, az egyedi és nagyon megható volt. Egy kicsit ő jobb az egész világnál, felettünk emberek felett áll. Az meghatott na.
Kikapcsoltam a végén, volt jobb dolgom.
De valaki, aki érti az egyszerűbb embereknek a gondolkodását, elmagyarázná nekem, hogy egy ember a győzelme után, minek mutogatja a díját a pöcseként? Ez valami ösztönlény reakció? Sajnos ilyet még nem láttam, hasonlót egy másik intelligens edzőtől láttam korábban csak, de az sem vb győzelem után volt..
Viszont a fekete köpeny, az egyedi és nagyon megható volt. Egy kicsit ő jobb az egész világnál, felettünk emberek felett áll. Az meghatott na.
-
CR párti vagyok, Messi lapjait jobban keverték az évek alatt, de azt is be kell látni, hogy maga a portugál is nagyon sok rossz döntést hozott a karrierje során. Nagyjából a Realtól valo tavozása óta lejtmenet az ember. Az egó győzte le, ha picit turelmesebb, akkor amúgy nem biztos, hogy a végén 3 aranylabda difi lenne köztük.dzsi91 írta:Attól függetlenül, hogy argentína megdolgozott érte egy scriptelt elcsalt vb volt. Lenyilatkozta infantinotol a qatari rendezőig mindenki, hogy messit akarják győztesnek. Megjósolta az Ea is még döntő előtt a egy vírus is elkapta a franciákat micsoda véletlen. Ezt akarta a nép a cirkuszt és megkapták. Nyilván isten rendezte így a dolgokat.p.csabi1 írta:
Most láttam ez mi a f.sz volt?
Így nyíltan mindenkinek bele a pofájába.
Közben Céronaldo amolyan britney spearsesen meglett nyomorítva a média álltal gg
Amúgy Céronaldot én a mai nappal már nem hoznám. Sajnálom szegényt de felesleges nekünk is belemártózni ebbe a mediahurrikánba ami elsöpörte őt. Engedje el a fotballt és akassza szögre. Ez a mai vilag, a munka meg az egyéniség nem érték ha tehetséggel születsz és csendbe vagy addig keverik a lapokat amíg kihoznak copa america győztesnek akkor is ha évente kell rendezni.
És igen messi önmagában megérdemelné de ez a műsor amit 15 éven át nyomtak körülötte ez mindenkinek visszataszító aki mem háttal ült a tvnek.
Részemről én aláírtam, hogy papíron ő a legjobb a többire meg úgyis emlékszünk.
Cé meg engedje el a fotballt és találja meg a lelkibékéjét máshol. Ő mindent megtett, de ez a mai világ nem kompatibilis bárkivel aki nem illik a klasszikus szuperhősmesébe.
Dehogy ő a legjobb.Nálam biztosan nem.Részemről én aláírtam, hogy papíron ő a legjobb a többire meg úgyis emlékszünk.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- dzsi91
Attól függetlenül, hogy argentína megdolgozott érte egy scriptelt elcsalt vb volt. Lenyilatkozta infantinotol a qatari rendezőig mindenki, hogy messit akarják győztesnek. Megjósolta az Ea is még döntő előtt a egy vírus is elkapta a franciákat micsoda véletlen. Ezt akarta a nép a cirkuszt és megkapták. Nyilván isten rendezte így a dolgokat.p.csabi1 írta:Most láttam ez mi a f.sz volt?Becks23 írta: Azert ez a kopenyes, lovagga utes minden elmond a FIFA-rol. Szopkodjuk le Messit a stadion kozepen is akkor mar. (Egyebkent egyaltalan nem sajnalom tole, szep karrier volt, titkon kicsit remenykedtem is, hogy nyerjen, megerdemli, de ez az undorito sallang a tortenelem soran soha senkinel nem volt. Ki lesz mostantol a FIFA uj jogyereke?)
Így nyíltan mindenkinek bele a pofájába.
Közben Céronaldo amolyan britney spearsesen meglett nyomorítva a média álltal gg
Amúgy Céronaldot én a mai nappal már nem hoznám. Sajnálom szegényt de felesleges nekünk is belemártózni ebbe a mediahurrikánba ami elsöpörte őt. Engedje el a fotballt és akassza szögre. Ez a mai vilag, a munka meg az egyéniség nem érték ha tehetséggel születsz és csendbe vagy addig keverik a lapokat amíg kihoznak copa america győztesnek akkor is ha évente kell rendezni.
És igen messi önmagában megérdemelné de ez a műsor amit 15 éven át nyomtak körülötte ez mindenkinek visszataszító aki mem háttal ült a tvnek.
Részemről én aláírtam, hogy papíron ő a legjobb a többire meg úgyis emlékszünk.
Cé meg engedje el a fotballt és találja meg a lelkibékéjét máshol. Ő mindent megtett, de ez a mai világ nem kompatibilis bárkivel aki nem illik a klasszikus szuperhősmesébe.
-
Akármennyire is nem akartam, hogy az argentinok nyerjenek, ha szimplán a mai meccset nézzük, akkor sajnos jobbak voltak, mint a kokler franciák. Náluk Mbappe hatalmasat ment, Tchua is rendben volt, illetve a csereként beallt Cama és Coman is, de a többiek csődött mondtak, Dembelevel és Giroudval az élen. Az argentinok annyira "jó energiával" dolgoztak egész meccsen, hogy Mbappe harmadik (tizi) gólja előtt mondtam is magamban, hogy belőheti, csodát tehet, de a mennybe akkor sem ő fog ma menni. Ez így volt megirva és kész. Lehet mondani a kurva sok megítélt tizit, fel lehet hozni, hogy amúgy az argentinok sem játszottak szép focit, de végiglokdostek őket, amikor meg minden kisiklani látszott egy Mbappe gyorsvonat miatt, csapatként tudtak válaszolni és amögött kőkemény munka is volt, ezt kár tagadni. Nem a legjobb VB volt, de Messi miatt biztosan az egyik legemlékezetesebb lesz a média által, nekünk pedig ezt el kell fogadni és remélhetőleg a klub fociban több örömünk lesz. Szép karrier ez, be kell ismerni, az meg egészen biztos, hogy erre még egy aranylaszti is jön. Ettől függetlenül nem lett rosszabb vagy ertektelenebb játékos CR, aki a sorok mögé tud nézni, az tudja, hogy CR is kimaxolt a portugálokkal mindent.
Benzema miatt igazából a franciaknak sem tudtam volna őszintén örülni, de sajnalom, hogy így alakult és hogy fejet hajtottak a sors előtt.
Benzema miatt igazából a franciaknak sem tudtam volna őszintén örülni, de sajnalom, hogy így alakult és hogy fejet hajtottak a sors előtt.
- h3x0r
A francia utanpotlasrol volt szo. Ott vagy 12-13 eves vekony, technikas gyerekkent, majd jon az algeriai vagy kameruni srac, aki abban az eletkorban biologiai okok miatt erosebb, fizikailag elnyom, talan meg gyorsabb is, az edzo pedig ot fogja jatszatni, mert azonnal hozza az eredmenyeket. Pedig 22-23 eves korodra lehet, hogy fizikailag is sikerul utolerned, osszessegeben komplettebb jatekos lennel, de mivel a padon ultel mogotte, ezert belole lesz profi focista, o fog a vb-n szerepelni.illgner írta:És hány fekete argentint láttál a pályán? Ha már a feketék jobb képességűek? Mert ugyan rühellem őket, de ha jól láttam, akkor ők lettek a világbajnokok. Ami elég szomorú a számomra, de hogy ez a francia válogatott sem vált ki belőlem semmilyen szimpátiát, az is biztos.Bencze írta:
Ez igaz, de egyszeruen a feketek elnyomjak az ilyen jatekosokat, mert annyval kiemelkednek fizikalisan es technikailag sincsenek elmaradva utanpotlasban. Ez van, az o fizikai kepesseguk jobb a sportokhoz
Na bazdki, messi nem hagyja abba a valogatott karriert. Gondolom 3,5 ev mulva elindul meg az all time top scorer miatt. Lovetnek vele 4 buntetot es meg is van.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
raadtak valami arab selyemkopenyt a dijatadaskor.