Tchouameni - Pogba szintű totyogás meg két sprint vb döntőn - ő ilyen volt már a Monacóban is amikor kicastingoltad, nem az a Valverde féle duracell sprintergép. Cserébe viszont jó helyen van, rengeteget szerelt, építő passzjátéka erős, és soha nem fárad el. Plusz fontos gólja is volt, kimondottan erős vb-je volt.hehetheoriginal írta:nem értek egyet.Szeritnem Tchouameni bebizonyította, hogy felső polcon van
pogba szintű totyogás.
kb 2-t sprintelt egy vb döntőben.
valverde is mint egy megyekettő, hát labdaérintésére nem emlékszem.
rodrigo a kihagyott tizijén kivül semmi.
benzema odahaza.
modric fullátlag vizhordo szint.
vinicius 1 gól, más semmi.
Fede - fos csapatban, fos edzővel nem kérném számon, hogy sokat nem tudott hozzátenni a középpályáról. De ezt már kifejtettem bővebben mikor kiestek.
Rodrygo - csere volt, nem tette vette rosszul de vezér nem tud lenni, meg hát nem is az ő feladata, horvátok elleni gólban a bugit jól tette amúgy Neymarnak pl.
Vini - voltak ott más dolgok is a gólján kívül, horvátok ellen taktikus Csicsi nem cseréli le 60. perc körül sztem ők mennek tovább.
Modric - szeretnék ilyen vízhordó lenni 37 évesen 8000 meccsel idén a lábamban. Ismét éremre vezette a középszer Horvátországot
+ Militao megmutatta hogy lehet használni szélső hátvédként.
Ja és ne hagyjuk ki spanyol fiainkat Carvajal, Asensio - na ők hozták amit nálunk. Enrique felismerte, hogy Dani már nem szint, mondjuk persze még nála is szarabbakat nyomatott ott a balfasz.
Összességében közepes vb-je volt sztem a játékosainknak.