Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Most olvasom, hogy Messi 6-8 hetet hagy ki. Hát azért jobbulást neki! Am érdekes sokan mondták már pár éve is, hogy 26 éves korára visszafog nyalni a fagyi:/ Lehet mégis van benne valami?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez is érdekes kérdés.csababarca írta:
csak a győztes a fontos, aki Cé lesz idén,senki más.
10 éve még a második és harmadik hely is jegyezve volt, emlegették, beszéltek róla. Most meg kb. az első hely is csak pár hétig beszédtéma, meg egy-egy vita alkalmával jön elő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
2008-ban es 2009-ben Ronaldo illetve Messi jogosan kaptak, 2010-ben Sneijder kellett volna kapja, 2011-ben Messi, tavaly pedig Ronaldo. Normalis Aranylabda kiosztas alapjan iden Ribery-nek kene kapnia. Viszont ha visszanezunk az elmult evekre, hogy Sneijder-el szemben Messi kapta, akkor Ronaldo is megerdemli Riberyvel szemben. Arrol nem is beszelve, hogy a portugal es az argentin kozott nincs 3 aranylabdannyi kulonbseg.'shutterisland írta:egyébként ha cr megkapja, akkor kíváncsi leszek, az mennyiben fogja néhány ember véleményét csak egy picit is megváltoztatni (mondjuk "égbekiáltó csalásról" a "vitatható" jelzőre) a 2010-es sneijder vs messi esettel kapcsolatban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ideje lenne, ha katalóniában menne ki a biztosíték.Valakinél úgyis kiveri a biztosítékot a végeredmény.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valakinél úgyis kiveri a biztosítékot a végeredmény. Nincs konkrét szabály, hogy mi szerint adják oda valakinek, így full lutri.'shutterisland írta:...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk a ribery vs cr vitában azért megvárnám még a pótselejtezőket is.
ha valamelyik elbukik, és a tévéből fogja nézni a 2014-es vébét, az szerintem kap egy fekete pontot a másikkal szemben.
egyébként ha cr megkapja, akkor kíváncsi leszek, az mennyiben fogja néhány ember véleményét csak egy picit is megváltoztatni (mondjuk "égbekiáltó csalásról" a "vitatható" jelzőre) a 2010-es sneijder vs messi esettel kapcsolatban.
riberyvel szemben sneijdernek volt még egy vébé második helye is társgólkirályi címmel a közös tripla mellé, viszont ronaldoval szemben messinek is volt a bl gólkirályi címen kívül egy bajnoki címe, méghozzá spanyol gólkirályi címmel, szóval hasonló a szituáció arányaiban.
ha valamelyik elbukik, és a tévéből fogja nézni a 2014-es vébét, az szerintem kap egy fekete pontot a másikkal szemben.
egyébként ha cr megkapja, akkor kíváncsi leszek, az mennyiben fogja néhány ember véleményét csak egy picit is megváltoztatni (mondjuk "égbekiáltó csalásról" a "vitatható" jelzőre) a 2010-es sneijder vs messi esettel kapcsolatban.
riberyvel szemben sneijdernek volt még egy vébé második helye is társgólkirályi címmel a közös tripla mellé, viszont ronaldoval szemben messinek is volt a bl gólkirályi címen kívül egy bajnoki címe, méghozzá spanyol gólkirályi címmel, szóval hasonló a szituáció arányaiban.
Nekem nem szimpatikus a gyerek, de azért a Konfkupán nem keveset tett a brazilok sikeréért. Igaz játékban ott sem tündökölt, de kiütött, hogy technikailag 10/10R.M.C.F írta:Én már többször is írtam,szerintem akkor kapja majd más,ha messi már szól hogy nem kér többet.
Most meg neymar is ott lesz az élen,volt 3-4 jó meccse,amin gólt is szerzett,mind európában rajta kivül még 73 db támadó,és már ott bizsereg a top5 felé.......ha lesz még pár jó meccse,az 5ben benne lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is így gondolom.csababarca írta:csak a győztes a fontos, aki Cé lesz idén,senki más.
1. Ronaldo, 2. Messi, 3. Ribéry.
A maradék két helyre a Bale-Ibra-Neymar hármasból kettő fog bekerülni szerintem, talán a walesi és a svéd.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Miért? Madridban jól játszott?? Pár hónapig hibát hibára halmozott....sander írta:Nagyon szeretem amikor arról a barátságos (!!!!!) meccsről beszélnek. Azért azt ne felejtsük el hozzátenni hogy azon a VB-n volt egy nagyszerű edzője annak az olasz válogatottnak amíg ezen az említett barátságos meccsen pedig egy olyan ember ült azon a padon akinek semmi keresnivalója nem volt ott. És akkor még tegyük hozzá hogy ezen a meccsen sem Totti sem Nesta nem játszott akik elég nagy szerepet vállaltak a VB menetelésben. Ha pedig azt hiszed hogy egy védőnek csak annyi a feladat hogy odamegy a csatárhoz és elveszi tőle a labdát vagy épp ha elmegy akkor felrúgja és kész. Azért ott van egy elég komoly lesre állítás; terület védekezés; kimozgások; területzárás; a védősorból való kilépés; emberfogás; mikor vegyen át embert; 1v1-et hogyan oldja meg illetve hogy itt merre zárja a terültet; két támadó egy vonalból indul és nincs keresztmozgásuk; kontratámadásnál hogyan védekezzen stb... mindezt olyan szinten oldotta meg hogy egyetlen sárga lapot kapott az egész Vb-n azt is a döntőn.
Nekem nem kell megmagyarázni mi egy védőnek a feladata, de ha nektek egy ilyen teljesítmény, tudás elég az aranylabdához, akkor legyen. Nekem nem elég. Ott egy Bale, aki védőként kezdte, aztán hol tart? És szerintem vicc, hogy megkapta, de megkapta, szóval nincs miről beszélni, csak ennyi erővel, akkor tényleg ne is nézzük a többiek teljesítményét, hanem nézzük meg ki nyerte épp a BL-t, VB-t vagy EB-t és válasszunk ki egy embert, aztán kész.
Jah és ha már Varane a kedvenc játékosod.. Na belőle simán lehet olyan védő, akiről beszélsz, aki gyors, technikás, HIGGADT, nem vagdalja a labdákat, hanem megjátssza. Az a tavasz amit lehozott..
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Nagyon szeretem amikor arról a barátságos (!!!!!) meccsről beszélnek. Azért azt ne felejtsük el hozzátenni hogy azon a VB-n volt egy nagyszerű edzője annak az olasz válogatottnak amíg ezen az említett barátságos meccsen pedig egy olyan ember ült azon a padon akinek semmi keresnivalója nem volt ott. És akkor még tegyük hozzá hogy ezen a meccsen sem Totti sem Nesta nem játszott akik elég nagy szerepet vállaltak a VB menetelésben. Ha pedig azt hiszed hogy egy védőnek csak annyi a feladat hogy odamegy a csatárhoz és elveszi tőle a labdát vagy épp ha elmegy akkor felrúgja és kész. Azért ott van egy elég komoly lesre állítás; terület védekezés; kimozgások; területzárás; a védősorból való kilépés; emberfogás; mikor vegyen át embert; 1v1-et hogyan oldja meg illetve hogy itt merre zárja a terültet; két támadó egy vonalból indul és nincs keresztmozgásuk; kontratámadásnál hogyan védekezzen stb... mindezt olyan szinten oldotta meg hogy egyetlen sárga lapot kapott az egész Vb-n azt is a döntőn.zalkrisz írta:Jah, aztán pár hónap múlva meg Gera Zoli is úgy baszta át, ahogy akarta... egy vb.. meg előtte volt 1-2 jó hónapja a védőnek... Egy védő pont azért védő általában, mert hiányzik belőle az a plusz, ami a fentebbi poszokhoz kell. De akkor viszont nem tudom mit kell csodálkozni, hogy Messi 4x megkapta, mikor 4 évig a toppon volt, kupát kupára nyert.sander írta:Cannavaro olyan szinten focizott azon a Vb hogy egy két játékosnak simán betenném a meccset hogy nézzétek hogy mikor mit kell csinálnia egy védőnek.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
R.M.C.F írta:Én már többször is írtam,szerintem akkor kapja majd más,ha messi már szól hogy nem kér többet.
Most meg neymar is ott lesz az élen,volt 3-4 jó meccse,amin gólt is szerzett,mind európában rajta kivül még 73 db támadó,és már ott bizsereg a top5 felé.......ha lesz még pár jó meccse,az 5ben benne lesz.
Messi tegnap szólt,hogy nem kéri,megnyugodhattok
Neymar meg lehet top 5 lesz (kétlem), de teljesen lényegtelen,csak a győztes a fontos, aki Cé lesz idén,senki más.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én már többször is írtam,szerintem akkor kapja majd más,ha messi már szól hogy nem kér többet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Lehet hogy hülyén gondolkozom de én úgy vagyok az aranylabdával hogy messi még kapjon kb 2-3-at és akkor talán elég sokan elgondolkoznának hogy mire is van ennyi? Utána meg kaphatja majd neymar mert hát a világ 3. Legjobbjának kijár
Az már más kérdés hogy a legtöbb ember kapásból 50 jobb játékost felsorol
Az már más kérdés hogy a legtöbb ember kapásból 50 jobb játékost felsorol
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
besteve7 írta:Hát ez meg szerintem úgy hülyeség ahogy van. Ennyi erővel 98-06 Zidane, Ronaldo meg még valaki és el is van osztva 8 évre az aranylabda, vagy most 08-17 Messi-Ronaldo, mert ők a átlagban véve a legjobbak, a többiek meg köszönjék meg ha top3ba kerülnek.
Azt mondtam ott kezdődik, hogy Zidane, Dinho, Ronaldo... megkapta Figo is, Owen is, hát legyen, talán megérdemelték, én csak azt mondom Cannavaro a legnagyobb vicc, mikor egy értelmes cselt nem tud megcsinálni... De mondtam ez az én véleményem, szerintem a tied hülyeség. Ha meg egyszerűen Messi és Ronaldo a legjobb, akkor így van, kapják meg ők 10 évig, ha még ezt a teljesítményt hozzák. Miért? Valaki azért nem kaphat mert már nyert? Ilyen erővel minek van nekünk 31 bajnoki címünk, több ne is legyen, mert a többiekkel mi lesz?besteve7 írta:Idézem az első mondatom. Ennyi erővel meg a csatár is megkapja az elismerései: aranycipő,gólkirály címek stb. Én úgy vagyok vele, hogy ha a kapus volt a legjobb, és döntő pillanatokban oda tudott állni, kivédeni az ellenfél szemét, akkor had kapja meg, vagy ugyanúgy a védő.
Mindenhol megvannak az elismerések, minden poszton igen, de egy aranylabda a legnagyobb díj, ami szerintem sokak szemében olyan játékosoknak jár, akik megtudják csinálni a váratlant, a szép cseleket, gólokat szereznek, gólpasszokat osztogatnak, technikásak, látnak a pályán, a többiek felett vannak egyszerűen és végigtolják a szezont hatalmas formában.
Jah, aztán pár hónap múlva meg Gera Zoli is úgy baszta át, ahogy akarta... egy vb.. meg előtte volt 1-2 jó hónapja a védőnek... Egy védő pont azért védő általában, mert hiányzik belőle az a plusz, ami a fentebbi poszokhoz kell. De akkor viszont nem tudom mit kell csodálkozni, hogy Messi 4x megkapta, mikor 4 évig a toppon volt, kupát kupára nyert.sander írta:Cannavaro olyan szinten focizott azon a Vb hogy egy két játékosnak simán betenném a meccset hogy nézzétek hogy mikor mit kell csinálnia egy védőnek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát már bocs, de mondj már olyan valakit aki évek óta hozza azt a konstans szintet amit ezek ketten... Talán Ibra környékezi meg őket BL, bajnoki, vállogatott szinten... Most ez olyan, hogy ha most Ribery kapná akkor pl Iniestának vagy Xavinak akkor miért nincs már bogyója!?...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazság szerint az egész aranylabda storyt úgy kellett volna kezdeni, hogy posztok szerint osztják ki évről évre. Mert sok értelme nincs így az egésznek. Legtöbbször támadó kapja meg, holott sokszor a védők, kapusok, védekező középpályások is klasszis teljesítményt nyújtanak évről évre. De hát ők nem kapnak semmit...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
2002-ben a brazilok annyira lemosták a világot, hogy hülyeség lett volna bármilyen más nemzetiségűnek adni. roberto carlos csak azért nem kapta meg, mert védő. ronaldo pedig egy nagy sérülés után jött vissza és pont annak a kahnnak nehezítette a hálóját többek közt, aki lehúzta a rolót a vb-n.
2006-ban pedig zidane teljesen megérdemelte volna. az a francia válogatott már nagyon nyugdíjas csapat volt, szeleburdi fiatalokkal és egy szárnyait bontogató riberyvel. egyedül húzta őket a döntőig, ahol tulajdonképpen csak egy indulatcselekvés miatt ki lett állítva. ha nem történik meg, szerintem meg is kapja és a vb-t is behúzzák. legalábbis trezeguet nem áll oda a labdához szerencsétlenkedni.... fú de utáltam akkor is
2006-ban pedig zidane teljesen megérdemelte volna. az a francia válogatott már nagyon nyugdíjas csapat volt, szeleburdi fiatalokkal és egy szárnyait bontogató riberyvel. egyedül húzta őket a döntőig, ahol tulajdonképpen csak egy indulatcselekvés miatt ki lett állítva. ha nem történik meg, szerintem meg is kapja és a vb-t is behúzzák. legalábbis trezeguet nem áll oda a labdához szerencsétlenkedni.... fú de utáltam akkor is
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát ez meg szerintem úgy hülyeség ahogy van. Ennyi erővel 98-06 Zidane, Ronaldo meg még valaki és el is van osztva 8 évre az aranylabda, vagy most 08-17 Messi-Ronaldo, mert ők a átlagban véve a legjobbak, a többiek meg köszönjék meg ha top3ba kerülnek.zalkrisz írta: Ha már aranylabda, akkor az tényleg ott kezdődik, hogy Zidane, Ronaldinho, Ronaldo.. és akkor a maiak közül Messi és Cé, esetleg Ibra, akik azért tudják mit kell csinálni a bogyóval, nem mint az olasz pl, aki azért megkapta, mert csúszkált, mászkált és rugdosta a labdát amerre épp látott. Jó nyilván leegyszerűsítem, de aki érti az érti, aki nem az meg nem.
Idézem az első mondatom. Ennyi erővel meg a csatár is megkapja az elismerései: aranycipő,gólkirály címek stb. Én úgy vagyok vele, hogy ha a kapus volt a legjobb, és döntő pillanatokban oda tudott állni, kivédeni az ellenfél szemét, akkor had kapja meg, vagy ugyanúgy a védő.zalkrisz írta:a mondjuk én azt teljesen jogosnak tartom, hogy Kahn nem kapta.. megkapta az elismeréseit, mint kapus, sorba kapta érte a díjakat, azért nehogy már egy aranylabda kapushoz kerüljön
Csak mostanság az a baj, hogy ez a két elmebeteg olyan mértékben termeli gólokat, hogy túlságosan kitűnnek, ezt egy kapus vagy védő, de akár még egy középpályás jelenleg nem tudja űberelni, ezért érdekes Ribery helyzete, mert normál esetben azért a statjai nem olyan rosszak, de a két terminátorhoz ovodásnak tűnik.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Akkor nem javítom ki Nem venném el tőle csak arra szerettem volna kitérni hogy voltak olyan játékosok akik majdnem (de lehet hogy jobban is ) teljesítettek mint az adott év Aranylabdása. (lásd. : Messi és a 4 aranylabdája)Remy írta:Az én kedvemért nem kell kijavítani, te úgy gondolod, szíved joga. Csak fura, hogy a futballtörténelem egyik óriásának nem adnál egy aranybogyót sem. Ő nem csupán klasszis volt, hanem egy olyan zseni, aki nem születik minden évtizedben a világra. És ehhez még szerintem Zidane fannak sem kell lenni, hogy ezt észrevegye valaki.sander írta:
Gondoltam hogy ez ki lesz emelve. De akkor inkább azt mondanám hogy voltak ezekben az években más is nagyon jól tolta nem csak azok akik megkapták az aranylabdát. Bergkamp is nagyon jól játszott abban a szezonban. De a te kedvedért kijavítom magam
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szegény faszit azért lehet sajnálni a sok 2. hely utánsander írta:Ballack:Faust írta:Lampard, Ballack.
2002-ben:
-Német bajnokság második helyezet
-Német kupa második helyezet (a gyengébbek kedvéért döntőt játszott)
-Bl Második hely (Bl döntőt játszott)
-Második lett a gólkirályi címért folyó versenyben a bajnokságban
- Vb második hely (a döntőn nem játszott)